Mini-lifting în Turcia

preț mini facelift Turcia 1 1
Scris de Maria

Un mini lifting facial în Turcia, cunoscut și sub numele de lifting facial rapid, oferă o soluție pentru schimbările pe care le observați la nivelul feței pe măsură ce îmbătrâniți. Acesta poate ajuta la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii prin strângerea și întărirea obrajilor, a liniei maxilarului și a gâtului.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre mini-lifting în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui mini-lifting facial în Turcia

Costul mediu al unui mini-facelift în Turcia în Istanbul este de 2350 €. În funcție de nevoile dvs., prețul poate varia între 1.300 € și 5.500 €.

ProceduraPreț Turcia
Mini-facelift2350 €

Ce este un mini-facelift?

Un mini lifting facial în Turcia, cunoscut și sub numele de lifting facial rapid, oferă o soluție la schimbările pe care le observați la nivelul feței pe măsură ce îmbătrâniți. Acesta poate ajuta la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii prin strângerea și întărirea obrajilor, a liniei maxilarului și a gâtului.

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea care acoperă țesutul adipos al feței noastre începe să se lase și să cadă în diverse locuri. Această “piele flască” produce riduri și accentuează pliurile faciale.

Acesta este motivul pentru care mini-lifturile sunt, în general, cele mai potrivite pentru persoanele care prezintă semne de îmbătrânire doar în mijlocul feței, fără un exces semnificativ de piele în jurul maxilarului și al gâtului. Mini-lifturile nu opresc procesul de îmbătrânire, ci doar îl întârzie puțin.

Atunci când luați în considerare un mini-lifting facial, este important să țineți cont de faptul că procedura vă va lăsa să arătați mai tânăr și mai proaspăt, dar că tehnicile mai avansate sunt mai capabile să corecteze (și pe termen lung) modificările asociate cu îmbătrânirea facială. Puteți discuta cu chirurgul dumneavoastră despre obiectivele, bugetul și toleranța la risc pentru a decide care este cel mai bun plan pentru dumneavoastră.

În multe cazuri, un mini-facelift este efectuat în același timp cu alte proceduri, cum ar fi liftingul sprâncenelor și al frunții, chirurgia pleoapelor, liposucția facială, mărirea bărbiei și chirurgia nasului, pentru un aspect general mai satisfăcător.

Pentru cine este potrivit mini-liftingul?

Una sau mai multe dintre următoarele condiții pot indica faptul că sunteți un bun candidat pentru un lifting facial:

  • O linie sau un pliu adânc, care merge de la colțul nasului până la colțul gurii.
  • O ușoară falcă, sau pierderea unei linii bine definite a maxilarului.
  • Riduri ale obrajilor și lăsarea pomeților proeminenți.

Cât durează un mini-facelift?

Deși este posibil să obțineți un aspect mai tineresc cu un mini-facelift, procesul de îmbătrânire nu se oprește. Rezultatele unui mini-facelift în Turcia nu sunt, de fapt, la fel de durabile ca cele ale unui lifting facial complet. Nimeni nu poate garanta cât timp un pacient va fi mulțumit de un mini-facelift.

Unde sunt plasate cicatricile în timpul unui mini-facelift?

Cicatricile de la mini-facelifturi se estompează în general până devin abia vizibile. Un avantaj este că cicatricile sunt uneori la jumătate din durata celor de la un lifting facial tradițional.

Care este diferența dintre un mini-facelift și un lifting facial complet?

Un mini-facelift are o incizie mai scurtă și mult mai limitată decât un lifting facial tradițional. Inciziile folosite sunt mai scurte.

Care este procedura pentru un mini-facelift?

Inciziile încep, în general, deasupra liniei părului, la tâmple; ele urmează linia naturală din fața urechii și a diafragmei, apoi pielea este trasă înapoi și excesul este îndepărtat. Punctele fixează straturile de țesut și închid inciziile.

Durata operației: 1 oră (anestezie generală)

Ședere în spital : 0-1 noapte

După operație

Mini-liftingul facial poate fi efectuat rapid și cu riscuri reduse, dar trebuie să țineți cont de faptul că gradul de corecție obținut prin aceste liftinguri este, de asemenea, mai mic. Se recomandă o ședere de 7 nopți în Turcia după un mini-facelift.

Cele mai multe persoane se pot întoarce la muncă în termen de două săptămâni de la operație, dar rezultatele finale vor fi vizibile doar după o perioadă mai lungă.

Este posibil ca fața și capul să se simtă strânse și dureroase și vor fi înfășurate în bandaje pentru a ajuta la minimizarea vânătăilor și a umflăturilor în primele 24-48 de ore.

La început, este posibil să vă simțiți încordat sau rece, dar aceste senzații sunt temporare. Vânătăile și umflăturile sunt frecvente după o intervenție chirurgicală la nivelul feței și gâtului, dar aceste senzații și aspect sunt trecătoare și, de obicei, încep să dispară după prima săptămână.

Cum pot ascunde semnele intervenției chirurgicale faciale?

Puteți utiliza produse cosmetice de camuflare, inclusiv un corector de ten, fard de ochi și corector de culoare. Lavanda neutralizează sau face să dispară galbenul, iar verdele are un efect similar asupra roșului.

Cât timp îmi va lua să îmi reiau viața normală?

Majoritatea pacienților se pot întoarce la serviciu la una sau două săptămâni după un mini-facelift. Trebuie într-adevăr să lăsați patru săptămâni înainte de angajamentele sociale importante.

Lifting facial

Un lifting facial, sau ritidectomie, este o procedură chirurgicală care îmbunătățește semnele vizibile de îmbătrânire de pe față și gât, cum ar fi:

  • Pielea flască a feței.
  • Adâncirea liniilor de pliuri între nas și colțul gurii
  • Grăsime care a căzut sau a dispărut
  • formarea de gușă pe obraji și pe linia maxilarului
  • Piele lăsată și exces de grăsime în gât, care poate duce la o bărbie dublă sau “gât de curcan”.

Ce nu poate face un lifting facial

Fiind o intervenție chirurgicală reconstructivă, un lifting facial nu vă schimbă aspectul fundamental și nu poate opri procesul de îmbătrânire.

Un lifting facial poate fi efectuat numai pe cale chirurgicală; tratamentele minim invazive de întinerire nu obțin aceleași rezultate, dar pot ajuta la întârzierea momentului în care un lifting facial devine adecvat și pot completa rezultatele intervenției chirurgicale.

Unele tratamente minim invazive, cum ar fi liftingul facial cu celule stem, nu sunt dovedite.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️