Ginecomastia în Turcia

ginecomastie preț Turcia istanbul 1 1 1
Scris de Émilie

Tot ce trebuie să știi despre ginecomastia din Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o ginecomastie de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ginecomastia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o operație de ginecomastie în Turcia?

Costul mediu al unei operații de ginecomastie în Turcia este de 1.700 de euro, incluzând cazarea de 5*, transferul VIP, operația, brâul de compresie, medicația postoperatorie, testele de sânge și preoperatorii, anestezia generală, consultația cu un medic și transferul final la aeroport.

Ginecomastie1700 €
Implanturi pectorale1500 €
Liposucție2200 €
Ridicarea sânilor2000 €

Ce este ginecomastia?

Ginecomastia în Turcia este o operație de corectare a hipertrofiei glandei mamare la bărbați, centrată pe areolă și sensibilă la palpare. Ea corespunde unei hiperplazii unilaterale sau bilaterale.

În Turcia, operația de ginecomastie cosmetică, efectuată sub anestezie generală, îndepărtează excesul de grăsime și de țesut mamar la bărbați. Aceasta este cunoscută sub numele de reducere a sânilor.

Schéma de la gynécomastie
Diagramă de ginecomastie

Această procedură utilizează incizii mici pentru a îndepărta excesul de grăsime și piele, oferind pacienților o opțiune de tratament pentru a-și recăpăta un aspect masculin și încrezător. Creșterea excesivă în greutate poate necesita o corecție chirurgicală ulterioară.

Nu există nicio cauză pentru apariția sa, cu excepția, poate, a producției anormale de hormoni sau a utilizării anumitor medicamente. Ginecomastia nu trebuie confundată cu adipomastia, care este o acumulare locală de grăsime. Singurul tratament este intervenția chirurgicală.

Fotografii înainte și după

Dezvoltarea excesivă a glandelor mamare la bărbați

În timp ce sânii frumoși sunt o adevărată atracție pentru femei, pentru bărbați sunt foarte diferiți. Există o serie de cauze ale creșterii excesive a sânilor la bărbați.

Cauzele hormonale, consumul excesiv de alcool, dopajul sau mâncatul în exces, de exemplu, toate pot juca un rol. Suferiți de o astfel de creștere nedorită a sânilor și căutați un remediu de la un specialist în frumusețe din Turcia?

Video explicativ despre ginecomastie

CeaMaiBunaClinica.com va fi bucuroasă să vă ajute să găsiți un chirurg estetician potrivit! Suntem în strânsă legătură cu chirurgi esteticieni turci care și-au făcut un nume în domeniul ginecomastiei.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom avea grijă să vă găsim un expert potrivit. Persoanele cu HIV sunt eligibile pentru această operație.

Consultația inițială pentru ginecomastie în Turcia

Consultația personală cu chirurgul dumneavoastră estetic din Turcia vă oferă o bună ocazie de a vă cunoaște chirurgul, echipa și facilitățile sale.

În această fază, se înregistrează istoricul dumneavoastră medical, se explică procedura și alternativele acesteia și se discută despre riscurile și efectele secundare, precum și despre costurile implicate de ginecomastia în Turcia.

După o examinare fizică, toate datele sunt adunate și analizate și se întocmește un plan individual de tratament pentru ginecomastie.

Fotografii înainte și după

Photo avant et après une gynécomastie
Fotografii înainte și după ginecomastie

Ginecomastia: o chestie de bărbați!

În calitate de persoană afectată, sunteți adesea jenat pentru că sânii dvs. sunt prea mari, iar suferința personală este mare. Cu toate acestea, cu o mică intervenție chirurgicală din partea specialistului turc, puteți restabili masculinitatea pieptului dumneavoastră, pe care îl puteți etala din nou cu încredere.

Photo avant et après une gynécomastie
Foto înainte și după o operație de ginecomastie

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare asociate cu ginecomastia:

  • Vânătăi ;
  • Sângerare excesivă;
  • Neregularități în conturul mamelonului;
  • Pierderea pielii mamelonului;
  • Piele de sân lăsată și asimetrii;
  • Amorțeală a mameloanelor.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

În Islam, ginecomastia este considerată halal și acceptabilă atâta timp cât este destinată să corecteze un defect. Prin urmare, nu este haram.

Puteți beneficia de asistență personalizată pentru persoanele cu mobilitate redusă cu un scaun cu rotile din momentul în care coborâți din avion până la hotel.

Ginecomastia în Istanbul

Chirurgii noștri esteticieni plasticieni cooperanți din Turcia au mulți ani de experiență în domeniul ginecomastiei și, în mod natural, efectuează procedurile la cele mai moderne standarde medicale și tehnice. Veți fi tratat cu cea mai mare grijă și considerație, ținând cont de dorințele dumneavoastră personale în ceea ce privește modelarea sânilor.

Photo avant et après une gynécomastie
Foto înainte și după o procedură de ginecomastie

Ginecomastia: procedură și tehnică

În primul rând, chirurgul turc va evalua dacă deformarea sânilor este pur și simplu o proliferare a grăsimii sau dacă țesutul glandei mamare a crescut prea mult. Mai mult, cele două fenomene pot apărea împreună.

Dacă este vorba doar de un exces de grăsime, aceasta poate fi aspirată ușor sub un ușor anestezic local. În cazul în care țesutul glandular a crescut prea mult, acesta este îndepărtat chirurgical sub anestezie generală.

Incizia se face discret sub areolă. Această operație trebuie efectuată cu atenție, deoarece trebuie să fie simetrică. De aceea, în Turcia lucrăm numai cu chirurgi esteticieni care au expertiza adecvată și cuprinzătoare pentru a efectua aceste operații.

La aproximativ trei săptămâni de la operația de ginecomastie, sunteți din nou la fel ca înainte și vă puteți prezenta sânii masculini într-un tricou strâmt. Datorită poziției ideale a inciziei, faptul că ați suferit un tratament de ginecomastie nu este vizibil pentru cei din afară.

Tracé d'un chirurgien pour une gynécomastie
Schița unui chirurg pentru ginecomastie

Bucurați-vă de noua senzație corporală și faceți-vă remarcat cu pieptul dumneavoastră masculin! Lăsați echipa noastră de experți să vă ghideze în această schimbare.


Dacă aveți dificultăți în a face o alegere, vă putem ajuta să reușiți operația în mod gratuit.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât timp durează ginecomastia în Turcia?

După o operație de ginecomastie reușită, rezultatele pot dura o viață întreagă. Cu toate acestea, pot apărea recidive dacă stilul de viață al pacientului nu este la nivelul standardelor sau dacă apare o problemă de sănătate.

Ginecomastia nu este dureroasă în momentul operației, deoarece aceasta se efectuează sub anestezie. După operație, medicul prescrie analgezice pentru a calma durerile viitoare. Prin urmare, este o operație nedureroasă.

Alegând un chirurg competent și experimentat, puneți de partea dumneavoastră șansele unei operații de ginecomastie reușite. Rata de succes a acestei intervenții chirurgicale în clinicile din Turcia este estimată la 90%.

Cicatricile sunt inevitabile în operație. Treaba medicului este să încerce să obțină o cicatrice cât mai mică posibil. Cu toate acestea, dezvoltarea cicatricilor este un fenomen aleatoriu și variază de la un individ la altul.

În medie, operația de ginecomastie durează între 1 și 2 ore. Acest lucru depinde de gravitatea și de circumstanțele situației, dar și de abilitățile chirurgului însărcinat cu operația.

Ginecomastia nu este o operație care să dureze mult timp. O operație de ginecomastie durează doar 3 zile din momentul contactului și până la finalul tratamentului. Așadar, este relativ rapidă.

Pastilele de ginecomastie funcționează?

Eficacitatea pastilelor de ginecomastie nu a fost dovedită științific. Este important să consultați un profesionist din domeniul sănătății pentru a determina cel mai bun tratament pentru ginecomastie, fie el medical sau chirurgical.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️