Hisar Intercontinental Hospital

Spitalul Hisar Intercontinental istanbul Turcia 1

Spitalul Hisar Intercontinental este specializat în îngrijire dentară, chirurgie cosmetică și MAP / FIV. Înființată în 2007, această clinică acreditată de JCI este situată în Istanbul, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Hisar Intercontinental Hospital, Istanbul, Turcia

Hisar Intercontinental Hospital este unul dintre cele mai importante spitale din Turcia, oferind cea mai cuprinzătoare gamă de tratamente. Spitalul oferă pacienților săi cea mai înaltă calitate de diagnostic și tratament într-un mediu sigur, confortabil și centrat pe pacient.

Furnizând toate tipurile de îngrijire medicală necesare în fiecare etapă a vieții unei persoane printr-o abordare multidisciplinară a tratamentului, spitalul are personal format din specialiști și profesioniști din domeniul sănătății care au fost instruiți în numeroase centre medicale din întreaga lume.

De asemenea, aceștia dețin echipamente medicale de cea mai bună calitate și date obiective, ceea ce le permite să le ofere pacienților tehnici de diagnostic și tratament fiabile.

Spitalul are 170 de paturi pentru pacienți și șapte săli de operație pentru toate tipurile de operații de specialitate, inclusiv chirurgie cardiovasculară.

Datorită infrastructurii sale moderne, tehnologiei medicale modernizate în mod regulat și angajamentului față de confort și calitate, fără a compromite principiile etice, spitalul a câștigat încrederea și prietenia pacienților săi de-a lungul anilor. Spitalul Hisar Intercontinental oferă un mediu de excelență, confort, liniște și calm spiritual.

De asemenea, acesta combină cele mai noi competențe, știință și tehnologie cu conceptele străvechi de wellness holistic, vindecare, ospitalitate și confort. Pacienții săi sunt tratați ca oaspeți de onoare, iar spitalul se străduiește să îi facă pe pacienții săi să se simtă ca acasă, astfel încât să se poată recupera rapid și confortabil.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Frenectomie
Control stomatologic
Consultație stomatologică
Invisalign
Fațete dentare
Coroană dentară
Implant dentar
Dentist

Chirurgie cosmetică
Tratamentul cicatricilor
Creșterea buzelor
Transfer de grăsime
Liposucție
Otoplastie
Perineoplastie
Ridicarea sprâncenelor
Ginecomastie
Labioplastie
Implanturi mamare
Reducerea bonetei clitoridiene
Brahioplastie
Ridicarea gâtului
Ridicarea coapselor
Ridicarea cervico-facială
Ridicarea sânilor
Ridicarea feselor
Lipofilling al feței
Mastopexie
Liposucție cu laser
Manșon gastric
Banda gastrică
Botox gastric
Bypass gastric
Rinoplastie secundară
Rinoplastie
Reducerea sânilor
Consultație de chirurgie plastică
Abdominoplastie
Chirurgie postnatală
Extinderea penisului
Reconstrucția maxilarului

MAP / FIV
FIV – Fertilizare in vitro

Transplanturi de păr
Transplanturi DHI, FUE, FUT

Servicii

Transfer la aeroport
Cazare în familie
Rezervarea zborurilor
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Spălătorie
Ghid turistic
Rezervare taxi
Asigurare medicală de călătorie
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare pe internet
Farmacie
Camere private
Reabilitare
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Istanbul – Țară: Turcia – Înființată în 2007
Acreditare: Acreditat JCI – Limbi vorbite: arabă, franceză, engleză, rusă


Opinii despre Hisar Intercontinental Hospital

Ana-Amelia Gabur
Ana-Amelia Gabur
11:22 14 Dec 20
Servicii de calitate, profesionalism, angajati amabili si foarte bine pregatiti, si mai ales foarte curat spitalul. Recomand!!
Nicoleta Defta
Nicoleta Defta
11:13 14 Dec 20
Un spital absolut superb, curat si plin de oameni profesionisti si ospitalieri! In totdeauna sunt atenti cu pacientii si au cele mai bune servicii medicale.
Cuciumita Elena
Cuciumita Elena
11:03 14 Dec 20
Un spital minunat cu niste medici superbi si de calitate! Nu se compara cu multe spitale din clasamanetul lor! Chiar ma bucur ca am ajuns la Hisar Hospital si cu translatorii m-am simtit ca acasa,
Antoniaclaudia Dumitru
Antoniaclaudia Dumitru
09:19 15 Dec 20
Un spital curat, doctori foarte amabili, cu un grad de profesionalism foarte mare, primitori. Spitalul arata impresionant, cu aparatura profesionala. Cu siguranta voi reveni aici daca voi mai avea probleme!
Cristi Dinca
Cristi Dinca
10:52 14 Dec 20
Am apelat la acest spital intr-o vacanta facuta in Istambul si am ramas surprins placut de serviciile medicale pe care centrul le presteaza clientilor. Personal amabil, bine pregatit, experimentat; aparatura foarte actuala si performanta.Recomand cu incredere!!
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️