Liftingul sânilor în Turcia

mastopexie preț Turcia 1
Scris de Laurence

Tot ce trebuie să știi despre ridicarea sânilor în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o rinoplastie secundară de succes.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ridicarea sânilor în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețurile pentru liftingul sânilor în Turcia

Costul mediu al unei operații de ridicare a sânilor în Turcia, în Istanbul, este de 2.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1800 de euro la 2800 de euro. Operația se efectuează sub anestezie generală și durează 4 ore. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile, cu 1 noapte de spitalizare. Prețul include anestezia, operația și un sutien de susținere. Rezultatul final este vizibil în termen de 7 luni.

Ridicarea sânilor2000 €
Implanturi de ridicare a sânilor2800 €
Lipofilling lifting mamar2200 €
Reducerea sânilor2100 €

Ce este un liftingul sânilor?

Dacă aveți în vedere o mastopexie (ridicare a sânilor) în Europa sau în Turcia, o modalitate de a vedea dacă vă poate ajuta este să plasați un creion sub sân și să vedeți dacă rămâne acolo. Dacă da, un lifting mamar poate fi o soluție.

Puteți alege această operație dacă sunteți deranjată de aspectul sau senzația de sânii căzuți, plat sau de sânii a căror areolă a devenit mai mare.

Aceste efecte pot apărea ca urmare a

  • Sarcina
  • Alăptarea
  • Schimbarea greutății
  • Vârsta
  • Genetică

În general, femeile sunt supuse acestei proceduri în ambulatoriu, ceea ce înseamnă că nu trebuie să rămână peste noapte la clinică. Operația durează în jur de 3 ore și se efectuează, de obicei, sub anestezie generală.

Video despre ridicarea sânilor

Unele femei primesc, de asemenea, implanturi mamare în același timp cu mastopexia.

Chirurgul turc ar trebui să vă descrie opțiunile disponibile și să vă explice procedura în detaliu.

Fotografii înainte și după

reduction mammaire avant après en Turquie
reduction mammaire avant après en Turquie

Cum să vă pregătiți pentru mastopexie

Primul pas este să consultați un chirurg plastician din Turcia. Când o faceți, spuneți-i chirurgului care sunt obiectivele dumneavoastră. Dacă doriți, de asemenea, implanturi mamare, aduceți fotografii care să arate dimensiunea și forma sânilor pe care le doriți. Persoanele cu HIV au voie să se supună acestei intervenții chirurgicale.

Chirurgul turc va ține cont de starea dumneavoastră de sănătate și vă va descrie opțiunile disponibile. De asemenea, chirurgul vă va explica în detaliu procedura, riscurile și modul în care vă puteți recupera.

Tracé d'un chirurgien pour un lifting mammaire
Schița unui chirurg pentru un lifting mamar

Complicațiile după un lifting mamar în Turcia sunt relativ rare. Cele trei principale sunt sângerarea, infecția și cicatrizarea. Chirurgul vă va da instrucțiuni de pregătire care vă vor ajuta să reduceți riscul de complicații.

Aceste instrucțiuni vor include să nu fumați, să vă asigurați că nu luați medicamente care pot provoca sângerări și să luați antibiotice dacă este necesar.

De asemenea, ar trebui să începeți să vă planificați perioada de recuperare. De exemplu, ar trebui să evitați să ridicați obiecte grele timp de cel puțin 4 până la 6 săptămâni după mastopexie.

Citește și: Mommy Makeover în Turcia

Ce se întâmplă în timpul mastopexiei în Turcia?

Veți fi operată într-un spital, într-un centru de chirurgie ambulatorie sau în sala de operație a medicului. Veți face cunoștință cu anestezistul, chirurgul și personalul medical înainte de operație.

Schéma d'une opération de lifting des seins
Diagrama unei operații de ridicare a sânilor

Chirurgul turc va marca poziția corectă în care va merge mamelonul dumneavoastră. Apoi veți fi dusă în sala de operație, unde vi se va administra un anestezic general sau o sedare.

Chirurgul va îndepărta excesul de piele și va ridica țesutul mamar în poziția corectă, fără a deteriora glanda mamară. Dacă optați pentru implanturi mamare în Turcia, chirurgul le va pune, apoi vă va închide și vă va bandaja sânii. Este posibil să aveți mici drenaje în sâni timp de 24 până la 48 de ore.

Urmărirea postoperatorie

Chirurgul dumneavoastră va îndepărta pansamentele și drenajele la vizita de control în prima sau a doua zi după operația de ridicare a sânilor. Medicul va verifica, de asemenea, culoarea mamelonului șialimentarea cu sânge.

După operație, vă puteți aștepta să vă simțiți inconfortabil timp de câteva zile. Medicul vă va recomanda, de obicei, să purtați un sutien sau un pansament special pentru a vă oferi sprijinul de care aveți nevoie în timpul recuperării. În prima săptămână, este posibil să aveți nevoie de medicamente pentru ameliorarea durerii.

Dacă v-ați pus implanturi mamare în Turcia, aveți grijă să evitați orice impact asupra sânilor, care ar putea cauza ruperea implantului.

Photo avant et après d'un lifting mammaire en Turquie
Fotografie înainte și după un lifting mamar în Turcia

În 2 sau 3 săptămâni, chirurgul vă va îndepărta toate copcile. Dimensiunea și forma sânilor vor continua să se îmbunătățească în timp.

Pot exista ușoare diferențe de simetrie între cei doi sâni. În acest caz, chirurgul dumneavoastră plastic va efectua o mică retușare pentru a ajuta la repoziționarea mamelonului, dacă este necesar. Ulterior se pot face ajustări minore.

În timpul recuperării, este foarte important să vă limitați activitățile conform instrucțiunilor chirurgului dumneavoastră și să raportați imediat orice efecte secundare sau probleme pe care le aveți.

Gaine de compression
Centură de compresie

Orice procedură chirurgicală comportă riscuri, în special de infecție. În cazul operației cosmetice de reducere a sânilor, pierderea permanentă a senzației la nivelul mameloanelor sau al pielii sânilor este foarte rară.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Există câteva riscuri rare asociate cu mastopexia:

  • Cicatrizarea slabă a inciziilor;
  • Contractura capsulară;
  • Slăbirea timpurie a sânilor;
  • Vânătăi și inflamații;
  • Pierderea sensibilității sânilor sau a mameloanelor;
  • Formă neuniformă a sânilor.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să alegeți chirurgul potrivit în Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Trebuie remarcat faptul că, în Islam, mastopexia nu este considerată haram. Este halal și acceptabilă dacă este folosită pentru a elimina un defect.

Unitatea noastră medicală este accesibilă persoanelor cu dizabilități și mobilitate redusă (PMR). Veți fi preluat de la aeroport de către șoferul nostru privat. Veți fi condus la hotelul dvs. și la clinică.

Citește și: Prețul ginecomastiei în Turcia

Riscuri și complicații asociate cu mastopexia

După efectuarea mastopexiei în Turcia, este posibil să vă confruntați cu:

  • Cicatrici. Acestea se estompează de obicei în timp.
  • Modificări ale sensibilității mamelonului sau a sânului. Aceasta revine de obicei după câteva săptămâni, dar uneori poate fi permanentă.
  • Sâni de forme sau dimensiuni diferite. Uneori, acest lucru se datorează faptului că sânii se vindecă într-un ritm diferit.
  • Pierderea mamelonului sau a areolei. Acest lucru este rar, dar se poate întâmpla dacă operația duce la pierderea de sânge în zona respectivă.
Photo après un lifting des seins
Fotografie după un lifting mamar

Cum afectează mastopexia alăptarea?

Puteți face un lifting mamar la orice vârstă, după ce sânii dumneavoastră au terminat de dezvoltat. De asemenea, puteți face una înainte sau după sarcină. Puteți continua să alăptați după o mastopexie.

Rezultate pe termen lung

Rezultatele sunt vizibile imediat după operație, dar poate dura câteva luni pentru a obține un rezultat final.

Este posibil ca rezultatele unui lifting mamar să nu fie permanente. Este posibil să aveți nevoie de o altă mastopexie și de o mărire a sânilor.

De-a lungul timpului, unele femei aleg să își facă un lifting mamar ca o procedură de “retușare” pentru a îmbunătăți aspectul general al sânilor lor. Dar este posibil ca acestea să nu aibă nevoie de o procedură completă.

Poate ajuta la menținerea rezultatelor pentru mai mult timp prin menținerea unei greutăți stabile și sănătoase.


Dacă vă luptați să faceți o alegere, putem ajuta să faceți din procedura dvs. un succes, și la o rată redusă.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează un lifting mamar în Turcia?

Rezultatele unui lifting mamar în Turcia durează în medie 10 ani. Cu toate acestea, o serie de factori pot afecta această perioadă: sarcina, schimbările de greutate sau lipsa de susținere a sânilor în timpul activităților sportive.

Un lifting mamar este, în general, o operație nedureroasă, deoarece nu afectează mușchii. Cu toate acestea, este posibil să apară ușoare dureri timp de câteva zile după operație, care pot fi ușor ameliorate cu analgezice.

Ridicarea sânilor este o operație foarte frecventă în Turcia, cu o rată de succes de aproximativ 96%. Printre factorii care influențează rezultatele operației se numără vârsta pacientei, expertiza chirurgului și aspectul inițial al sânilor.

Ridicarea sânilor poate fi combinată cu alte operații, cum ar fi liposucția feselor și/sau a șoldurilor, abdominoplastia sau montarea de implanturi mamare. Pentru a limita riscurile, este în general recomandabil să vă limitați la 2 sau 3 operații simultane.

Da, este posibil să se facă o ridicare a sânilor fără implanturi: aceasta se numește cură de ptoză mamară. Această operație corectează țesutul și sânii căzuți, păstrând în același timp dimensiunea inițială a cupei.

Durata șederii pentru un lifting mamar în Turcia este de aproximativ 7 zile, inclusiv 1 noapte de spitalizare. Acest lucru îi permite chirurgului să efectueze îngrijirea postoperatorie inițială și să verifice dacă recuperarea are loc în cele mai bune condiții posibile.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️