Chirurgie bariatrică în Turcia

chirurgie bariatrică Turcia 1
Scris de Maria

Chirurgia bariatrică în Turcia este o intervenție chirurgicală care afectează stomacul și modul în care sunt digerate alimentele. Aceasta este concepută pentru a face stomacul mult mai mic, astfel încât persoana să se simtă sătulă după ce mănâncă o cantitate mică de alimente. Aceste proceduri sunt cunoscute sub numele de manșon gastric, bypass gastric și balon gastric.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre chirurgia bariatrică în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației bariatrice în Turcia

Costul operației bariatrice în Turcia este foarte accesibil. Ar trebui să vă așteptați să plătiți 2.300 de euro pentru o gastrectomie în manșon, 3.500 de euro pentru un bypass gastric, 2.100 de euro pentru un balon gastric și 1.200 de euro pentru botox gastric. Durata șederii la Istanbul este de 6 zile. Prețul include anestezia, operația și medicamentele.

Gastrectomia cu manșon2300 €
Bypass gastric3500 €
Balon gastric2100 €
Botox gastric1200 €

Ce este chirurgia bariatrică?

Chirurgia bariatrică în Turcia este foarte populară. Chirurgia de pierdere în greutate, sau chirurgia obezității, este o intervenție chirurgicală hormonală care implică o varietate de proceduri efectuate la pacienții supraponderali. Procedura este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Este considerată un plan de tratament pentru pacienții cu un IMC de 35 kg m2 sau mai mult, care au întreprins, dar nu au reușit, un program adecvat de exerciții fizice și de dietă și care au comorbidități legate de obezitate, cum ar fi hipertensiunea, intoleranța la glucoză, diabetul, hiperlipidemia etc.

În continuare sunt prezentate câteva dintre diferitele proceduri utilizate pentru a reduce dimensiunea stomacului.

Diferitele intervenții chirurgicale bariatrice din Turcia

Turismul de sănătate este în plină expansiune în Turcia. Spitalele și clinicile înregistrează un număr mare de pacienți. Cele mai frecvente operații bariatrice din Turcia sunt bandajul gastric (cunoscut sub numele de gastroplastie), manșonul gastric (cunoscut sub numele de gastrectomie) și balonul gastric.

Bypass gastric

Operația de bypass gastric în Turcia vă ajută să pierdeți în greutate prin schimbarea modului în care stomacul și intestinul subțire procesează alimentele pe care le consumați.

Tehnica bypass-ului gastric presupune împărțirea stomacului într-o mică pungă superioară și o pungă inferioară “reziduală” mult mai mare, apoi reorganizarea intestinului subțire pentru a-l conecta la cele două. Alimentele ocolesc cea mai mare parte a stomacului și sunt absorbite mai puține calorii.

Schéma avant et après d'un bypass gastrique
Diagrama înainte și după o operație de bypass gastric

În Istanbul, această operație se efectuează laparoscopic și nu este asociată cu incizii profunde ale pielii sau cu durere. Operația se efectuează sub anestezie generală și durează în medie 1 oră.

Manșonul gastric

Operația Gastric sleeve în Turcia este sigură și una dintre cele mai populare operații bariatrice, deoarece reduce riscul de probleme de sănătate legate de obezitate, cum ar fi bolile de inimă, infertilitatea, cancerul, colesterolul ridicat și tensiunea arterială ridicată, ajutându-vă în același timp să pierdeți în greutate.

Cea mai mare parte a stomacului este îndepărtată, inclusiv partea care produce un hormon care creează foamea. Condiția prealabilă pentru această intervenție chirurgicală este un indice de masă corporală (IMC) de 35 sau mai mult. Această operație este cunoscută și sub numele de gastrectomie.

Schéma avant et après d'une sleeve gastrique
Diagrama înainte și după o manșon gastric

În Turcia, sleeve-ul se efectuează laparoscopic și nu este asociat cu incizii profunde ale pielii sau durere. Operația se efectuează sub anestezie generală și durează în medie 1 oră.

Turcia este cea mai bună opțiune pentru ei, deoarece prețurile sunt accesibile, iar chirurgii sunt competenți.

Balon gastric

Balonul gastric din Turcia este una dintre cele mai populare operații nechirurgicale de slăbire. Pot beneficia pacienții cu un indice de masă corporală (IMC) între 30 și 40.

Procedura balonului gastric în Turcia constă într-un balon flexibil, expandabil, un tub de livrare și un sistem de umplere. Balonul intragastric este prea mare pentru a trece prin intestin și are ca rezultat o senzație de sațietate pe termen relativ lung, cu porții mai mici de alimente.

În general, balonul gastric reduce semnificativ dimensiunile porțiilor și vă ajută să vă atingeți obiectivele de pierdere în greutate pe termen lung.

Schéma de la pose d'un ballon gastrique
Diagramă de plasare a balonului gastric

Balonul este introdus endoscopic în stomac. Procedura durează aproximativ 20 până la 25 de minute. În primul rând, se efectuează o endoscopie de diagnosticare pentru a se asigura că nu aveți probleme medicale care ar putea împiedica plasarea balonului (cum ar fi un ulcer).

Balonul gastric Allurion Elipse este înghițit, depus în stomac și umflat cu o soluție salină. Acesta se evacuează în mod natural după 6 sau 12 luni, în funcție de tratamentul ales.

Multe persoane din străinătate aleg Turcia pentru un balon gastric, deoarece medicii din Istanbul sunt profesioniști și au experiență în domeniu.

Botox gastric

Procedura de Botox gastric presupune injectarea de Botox în zone specifice ale stomacului pentru a reduce volumul de muncă al mușchilor stomacali. Procesul de digestie este astfel încetinit de către stomac.

Injection de botox gastrique à une patiente
Injectarea Botoxului în stomacul unui pacient

Injecțiile de Botox în stomac sunt folosite pentru a bloca nervii din zone specifice ale stomacului. Aceasta este o procedură unică. Scopul este de a suprima pofta de mâncare și de a încetini motilitatea stomacului, astfel încât pacientul să poată mânca o chiftea sau un bol de iaurt și să rămână sătul pentru o perioadă lungă de timp. În literatura științifică, nu s-a observat nicio afectare semnificativă a stomacului.

Când ar trebui să iau în considerare o intervenție chirurgicală bariatrică?

Chirurgia bariatrică este propusă, în general, pentru pacienții foarte obezi (cu un indice de masă corporală de peste 40) sau pentru pacienții cu un indice de masă corporală de peste 35 care au alte probleme grave de sănătate, cum ar fi diabetul sau bolile de inimă.

Une femme mesurant son tour de taille
O femeie care își măsoară talia

Ați putea lua în considerare chirurgia bariatrică, dar numai după ce ați încercat alte soluții. Primul pas este, de obicei, să încercați să schimbați ceea ce mâncați și beți, precum și activitățile zilnice și exercițiile fizice. Anumite medicamente pot ajuta oamenii să slăbească. De obicei, intervenția chirurgicală este luată în considerare doar după ce au fost încercate aceste alte opțiuni.

Beneficiile pentru sănătate ale pierderii în greutate includ îmbunătățirea diabetului de tip 2, scăderea tensiunii arteriale și îmbunătățirea sănătății inimii.

Aveți HIV? O clinică specială a fost amenajată pentru a vă supune unei intervenții chirurgicale bariatrice în deplină siguranță pentru dumneavoastră și pentru personal.

Ce tip de chirurgie bariatrică este cel mai potrivit pentru mine?

Mulți factori vor determina ce tip de operație este cel mai bun pentru dumneavoastră, inclusiv cantitatea de greutate pe care trebuie să o pierdeți și orice afecțiuni medicale pe care le aveți.

Medicul dumneavoastră va efectua o evaluare detaliată și va discuta cu dumneavoastră cea mai bună opțiune, inclusiv riscurile.

Simulation avant et après d'une chirurgie bariatrique
Un pacient supraponderal

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul operației bariatrice:

  • Refluxul de acid ;
  • Greață și vărsături cronice;
  • Dilatarea esofagului;
  • Incapacitatea de a mânca anumite alimente;
  • Obstrucția stomacului.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să alegeți chirurgul potrivit în Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

În plus, această operație este permisă în Islam. Este o operație halal, nu haram, deoarece oferă beneficii pentru sănătate și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane.

Pentru a vă face șederea mai plăcută, oferim asistență specială pentru persoanele cu dizabilități (PMR), din momentul sosirii la aeroport, până la hotel și la clinică.

Urmărirea postoperatorie după o intervenție chirurgicală bariatrică în Istanbul

După o intervenție chirurgicală bariatrică în Istanbul, va trebui să faceți schimbări considerabile în stilul dumneavoastră de viață pentru a pierde în greutate și a o menține. De exemplu, va trebui să urmați un regim alimentar și, probabil, veți lua vitamine sau alte suplimente pe viață. Programul dvs. de slăbire va implica, de asemenea, creșterea activității fizice.

Simulation d'une perte de poids par chirurgie bariatrique
Simularea pierderii în greutate prin chirurgie bariatrică

După operație, veți începe cu alimente lichide. În următoarele câteva săptămâni, veți trece la alimente sub formă de piure, apoi la alimente solide. Mesele vor fi mult mai mici și este posibil să trebuiască să nu mai beți în timpul meselor din cauza stomacului mic.

În unele cazuri, pacienții pierd în greutate la început, dar apoi corpul lor se obișnuiește cu schimbările aduse de operație și este posibil să recupereze o parte din greutatea pierdută.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un cost redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Care este diferența dintre un manșon gastric și un bypass gastric?

În timpul unei operații sleeve, chirurgul va elimina definitiv 80% din volumul stomacului. Pe de altă parte, în cazul unui bypass, chirurgul va reduce volumul stomacului și va tăia o parte din intestinul subțire. Acest lucru înseamnă că operația de bypass este reversibilă, în timp ce operația sleeve este ireversibilă.

Șansele de a rămâne însărcinată după o operație bariatrică în Turcia sunt și mai mari, deoarece pierderea în greutate crește rata fertilității. Cu toate acestea, ar trebui să așteptați cel puțin un an după operație înainte de a lua în considerare o sarcină pentru a evita deficiențele.

Da, un pacient care a suferit o bandaj gastric poate fi supus unei operații de bypass sau sleeve. Acestea fiind spuse, operația devine mai dificilă. În plus, riscul de complicații după operație este mai mare decât în cazul unui pacient care nu a avut bandaj gastric.

Vă puteți relua activitățile sportive, dar trebuie să așteptați cel puțin 3 săptămâni după operație. De asemenea, trebuie să obțineți acordul chirurgului dumneavoastră. În plus, reluarea exercițiilor fizice trebuie să fie treptată. Trebuie să creșteți treptat durata și intensitatea eforturilor dumneavoastră.

Turcia este destinația preferată dacă doriți o operație de slăbire. Aici se află cei mai buni chirurgi din lume și cele mai bune prețuri pentru operații. În plus, Turcia găzduiește spitale de înaltă tehnologie.

Dacă aveți complicații după o operație bariatrică în Turcia, trebuie să vă contactați imediat chirurgul. Tratamentul, operațiile de retușare și cazarea sunt gratuite. De asemenea, aveți dreptul la urmărire postoperatorie. Veți fi responsabil pentru biletul de avion.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️