Ridicarea gâtului în Turcia

preț de ridicare a prețului cou1 2
Scris de Laura

Ridicarea gâtului este un tratament de ultimă generație în Turcia, la Istanbul, care poate face ca gâtul să arate cu 10 ani mai tânăr.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ridicarea gâtului în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei operații de ridicare a gâtului în Turcia

Costul mediu al unui lifting de gât în Turcia în Istanbul este de 2.450 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 de euro și 2.900 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Ridicarea gâtului2450 €

Ce este un lifting de gât?

Chirurgia plastică este foarte populară în Turcia, iar numărul de pacienți de sex masculin și feminin crește în fiecare an. Pacienții internaționali aleg adesea Istanbulul pentru operații estetice plastice, datorită calificărilor înalte ale chirurgilor plasticieni turci.

Imaginea de ansamblu

De-a lungul anilor, producția de acid hialuronic din organism scade, astfel încât acumularea acestuia în celule și în spațiul intercelular nu mai este la fel de intensă ca în adolescență. Rezultatul este o pierdere de hidratare prețioasă, iar pielea își pierde din elasticitate.

Fără îngrijire sau tratament special, pielea sănătoasă a gâtului se ridează și se lasă în timp, afectând semnificativ aspectul general.

Există un tip eficient de chirurgie plastică pentru această zonă a corpului, liftingul gâtului. Liftingul gâtului în Turcia este un tratament de chirurgie plastică de top de câțiva ani încoace. Această operație estetică poate face ca gâtul să arate cu 10 ani mai tânăr.

Oamenii încep să se gândească la chirurgia plastică legată de vârstă și, în special, la liftingul gâtului după vârsta de 40-45 de ani.

Există mai multe metode de efectuare a procedurii de lifting al gâtului în Turcia. Pentru fiecare persoană, alegerea operației de ridicare a gâtului se face individual, ținând cont de vârstă, de caracteristicile individuale și de preferințele personale.

Un lifting de gât este cel mai adesea efectuat în combinație cu un lifting facial, dar un lifting de gât singur poate obține un efect complet de întinerire. În plus, un lifting al frunții sau o operație de chirurgie plastică a pleoapelor pot fi efectuate în același timp cu un lifting al gâtului.

Doar chirurgii experimentați efectuează liftinguri de gât în Turcia, deoarece în zona gâtului există vase de sânge importante, iar mișcările specialistului trebuie să fie cât mai atente, precise și sigure. Medicii turci sunt capabili să obțină rezultate excelente folosind cele mai noi instrumente și echipamente.

Care este scopul unui lifting de gât?

Particularitățile procesului depind de procedura aleasă. De asemenea, este influențat de vârsta și de gradul de elasticitate al pielii pacientului.

Operația de lifting al gâtului este prescrisă pentru :

  • Riduri transversale profunde
  • Piele lăsată
  • Bărbia dublă
  • Unghiul bărbie-gât redus

Operația de ridicare a gâtului nu poate fi efectuată atunci când există :

  • Leziuni în zona gâtului
  • Malformații congenitale ale gâtului
  • Oncologie
  • Diabet zaharat
  • Infecții acute
  • Boală cardiovasculară decompensată
  • Tulburări de coagulare a sângelui

Indicațiile și contraindicațiile sunt discutate în detaliu cu medicul dumneavoastră în timpul fazei de pregătire.

Tipuri de ridicare a gâtului în Istanbul

  • Liposucție a bărbiei și a gâtului.

Liposucția bărbiei și a gâtului este cea mai simplă dintre metodele de ridicare a gâtului. Acest lifting al gâtului presupune îndepărtarea excesului de țesut gras din zona gâtului. Liposucția bărbiei și a gâtului îndepărtează excesul de țesut adipos fără incizie (prin înțepături foarte mici), ceea ce înseamnă că această operație estetică nu lasă cicatrici.

Acest lifting al gâtului este deosebit de potrivit pentru pacienții care observă apariția unei bărbie duble și modificări ale decolteului care sunt asociate în principal cu o acumulare de grăsime în această zonă.

Ridicarea gâtului cu liposucție se efectuează sub anestezie generală. Chirurgul plastician face mici puncții sub bărbie și în spatele lobilor urechilor. Țesutul gras în exces este detașat și îndepărtat cu ajutorul unor tuburi fine speciale (canule). Liftingul gâtului prin liposucție poate fi efectuat ca procedură de sine stătătoare sau în combinație cu alte tipuri de lifting al gâtului. Practic, nu există contraindicații, cu excepția celor asociate cu utilizarea anestezicului.

Perioada de reeducare după acest tip de lifting al gâtului este minimă. În decurs de 3 zile, trebuie purtat un bandaj special de compresie, iar micile vânătăi dispar în aproximativ o săptămână, sau chiar mai repede, dacă toate recomandările medicului sunt respectate întocmai. Puteți face acest proces mult mai ușor dacă urmați procedurile de reabilitare recomandate de medic.

  • Lifting endoscopic al gâtului.

Ridicarea endoscopică a gâtului este considerată unul dintre cele mai puțin traumatizante tipuri de chirurgie plastică a gâtului. În timpul liftingului endoscopic al gâtului, chirurgul face incizii mici (în spatele marginii inferioare a urechii) pentru a avea acces la zonele care urmează să fie corectate.

Ridicarea endoscopică a gâtului folosește benzi care mențin și presează ferm pielea gâtului împotriva bărbiei pe tot perimetrul. Medicul fixează țesuturile moi pe benzi și le trage în sus dinspre centru, creând un decolteu mai curat și eliminând efectul de bărbie dublă. În termen de 6 până la 12 luni, gâtul se vindecă complet, rămânând doar un efect impresionant de strângere.

Principalele avantaje ale acestei metode de ridicare a gâtului sunt simplitatea și fiabilitatea strângerii țesuturilor, absența cicatricilor vizibile și traumatismul minim.

  • Ridicarea gâtului cu incizie sub bărbie.

Această operație de ridicare a gâtului poate ajuta chiar și pacienții în vârstă, în cazurile în care pielea lăsată a gâtului și bărbiei este extrem de vizibilă. Liposucția gâtului singură nu mai este suficientă pentru acești pacienți.

În acest caz, un lifting de gât presupune ca chirurgul plastic să îndepărteze excesul de piele din zona de sub bărbie, să ridice restul și să îl fixeze într-un nou loc. Uneori se fac incizii atât sub bărbie, cât și în spatele urechii, unde sunt mici și invizibile. Acest lucru permite ca pielea să fie întinsă nu numai în sus, ci și spre periferie. Dacă este necesar, această operație plastică este combinată cu liposucția. Chirurgia gâtului nu este o metodă simplă, dar experiența a demonstrat că este foarte eficientă.

  • Platisoplastia.

Platysmoplastia (ridicarea mușchilor gâtului) este o operație plastică care face posibilă recrearea completă a contururilor și liniilor gâtului și bărbiei. Este utilizată în cazurile cele mai complicate, atunci când modificările au afectat nu numai pielea și țesuturile grase, ci și mușchii.

În cadrul procesului de ridicare a mușchilor gâtului, se îndepărtează și excesul de piele și grăsime, dar mai ales se încordează mușchii slăbiți, asigurându-se că pacienții se bucură de un decolteu frumos și armonios pentru anii următori. O astfel de abordare cuprinzătoare a liftingului gâtului este poate cea mai extinsă operație de chirurgie plastică pentru gât.

Liposucția bărbiei și un lifting al gâtului sunt adesea efectuate în același timp. O soluție cuprinzătoare a problemei oferă un rezultat excelent, chiar și în cele mai dificile cazuri, când mușchii nu mai sunt capabili să rețină țesutul gras și pielea lăsată.

Pacienții au dreptul de a alege una dintre aceste metode sau chirurgul poate recomanda o metodă specifică. Cu toate acestea, ori de câte ori este posibil, medicii preferă metodele mai sigure și mai puțin costisitoare.

Chirurgii plasticieni experimentați din Turcia oferă cele mai moderne, eficiente și sigure mijloace de rezolvare a problemelor legate de aspectul gâtului, fie că acestea se datorează schimbărilor legate de vârstă, predispoziției genetice sau pierderii semnificative în greutate.

Procedura de ridicare a gâtului în Turcia

Fiecare lifting de gât din Istanbul este unic și inimitabil în felul său. Înainte de a prescrie un lifting al gâtului, medicul va discuta obiectivele operației plastice și rezultatele așteptate.

Este recunoscut pe scară largă faptul că chirurgii plasticieni turci efectuează liftinguri de gât cu o abordare profesională și o mare eficiență.

Înainte ca specialiștii din Turcia să efectueze o operație de ridicare a gâtului, aceștia vă ascultă în detaliu dorințele și apoi vă explică posibilitățile chirurgiei plastice. Ei examinează întotdeauna părțile feței: ochii și fruntea, treimea mijlocie a feței, zona din jurul gurii, precum și gâtul și bărbia, astfel încât liftingul gâtului să poată da un rezultat armonios. Un aspect important al procedurii de ridicare a gâtului este ca, în timpul și după recuperare, fața să aibă un aspect natural.

În plus, chirurgii plasticieni din Istanbul studiază istoricul medical al pacientului și evaluează starea de sănătate actuală a acestuia. Chirurgii explică în detaliu totul despre riscurile, complicațiile, costurile și chiar alternativele unui lifting de gât în Turcia.

Din punct de vedere tehnic, operația de ridicare a gâtului este reprezentată de mai multe tehnici care pot fi folosite fie în combinație, fie separat. Combinația de tehnici este determinată de chirurgul plastician, care ține cont de toți factorii obiectivi și subiectivi ai problemei și știe cum să obțină cel mai bun rezultat estetic în circumstanțele date.

Complexul complet de întinerire a gâtului și a feței este foarte popular și foarte solicitat în zilele noastre. Acesta include :

  • Blefaroplastia (chirurgie plastică pentru corectarea pleoapelor)
  • Corectarea chirurgicală a contururilor feței
  • Ridicarea frunții
  • Liposucție a unor zone specifice ale feței
  • Platoplastie (operație la nivelul gâtului)

Un lifting al gâtului poate fi, de asemenea, efectuat ca o intervenție chirurgicală corectivă de sine stătătoare. Dar rezultatul va fi mult mai bun dacă efectuați un lifting de gât în combinație cu corecția chirurgicală a altor zone problematice ale feței, de exemplu, cu un lifting al treimii inferioare a feței, o operație la bărbie sau un lifting facial.

Chirurgia plastică complexă poate restabili atractivitatea și tinerețea gâtului. La câteva luni după o operație de ridicare a gâtului, gâtul devine grațios și neted, iar pacienții par mai tineri. Adesea, un lifting al gâtului este efectuat în același timp cu un lifting facial. De exemplu, atunci când o persoană are o față destul de plină și există un țesut gras subcutanat pronunțat nu numai sub bărbie, ci și în obraji.

În general, intervenția chirurgicală de lifting al gâtului este asociată cu o modificare a platismei superficiale a gâtului, motiv pentru care liftingul gâtului se numește “platismoplastie”. Există două tipuri de platismoplastie.

Poate fi un lifting de gât medial (când accesul se face sub bărbie) sau un lifting de gât lateral (cu acces în spatele urechilor). În plus, țesutul adipos din zona gâtului împiedică foarte des ca conturul feței să fie ideal. Acesta este destul de frecvent în această zonă, chiar și la pacienții subțiri. În aceste cazuri, liposucția sau îndepărtarea directă a țesutului adipos este utilizată ca o completare.

În general, operația de ridicare a gâtului cuprinde următoarele etape:

  1. Anestezie locală sau generală.
  2. Incizia bărbiei. Aceasta poate fi însoțită de o incizie în zona pavilionului auricular. Acest lucru asigură faptul că nu rămân cicatrici mari după operația de ridicare a gâtului.
  3. Ridicarea și întărirea propriu-zisă a mușchilor gâtului. Mușchiul este întărit și, în același timp, chirurgul poate elimina grăsimea care s-a acumulat sub el.

De asemenea, este important ca specialiștii să facă inciziile pentru operația de lifting al gâtului astfel încât acestea să fie invizibile.

Perioada de reabilitare

Recomandările pentru perioada de reabilitare după operația de lifting cervical includ:

  • Excluderea mișcărilor bruște ale capului și limitarea expresiilor faciale
  • Fără supraîncălzirea zonei gâtului, fără băi de soare
  • Purtarea unui bandaj de compresie pentru a stabiliza rezultatul
  • Nu purtați îmbrăcăminte cu guler strâns
  • Excluderea antrenamentelor cu greutăți sau a antrenamentelor intense

Se poate recomanda fizioterapie pentru a accelera procesul de vindecare.

De asemenea, trebuie să luați în considerare costul procedurilor corective suplimentare și al îngrijirii ulterioare. Prin urmare, costul final al unui lifting de gât în Turcia poate fi diferit de prețul inițial.

Cum pot beneficia de un tratament de lifting cervical în Turcia?

Nu este ușor să organizați singur un tratament în străinătate. Este nevoie de o anumită cantitate de cunoștințe și experiență. Prin urmare, este mai sigur, mai ușor și mai puțin stresant să încredințați anumite responsabilități unei agenții de turism medical.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️