Transfer de grăsime în Turcia

preț de transfer al grăsimilor Turcia 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știți despre transferul de grăsime în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o grefă de grăsime de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transferul de grăsime în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă transferul de grăsime în Turcia?

Costul mediu al transferului de grăsime în Turcia în Istanbul este de 2.800 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1850 euro la 4700 euro.

ProceduriPreț Turcia
Transfer de grăsime2800 €

Ce este transferul de grăsime?

Operația de transfer de grăsime, cunoscută și sub numele de grefă de grăsime sauinjecții de grăsime, sau lipofilling, este un tip de procedură de chirurgie plastică care implică transferul de țesut gras din zonele cu exces de grăsime în zonele lipsite de volum. Bărbați și femei din întreaga lume se supun acestui tip de procedură pentru a-și îmbunătăți aspectul estetic. Este, de asemenea, o tehnică sigură, relativ necomplicată și minim invazivă, care poate fi utilizată pentru a corecta o gamă largă de deformări ale feței, trunchiului și extremităților.

Pentru o intervenție chirurgicală de transfer de grăsime în Turcia, volumul de grăsime din zona donatoare trebuie să fie suficient. În general, grăsimea este prelevată din abdomen, coapse și fese. Aceasta este apoi reinjectată în corp printr-un proces cunoscut sub numele de injecție de grăsime. De obicei, grăsimea este injectată în zone precum sânii, fața, mâinile sau fesele.

Există mai multe tipuri de operație de transfer de grăsime autologă sau de grefă de grăsime, în funcție de zonele în care grăsimea este injectată în corp:

  • Transferul de grăsime facială – Lipofillingul este o alegere bună pentru pacienții cu linii de râs, linii de zâmbet, riduri faciale, cicatrici de acnee, sub ochi, obraji, linii adânci între nas și gură, riduri pe frunte sau alte depresiuni ale pielii.
  • Mărirea sânilor prin transfer de grăsime sau transfer de grăsime la nivelul sân ilor – Această tehnică este recomandată pentru pacienții care doresc o creștere mică a dimensiunii sânilor.
  • Reconstrucția mamară prin grefă de grăsime – Operația de transfer de grăsime este utilă pentru pacientele care suferă de defecte sau deformări ale sânilor. De asemenea, poate fi utilizată pentru reconstrucția totală a sânilor după o mastectomie.
  • Transferul de grăsime pentru fese – Această tehnică este cunoscută și sub numele de lifting brazilian al feselor.
  • Întinerirea mâinilor cu ajutorul operației de transfer de grăsime – Pacienții pot îmbunătăți aspectul mâinilor, făcându-le să pară mult mai tinere, datorită tehnicii de transfer de grăsime.
  • Transferul de grăsime la buze – grăsimea recoltată poate fi injectată în buzele pacientului pentru a le face mai pline în mod natural.
  • Transferul de grăsime la picioare sau viței – Această operație poate fi folosită pentru a crea coapse, genunchi și viței mai bine conturați.

Pacienții cu falduri sau defecte la nivelul feselor, feței, bustului sau mâinilor pot beneficia de operația de transfer de grăsime în Turcia.

Nu este recomandat pentru transferul de grăsime

Operația de transfer de grăsime estetică, sau grefa de grăsime, nu este recomandată pacienților subponderali, deoarece este posibil ca aceștia să nu aibă suficient țesut adipos pentru a recolta grăsimea. Prin urmare, în general, pacienții trebuie să fie ușor supraponderali pentru această operație. De asemenea, pacienții trebuie să aibă o stare de sănătate bună și să se lase de fumat înainte de a fi supuși operației.

Plecarea din spital

Poate fi necesară o ședere peste noapte în spital.

Durata operației

între 1 și 2 ore

Ședere minimă

1 săptămână

Pregătire

Fumătorii înrăiți ar trebui să renunțe la fumat cu cel puțin o lună înainte de operația de transfer de grăsime, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra rezultatului operației. Anticoagulantele, cum ar fi aspirina, suplimentele alimentare și medicamentele antiinflamatoare sunt, de asemenea, interzise cu cel puțin două săptămâni înainte de operație.

Cum funcționează operația?

Operația de transfer de grăsime în Istanbul necesită o anestezie locală sau generală. Odată ce anestezicul a fost aplicat, chirurgul începe să îndepărteze excesul de grăsime din corpul pacientului cu ajutorul liposucției. Grăsimea recoltată este apoi reinjectată în zona tratată a pacientului, cum ar fi fața, mâinile, fesele sau bustul, în funcție de un obiectiv prestabilit. Odată ce rezultatul dorit a fost obținut, intervenția chirurgicală s-a încheiat și poate începe perioada de recuperare a grefei de grăsime.

Recuperare

Perioada de recuperare în urma unei intervenții chirurgicale de grefare de grăsime depinde de locul de unde este prelevată grăsimea, de zona în care este reinjectată și de cantitatea de grăsime utilizată. Zona tratată va avea probabil vânătăi și se va umfla timp de o săptămână sau două. Este posibil ca pacienții să fie nevoiți să își ia câteva săptămâni de concediu de odihnă.

Riscuri

Riscurile și complicațiile operației de grefare de grăsime pot include:

  • O reacție negativă la anestezic.
  • O infecție în zona în care se îndepărtează grăsimea.
  • Modificări ale senzației.
  • Formarea de cicatrici.
  • Leziuni ale țesuturilor în zona de liposucție.
  • Intervenție chirurgicală de revizuire din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

Efecte secundare

După prima săptămână, aceste efecte secundare postoperatorii, cum ar fi umflarea și vânătăile, vor dispărea treptat. Cu toate acestea, în unele cazuri, umflăturile pot rămâne în a doua săptămână. Sportul și activitățile intense trebuie evitate timp de două săptămâni după operație, iar fumatul este strict interzis timp de cel puțin o lună după operație.

Rata de succes

Un studiu bazat pe 309 pacienți care au suferit o operație de grefă de grăsime plămădește rata de satisfacție la 84%.

Înainte și după

Operația de transfer de grăsime este o procedură sigură și satisfăcătoare, care oferă pacienților rezultate de lungă durată. Este important de reținut că pacienții trebuie să își mențină greutatea stabilă pentru a menține rezultatele operației.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️