Blefaroplastie în Turcia

blefaroplastie Turcia 1
Scris de Émilie

Concentrează-te pe blefaroplastie în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o operație de pleoape de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre blefaroplastia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă blefaroplastia în Turcia?

Costul mediu al blefaroplastiei în Turcia este de 1.400 €. Chirurgia pleoapelor se efectuează sub anestezie generală și durează între 1 și 2 ore în regim ambulatoriu, fără dureri la trezire. Durata de ședere în Istanbul este de 6 zile. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 1 lună.

Blefaroplastie 2 pleoape1200 €
Blefaroplastie 4 pleoape1600 €
Ridicarea ochilor1400 €
Ridicare temporală2200 €

Ce este blefaroplastia?

Blefaroplastia în Turcia, cunoscută și sub numele de lifting al pleoapelor, este o operație de întinerire facială care presupune îndepărtarea excesului de piele de la nivelul pleoapelor superioare sau inferioare. Această procedură este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ea poate fi combinată cu îndepărtarea pungilor de grăsime atât de la nivelul pleoapelor superioare, cât și de la nivelul celor inferioare.

Operația se efectuează sub anestezie locală, în regim ambulatoriu. Pacientul se întoarce acasă seara. Operația nu este dureroasă. Este posibil să se opereze toate cele 4 pleoape într-o singură operație.

Video care explică blefaroplastia

Blefaroplastia este potrivită atât pentru bărbații, cât și pentru femeile cu pungi sub ochi sau cu pleoape căzute sau grele. În esență, blefaroplastia se adresează pacienților care doresc să scape de privirea obosită.

Fotografii înainte și după ale pacienților noștri

Operația de pleoape

Primele semne ale îmbătrânirii sunt vizibile la nivelul pielii din jurul ochilor și este corect să spunem că, dacă luați în considerare o intervenție chirurgicală, atunci aceasta ar trebui făcută cât mai devreme posibil – pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde elasticitatea, ceea ce face ca aceasta să se lase și să se relaxeze – în special în ceea ce privește pielea subțire a feței.

În unele cazuri, această piele lăsată poate cauza căderea pleoapelor superioare și inferioare, afectând vederea și făcând persoana în cauză să se simtă inconfortabil și conștient de sine.

Photo avant et après d'une blépharoplastie
Fotografie înainte și după blefaroplastie

Cum funcționează blefaroplastia în Turcia?

Blefaroplastia este o procedură simplă care poate fi efectuată sub anestezie locală și generală; chirurgii fac o mică incizie deasupra liniei genelor pentru a îndepărta excesul de piele și grăsime.

Aceste mici incizii sunt cusute la loc, eliminând orice urmă a pungilor care v-au provocat atât de mult disconfort și lipsă de încredere. Operația de pleoape în Turcia durează în general între una și trei ore, în funcție de gradul de îmbătrânire.

Citește și: Prețul ochilor de vulpe în Turcia

O astfel de operație are un timp de recuperare minim; în mod normal, vi se va permite să plecați după operație, revenind doar pentru control și pentru a vă asigura că nu au existat complicații, iar o recuperare completă va fi în mod normal posibilă în termen de o săptămână până la zece zile.

Simulation photo avant et après d'une bichectomie
Simulare foto înainte și după o bichectomie

Îmbătrânirea în jurul ochilor este un proces natural și, din cauza slăbirii continue a elasticității pielii, blefaroplastia în Istanbul este o operație care poate fi necesară mai mult de o dată în viața unei persoane, pentru a depăși progresia naturală a îmbătrânirii în zona ochilor.

Operație de îndepărtare a pleoapelor pentru bărbați și femei

Chirurgia pleoapelor îndepărtează depozitele suplimentare de grăsime care creează un aspect umflat în pleoapa superioară. După operație, pacientul va arăta și va vedea mai bine, deoarece depozitele de grăsime pot afecta vederea. Pungile de sub ochi pot fi reparate prin operație. Operația la pleoapa inferioară poate corecta o pleoapă căzută.

Etapele intervenției chirurgicale la nivelul pleoapelor

Timpul necesar pentru efectuarea unei operații depinde de tehnica folosită de chirurgul plastician și de faptul dacă pacienții sunt supuși unei operații la pleoapa superioară, inferioară sau la ambele. Chirurgul plastician face incizii mici de-a lungul liniilor naturale ale pleoapelor, de-a lungul pliurilor pleoapelor superioare ale pacientului și sub genele pleoapei inferioare.

În acest fel, cicatricile pacientului vor trece prin pliurile naturale ale ochilor, ajutând la ascunderea lor. Excesul de grăsime și pielea liberă sunt îndepărtate, iar tăietura este închisă cu copci. Dacă se îndepărtează doar grăsimea și nu există exces de piele, tăietura poate fi făcută în interiorul pleoapelor inferioare, fără a lăsa nicio cicatrice vizibilă.

Chirurgul plastician turc poate folosi, de asemenea, un laser pentru a strânge pielea flască și a reduce ridurile. Această metodă nu lasă cicatrice, dar pielea poate rămâne roșie timp de câteva luni. În acest fel, pleoapa căzută este fixată.

Un chirurgien analyse la paupière d'une patiente
Un chirurg analizează pleoapa unui pacient

Rezultatele operației la pleoape

Cusăturile sunt de obicei îndepărtate la trei până la cinci zile după operație. Este posibil ca pacienții să fie nevoiți să continue să folosească benzi de bandă sterile pentru a-și susține pleoapele timp de aproximativ o săptămână. Pacienții vor prezenta o oarecare umflătură în jurul ochilor după operație.

Aplicarea unei comprese reci, cum ar fi gheața înfășurată într-un prosop, poate ajuta la reducerea umflăturii. Pacienții nu ar trebui să aplice gheață direct pe piele, deoarece acest lucru o poate deteriora. Pacienții care sunt supuși unei blefaroplastii în Turcia se pot uita la televizor și pot citi la două sau trei zile după operație.

Ei pot merge la serviciu în săptămâna sau în cele zece zile de la operație. Cicatricile pot fi încă vizibile, dar pot fi acoperite cu machiaj.

Ca parte a procesului de recuperare după blefaroplastie, pacienții trebuie să evite să se aplece de la brâu timp de aproximativ cinci zile și activitățile intense (în special activitățile care cresc tensiunea arterială, cum ar fi ridicarea de greutăți și sporturile intense) timp de zece zile până la două sau trei săptămâni. Operația va lăsa cicatrici, dar acestea sunt, în general, bine ascunse și, în mod normal, se estompează în timp.

Résultat avant et après d'une blépharoplastie
Rezultatul înainte și după blefaroplastie

Blefaroplastia poate lăsa pacientul cu vânătăi sau umflături pe față și, uneori, pacientul poate deveni deprimat ca urmare. Acestea sunt unele dintre efectele secundare ale intervenției chirurgicale, care sunt complet normale și dispar în câteva săptămâni, când vindecarea este completă.

Limitări ale intervenției chirurgicale la nivelul pleoapelor

Chirurgia pleoapelor superioare poate fi folosită pentru a trata pleoapele superioare căzute, care fac ca pacientul să pară obosit sau chiar pot limita vederea. Operația de îndepărtare a pungilor de sub ochi inferioare poate corecta pungile umflate de sub ochi. Blefaroplastia elimină cearcănele de sub ochi.

Blefaroplastia poate fi efectuată și în cazul pacienților infectați cu HIV. Blefaroplastia pentru pacienții seropozitivi este efectuată de medici cu experiență într-o sală de operație special dedicată, sterilă. Cu toate acestea, costul operației rămâne mai mare, deoarece personalul este supraechipat în timpul operației.

Accent pe pleoape

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul blefaroplastiei:

  • Ochi uscați și iritați ;
  • Cicatrici, hematoame și infecții;
  • Vedere încețoșată temporar;
  • Cicatrici vizibile;
  • Reacții alergice;
  • Modificări ale sensibilității.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Această operație este autorizată în Islam. Este o operație halal, nu haram, deoarece oferă un beneficiu medical și îmbunătățește aspectul și calitatea vieții unei persoane.

Persoanele cu mobilitate redusă (PMR) beneficiază de servicii de asistență pe tot parcursul călătoriei lor, de la aeroport până la locul de cazare.

Contraindicații pentru chirurgia pleoapelor

Chirurgia estetică în Turcia este contraindicată la următoarele grupuri de pacienți:

  • Hipertensiune arterială necontrolată
  • Glaucom necontrolat
  • Boală oculară a retinei
  • Sindromul de ochi uscat
  • Blefarită acută

Itinerar de blefaroplastie în Turcia

Ziua 1

Vă întâlniți cu medicul dumneavoastră și discutați detaliile operației de pleoape. După ce semnați formularul de consimțământ, vă supuneți examinărilor medicale. După ce vi se confirmă aptitudinea, vă supuneți operației.

Operația durează, în general, între una și trei ore. După operație, medicul dumneavoastră va efectua un control inițial și veți rămâne în spital pentru prima noapte de operație sub supravegherea personalului medical.

Cei mai mulți pacienți cu operație de pleoape au nevoie de o mască de ochi rece după operație pentru a înmuia țesuturile sensibile și pentru a preveni umflarea și vânătăile.

Simulation avant et après d'une chirurgie des paupières
Simulare înainte și după operația de pleoape

Ziua 2, 3, 4 și 5

Medicul dumneavoastră va efectua al doilea control în dimineața celei de-a doua zile, înainte de a părăsi spitalul. El vă va sfătui cu privire la medicația pe care o luați și vă va da instrucțiuni despre cum să vă îmbrăcați și să folosiți masca de ochi rece.

Vă veți odihni la hotelul din Turcia, în Istanbul, conform sfaturilor date în a doua, a treia, a patra și a cincea zi. Ar trebui să evitați activitățile intense, dar vă puteți plimba în jurul hotelului sau puteți alege o opțiune de tur al orașului pentru a vizita obiectivele turistice.

Ziua 6

Vizitați clinica privată a chirurgului plastician turc din Istanbul pentru un control final. Medicul vă va da sfaturi cu privire la medicație și la tipurile de activități pe care le puteți face în perioada de recuperare. Veți fi gata să plecați acasă după cea de-a șasea zi.

Cât costă blefaroplastia în Turcia?

Costul blefaroplastiei sau al operației de pleoape depinde de numărul de pleoape care urmează să fie operate. În Turcia, costul mediu al blefaroplastiei pentru 2 pleoape este de 1.200 de euro. Pentru 4 pleoape, costul este de 1.800 de euro. Acest preț include anestezicul și medicamentele.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează o blefaroplastie?

Rezultatele unei blefaroplastii durează în medie între 10 și 15 ani. Bineînțeles, fața dumneavoastră va continua să se schimbe în timp (din cauza îmbătrânirii). Prin urmare, după aproximativ zece ani, este posibil să efectuați câteva retușuri, dacă simțiți nevoia.

Blefaroplastia se efectuează, în general, sub anestezie locală, astfel încât nu veți simți nicio durere în timpul procedurii. Timp de câteva zile după operație, este destul de frecvent să simțiți un mic disconfort din cauza umflării pleoapelor. Veți lua atunci un medicament antiinflamator.

Pleoapele căzute sunt o problemă care afectează, în general, persoanele cu vârsta de peste 30 de ani: blefaroplastia din Istanbul se adresează, prin urmare, în principal acestora. Cu toate acestea, blefaroplastia poate fi efectuată și în copilărie, în special dacă afectează vederea.

Pentru o blefaroplastie inferioară, inciziile se fac, în general, în mucoasa conjunctivală, fără a lăsa cicatrice vizibilă. În cazul unui exces de piele, însă, cicatricile sunt inevitabile, deși tind să fie discrete.

Durata minimă de ședere pentru o operație de blefaroplastie în Turcia este de 6 zile: o noapte în spital și 5 zile la hotel. Acest lucru îi permite chirurgului să acționeze rapid în caz de complicații și să verifice dacă recuperarea decurge cât mai bine posibil.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️