Reducerea sânilor în Turcia

reducere de sân preț 1
Scris de Laurence

Concentrează-te pe reducerea sânilor în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o reducere mamară de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre reducerea sânilor în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist medical.

Cât costă o reducere a sânilor în Turcia?

Costul mediu al unei reduceri mamare în Turcia este de 2.100 €. Pachetul All-Inclusive include cheltuielile medicale, cazarea, transferurile de la aeroport și personalul amabil. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 4 ore. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Rezultatul final este vizibil în termen de 4 luni.

Reducerea sânilor2100 €
Implanturi pentru reducerea sânilor2800 €
Ridicarea sânilor2000 €
Reducerea sânilor cu lipofilling2200 €

În timp ce unele femei au impresia că au fost mai puțin norocoase de la natură, altele suferă de sâni generoși. Din motive hormonale, după creșterea în greutate sau după sarcină, unele femei au sânii prea mari.

În afară de aspectul vizual și estetic, care este adesea supărător, sânii mari pot provoca, de asemenea, probleme precum dureri de spate și probleme de postură. Acesta este motivul pentru care aceste femei optează pentru o reducere a sânilor.

Poitrine d'une femme
Sânii unei femei

O operație de chirurgie plastică și estetică, reducerea sânilor presupune îndepărtareaexcesului de grăsime din glanda mamară. Această procedură chirurgicală are o rată de succes de aproximativ 96% în Istanbul, Turcia.

Țara se mândrește cu cele mai bune clinici de chirurgie estetică de calitate superioară, cu medici experimentați. Totul la un preț cu 50% mai mic decât în Europa.

Fotografii înainte și după

reduction mammaire avant après en Turquie

Ce este reducerea sânilor și de ce să o faceți?

Cunoscută și sub numele de mamoplastie, reducerea sânilor este o procedură de chirurgie estetică în Turcia care presupune reducerea dimensiunii sau a volumului sânilor. Efectuată la femei, operația are ca scop îmbunătățirea conturului estetic al acestora. De asemenea, corectează poziția și forma sânilor.

În termeni practici, reducerea sânilor presupune îndepărtarea excesului de grăsime, piele și țesut mamar. Chirurgia reconstructivă și estetică poate fi efectuată din motive estetice.

Atunci când sânii își recapătă forma și fermitatea, corpul își recapătă o siluetă armonioasă și o poziție bună. Mai mult, se recapătă încrederea în sine și se eliberează complexele.

Tracé pour une réduction mammaire
Trasarea pentru o reducere a sânilor

Reducerea sânilor se realizează și din motive medicale. Sânii grei provoacă dureri de spate. Reducerea lor nu numai că ameliorează aceste probleme, dar ajută și la restabilirea echilibrului posturii.

Cine poate face o reducere a sânilor?

Operația de reconstrucție a sânilor este rezervată femeilor cu vârsta de 18 ani sau mai mult. Pacienta trebuie să își fi finalizat dezvoltarea corporală pentru ca rezultatele să fie satisfăcătoare și pentru a evita retușurile. Candidatele ideale pentru reducerea sânilor în Istanbul sunt cele care prezintă :

  • Sâni mari care nu corespund morfologiei lor și care determină o siluetă disproporționată.
  • Sâni supraponderali care provoacă dureri de spate, cum ar fi dorsalgia, sau care modifică postura și curbează spatele. Acești sâni au tendința de a trage corpul în față.
  • Sânii căzuți, caracterizați prin ptoză mamară.
  • Sânii mari, cauzați de hipertrofia sânilor.
  • Sâni cu dimensiuni diferite ale cupei.
Asymétrie des seins
Asimetria sânilor

Cu mult înainte de a lua în considerare o intervenție chirurgicală de reconstrucție cosmetică a sânilor, este important să se țină cont de parametrii care determină posibilitatea de a face acest lucru. Dimensiunea corpului, dimensiunea cutiei toracice și a sânilor, precum și morfologia, toate trebuie luate în considerare.

Cum funcționează reducerea sânilor în Turcia?

Reconstrucția sânilor în Turcia are loc în trei faze.

Consultația inițială

O consultație inițială pentru pacientele din străinătate se realizează de la distanță, prin videoconferință. Acesta este momentul în care se face cunoștință cu chirurgul și se explică motivele și obiectivele reducerii mamare și se discută în detaliu despre ceea ce vă așteptați de la această operație de reconstrucție.

Această primă întâlnire va determina, de asemenea, ce tip de operație va fi efectuată. Medicul vă poate cere să vă supuneți unor examinări sau teste suplimentare, cum ar fi o mamografie, în timp ce așteptați să veniți în Turcia. Trebuie remarcat faptul că toate persoanele cu HIV sunt acceptate.

Poitrine trop imposante
Pieptul prea mare

A doua consultație la fața locului

A doua fază este consultația la fața locului, la centrul de chirurgie estetică din Turcia. Aceasta este întâlnirea dumneavoastră cuanestezistul și cu chirurgul, pentru a discuta detaliile operației. Chirurgul poate lua în considerare și un examen medical suplimentar, dacă este necesar.

Ziua operației

Plastia mamară este o operație care durează aproximativ două-trei ore. Aceasta depinde de cantitatea de țesut glandular și de piele care urmează să fie îndepărtată. Se efectuează sub anestezie generală pe stomacul gol și necesită o ședere peste noapte în spital.

Mai întâi, chirurgul va face o incizie pentru a îndepărta orice exces de țesut, grăsime sau piele.

Découpe de l'aréole
Tăierea areolei

Pentru a face acest lucru, chirurgul va folosi una dintre următoarele tehnici deincizie :

  • O incizie circulară în jurul areolei, astfel încât să nu atingă mamelonul.
  • O incizie verticală de-a lungul marginii inferioare a areolei până la pliul inferior al sânului.
  • O incizie în formă de ancoră sau T inversat care urmează curba naturală a pliului sânului.

După ce incizia a fost făcută, chirurgul va îndepărta excesul de țesut glandular, piele și grăsime. El va repoziționa apoi mamelonul la un nivel mai adecvat. El procedează apoi la inserarea drenajelor înainte de a închide incizia cu copci.

Se poate folosi un tub de drenaj, dar acest lucru variază de la un pacient la altul. Acesta este plasat în sân timp de 2 zile pentru a preveni acumularea de sânge sau lichid în sân.

Photo avant et après une réduction de seins
Foto înainte și după o reducere a sânilor

Suturile se fac în țesuturile profunde ale sânilor, astfel încât să poată da o cicatrice discretă. Acestea se vor estompa în timp. Ulterior, pacienta va trebui să poarte un sutien special în timpul convalescenței.

Vezi și: Costul ginecomastiei în Turcia

După operațiaestetică , pacientul poate avea dureri timp de 24 de ore. Chirurgul va prescrie un analgezic până când durerea dispare.

Ridicarea sânilor și ridicarea sânilor

Operația de reducere a sânilor poate fi combinată cu un lifting mamar. Această intervenție chirurgicală constă în corectarealăsării sânilor. Un lifting mamar poate fi luat în considerare și pentru a preveni căderea sânilor după o reducere mamară.

Une femme qui cache son sein
O femeie care își ascunde sânii

Numai chirurgul poate determina dacă aveți sau nu nevoie de un lifting mamar. Un lifting mamar sau o ridicare a sânilor presupune ridicarea sânilor pentru a-i face mai fermi și mai suportivi. Sfârcurile și areolele sunt întărite.

Vezi și: Mommy Makeover în Turcia

Perioada de recuperare

Perioada de recuperare postoperatorie este de aproximativ 2 săptămâni. Trebuie purtat un sutien medicalpe toată perioada de recuperare. Toate sporturile și activitatea fizică intensă trebuie oprite în această perioadă. De asemenea, trebuie să evitați expunerea sânilor la soare timp de câteva luni.

Femme qui mesure sa poitrine
Femeile care își măsoară sânii

Primele rezultate ale unei reduceri de sâni pot fi observate imediat după operație. Veți observa o diferență marcantă în ceea ce privește mărimea cupelelor dumneavoastră. Apoi, este posibil să se vadă sânii într-o dimensiune ușor mai mare după câteva zile.

Este posibil să apară edeme în primele săptămâni după operație. Este nevoie de aproximativ două luni pentru ca edemul să dispară complet. Rezultatele finale se vor vedea după 6 luni.

Creșterea în greutate poate duce la punerea de grăsime pe sânii reduși. În mod similar, pierderea în greutate poate duce la slăbirea sânilor.

Video care explică reducerea sânilor

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare asociate cu reducerea sânilor:

  • Necroza areolei;
  • Apariția de hematoame ;
  • Embolie pulmonară;
  • Hipertrofia cicatricilor;
  • Dificultatea sau incapacitatea de a alăpta;
  • Asimetrie mamară.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Rețineți că, în religia islamică, reducerea sânilor nu este haram. Ea este acceptată dacă este destinată să înlăture un defect care afectează corpul.

Alex Dunphy de Modern Family a subi une réduction mammaire
Alex Dunphy din Modern Family și-a făcut o reducere de sâni

Oferim servicii personalizate pentru a răspunde nevoilor persoanelor cu dizabilități.


Dacă vă luptați să faceți o alegere, vă putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât timp durează o reducere a sânilor în Turcia?

Sânul ajunge la forma sa definitivă la aproximativ trei luni după operație. O reducere mamară este definitivă, dar pot exista totuși unele variații. Dacă pacienta suferă o pierdere sau o creștere semnificativă în greutate, de exemplu.

Durerea după o reducere a sânilor este foarte adesea moderată. Se prescriu în mod sistematic analgezice și analgezice pentru a ușura pacienta cât mai mult posibil. Și acest lucru este valabil pe toată durata fazei postoperatorii.

Reducerea sânilor în Turcia este, în general, o procedură chirurgicală sigură, cu o rată de succes de peste 90%. Țara atrage pacienți din întreaga lume datorită infrastructurii sale moderne, echipamentelor de ultimă generație și chirurgilor de înaltă calificare.

Cicatricile sunt foarte fine și devin aproape invizibile la câteva luni după operația de reducere a sânilor. Ele se estompează treptat în primele câteva luni după operație. Cu toate acestea, aplicarea regulată a cremelor de îngrijire a pielii va contribui la accelerarea procesului de vindecare.

Da, este perfect posibil să combinați o reducere a sânilor cu un lifting mamar și este adesea recomandat pentru cel mai bun rezultat estetic. Prin combinarea celor două, chirurgul plastician poate reduce dimensiunea sânilor, îmbunătățind în același timp forma și poziționarea acestora.

Durata de ședere pentru o reducere de sâni în Turcia depinde de mai mulți factori. În general, pacienții se pot aștepta să petreacă o săptămână în Turcia pentru un interviu preoperator cu un chirurg, operația, o noapte de spitalizare și urmărirea postoperatorie la fața locului.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️