Rinoplastie în Turcia

rinoplastie Turcia 1
Scris de Émilie

Luați în considerare rinoplastia în Turcia? Acest ghid suprem conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru o operație de succes la nas în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre Rinoplastia în Turcia și vă ajută să rezervați o operație de la chirurgi turci calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă rinoplastia în Turcia?

În Turcia, costul mediu al unei rinoplastii este de 1.800 de euro. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 2,5 ore. Durata șederii în Istanbul este de 6 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni. În preț sunt incluse anestezia, operația, medicația, translatorul, hotelul și transferul de la aeroport.

Rinoplastie1800 €
Rinoplastie secundară2200 €
Rinoplastie etnică2300 €
Rinoplastia cu ultrasunete2500 €

Rinoplastia Turcia: Ghidul final

Oricine are nasul mare crede că toată lumea vorbește despre el. Acest adagiu ne face să înțelegem oh cât de supărător poate fi uneori nasul. Aflat în centrul feței, el este farmecul sau rușinea feței. Bustruit, căzut, răsucit, ascuțit, țepos, camel, acvilin, cârligat, sunt de toate formele și unele pot lăsa un mare complex. Imposibil de ascuns sau de îndepărtat, are totuși funcții esențiale: cea de respirație și de odor.

rhinoplastie et pansement sur le nez
Rinoplastie și pansament nazal

Deci, ce poți face cu acel nas prea mare? Mulțumim științei și tehnologiei, astăzi putem corecta forma nasului și îl putem face să aibă un nas mic. Subțierea nasului, specialiștii o numesc rinoplastie. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, această practică medicală dă naștere unui ” nouț nas “. Și nu orice nas, ci unul pe care l-am ales și care ne face mai frumoși. Cel puțin, unul care ne face să arătăm bine.

Înainte și după fotografii ale pacienților noștri

Unde îți poți face nasul în Turcia?

Cea mai frecventă operație de chirurgie estetică, rinoplastia este efectuată aproape peste tot în lume. Dar în Istanbul, capitala internațională a chirurgiei plastice, poți mirosi o oază sau Sfântul Graal al chirurgiei estetice a nasului de la mii de kilometri distanță.

Rinoplastia este una din TOP 10 cele mai solicitate operații chirurgie estetică în Turcia. Acest lucru se datorează cu siguranță numărului de chirurgi esteticieni turci, care au dobândit un nivel ridicat de experiență și o reputație la nivel mondial.

Dar, mai mult, cu prețuri mai mici decât în alte părți, un peisaj în care este grozav să trăiești și o mâncare excepțional de gustoasă, este greu să nu alegi Istanbul sau Antalya în Turcia pentru turism medical. Apoi, nimic nu se compară cu testarea noului tău fler pe malul Bosforului.

Simulation d'une rhinoplastie avant après
Înainte și după simularea rinoplastiei

Ești pregătit pentru o rinoplastie în Istanbul sau Antalya, Turcia ? Urmați ghidul!

Să punem capăt complexului nasului mare, umflat sau strâmb

Se spune că nasul este prostul feței. Cel care a inventat această zicală, scriitorul Marcel Mariën, a înțeles clar că apendice nazale sunt adesea lipsite de bun simț. Prea lung, prea înalt, prea scund, prea subțire, prea lat, prea umflat, prea adânc, prea jos, prea sus, prea strâmb, “nasul” nu poate fi întotdeauna discret. Ceea ce este păcat, pentru că de multe ori arată ca un nas în mijlocul feței. Nu este întotdeauna ușor să te ridici la înălțimea lui.

În plus, nu suntem cu toții suficient de norocoși să ne naștem cu nasul Cleopatrei. În unele comunități sau familii, de altfel, forma nasului este genetică și nu joacă întotdeauna în favoarea farmecului feței. În altele, poate fi o deformare cauzată de o traumă, un accident. Aceasta poate duce la o formă neasumată a nasului, dar și mai grav la disfuncții respiratorii.

Supprimer la bosse sur le nez
Îndepărtați protuberanța de pe nas

Frumusețea, se spune, este relativă. Iar a avea un nas frumos este mai mult decât estetic. Este vorba despre încrederea în sine și împlinirea de sine. Este vorba despre a lăsa în urmă complexele fizice și psihologice.

Ceea ce ne determină să ne dorim să mergem mai departe  schimbarea formei nasului sau cel puțin îmbunătățirea esteticii acestuia, să obținem un nas simetric precum vedetele de pe Instagram. Aici intervine rinoplastia. În general, scopul cel mai frecvent al unei rinoplastii în Turcia este acela de a corecta defectele nazale. Dar rinoplastia este mult mai mult decât atât….

Ce este rinoplastia?

Rinoplastia sau chirurgia nasului este o operație chirurgicală care presupune modificarea dimensiunii sau formei nasului, sau pur și simplu eliminarea unei umflături. Scopul este de a crea un nas frumos din profil, un nas natural, armonios, simetric și frumos conturat, care să se integreze perfect în ansamblul trăsăturilor faciale. Deși modificarea este esențială, rinoplastia asigură că toate criteriile estetice anatomice ale nasului sunt în perfectă armonie. Scopul principal al acestei operații este de a obține un echilibru facial perfect.

Prin urmare, rinoplastia implică atât îmbunătățirea nasului, a privirii și a feței în sine, cât și a zâmbetului prin intermediul pliurilor nazofaringiene. Un nas remodelat în acest fel poate da feței un aspect complet diferit. Pentru unii pacienți, rinoplastia îi poate face chiar să pară mai tineri. Mult dincolo de asta, încredințarea chirurgiei plastice a nasului unui chirurg cu experiență este importantă pentru a se asigura că operația nu afectează nici funcția respiratorie, nici puntea nazală.

Chirurgie de la pointe du nez
Operație la vârful nasului

Care este vârsta potrivită pentru rinoplastie în Turcia?

Este vital să știm că rinoplastia nasului nu este pentru toți cei care doresc să se opereze la nări. Dar când să faci o rinoplastie ieftină în Turcia? Vârsta minimă este de 17 ani pentru femei și 18 ani pentru bărbați. La această vârstă, cartilajul osos ajunge la sfârșitul ciclului său de creștere și poate fi modificat la forma dorită.

În plus, după o anumită vârstă, chirurgia cosmetică a nasului poate fi mai dificil de realizat. Începând cu vârsta de 35 de ani, cartilajul osos devine mai greu. Modificarea poate fi mai complexă.

Diferitele tipuri de rinoplastie în Turcia

Datorită progreselor tehnologice, rinoplastia în Turcia este o practică care nu lasă cicatrici. Inciziile mici, retușurile minime și ratele ridicate de satisfacție sunt cele care îi determină pe pacienți să aleagă Turcia pentru o operație la nas la prețuri avantajoase. Dar tot trebuie să alegeți un chirurg experimentat care să poată efectua o operație fără cusur. Vă vom explica puțin mai târziu unde îl găsiți și cum îl puteți contacta.

În primul rând, să vedem ce tipuri de operații la nas vă putem oferi:

1 – Rinoplastia funcțională

Se spune că rinoplastia este funcțională atunci când este efectuată din motive medicale. Cunoscută și sub numele de septoplastie, sau rinoseptoplastie, este necesară atunci când organul olfactiv nu-și poate îndeplini funcțiile esențiale. Această intervenție chirurgicală tratează obstrucția nărilor și toate simptomele respiratorii. Rinoplastia funcțională are ca rezultat o schimbare categorică a morfologiei nasului pacientului. În Europa, această intervenție chirurgicală este acoperită de asigurările de sănătate.

Déviation de l'arête nasale
Deviația podului nazal

2 – Rinoplastia structurală

Rinoplastia structurală, cunoscută sub numele de rinoplastie clasică, implică o schimbare pur estetică. Aceasta presupune reforțarea arhitecturii cartilaginoase și osoase a nasului cu scopul de a-i armoniza forma și grosimea. În acest tip de intervenție chirurgicală, putem opera în două moduri :

  • Pentru a corecta deviația cartilajului răsucit care vă obstrucționează nasul. Aceasta este cunoscută sub numele de septorhinoplastie.
  • Chirurgia vârfului nasului, care operează doar vârful nasului, care poate fi căzut, prea înalt, asimetric, prea lat, în formă de bilă sau deviat. Scopul este de a rafina nasul.
chirurgie de la pointe du nez
Operație la vârful nasului

3 – Rinoplastie cu grefă de cartilaj

Rhinoplastia cu grefă de cartilaj presupune îndepărtarea unei părți din cartilajul corpului pentru a-l grefa pe nas. Scopul acestei operații este de a schimba forma nasului, de a-i crește volumul, de a camufla un defect, de a întări structurile nazale sau de a corecta deformările ulterioare.

Grefele sunt adesea prelevate din cartilajul septului nazal. Dar putem folosi, de asemenea, grefe din cartilajul urechii, din cutia toracică. Acest tip de rinoplastie este destinat persoanelor care au un nas prea gros sau prea subțire și a căror modificare necesită o grefă.

4 – Rinoplastie nemedicală sau ridicare a nasului

Această practică estetică nu implică o intervenție chirurgicală propriu-zisă. De asemenea, operația se efectuează fără anestezie. Există două tehnici utilizate pe scară largă:

Injectarea de acid hialuronic

Il s’agit de modifier la forme du nez grâce à des injections d’acide hyaluronique, à laquelle on peut ajouter du Botox. Cette alternative sans chirurgie est faite pour vous si vous souhaitez :

  • Reechilibrați volumul nasului.
  • Întoarceți vârful nasului.
  • Reducerea unei ușoare lovituri.
  • Corectarea imperfecțiunilor și defectelor de la o rinoplastie anterioară care a eșuat.
  • Dacă aveți peste 50 de ani și cartilajul nazal este dur.

Această tehnică este rapidă. Durează doar 30 de minute pentru o singură ședință. Cu toate acestea, trebuie să fie reînnoită după 18 luni.

Simulation avant et après une rhinoplastie sur une femme
Înainte și după simularea rinoplastiei la o femeie

5 – Rinoplastia cu ultrasunete

Rinoplastia rutrasonică dezvoltată în 2013 presupune, de asemenea, utilizarea unei frecvențe ultrasonice pentru restructurarea nasului cu o mai mare precizie. Aceasta este o metodă neinvazivă care va folosi vibrații pentru a netezi și remodela oasele și cartilajele nazale. Este metoda preferată pentru subțierea și lustruirea ușoară a nasului.

6 – Rinoplastia secundară

rinoplastia secundară, sau rinoplastia de revizuire, este o operație de reconstrucție care necesită o retușare a nasului. Aceasta necesită o mare expertiză din partea chirurgului reconstructiv turc pentru a-i permite să corecteze o operație nazală anterioară ratată cu o reconstrucție nazală. Această a doua rinoplastie reconstructivă poate fi complicată, deoarece implică corectarea operației unui medic anterior, care ar fi putut face o treabă proastă.

7 – Rinoplastia etnică

Rinoplastia rinoplastia etnică este o operație la nas care are ca scop crearea unei forme estetice plăcute a nasului, păstrând în același timp trăsăturile distincte, unice pentru fiecare grup etnic. Rinoplastia avansată de astăzi abordează o frumusețe individuală care îmbrățișează moștenirea și pune în valoare o frumusețe mai degrabă decât să creeze un design universal al nasului.

Une patiente de type africain après une rhinoplastie ethnique
Un pacient african după o rinoplastie etnică

În anii ’80 și ’90, curentul principal al rinoplastiei se baza pe forma nasului caucazian, care nu era potrivită pentru alte grupuri etnice, cum ar fi asiaticii, africanii și orientalii.

Rinoplastie deschisă sau închisă?

Rinoplastia deschisă, cunoscută și sub numele de rinoplastie externă, presupune efectuarea unei incizii la baza columelei, care este țesutul moale care separă cele 2 nări. Această metodă permite un acces mai ușor la cartilajul nasului și o lucrare mai eficientă datorită vizibilității îmbunătățite. Scopul acestei operații este de a identifica morfologia nasului, astfel încât acesta să poată fi remodelat cât mai repede posibil. Acest tip de intervenție chirurgicală este una dintre operațiile de rinoplastie comune în Turcia.

Rinoplastia închisă, cunoscută și sub numele de rinoplastie endonasală, presupune remodelarea nasului direct din interiorul nărilor, cu ajutorul unor incizii fine. Prin urmare, nu există cicatrici vizibile. Această procedură mai puțin invazivă este utilizată pentru corecții minore, cum ar fi corectarea gropiței de la vârful nasului. Timpul de recuperare este mai scurt, deoarece există mai puține vânătăi.

rhinoplastie ouverte et fermée

Ce trebuie să citești înainte de a lua în considerare rinoplastia

Pe lângă identificarea tipului de rinoplastie de care aveți nevoie, trebuie să știți că există mai mulți factori care intră în realizarea cu succes a unei operații la nas și în alegerea tipului corect de operație. Aceștia sunt :

Vârsta

În primul rând, trebuie să țineți cont de vârsta dumneavoastră. Aceasta are un efect decisiv asupra pielii. O piele mai tânără este mai elastică. Este capabilă să se adapteze la schimbările aduse de rinoplastie. Pe de altă parte, pe măsură ce îmbătrâniți, pielea îmbătrânește. Este mai puțin capabilă să se adapteze la chirurgia plastică, iar efectele pot fi mai puțin vizibile decât se spera.

Stil de viață

Stilul de viață influențează, de asemenea, calitatea pielii. În mod evident, fumatul sau expunerea la soare vor avea un impact asupra pielii. Acest lucru poate face ca procesele de chirurgie estetică a nasului să fie mai complexe.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că rinoplastia este limitată. Dimpotrivă, acești factori facilitează alegerea tipului de rinoplastie cel mai bine adaptat nevoilor dumneavoastră și naturii pielii dumneavoastră. De exemplu, cu o piele matură, mai puțin elastică, rinoplastia nemedicală este cea mai recomandabilă. Aceasta este o metodă delicată care corectează forma nasului fără a crea un exces de piele.

schéma de la rhinoplastie
Diagrama rinoplastiei

Motivație

Deși chirurgia cosmetică a nasului este o operație care se face într-o singură ședință, rezultatele sunt ireversibile. Și vă păstrați noul nas pe viață. Este prea mult timp pentru regrete. Așa că, înainte de a merge mai departe cu rinoplastia, asigurați-vă că luați decizia corectă.

Când te afli față în față cu fața ta și te uiți în oglindă, întreabă-te de ce vrei să-ți schimbi nasul? Ce parte a nasului ați dori să vă schimbați ? Cum intenționați să vă modificați nasul ? Faceți un bilanț al motivațiilor dumneavoastră.

Alegerea unui chirurg specialist în rinoplastie

Este persoana căreia îi vei încredința nasul, frumusețea feței tale și o mare parte din viața ta viitoare. De ce? Pentru că isprăvile sale vor determina dacă ești sau nu mulțumit de nasul tău. Și, așa cum spunem mereu, acesta este centrul feței, așa că ar fi bine ca nouțul nas tău să fie satisfăcător. Toate acestea pentru a vă spune că alegerea medicului ar trebui să facă obiectul mai multor cercetări :

  • Găsește cel mai bun chirurg rinoplastie Turcia experimentat și eficient prin reputație, prin rezultate, succese și reușite.
  • Găsiți un practician în care să aveți încredere, care vă va ghida pe parcursul întregului proces. Din momentul în care vă faceți programarea și până la interviul postoperator.
  • Încredințează-ți nasul unui chirurg care face această operație nu doar pentru că este meseria lui, ci și pentru că îți poate înțelege motivațiile și te poate îndruma în consecință.
chirurgien rhinoplasticien
Chirurg de rinoplastie

Unde pot găsi un chirurg rinoplastician excelent?

În Turcia ! Țara este plină de chirurgi specialiști experimentați în rinoplastie care oferă o calitate excelentă a serviciilor și a căror reputație se extinde dincolo de continentul european.

Oameni celebri, vedete internaționale, antreprenori, studenți sau persoane particulare aleg ca destinație Istanbul sau Antalya, deoarece rinoplastia în Turcia este o practică obișnuită. Este suficient să vă uitați la fotografiile înainte și după rinoplastia din Turcia de pe Instagram pentru a înțelege că sunt maeștri în domeniu.

În plus, se desfășoară în săli de înaltă tehnologie, cu echipamente ultramoderne și utilaje de ultimă generație. Facilitățile chirurgicale sunt demne de un internat de 5 stele, unde vă veți simți complet în largul dumneavoastră. Și, mult mai mult decât atât, după ce îți vei modifica nasul, vei avea plăcerea de a-ți testa noul fler pe străzile Turciei, unde mirosul de baklava, kebab sau dolma îți va trezi nările.

chirurgien spécialiste de la rhinoplastie
chirurg rinoplastie

La clinica noastră, specializată în rinoplastie, veți fi însoțit pe toată durata șederii dumneavoastră medicale. Veți fi asistat în permanență, iar noi vom fi încântați să vă răspundem la toate întrebările pe care le aveți, să vă clarificăm orice dubii și să vă însoțim la fiecare pas.

Și dacă limba pare a fi o barieră majoră în calea comunicării, trebuie să știți că avem traducători simultani care stăpânesc perfect limba dumneavoastră. Așadar, ce mai aștepți pentru a-ți face o rinoplastie în Turcia ?

Rinoplastia în Turcia: chirurgie cosmetică a nasului

Rinoplastia în Turcia are o rată de succes de 98%, motiv pentru care această operație estetică este atât de populară aici. După cum s-a menționat deja mai sus, acest lucru se datorează în mare parte abilităților și experienței chirurgilor și tehnologiilor ultramoderne utilizate la nivel local.

Video despre o rinoplastie de succes în Turcia

Cum decurge operațiunea din Istanbul?

procedura pentru rinoplastie în Istanbul este codificată. De la consultația inițială până la intervenția chirurgicală, veți trece prin diferite etape. Fiți sigur, în fiecare etapă veți fi însoțit de o echipă de profesioniști în care puteți avea încredere deplină.

Aveți HIV? O unitate specială a fost amenajată pentru o rinoplastie în condiții de siguranță deplină pentru dumneavoastră și pentru personal.

Echipa noastră este pregătită să ofere asistență personalizată persoanelor cu mobilitate redusă în scaune cu rotile pe toată durata șederii lor. Clinica noastră este accesibilă persoanelor cu handicap (PMR).

Prima consultare

Punctul de plecare al călătoriei tale spre inima simțului tău olfactiv, consultația inițială este prima ta întâlnire cu chirurgul turc. Ea este fundamentală pentru stabilirea proiectului de rinoplastie în funcție de nevoile și cererea dumneavoastră. Aceasta se poate face direct la clinica din Istanbul sau de la distanță, prin intermediul unui interviu în direct sau al unor fotografii. Întâlnirea față în față cu chirurgul rămâne cea mai bună modalitate de a crea un climat de încredere.

În această primă etapă, îi spuneți chirurgului care sunt dorințele dumneavoastră estetice. Acesta va face un diagnostic precis pentru a determina dacă acest lucru este fezabil. El va evalua numeroasele criterii, factori și contraindicații care vor permite realizarea cu succes a proiectului dumneavoastră chirurgical.

chirurgien et patient de rhinoplastie
Chirurgul și pacientul de rinoplastie

Tot în timpul acestei consultații inițiale, chirurgul de rinoplastie în Turcia vă va explica tratamentul care vă poate aduce satisfacție deplină. El va detalia procedurile, obiectivele și rezultatele așteptate de la această procedură. În același timp, el vă va informa despre orice riscuri sau alte efecte nedorite care pot apărea în timpul procedurii.

În funcție de forma nasului dumneavoastră, chirurgul rinoplastician poate efectua, de asemenea, radiografii, scanări 3D sau chiar o evaluare rinologică funcțională, la cererea dumneavoastră. O a doua consultație poate fi notată în agenda dumneavoastră.

Ce trebuie să știți

În timpul acestei consultații inițiale, veți afla, de asemenea, despre instrucțiunile chirurgicale sistematice pentru a realiza cu succes operația la nas. Nu ezitați să îi adresați chirurgului dumneavoastră orice întrebare pe care o aveți cu privire la așteptările dumneavoastră și la rezultatele în legătură cu intervenția chirurgicală.

Câteva instrucțiuni de urmat..:

  • Renunțarea la fumat și alcool înainte de operație
  • Nu mai luați medicamente antiinflamatoare, aspirină și anticoagulante.
  • Curățarea și întreținerea feței înainte de operație: bărbieritul bărbii sau al mustății etc.
Simulation avant et après d'une rhinoplastie
Înainte și după simularea rinoplastiei

Ziua operației

În ziua operației, veți fi invitat cu atenție la clinica de estetică. S-au luat toate măsurile pentru a ne asigura că această ședință este un moment relaxant și lipsit de stres pentru dumneavoastră. La urma urmei, este important să vă simțiți confortabil în timpul procedurii. Întreaga echipă medicală din Istanbul vă va pune în largul dumneavoastră și vă va face să vă simțiți în largul dumneavoastră.

Procedura de rinoplastie poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală :

  • În anestezia locală, se va aplica o sedare ușoară la nivelul nasului. Nu veți simți nimic, dar veți putea urmări desfășurarea întregului tratament. Chirurgul va încerca să comunice cât mai mult posibil despre procedurile sale. Nu vă faceți griji, operația va fi fără durere și complet confortabilă.
  • În cazul anesteziei generale, veți dormi pe toată durata operației. În funcție de mărimea și complexitatea operației estetice, aceasta poate implica o ședere peste noapte în clinică.
chirurgie du nez en turquie
Operație la nas în Turcia

Durata intervenției

Un chirurg specialist este responsabil pentru realizarea rinoplastiei. El poate fi asistat de alți specialiști sau de echipa sa medicală.

Ședința poate dura între 1 și 3 ore, în funcție de complexitatea operației. Personal, rinoplastia mea din Turcia a durat 3,5 ore, deoarece a fost o rinoplastie secundară. Procesul de remodelare a nasului va depinde de problema care trebuie corectată sau de tehnica folosită de chirurg. În toate cazurile, acesta va începe prin separarea pielii nasului de acoperișul osos și cartilaginos. Odată ce remodelarea este completă, pielea va fi pusă la loc peste septul nazal.

Dacă scopul operației este de a face nasul mai mic, chirurgul va îndepărta o parte din cartilaj și os. Pentru a face acest lucru, el va face anumite incizii în interiorul nărilor..

un nez vu de face
Un nas văzut din față

Dacă intervenția chirurgicală este pentru a mări dimensiunea nasului, chirurgul va efectua o grefă de cartilaj care va remodela nasul. În acest caz, inciziile vor fi făcute din exterior. În cazul nărilor mari, este posibil să se facă mici incizii pe părțile laterale ale nărilor pentru a modifica tălpile nasului și a permite ca nările să se îngusteze, acest lucru este cunoscut sub numele de alarplastie.

După ce operația este finalizată, veți purta o atelă de plastic sau de metal pe nas. Aceasta va permite nouțului nas să se așeze corect și să-și păstreze forma. În plus, în nări pot fi introduse și tampoane pentru a susține septul (septul nazal) și a nu împiedica respirația. În cele din urmă, se pot folosi bandaje pentru a proteja nasul de agresiuni externe, cum ar fi șocurile.

Faza postoperatorie

În timpul primelor 24 de ore după rinoplastie, veți simți că apendicele nazale sunt amorțite. Uneori pot apărea senzații minore de disconfort. Este posibil ca fața să se umfle și să devină sensibilă. Dar acest lucru va dura doar câteva ore. Vi se vor prescrie analgezice pentru a atenua disconfortul.

Deși ideea de a vă etala noul nas peste tot în Istanbul poate fi foarte tentantă, va trebui să vă odihniți în prima zi după operație. Țineți capul sus în primele 3-4 zile după operație, mai ales când dormiți, altfel capul se poate umfla.

După 5 zile, pot apărea vânătăi în jurul ochilor. Dar nu intrați în panică. Aplicarea unei comprese reci va fi suficientă pentru a vă simți mai bine și pentru a reduce umflătura. Aceste vânătăi vor dispărea după o săptămână, pe măsură ce țesuturile interne se vindecă.

În plus, este posibil să prezentați ușoare scurgeri de nări sau congestie nazală, care nu trebuie să vă alerteze în niciun caz. Totul face parte din proces. Pentru a accelera procesul de vindecare, lăsați să se scurgă atât cât aveți nevoie, fără să vă suflați nasul.

Patiente après une rhinoplastie
Pacient după rinoplastie

Durant ce laps du temps et avant votre prochain rendez-vous chez le chirurgien, vous pouvez contacter l’équipe médicale de l’hôpital à tout moment. Si vous avez des questions, des doutes par rapport à votre état physique, n’hésitez pas à demander à votre chirurgien.

Dacă vă simțiți complet încrezător, tot ce trebuie să faceți este să vizitați Istanbulul. Atenție însă la lovituri și la lovituri. Protejează-ți nasul ca pe mărul ochiului tău!

După o săptămână, atelele, măturile, tampoanele și alte pansamente vor fi îndepărtate. Puteți să respirați ușurat. Vânătăile și umflăturile vor fi dispărut toate. Se va reveni la viața normală. Deși mulți pacienți se pot întoarce deja la viața lor normală la 3-4 zile după operație.

Rinoplastia Turcia: Înainte și după fotografii

Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme blonde
Fotografie înainte și după o rinoplastie la o femeie blondă.
Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme métisse
Fotografie înainte și după o rinoplastie la o femeie de rasă mixtă.
Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme blanche
înainte după fotografia unei rinoplastii la o femeie albă

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista riscuri rare în timpul rinoplastiei:

  • Pierderea temporară a simțului olfactiv;
  • Pierderea sensibilității la vârful nasului;
  • Decolorarea și umflarea pielii ;
  • Perforarea septului nazal ;
  • Cicatrici grave;
  • Probleme respiratorii.

De aici și valoarea încrederii în noi pentru a vă alege corect chirurgul din Istanbul și a opta pentru un practician reputat și experimentat.

Rețineți că, în religia islamică , rinoplastia nu este haram. Este halal și acceptată deoarece are ca scop eliminarea unui defect care afectează nasul.

Măsuri de precauție care trebuie luate

Odată ce rinoplastia a fost efectuată și nasul dumneavoastră este ferm la locul lui, nu sărbătoriți încă victoria. Vor trece între 3 și 12 luni până când nasul va căpăta forma sa finală. Va trebui să aveți răbdare și, mai presus de toate, să fiți atent.

În prima lună după operație, vi se va recomanda să nu faceți prea multe eforturi sau mișcări care necesită multă forță. Acest lucru ar putea face ca tensiunea arterială să crească. În mod similar, evitați șocurile și loviturile care ar putea deforma noul nas. Înotul, mersul la sală, alergatul și chiar și relațiile sexuale prea intense trebuie evitate în această perioadă.

Patiente de rhinoplastie avec un pansement sur le nez
Pacient de rinoplastie cu un bandaj pe nasul ei

Dacă purtați ochelari de vedere, încercați să treceți la lentile de contact până când nasul se vindecă (aproximativ 2-3 luni).

În această perioadă, trebuie să știi că vei fi însoțit de întreaga echipă medicală de la Rinoplastia în Istanbul, prin interviuri telefonice sau online. De asemenea, puteți contacta clinica în cazul în care aveți îndoieli sau temeri. În primul an de la operația estetică, veți fi în contact regulat cu chirurgul dumneavoastră prin telefon, prin trimiterea de fotografii, etc. El sau ea va putea urmări evoluția nasului dumneavoastră.

Noul tău nas

Trecând peste episoadele de vânătăi și umflături, puteți vedea deja aspectul nasului dumneavoastră. Este frumos, este perfect în conformitate cu ceea ce ați visat. Este nasul care va pune capăt complexelor tale fizice, problemelor de respirație și diverselor tale neplăceri.

Acesta este nasul pe care îl vei purta chiar în mijlocul feței tale. S-ar putea să primiți reacții neobișnuite din partea celorlalți. Dar stați liniștiți, acest lucru face parte din procesul de recâștigare a încrederii în corpul dumneavoastră și în dumneavoastră.

Cum îmbătrânește o operație la nas în Turcia?

O rinoplastie efectuată la Istanbul, în Turcia, îmbătrânește bine. Rinoplastia este considerată de lungă durată sau permanentă, dar asta nu înseamnă că rezultatele nu se pot schimba. Efectele intervenției chirurgicale se schimbă pentru că nasul dumneavoastră se schimbă.

Mulți oameni nu înțeleg că nasul este la fel de predispus la îmbătrânire ca și alte trăsături faciale. Potrivit unui studiu științific britanic foarte serios, nasul se mărește odată cu vârsta, la fel ca și urechile. Din fericire, chiar dacă rezultatele rinoplastiei dvs. s-au schimbat, o rinoplastie de revizuire poate restabili aspectul nazal pe care îl doriți.

Photo d'un homme après une rhinoplastie
Fotografie a unui bărbat după rinoplastie

Pregătirea vacanței de rinoplastie în Turcia

Gata, ești gata să faci pasul cel mare, să faci pasul pentru o Rinoplastie Turcia ? Iată câțiva pași pe care trebuie să îi faci pentru a-ți organiza vacanța de rinoplastie în Istanbul.

Alegerea unui chirurg și a unei clinici

Primul și cel mai important pas este să vă alegeți chirurgul. Alegeți un chirurg cu experiență, cunoscut și recunoscut pentru eficiența sa. Alegeți un chirurg care comunică bine și care vă poate răspunde la toate întrebările. Chirurgul nostru expert în rinoplastie din Turcia este unul dintre cei mai renumiți din țară. Dar, mai mult, la clinica noastră din Istanbul, veți primi asistență fără cusur la fiecare pas.

Câteva cuvinte despre clinică:.

  • Una dintre cele mai bune clinici de chirurgie plastică din Istanbul (Evaluat 4.7/5 pe Google Avis)
  • Reputație internațională și chirurgi calificați

Câteva cuvinte despre chirurgul de rinoplastie.

  • 29 de ani de experiență în chirurgie (peste 15.000 de operații)
  • 7 certificate de specialitate (chirurgie estetică și restaurare a părului)
  • A obținut locul I la concursul de cercetare științifică
  • Membru al Consiliului medical național turc
  • Expertiză în rinoplastie, liposucție, chirurgie mamară și a părului.
  • Consultant pentru un canal de televiziune turc
Coordinatrice avec une patiente
Coordonator cu un pacient

Pregătirea călătoriei

Odată ce ați ales un chirurg, cum ar fi Dr. Ergin, vă puteți pregăti Rinoplastia de călătorie Turcia. Cele mai multe spitale de chirurgie estetică din Turcia oferă pachete all inclusive : bilete de avion, cazare, consultații, operație, postoperatoriu, catering, vizite și descoperiri etc.

Aceste oferte vă facilitează organizarea unei rinoplastii în Turcia. Nu va trebui să organizați nimic, deoarece totul este deja inclus. Tot ce trebuie să faceți este să vă faceți bagajele și să vă aranjați transportul peste Atlantic.

În cazul în care vă doriți mai multă aventură sau libertate, puteți opta oricând pentru pachete mai libere. În acest caz, sunteți liber să vă organizați șederea în Istanbul cum doriți, în afară de consultații și intervenții chirurgicale.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Hoteluri în Istanbul pentru un sejur medical de succes

Cât timp pot rămâne în Turcia pentru o rinoplastie?

În general, stagiul pentru o rinoplastie în Turcia dure în jur de 6-7 zile. Acesta este timpul necesar pentru a efectua o rinoplastie și pentru a face urmărirea postoperatorie la fața locului. Dar frumusețea țării vă poate cuceri și vă poate face să doriți să vă prelungiți șederea.

Cum decurge pauza de frumusețe în Istanbul?

  1. Veți ajunge la aeroportul din Istanbul (IST). Un șofer privat vă va aștepta în holul hotelului, cu o pancartă cu numele dvs.
  2. Șoferul vă va duce la hotelul dumneavoastră de 4 stele cu un Van Mercedes (30 de minute de mers cu mașina). Hotelul se află la 2 minute de mers pe jos de clinica de înfrumusețare.
  3. Faceți o programare cu coordonatorul și cu chirurgul pentru a vă defini obiectivele. Acesta vă va răspunde la toate întrebările. Coordonatorul vă va traduce.
  4. Programare în a doua zi pentru rinoplastie. După operație, veți rămâne peste noapte la clinică pentru observație.
  5. Vă veți odihni apoi la hotelul dumneavoastră de 4* cu medicamentele și cremele pe care coordonatorul vă va cere să le folosiți.
  6. Programare în a șasea zi pentru îndepărtarea atelei și efectuarea controlului final cu chirurgul, din nou în prezența coordonatorului.
  7. Șoferul privat vă va duce apoi înapoi la aeroport pentru zborul de întoarcere, iar dumneavoastră vă veți putea bucura de noul nas în termen de 7 zile.

Cât costă rinoplastia în Turcia?

Întrebarea supremă ! Și cea care determină sute de mii de pacienți să aleagă rinoplastia Turcia, este costul acestei intervenții chirurgicale. Costul unei operații estetice la nas pe malul Bosforului poate fi cu până la 70% mai ieftin decât cel din Europa. Așteptați-vă să plătiți între 1.600 și 2.500 de euro pentru rinoplastia din Istanbul. Cu toate acestea, acest preț variază în funcție de tehnicile utilizate, de complexitatea modificării și de reputația chirurgului. Pentru un preț precis și o opinie de la cel mai bun chirurg plastician din Istanbul, solicitați o ofertă personalizată.

La coordinatrice calcule le prix d'une rhinoplastie
Coordonatorul calculează prețul unei rinoplastii

Concluzie

Alegeți cea mai bună clinică de rinoplastie din Turcia pentru a vă asigura o procedură de succes. Aflați despre activitatea chirurgului. Există mai multe criterii de care trebuie să țineți cont atunci când faceți alegerea:

  • Opinii și mărturii ale pacienților
  • Înainte și după fotografii
  • Data la care a fost înființată clinica
  • Acreditarea clinicii
  • Numărul de ani de experiență a medicului
  • Specialitatea clinicii și chirurgii săi

Dacă vă luptați să faceți o alegere, vă putem ajuta să reușiți să faceți o procedură de succes, și la un preț redus.

1

Coordonator

Lasă-ne datele tale de contact folosind formularul. Coordonatorul nostru te va contacta prin mesaj pe Whatsapp sau prin e-mail pentru un prediagnostic gratuit al nasului tău.

Aceasta vă va cere fotografii frontale și laterale, precum și obiectivele dumneavoastră, pentru a obține opinia chirurgului plastician.

2

Chirurgul

În cazul în care chirurgul este capabil să vă îndeplinească obiectivele și ne dă undă verde pentru rinoplastia dumneavoastră, vă vom trimite o ofertă personalizată, gratuită și fără obligații.

Și dacă sunteți de acord, vom organiza totul pentru dumneavoastră:
Zbor, taxi, hotel, rinoplastie, medicamente și, mai presus de toate, un minunat tur ghidat al Istanbulului.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează o operație la nas în Turcia?

După o operație nazală în Turcia, rezultatele durează ani de zile. Cu toate acestea, odată cu vârsta, pielea de pe față devine mai subțire. Ca urmare, pot apărea neregularități. Cu toate acestea, aceste mici imperfecțiuni pot fi corectate cu injecții de acid hialuronic.

Rinoplastia este o operație estetică nedureroasă. Deoarece operația se efectuează sub anestezie generală, nu simțiți nicio durere. Dar când efectul anestezicului dispare, veți simți un oarecare disconfort. Acestea fiind spuse, durerea rămâne tolerabilă.

Rata de succes pentru chirurgia cosmetică a nasului în Turcia este de 98%. Acesta este motivul pentru care operația atrage atât de mulți oameni. În plus, efectele secundare grave sunt rare. Cele mai frecvente complicații sunt sângerarea, o reacție slabă la anestezic și infecția.

Turcia este o alegere ideală pentru cei care doresc să se supună unei rinoplastii. Chirurgii esteticieni turci sunt foarte bine calificați și sunt considerați cei mai buni specialiști în domeniu. Prețul operației este, de asemenea, mai mic decât în Europa.

Rinoplastia nu este permisă înainte de vârsta de 16 ani. De fapt, trebuie să așteptați până când se termină faza de creștere facială. Aceasta este completă de la vârsta de 16 sau 17 ani. Dar vârsta ideală pentru operație este între 20 și 30 de ani. Nu există o limită de vârstă pentru această operație.

Pentru a fi supus unei rinoplastii în Turcia, trebuie să planificați o ședere de cel puțin 8 zile. În general, operația durează una sau cel mult două ore. Acestea fiind spuse, există etape pregătitoare obligatorii și îngrijiri postoperatorii. Acesta este motivul pentru care șederea dumneavoastră ar trebui să dureze mai mult de o săptămână.

Da, rinoplastia nechirurgicală este posibilă. Aceasta poate fi efectuată cu injecții de acid hialuronic sau alte materiale de umplutură pentru a schimba temporar forma nasului. Consultați un profesionist din domeniul sănătății pentru a afla dacă acest lucru este potrivit pentru dumneavoastră.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️