Înlocuirea genunchiului în Turcia

proteză de genunchi 1
Scris de Erika

Înlocuirea genunchiului, sau artroplastia genunchiului, este o procedură chirurgicală în Istanbul, Turcia, pentru a înlocui un genunchi bolnav cu unul artificial.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre înlocuirea genunchiului în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o înlocuire a genunchiului în Turcia?

Costul mediu al unei înlocuiri de genunchi în Turcia, în Istanbul, este de 5.000 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 4.000 € la 8.000 €.

ProceduraPreț Turcia
Înlocuirea genunchiului5000 €

Ce este o înlocuire a genunchiului?

Înlocuirea genunchiului, sau artroplastia genunchiului, este o procedură chirurgicală menită să înlocuiască suprafețele portante ale articulației genunchiului pentru a ameliora durerea și dizabilitatea. Articulația genunchiului este înlocuită cu o articulație artificială realizată din aliaje metalice, materiale plastice și polimeri.

Diferitele tipuri de înlocuire

 • Înlocuirea totală a genunchiului (TKR):
  În cazul unei înlocuiri totale a genunchiului, chirurgul îndepărtează cartilajul și osul deteriorat de pe suprafața articulației genunchiului și le înlocuiește cu o suprafață artificială realizată din metal și plastic.
 • Artroplastia parțială de genunchi (UKA):
  Într-o înlocuire parțială a genunchiului (artroplastie unicompartimentală a genunchiului), chirurgul înlocuiește doar o parte a articulației genunchiului. Avantajele înlocuirii parțiale a genunchiului includ o incizie mai mică, o perioadă mai scurtă de spitalizare, o pierdere mai mică de sânge, o reabilitare postoperatorie mai ușoară, un risc mai mic de infecție, cheaguri de sânge și rigiditate și o revizuire mai ușoară dacă este necesar.
 • Operație minim invazivă de înlocuire a genunchiului:
  Chirurgia minim invazivă (MIS) utilizează tehnici și instrumente specializate pentru a permite chirurgului să efectueze o intervenție chirurgicală majoră fără o incizie mare.
  Artroplastia minim invazivă a genunchiului necesită o incizie mai mică, de 7 până la 12 cm, în comparație cu abordarea standard, care necesită, în general, o incizie de 20 până la 30 cm.
  Intervenția chirurgicală minim invazivă poate duce la mai puțină durere, la un timp de recuperare redus și la o îmbunătățire a mișcărilor, datorită formării mai puține țesuturi cicatriceale.
 • Operația de înlocuire a genunchiului de revizuire:
  Operația de revizie a genunchiului se efectuează pentru a înlocui genunchiul de înlocuire, odată ce acesta a fost uzat.
  Operația de revizie este, în general, mai complicată și mai lungă decât operația inițială. Nu există o limită a numărului de operații de revizie, dar este general acceptat faptul că articulația artificială a genunchiului devine mai puțin eficientă de fiecare dată când este înlocuită.

Cât timp va dura genunchiul artificial?
În general, genunchiul artificial durează între 15 și 20 de ani, în funcție de tipul de articulație utilizat și de efortul pe care îl depuneți asupra noului genunchi.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️