Septorhinoplastie în Turcia

septorhinoplastie 2 1 1 1
Scris de Erika

Septorhinoplastia în Turcia implică repararea atât a nasului, cât și a septului.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre septorhinoplastia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei septorhinoplastii în Turcia

Costul mediu al unei septorhinoplastii în Turcia în Istanbul este de 2.300 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.700 € la 2.900 €.

ProceduraPreț Turcia
Septorhinoplastie2300 €

Ce este o septorhinoplastie?

Aveți adesea gura uscată? Sforăiți? Când încercați să respirați pe nas, vă este greu sau pur și simplu imposibil? Dacă da, este posibil să aveți nevoie de o operație la nas, mai exact de o septorhinoplastie.

Septorhinoplastia presupune repararea atât a nasului (cunoscută și sub numele de rinoplastie), cât și a septului (cunoscută și sub numele de septoplastie). Septul este micul perete de țesut care vă separă nările.

O septorhinoplastie poate fi necesară în cazul în care septul este deplasat atipic, adică dacă este deviat. Poate vă întrebați ce înseamnă un sept deviat, adică atunci când peretele septului din interiorul nasului este îndoit sau curbat, împiedicând o parte din aer să treacă prin el.

Citește și: Prețul rinoplastiei în Turcia

O septorhinoplastie poate fi necesară și în cazul în care nasul dumneavoastră este desfigurat din cauza unei leziuni, cum ar fi un traumatism. Persoanele care își doresc un nas mai atractiv pot, de asemenea, să se supună acestei operații. De asemenea, puteți suferi această operație pentru a corecta problemele asociate cu o operație anterioară la nas. Cu septorhinoplastia, veți putea să respirați mai ușor și să aveți un nas mai atractiv.

Tehnici de septorhinoplastie

Există două abordări ale septorhinoplastiei în Turcia;

  • O abordare deschisă: Septorhinoplastia deschisă în Turcia se realizează în general pentru ca medicul de la centrul clinic să poată avea acces mai ușor la zona care urmează să fie operată. În abordarea deschisă, se face o incizie pe lățimea columelei și se ridică pielea, astfel încât există o vizibilitate mai mare și o perfecțiune mai mare. Această abordare are multe avantaje, deoarece chirurgul poate avea acces la întreaga structură a nasului, inclusiv la vârful nazal. Această abordare este frecvent necesară în cazul septorhinoplastiei de revizuire pentru a corecta erorile chirurgicale sau alte probleme estetice sau structurale. Această abordare poate fi utilizată, de asemenea, pentru pacienții care necesită o reconstrucție mai amplă a nasului.
  • Abordare închisă : Aceasta se realizează de obicei prin intrarea în zonele care urmează să fie modificate din interiorul nării. O septorhinoplastie închisă poate fi potrivită pentru corecții și modificări mici. Această abordare este mai puțin invazivă, ceea ce înseamnă mai puțin timp de vindecare și mai puțină umflătură. Deoarece inciziile sunt făcute în interiorul nărilor, nu vor exista cicatrici vizibile. Septorhinoplastia închisă este în general efectuată la pacienții care au nevoie doar de o mică reconstrucție a vârfului nasului.

Septorhinoplastia în Turcia

Chirurgia plastică a devenit foarte populară în Turcia, în special pentru septorhinoplastie, deoarece chirurgii turci sunt foarte experimentați, în special în septorhinoplastie. Este un fapt dovedit că, datorită bogăției lor de informații, chirurgii plasticieni turci pot obține rezultate de septorhinoplastie cu aspect natural. După intervenția lor de septorhinoplastie din Istanbul, pacienții noștri se bucură de plimbări prin oraș, deoarece cumpărăturile din Istanbul sunt foarte accesibile, la fel ca și costul septorhinoplastiei.

Citește și: Prețul rinoplastiei secundare în Turcia

În Turcia, operația de septorhinoplastie durează în general între 1 și 2 ore și se efectuează sub anestezie generală. Serviciul nostru de îngrijire ulterioară este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pe durata șederii dvs. în Turcia, în cazul în care aveți dureri sau disconfort după septorhinoplastie.

Beneficiile septorhinoplastiei în Turcia

Pachetul de tratament pe care îl veți primi pentru septorhinoplastie în Istanbul include tot ceea ce ați putea avea nevoie și vine cu o garanție a celui mai bun preț:

  • Consultație gratuită
  • Operație de septorhinoplastie cu unul dintre cei mai buni chirurgi din Istanbul
  • Sejur de 6 nopți la un hotel de 4 stele
  • 1 noapte de spitalizare
  • Toate transferurile cu mașina privată
  • Asistent personal
  • Reducere specială pentru grupuri
  • Control gratuit și monitorizare periodică

Recuperarea după septorhinoplastie

În timpul perioadei de recuperare după septorhinoplastie, pacientul va trebui să aibă răbdare, deoarece va fi lentă și solicitantă. Imediat după o septorhinoplastie în Istanbul, pacientul se va trezi cu o atelă nazală lipită de nas și, în funcție de tehnica folosită de medic, cel mai probabil va fi plasat un tampon nazal în interior.

La trei zile după septorhinoplastia închisă sau septorhinoplastia deschisă, este normal ca pacienții să simtă unele dureri. Vânătăile și umflăturile sunt, de asemenea, foarte normale în timpul perioadei de recuperare timpurie de la septorhinoplastie. Cele mai multe vânătăi și umflături dispar în prima lună, dar este nevoie de aproximativ un an pentru ca pacienții să se recupereze complet în urma septorhinoplastiei.

Citește și: Prețul rinoplastiei etnice în Turcia

Medicul clinicii vă poate cere să urmați anumite instrucțiuni timp de câteva săptămâni după operație pentru a reduce riscul de sângerare și umflături. În funcție de dificultatea operației, este posibil ca pacientul să nu aibă nevoie de toate aceste instrucțiuni:

  • Când dormiți, dormiți cu 2 sau 3 perne, astfel încât capul să fie ridicat.
  • Timp de câteva săptămâni după septorhinoplastie, pacienții nu au voie să își sufle nasul.
  • Purtați haine care se întâlnesc în față, cum ar fi un fermoar sau un nasture; nu purtați haine precum cămăși, pulovere sau hanorace pe care trebuie să le trageți peste cap.
  • La trei săptămâni după operație, vânătăile și umflăturile ar trebui să se diminueze.
  • Până la cinci săptămâni, pentru a evita provocarea unei sângerări nazale. Evitați activitățile obositoare, cum ar fi aerobicul și joggingul.
  • între 4 și 6 săptămâni mai târziu, pacienții pot începe activitățile intense.

Rezultatele septorhinoplastiei:

la 3 până la 6 luni după septorhinoplastie, rezultatul va începe să se vadă :). Este întotdeauna posibil ca cartilajul și materialul să se deplaseze sau să se remodeleze în timp. Diferite modificări pot apărea încă un an sau mai mult după septorhinoplastia din Turcia.

Majoritatea pacienților consideră că procedura de septorhinoplastie ajută la ameliorarea simptomelor, cum ar fi dificultățile de respirație cauzate de un sept deviat. Cantitatea de îmbunătățire la care se poate aștepta un pacient cu septorhinoplastia variază de la persoană la persoană.

Unii pacienți pot constata că încă mai au simptome chiar și după operație și aleg să facă o a doua septorhinoplastie pentru a-și îmbunătăți și mai mult nasul și septul.

Turcia a devenit o țară foarte populară datorită prețurilor accesibile ale chirurgiei plastice și pentru că chirurgii plasticieni turci sunt foarte experimentați în ceea ce fac. Atunci când pacienții compară prețul procedurii de septorhinoplastie cu cel din țara lor, își dau seama că în Turcia este foarte accesibil și că calitatea medicilor este foarte ridicată. Așadar, este o situație avantajoasă pentru ambele părți. Deoarece pacienții care vin aici sunt operați de noi, rezultatele pe care le obțin în urma unor proceduri precum septorhinoplastia vor arăta natural.

Citește și: Prețul rinoplastiei cu ultrasunete în Istanbul

Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament personalizat în funcție de vârsta sa, de structura nasului și de disponibilitatea intervenției chirurgicale.

Instrucțiuni pre și postoperatorii pentru septorhinoplastie

Instrucțiunile de mai jos sunt informații comune de urmat înainte și după operația de septorhinoplastie. Trebuie urmate instrucțiunile date de chirurgul dumneavoastră din Turcia după o operație de septorhinoplastie.

Instrucțiuni înainte de operație

Notă importantă:
Operația va fi ANULATĂ dacă există posibilitatea ca pacienta să fie însărcinată sau să aibă probleme de sănătate (anestezistul va verifica înainte de a duce pacienta în sala de operație).

Cu două săptămâni înainte de operație:

  • Nu mai beți alcool și nu mai fumați. Nicotina afectează circulația sângelui, ceea ce poate afecta rezultatul operației și crește riscul de complicații în urma anesteziei.
  • Nu luați niciun produs care conține ibuprofen (Advil, Motrin), aspirină, antiinflamatoare sau vitamina E.

Cu o zi înainte de operație:

  • NU MÂNCAȚI ȘI NU BEȚI NIMIC DUPĂ MIEZUL NOPȚII.

În ziua operației:

  • Pacienții pot face duș înainte de a merge la spital
  • Pacienții nu trebuie să se machieze. Nu trebuie să aibă niciun produs pe păr, lacul de unghii și genele false trebuie să fie îndepărtate.
  • Pacienții trebuie să aducă o geantă cu haine largi și pantofi confortabili.
  • Pacienții nu trebuie să poarte bijuterii sau să aducă obiecte de valoare.

Instrucțiuni postoperatorii

  • Pacienții nu trebuie să fumeze sau să consume alcool timp de două săptămâni.
  • Pacienții nu trebuie să se spele pe nas timp de o săptămână.
  • Păstrați atelia nazală până la examinarea finală
  • Pacienții se pot plimba în ziua operației și după aceea, dar, pentru a evita formarea cheagurilor de sânge, trebuie să își miște frecvent picioarele.
  • Este normal să se simtă obosiți în primele câteva zile.
  • Luați toate medicamentele conform indicațiilor chirurgului.
  • Disconfort în jurul inciziilor timp de 24 de ore după operație.
  • Se așteaptă vânătăi și umflături timp de o săptămână și poate dura între 6 și 12 luni pentru a vedea rezultatele finale.
  • Veți avea benzi adezive la locul lor după examinare. Păstrați-le curate și uscate timp de 5 zile, apoi le puteți îndepărta.
  • La început, puteți face un duș rapid cu spatele la apă, păstrând inciziile complet uscate pentru a evita infecțiile.

Pacienții care se supun unei septorhinoplastii rămân în spital peste noapte, iar operația este efectuată sub anestezie generală. Este foarte important ca pacienții să urmeze instrucțiunile chirurgului lor plastic pentru a se asigura că procesul de vindecare decurge fără probleme.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️