All-On-6 și Ungaria

prix all on 6 hongrie pas chere 1
Scris de Émilie

All-On-6 în Ungaria este o operație de protezare dentară permanentă care permite reconstrucția completă a dinților.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre All-On-6 în Ungaria și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Sommaire
 [show]

  Prețul unei All-On-6 în Ungaria

  Costul mediu al unui implant dentar All-On-6 în Ungaria este de 6.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 4.000 € la 8.000 €.

  ProceduraPreț Ungaria
  All-On-66000 €

  Ce este un All-On-6?

  Implanturile dentare All-on-6 sunt concepute pentru a înlocui protezele dentare și permit plasarea a șase implanturi în maxilarul superior și inferior. În general, patru implanturi sunt plasate în partea din față a maxilarului și două în partea din spate. Aceștia se află pe o bază acrilică de aceeași culoare cu țesutul gingival, în timp ce coroanele pot fi realizate din rășină, zirconiu sau porțelan.

  All-On-6 din Ungaria este o proteză dentară permanentă care permite reconstrucția completă a dinților. Tratamentul oferă un set complet de dinți (plasați pe osul maxilar superior și inferior) care sunt susținuți de șase implanturi dentare.

  Implanturile sunt plasate la un unghi ușor de 30 până la 45 de grade, ceea ce crește rezistența implantului. Acest lucru permite, de asemenea, persoanelor care suferă de pierderea osului maxilarului să li se monteze implanturi fără a fi nevoie de grefe osoase costisitoare și care necesită mult timp.

  Cum funcționează All-on-6?

  Iată toți pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a obține zâmbetul perfect.

  1. Consultație inițială, scanare CT și radiografie

  Medicul stomatolog va evalua starea generală a gurii și a maxilarului dumneavoastră și va efectua scanările sau radiografiile necesare. Apoi, dacă vă decideți să continuați cu procedura, dentistul va lua amprentele gurii dumneavoastră. Acestea vor fi apoi trimise la laborator pentru crearea de proteze personalizate – secțiunile maxilarului și ale dinților sau punțile care vor fi atașate la implanturi.

  2. Anestezie

  Înainte de operație, veți primi un anestezic local pentru a vă asigura că întregul proces este nedureros. Gura dumneavoastră este apoi curățată cu grijă pentru a elimina bacteriile și țesuturile deteriorate.

  3. Plasarea implanturilor în Ungaria

  Se fac patru găuri în partea din față a maxilarului și două în partea din spate. Implanturile dumneavoastră sunt apoi plasate la un unghi cuprins între 30 și 45 de grade. În cele mai multe cazuri, noii dvs. dinți sunt atașați de implanturi în decurs de o zi.

  Este posibil să primiți inițial implanturi temporare care durează între șase și nouă luni. Aceasta este o măsură de precauție pentru a evita vânătăile și pentru a asigura o presiune mai mică asupra implanturilor dvs. pe măsură ce se vindecă. Odată ce gura dumneavoastră s-a vindecat complet, medicul dentist vă va plasa implanturile permanente.

  Tratamente alternative la All-on-6

  Există două alternative viabile la implanturile All-On-6 în Ungaria: protezele dentare, implanturile dentare tradiționale, All-On-4 și All-On-8

  Proteze dentare

  Protezele dentare sunt realizate dintr-o bază acrilică, care este roz și acoperă gingiile. Partea superioară a protezei este formată din dinți, care sunt confecționați din porțelan sau rășină și acoperă palatul. În timp, gingiile dumneavoastră se modifică în mod natural și este posibil să fie nevoie ca proteza dumneavoastră să fie remodelată sau refăcută. Se recomandă o înlocuire completă la fiecare 5-8 ani.

  Implanturi dentare

  Implanturile dentare pot fi alese atunci când unul sau mai mulți dinți trebuie să fie înlocuiți. Implanturile dentare necesită o perioadă de vindecare de 4 până la 6 luni pentru ca implantul să fuzioneze cu osul maxilarului, înainte ca coroana și pilonul să fie fixate. În unele cazuri, persoanele pot avea nevoie de grefe osoase îndelungate înainte ca implantul să poată fi montat. Implanturile dentare sunt costisitoare, iar grefele osoase pot crește costul final. Durata operației și timpul de vindecare sunt mult mai lungi decât în cazul implanturilor All-on-6.

  Implanturile All-on-4

  Implanturile All-on-4 funcționează exact în același mod ca și implanturile All-on-6 din Ungaria. Singura diferență majoră este că, în primul caz, primiți patru implanturi pentru a susține arcada dentară, iar în cel de-al doilea, șase. All-on-4 este recomandat pacienților care nu au o rezistență osoasă la fel de mare ca cei eligibili pentru All-on-6.

  Desfășurarea operației în Ungaria

  Operația durează între una și două ore, iar pe tot parcursul acesteia vi se va administra un anestezic local sau general.

  Echipa dentară se va asigura că vă simțiți confortabil și vă va răspunde la orice întrebare pe care o aveți înainte de începerea operației. Așa cum am menționat mai sus, se vor efectua toate extracțiile necesare și gura dvs. va fi curățată temeinic înainte de plasarea implantului.

  După procedură, este posibil să vă simțiți gura puțin umflată și dureroasă, ceea ce poate fi tratat, de obicei, cu analgezice fără prescripție medicală. Timpul de recuperare este de obicei minim: pacienții își reiau activitățile obișnuite la câteva zile după operație și, în unele cazuri, pot mânca alimente solide imediat după aceea.

  Prețurile implanturilor All-On-6 la nivel mondial

  Costul implanturilor dentare pentru primii șase pacienți s-a stabilizat în ultimii ani. Datorită accesului la dentiști de calitate din străinătate, tratamentul a devenit mult mai accesibil în ultimii ani. Mai jos sunt prezentate prețurile pentru implanturile dentare All-on-6 într-o serie de locații diferite. Vă rugăm să rețineți că aceste prețuri nu sunt nici fixe, nici garantate și pot varia de la un pacient la altul, în funcție de o serie de factori.

  ȚaraPreț
  Turcia5800 euro
  Ungaria6.000 euro
  Mexic6700 euro
  Thailanda11.000 euro

  Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

  La cerere și
  fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

  Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

  În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

  Despre autor

  Émilie

  Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

  ‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️