Transplant de păr în Turcia

transplant de păr Turcia 1
Scris de Manuella

Luați în considerare un transplant de păr în Turcia? Acest ghid suprem conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru implanturi de păr de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de păr în Turcia și vă ajută să rezervați o operație de la chirurgi turci calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă un transplant de păr în Turcia?

În Turcia, costul mediu al unui transplant de păr este de 1.800 de euro, incluzând toate costurile de cazare și transport. Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează 6-8 ore. Durata șederii în Istanbul este de 4 zile, fără spitalizare. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 5 luni.

Transplant de păr FUT1700 €
Transplant de păr FUE1800 €
Transplant de păr HID1900 €
Transplant de păr afro2200 €

Transplantul de păr în Turcia: Ghidul final

O armă masivă de seducție pentru bărbați și un semn sigur de feminitate pentru femei, părul de pe partea superioară a corpului și a craniului formează o coroană. Este o coroană pe care nu o poți pierde, cel puțin pentru o vreme.

Când boala ne roade, când hormonii ne joacă feste sau când genetica este capricioasă, uneori ne pierdem părul. Căderea părului începe cu mici căderi până când observați o pierdere semnificativă și calvire totală a liniei părului sau a tâmplelor.

În timp ce unii oameni se descurcă foarte bine cu pierderea părului, altora le este greu să se vadă în oglindă. Reflexia pe care o văd despre ei înșiși reflectă un sentiment de neputință în fața acestei pierderi de neoprit.

Iar atunci când anumite medicamente, cum ar fi Litfulo™ (ritlecitinib) sau Minoxidil, nu funcționează sau nu mai funcționează, există o soluție: transplantul de păr.

Scopul este simplu: să evitați să cheliți și, în același timp, să vă recăpătați părul de altădată. Deși metoda este practicată în mai multe țări, Turcia rămâne un paradis al transplantului de păr.

Chiar în inima Istanbulului sau a Antalyei, anumite clinici oferă cele mai bune tratamente de transplant de păr cu tehnologii revoluționare și extrem de eficiente. Transplantul de păr din Istanbul sau Antalya vă va cuceri cu siguranță.

Gata pentru un transplant de păr în Turcia ? Iată-ne aici!

Înainte și după fotografii ale pacienților noștri

Tot ce trebuie să știi despre transplantul de păr în Turcia

Adesea sinonimă cu un complex, căderea părului este o problemă care poate apărea la orice vârstă, atât la bărbați, cât și la femei. Legată de o serie de factori și cu multe cauze posibile, ea poate fi menționată într-o varietate de moduri:

  • Calvitia când este ereditară ;
  • Alopecia androgenică atunci când implică hormoni androgeni ;
  • Pelade (alopecia areata) atunci când este rezultatul unei boli autoimune;
  • Alopecia cicatricial atunci când pierderea rezultă în urma unei leziuni la nivelul scalpului;
  • Alopecia de tracțiune în urma unei coafuri prea strânse (coadă de cal, purtarea de extensii, împletituri strânse, chignon etc.).

Căderea părului este greu de suportat, cauzată de deficiențe nutritive (fier, zinc, seleniu) și de tratamente medicale grele. Iar problemele tiroidiene pot perturba ciclul de reînnoire a părului.

În timp ce o deficiență poate fi corectată cu un supliment alimentar, în multe cazuri chelia sau alopecia pot fi ireversibile.

photo avant et apres d'une greffe de cheveux
înainte și după fotografiile unui transplant de păr

Se spune că “fericirea nu poate fi cumpărată, un tratament bun pentru păr poate ” ! Transplantul de păr este o tehnică de chirurgie esteticăstrong> care are ca scop refacerea părului dumneavoastră. Și, în multe cazuri, faptul că îți recuperezi părul și coroana te face fericit ! Dacă părul a făcut fericirea, în acest caz, el poate fi cumpărat.

În Istanbul, implanturile de păr sunt disponibile la cele mai bune prețuri. Acesta este motivul pentru care mulți pacienți optează pentru această destinație, pe lângă atracțiile turistice și frumusețea malurilor Bosforului. Totuși, înainte de a porni în căutarea transplantului de păr în Turcia, o scurtă prezentare a acestei intervenții chirurgicale.

Citiți articolul nostru despre Transplanturile de păr printre vedete.

Ce este un transplant de păr?

Cunoscut și sub numele de implantare de păr, transplantul de păr presupune prelevarea de grefe din partea superioară a craniului și apoi implantarea lor în zona cheală a capului. Aceste unități, cunoscute sub numele de grefe, sunt alcătuite din 2 până la 4 fire de păr. Ele sunt prelevate, în general, din coroana posterioară, unde părul nu cade aproape niciodată.

O metodă de chirurgie estetică neinvazivă, transplantul de păr se dovedește a fi cel mai bun recurs pentru corectarea alopeciei. Cu rezultate foarte vizibile, face posibilă recâștigarea densității pierdute.

După îngrijire și tratament, o perioadă prelungită de creștere are ca rezultat un păr real, definitiv. Insistența tratamentelor înseamnă că părul dumneavoastră va fi la fel de dens ca înainte. Această procedură este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Simulation greffe de cheveux pour femme
Simularea transplantului de păr pentru femei

Cu un transplant de păr, ia adio peruca, volumizatorul, eșarfa de pe cap, complexul și stima de sine scăzută. Întâmpinați o nouă privire asupra dvs. făcând ca visul dvs. de a avea un păr în stil Rapunzel să devină realitate. Odată ce ai aplicat tratamentele și îngrijirile oferite, căderea părului nu va mai fi un coșmar.

Transplanturi de păr pentru femei

Potrivit unui studiu realizat de ISHRS, alopecia feminină afectează 1 din 5 femei, fiind cauzată de obicei de îmbătrânire, boli sau modificări hormonale după menopauză. Femeile se confruntă cu subțierea părului. Pentru a corecta această problemă, unele femei aleg să poarte o perucă sau extensii de păr, sau să facă un transplant de păr pentru femei.

Transplanturi de păr pentru bărbați

Alopecia masculină afectează 4 din 5 bărbați, cauza fiind o subțiere semnificativă a părului până la vârsta de 50 de ani. Unii bărbați încep să își piardă părul înainte de vârsta de 21 de ani. Acesta este rezultatul unei caracteristici genetice care provine de la părinți.

Tracé de la ligne de la greffe capillaire par le chirurgien
Trasarea liniei de transplant de păr de către chirurg

Alte cauze includ anumite medicamente, excesul de vitamina A sau deficiența de proteine. Boala sau stresul pot duce la căderea bruscă și severă a părului, cunoscută sub numele de efluviu telogen.

Când ar trebui să se ia în considerare un transplant de păr?

Un transplant de păr în Turcia este recomandat ori de câte ori se observă pierderea masivă a densității părului. La aceasta se poate adăuga aspectul psihologic pe care îl presupune și care, în multe cazuri, determină posibilitatea unui transplant de păr.

Chelia prematură sau alopecia poate duce la un adevărat complex sau la un sentiment de neliniște la cel care suferă. Până la punctul de a-și pierde încrederea în sine.

Transplantul de păr nu este doar pentru cei complet chei; el poate fi luat în considerare și pentru părul subțire în căutare de grosime sau pentru o coborâre a liniei părului. Deși este accesibil de la vârsta de 18 ani, este recomandat în continuare la 30 sau 40 de ani, când activitatea hormonală s-a stabilizat.

Prélèvement de la zone donneuse et greffe sur la zone receveuse
Îndepărtarea zonei donatoare și grefa pe zona primitoare

Ca măsură de precauție, transplantul de păr poate fi efectuat doar pe o persoană și un scalp sănătos. Fiind o procedură chirurgicală, transplantul de păr necesită cunoașterea oricăror boli și patologii anterioare care ar putea complica procedura.

Acest parametru va fi studiat mai îndeaproape de către chirurgul dumneavoastră plastician din Turcia, odată ce vă aflați pe masa de consultații.

Nu în ultimul rând, transplantul de păr poate fi luat în considerare doar pentru persoanele al căror craniu nu este complet chel. Se va ține cont de nivelul de calviție sau alopecie, precum și de progresia căderii părului. Calviția trebuie să fie complet stabilizată înainte de a proceda la un transplant.

Rue Istiklal à Istanbul
Strada Istiklal din Istanbul

Acest lucru ar putea duce la un dezechilibru suplimentar în ceea ce privește volumul și densitatea. Și să nu uităm că grefele sunt prelevate din partea din spate a craniului. Capacitatea și calitatea zonei donatoare rămâne un criteriu esențial pentru a lua în considerare un implant de păr.

Numai un diagnostic al părului poate determina posibilitatea unui transplant de păr.

Când să NU faci un transplant de păr?

Nu se recomandă efectuarea unui transplant de păr în Turcia în următoarele cazuri:

  • Căderea părului nestabilizată ;
  • Rănile și bășicile scalpului ;
  • Boala tiroidiană și tulburările autoimune ;
  • Durere la nivelul scalpului sau al pielii;
  • Persoane cu vârsta sub 25 de ani ;
  • Pacienți cu hemofilie ;
  • Zona donatorului este prea mică ;
  • Dacă vă aflați în stadiul 7 pe scara Norwood.
Schéma de l'échelle de Norwood de la calvitie
Diagrama Norwood baldness scalei

Care este vârsta potrivită pentru un transplant de păr?

În realitate, nu există o vârstă minimă pentru efectuarea unui transplant de păr. Acestea fiind spuse, există unele riscuri asociate cu transplantul de păr la o vârstă tânără. Multe persoane în vârstă de 20 de ani se aruncă imediat asupra transplantului de păr pentru că vor să arate bine. Dar, arată bine acum poate avea un efect negativ mai târziu.

Cât durează un transplant de păr? Este permanent?

Durata de viață a unui transplant de păr poate fi permanentă. În timpul unui transplant de păr, grefele sunt prelevate dintr-o zonă a capului unde sunt programate genetic să continue să crească. Chiar și după ce sunt implantați în zonele chele ale scalpului, foliculii de păr transplantați își păstrează caracteristicile de origine și continuă să crească pe viață.

Résultat du crâne après la greffe capillaire
Rezultatul craniului după transplantul de păr

Acest lucru înseamnă că, cu ajutorul chirurgului potrivit și cu o monitorizare adecvată, un transplant de păr FUE, FUT sau DHI poate dura o viață întreagă.

Transplantul de păr și diferențele etnice

Transplantul de păr este destinat Caucazienilor. Se adresează, de asemenea, tuturor grupurilor etnice, cum ar fi asiaticiiafricani și Mijlocienii. Acest lucru este cunoscut sub numele de transplant de păr etnic.

Caucazienii tind să aibă fire de păr ovale. Părul asiatic tinde să fie rotund și plat. Părul african este ondulat și creț.

Africanii care suferă de căderea părului sunt candidați excelenți pentru un transplant de păr afro în Turcia datorită caracteristicilor distincte ale părului lor. Forma ondulată și crețată a părului negru le oferă pacienților de origine africană un avantaj destul de mare.

couple amoureux avec un homme sans cheveux
Cuplu îndrăgostit de un bărbat fără păr

Această “buclă” magnifică dă impresia unei densități mai mari, astfel încât sunt necesare mai puține transplanturi de păr pentru a obține rezultate vizibile.

Rețineți că în religia islamică , transplantul de păr nu este haram. Este halal și, prin urmare, este acceptat deoarece urmărește să înlăture un defect.

Care sunt diferitele tehnici de transplant de păr din Turcia?

Progresele științifice au făcut ca transplantul de păr să aibă mai mult succes și să fie mai ușor. Acolo unde transplantul de păr trebuia efectuat manual, fir cu fir, acum dispunem de tehnici robotice care permit ca operația să se desfășoare în timp record. Iar rezultatele sunt excepționale.

Până în prezent, trei tehnici de transplant de păr sunt larg răspândite și apreciate de chirurgi : FUT, FUE și DHI.

Transplant de păr înainte și după fotografie

Diferențele dintre aceste trei tehnici constau în metoda de îndepărtare și transplant și în echipamentul utilizat. Să aruncăm o privire asupra acestor trei tehnici:

Transplanturi de păr FUT

Tehnica FUT este o metodă de transplant de grefă de păr care presupune prelevarea unei fâșii de scalp de la baza gâtului și închiderea acesteia cu copci. Poate rezulta o cicatrice, dar aceasta va fi atât de fină și liniară încât va fi imperceptibilă odată ce părul va crește la loc.

Grefele sunt apoi îndepărtate sub microscop de către un chirurg pentru a evita deteriorarea foliculilor. Grefele sunt apoi tăiate în microgrefe care conțin între trei și patru fire de păr.

Résultat avant et après la greffe de cheveux
Rezultate înainte și după transplantul de păr

Este momentul să se implementeze grefe în zona de primire. Se fac incizii minime pentru a pregăti zona și trebuie să urmeze o anumită axă pentru un rezultat natural. Părul este introdus în incizii, acest proces poate dura între 4 și 5 ore, sau poate fi finalizat într-o singură zi.

FUT permite implantarea a între 1000 și 4000 de fire de păr. Se poate forma o crustă care poate cădea la 2 sau 3 săptămâni după transplant. Tratamentele împotriva căderii părului sunt puternic recomandate.

schéma pour comprendre la différence entre la greffe FUE et FUT
Diagramă pentru a vă ajuta să înțelegeți diferența dintre transplanturile FUE și FUT

Transplant de păr FUE

FUE pentru Follicular Unit Extraction presupune extragerea foliculilor de păr dintr-o parte din spatele capului. Aici, mai degrabă decât să se ia o fâșie din întregul scalp, foliculii vor fi extrași unul câte unul din zona donatoare cu ajutorul unui instrument numit micropungă.  Pentru a avea acces ușor la foliculi, chirurgul poate lua în considerare raderea zonei donatoare.

În funcție de clinică, transplanturile FUE pot fi efectuate în mod automat. Unii chirurgi folosesc un robot sau o mașină pentru a extrage bulbii de păr din zona donatoare mai ușor și mai rapid. Și în acest caz, este necesară stăpânirea tehnicii pentru a evita deteriorarea foliculilor de păr și obținerea unor grefe de calitate.

Tehnica de implantare a grefelor în zona cheală este aceeași ca și în cazul FUT. Chirurgul face incizii cu o microperforatoare electrică cu lamă de oțel sau de safir pentru a grefa părul unul câte unul în scalp.

Photo avant et après une greffe de cheveux en Turquie
Foto înainte și după un transplant de păr în Turcia

Transplant de păr FUE-Saphir

În cadrul transplanturilor de păr FUE, este posibil să auziți despre FUE-Sapphire. Această denumire se referă la tehnica folosită pentru a face inciziile. De fapt, în FUE-Sapphire, lama folosită pentru a crea inciziile în zona donatoare este realizată din piatră de safir în loc de o lamă de oțel.

Lama din piatră de safir este moale și sănătoasă, dar reduce și riscul de infecție și contribuie la o vindecare mai rapidă. Lamele de safir permit, de asemenea, o muncă mai meticuloasă și optimizează succesul grefei.

Această metodă este de departe cea mai sigură pentru un transplant FUE de succes și fără riscuri. Lama din piatră de safir este instrumentul ales pentru a efectua un transplant de păr în cele mai bune condiții de sănătate și cu cel mai mare confort pentru pacient.

Simulation de l'abaissement de la ligne frontale chez la femme
Simularea coborârii liniei frontale la femei

DHI transplant de păr

Transplantul de păr DHI sau Direct Hair Implantation este o metodă revoluționară. În vogă din 2020, această tehnică este derivată din FUE. Este foarte rapidă de pus în aplicare, cu o extracție aproape simultană a implanturilor. O ședință de transplant de păr HDI durează între 2 și 3 ore, în funcție de expertiza chirurgului.

În timpul unui transplant de păr HID, foliculii de păr sunt îndepărtați din zona donatoare cu un stilou DHI. Acesta trimite un anestezic local fără un ac de injecție.

Acesta va îndepărta părul unul câte unul. Chirurgul va implanta părul îndepărtat direct pe zona de chelie cu același stilou, fără a fi nevoie să creeze incizii. Asta pentru că stiloul în sine are micro lamele de safir care permit implantarea.

Photos avant et après une greffe DHI en Turquie
Fotografii înainte și după un transplant DHI în Turcia

Acest lucru reduce timpul dintre extracție și implantare și, de asemenea, permite o vindecare rapidă. Ca urmare, grefa rămâne mai puțin timp în afara corpului, ceea ce o face mai sigură și mai sănătoasă pentru utilizare.

În plus, zona donatoare se va vindeca mai repede, iar inciziile nu vor rămâne deschise mult timp. Metoda DHI cu microzafir este cea mai bună tehnică de ales pentru un transplant de păr sănătos și rapid. Mai mult, aceasta oferă confort și mai puține constrângeri atât pentru pacient, cât și pentru chirurg.

La întâlnirea cu chirurgul, puteți alege tehnica cu care vă simțiți cel mai bine. Rețineți că tehnica DHI rămâne metoda supremă. Cu toate acestea, decizia finală poate aparține practicianului după diagnosticul părului.

Tratamentul PRP

Tratamentul cu plasmă bogată în trombocite se referă la un tratament care utilizează plasmă bogată în trombocite, hormoni, leucocite și citokine. Tratamentul PRP în sine nu este o tehnică de transplant de păr.

Traitement PRP et purification du sang
Tratamentul PRP și purificarea sângelui

Dar este unul dintre tratamentele pe care le puteți primi după un transplant de păr. Acesta garantează succesul postoperator al unui transplant de păr. Acestea fiind spuse, aceasta este o operație estetică artificială care necesită o procedură clinică.

Pentru a face acest lucru, chirurgul va extrage sânge de la pacient. Sângele va fi apoi plasat într-o centrifugă pentru a separa PRP de celelalte componente sanguine. Sângele PRP este apoi injectat în scalpul pacientului cu ajutorul unui instrument de microînțepătură.

Scopul acestei tehnici este de a îmbunătăți circulația sângelui și reînnoirea ciclului părului. Recomandată după un transplant de păr, aceasta oferă rezultate mai mult decât satisfăcătoare în urma operației capilare. Tratamentul cu PRP durează aproximativ 45 de minute.

Cum funcționează transplantul de păr în Turcia?

Transplantul de păr în Turcia poate începe imediat ce luăm legătura cu dumneavoastră. Avem un protocol strict, bine stabilit, pentru a maximiza șansele de succes. Tratamentul dvs. poate dura până la 6-12 luni după transplant, deoarece asigurăm urmărirea postoperatorie.

Diagnosticarea părului

Primul contact cu chirurgul dumneavoastră estetic constă într-o consultație și diagnosticare a părului. Nu trebuie să călătoriți în Turcia pentru aceasta.

Prima consultație poate fi făcută online. Aceasta va consta într-o evaluare și diagnosticare a părului. Persoanele cu HIV sunt eligibile pentru această operație.

Simulation de la réduction du front chez la femme
Simularea reducerii frunții la femei.

Așa cum fiecare pacient este unic, la fel și structura și tipul de păr. În timpul acestei consultații inițiale, practicianul vă va oferi o evaluare pe baza fotografiilor pe care le-ați trimis în prealabil.

Pe lângă analiza părului, medicul efectuează și o evaluare a stării dumneavoastră de sănătate. El vă poate cere să faceți un test de sânge. Rezultatele acestora vor ghida ulterior opinia medicală, dar și tratamentul adecvat pentru a proceda la un transplant de păr.

Prima întâlnire cu chirurgul de păr este cel mai important moment pentru a afla mai multe despre transplantul de păr în Turcia: tehnica folosită, durata de ședere, durata tratamentului, urmărirea postoperatorie. Medicul va răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Prima consultare în Turcia

Prima consultație de la Istanbul intră în faza medicală. În cadrul acestei consultații în clinică se va analiza scalpul, precum și elasticitatea și densitatea părului dumneavoastră.

Bilan capillaire avec un scanner
Evaluarea părului cu ajutorul unui scaner

O evaluare clinică inițială va determina, de asemenea, numărul de grefe necesare și metoda de transplant de păr cea mai potrivită pentru scalpul dumneavoastră. Tot atunci, medicul va stabili zona donatoare, calitatea grefelor și numărul necesar.

Între momentul consultului clinic și transplant, vă puteți lăsa inspirat și de metropola Istanbul. Este timpul să vă detensionați și să spuneți adio chelia care v-a făcut multă vreme să vă pierdeți încrederea în sine.

O întâlnire cu noul tău păr

Acesta este momentul mult așteptat pentru a-ți face implantul de păr. Veți fi primit în clinică de o echipă de profesioniști care va avea mare grijă de dumneavoastră. Sprijinul medical și psihologic este deosebit de important în această fază.

diagnostic capillaire chez la femme
Diagnosticarea părului la femei

Durata sesiunii

Transplantul de păr în sine are loc sub anestezie locală. Ședința poate dura între 5 și 8 ore, în funcție de numărul de grefe și de tehnica aleasă. Într-o singură ședință se pot produce până la 4.000 de grefe.

Atunci când implantați grefele, cel mai bine este să nu faceți o pauză. Pentru a păstra calitatea și sănătatea grefelor, având în vedere că acestea sunt sensibile. Cu cât sunt mai mult în contact cu aerul, cu atât se poluează mai mult.

séance d'une greffe capillaire
Sesiune de transplant de păr

Procedura de transplant

În timpul transplantului, zona și unghiul inciziilor trebuie studiate cu atenție. Astfel încât regenerarea să urmeze direcția naturală a părului. Această etapă crucială se bazează pe expertiza chirurgului și determină succesul sau nu al transplantului de păr.

Sub anestezie locală, transplantul de păr este o operație nedureroasă. Când efectul anestezicului dispare, este posibil să simțiți o ușoară senzație de furnicături la nivelul scalpului. Dar aceasta va dura doar câteva ore, în timp ce scalpul se vindecă.

Dacă optați pentru micro DHI Saphir și pentru tehnica FUE, timpul de vindecare nu durează mai mult de 24 de ore. Mai mult, cicatricile nici măcar nu vor fi vizibile cu această tehnică.

implant de greffon par la méthode DHI
Implantarea grefei prin metoda DHI

În timpul unui transplant de păr, pot exista riscuri de sângerare sau de deteriorare a foliculilor de păr. Totul depinde de expertiza chirurgului, dar și de calitatea serviciilor și a îngrijirii oferite în timpul operației.

După operație

Odată ce grefele au fost atașate la părul dumneavoastră, este indicată o fază de repaus. În această fază, pe scalp trebuie aplicate doar tratamentele și produsele recomandate de medic (loțiuni, creme, medicamente). Primul șampon nu trebuie folosit decât după 24 de ore de la operație.

Este recomandabil să nu se coboare capul în timpul fazei de vindecare pentru a evita fluxul sanguin și formarea de edem. Acest lucru ar putea deteriora foliculii implantați, care sunt încă fragili. De asemenea, nu se recomandă expunerea la soare. Dacă doriți să vă bucurați de aerul proaspăt din Istanbul, este esențial să purtați o pălărie.

soins des cheveux avec vitamines
Îngrijirea părului cu vitamine

Este recomandabil să luați analgezice. Seara, trebuie să dormiți în poziție așezată, cu trunchiul ridicat. Folosiți o pernă moale pentru a vă susține gâtul.

După 2 zile, veți avea o altă întâlnire la clinică pentru a vedea dacă grefa a avut succes. Medicul va judeca succesul grefei în funcție de starea scalpului dumneavoastră. Deși este încă prea devreme pentru a face o apreciere definitivă. Vă rugăm să urmați instrucțiunile și precauțiile pentru următoarele 7 zile.

Îngrijirea va continua în lunile următoare, cu controale la clinică peste 6-12 luni. O echipă de monitorizare dedicată se va asigura că îngrijirea postoperatorie este administrată corect și că grefele de păr sunt sănătoase.

check up du chirurgien pendant la greffe de cheveux
Controlul chirurgului în timpul transplantului de păr

Primele rezultate

Între 3 și 6 săptămâni de la implantare, 80% dintre grefe vor cădea. Nu intrați în panică, acest efect de cădere este inevitabil. Dar înseamnă că grefele au prins rădăcini. Prin urmare, ele vor da naștere la păr nou, care va fi vizibil în decurs de 3 până la 4 luni.

După 12 luni, rezultatele vor fi atât de vizibile încât acest episod de alopecie androgenetică sau chelie nu va mai fi decât un coșmar pentru dumneavoastră.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista riscuri rare în timpul unui transplant de păr :

  • Cicatrici vizibile ;
  • Leziuni nervoase ;
  • Inflamația foliculilor de păr ;
  • Pierderea senzației în craniu;
  • Inflamația foliculilor de păr ;
  • Zona donatoare rară.
Raport privind transplantul de păr în Turcia

De aici și valoarea de a încredere în noi pentru a alege corect chirurgul din Istanbul și a opta pentru un președinte reputat și experimentat.

În Islam, transplantul de păr este considerat halal și acceptabil atâta timp cât este folosit pentru a corecta un defect. Prin urmare, nu este haram.

Un serviciu de închiriere de scaune cu rotile este disponibil la cerere pentru a facilita călătoria persoanelor cu mobilitate redusă.

Precauții de luat după un transplant de păr în Turcia

Ca după orice intervenție chirurgicală, este esențial să luați câteva măsuri de precauție pentru a vă păstra părul sănătos. Printre cerințele :

  • O dietă sănătoasă și echilibrată, care să conțină vitaminele și mineralele necesare pentru creșterea și întărirea părului.
  • Suplimente alimentare pentru a evita deficiențele
  • Acordați o atenție deosebită alegerii produselor pentru păr (șampon, mască etc.). Feriți-vă de uleiurile esențiale și de coafurile prea strânse care ar putea să vă facă să pierdeți grefa de păr. În orice caz, medicul dumneavoastră vă va prescrie îngrijirea și produsele potrivite pentru dumneavoastră.
  • Purtați o pălărie sau un alt accesoriu de protecție atunci când vă expuneți la soare sau la frig, la piscină sau în mare.
  • Nu este permisă folosirea aparatului de tuns timp de 6 luni după operație.
Simulation photo avant et apres la greffe de cheveux
Înainte și după simulare foto de transplant de păr

Cum mă pregătesc pentru un transplant de păr în Turcia?

De câțiva ani buni, mulți pacienți din întreaga lume aleg Turcia pentru chirurgia părului.

Expertiza medicilor, fiabilitatea tehnicilor și tarifele preferențiale fac din Turcia o destinație de alegere pentru transplantul de păr. Pacienții se pot aștepta la pachete care costă de trei ori mai puțin decât în Europa și la îngrijire de 5 stele.

Dar mai mult decât atât, pentru a atrage mai mulți clienți. Țara a dezvoltat pachete de vacanță practice și confortabile. Pachetul All-Inclusive include cazare, catering și diverse servicii la fața locului, pentru a vă face șederea în Turcia cât mai confortabilă.

Illustration all inclusive pour les voyageurs médicaux

Alegerea unei clinici și a unui chirurg în Turcia

Primul pas este să vă alegeți cu grijă clinica din Turcia și chirurgul pentru păr pentru a evita un transplant de păr ratat. Cu atât de multe opțiuni oferite, s-ar putea să vă simțiți pierdut. Pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere, aveți încredere în noi și contactați-ne.

Mai presus de toate, bazați-vă pe expertiza, reputația și succesul clinicii și al chirurgului. Succesul transplantului de păr depinde de chirurg, așa că este o idee bună să îl alegeți pe cel mai bun pentru o operație atât de delicată.

Nu uitați că transplanturile de păr sunt ireversibile și că scalpul dumneavoastră este sensibil. Nu îl veți încredința oricui.

Hall de Natural Clinic à Istanbul
Sala unei clinici de estetică din Istanbul

Nu ezitați să adunați opinii, mărturii și cât mai multe informații despre transplantul de păr în Istanbul sau Antalya. Internetul și rețelele sociale sunt o mină de informații.

Cele mai bune clinici de transplant de păr din Istanbul

Clinicile noastre partenere sunt cele mai bune clinici de transplant de păr din Turcia. În inima Istanbulului, vă urăm bun venit într-un loc foarte curat, confortabil și sigur, cu o atmosferă caldă și primitoare oferită de echipa noastră.

chirurgii sunt renumiți pentru competențele lor și maestria tuturor tehnicilor de transplant de păr. Cu o experiență de zeci de ani, precum chirurgul Serkan Aygin, aceștia sunt renumiți și pentru benevolența lor și disponibilitatea față de pacienți.

Trois chirurgiens plasticiens
Trei chirurgi plasticieni

Echipa noastră profesională oferă cea mai bună îngrijire și tratament, de la contactul inițial până la urmărirea postoperatorie. Transplantul de păr la clinica noastră este confortabil, sigur și liniștitor. Echipa noastră vorbește franceză, engleză, italiană, spaniolă, germană și arabă.

Traducătorii sunt disponibili pentru a elimina orice bariere lingvistice. Oferim pachete de transplant de păr all-inclusive: zbor, taxi, hotel, operație, medicamente.

Pregătirea pentru călătorie

După ce ați ales o clinică, pregătiți-vă pentru călătorie. În multe cazuri, clinicile oferă pachete All-Inclusive. Pe lângă operație, acestea includ transportul, biletele de avion, cazarea, cateringul și chiar serviciile și activitățile la fața locului. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă pregătiți pașaportul și viza de ședere (clinica vă va oferi, de asemenea, asistență pentru acest pas).

Centre commercial Torun Center à Istanbul
Centrul comercial Torun Center din Istanbul

Durata șederii dumneavoastră în Istanbul

Stagiul pentru un transplant de păr în Istanbul sau Antalya durează aproximativ 6 până la 7 zile. Acesta este timpul estimat pentru efectuarea unui transplant în cele mai bune condiții. Șederea la clinică va dura doar maxim 2 zile, iar în restul timpului, puteți profita pentru a descoperi Istanbulul și cele o mie și una de nopți ale sale.

Cu toate acestea, nimic nu vă împiedică să vă prelungiți sejurul medical pentru a vă bucura de Turcia.

Cât costă un transplant de păr în Turcia?

Întrebarea supremă! Și cea care determină sute de mii de pacienți să aleagă un transplant de păr în Turcia, este costul acestei intervenții chirurgicale. Costul unei operații capilare pe malul Bosforului poate fi cu până la 70% mai ieftin decât costul din Europa.

coordinatrice à Istanbul
Coordonator în Istanbul

Așteptați-vă să plătiți între 1.700 și 2.500 de euro pentru un transplant de păr în Istanbul. Cu toate acestea, acest preț variază în funcție de tehnicile utilizate, de complexitatea modificării și de reputația chirurgului. Pentru un preț precis și o opinie de la cel mai bun chirurg plastician din Istanbul, solicitați o ofertă personalizată.


Dacă vă luptați să faceți o alegere, vă putem ajuta să obțineți un transplant de păr de succes, și la un cost redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează un transplant de păr în Turcia?

Părul implantat în timpul unui transplant de păr în Turcia are aceeași durată de viață ca și părul din zona donatoare. De asemenea, aceștia își păstrează ciclul de creștere. Acest lucru înseamnă că rezultatele sunt permanente. Așadar, după tratament, veți fi la adăpost de chelie.

Transplantul de păr este recomandat persoanelor cu vârste de peste 18 ani, deși cele mai bune rezultate se obțin, în general, între 35 și 40 de ani, când căderea părului se stabilizează.

Transplantul de păr este o procedură chirurgicală minoră, efectuată sub anestezie locală. În timpul operației, este posibil să simțiți puțină durere, în special în timpul extracției foliculilor și al inserției implanturilor. Dar durerea este la un nivel rezonabil.

Turcia este, fără îndoială, cel mai bun loc pentru a face un transplant de păr. Este o țară renumită pentru calitatea îngrijirii, pentru accesibilitatea operațiunilor și, mai presus de toate, pentru priceperea chirurgilor săi. Aceștia sunt specialiști calificați și experimentați.

Părul transplantat trece printr-o fază de cădere. Această fază este normală și apare la 3 săptămâni după transplant. Această pierdere de păr este cunoscută sub numele de “șoc post-transplant”. Părul implantat va crește apoi la loc și va reveni la ciclul său normal de creștere.

Pentru a face un transplant de păr în Turcia, trebuie să rămâneți timp de 6-7 zile. Acestea fiind spuse, trebuie să rămâneți la clinică doar două zile. Restul timpului vă este liber pentru a explora magnificul oraș Istanbul.

Prețurile transplantului de păr în Turcia sunt adesea mai mici decât în Europa. Costul vieții în Turcia este mai mic decât în țările occidentale. Costurile de personal și de funcționare sunt mai mici. Concentrația foarte mare de clinici de transplant de păr înseamnă că prețurile sunt mai mici.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️