Transplant de păr în străinătate

transplant de păr străin de sex masculin 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre transplantul de păr în străinătate! Care este prețul mediu? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr reușit în străinătate.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre transplantul de păr în străinătate și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Este sigur să călătorești în străinătate pentru un transplant de păr? Efectuarea unui transplant de păr în străinătate poate părea o idee bună. Principalul motiv pentru care unele persoane aleg să meargă în țări precum Turcia, Ungaria și Mexic pentru transplantul de păr este, de obicei, prețul operațiilor și calitatea serviciilor. Dar merită oare economiile făcute?

Prețurile transplantului de păr în funcție de țară

Transplant de păr Turcia1750 €
Transplant de păr Tunisia1850 €
Transplant de păr Polonia2400 €
Transplant de păr Ungaria2800 €
Transplant de păr Germania3000 €
Transplant de păr Spania3300 €
Transplant de păr Mexic3500 €
Transplant de păr Franța6400 €
Transplant de păr Dubai6800 €
Transplant de păr Marea Britanie9500 €
Transplant de păr Irlanda10500 €

Ce este un transplant de păr?

Chirurgia părului (sau transplantul de păr) constă în prelevarea celui mai puternic păr din partea din spate a capului, de pe creștet (care crește în “unități foliculare”) și mutarea lui în partea din față a capului. Acest lucru înseamnă că s-ar putea să nu fiți un candidat ideal pentru tratamentul calviției dacă aveți foarte puțin păr.

În cazul în care zona donatoare este rară, va fi dificil să obțineți suficient păr pentru a acoperi zonele rare de pe cap.

Un raport oficial afirmă că două treimi dintre bărbați suferă de căderea părului (alopecie) înainte de a ajunge la 30 de ani. Iar în momentul în care ajung la 50 de ani, majoritatea bărbaților (85%) vor avea considerabil mai puțin păr.

Petrecând mult timp scriind și realizând videoclipuri pe YouTube despre părul bărbaților și îngrijirea părului, problema căderii părului a fost întotdeauna un subiect care m-a interesat. Acestea fiind spuse, sunt mai puțin preocupat de ea decât eram înainte. De ce ar trebui să-mi fac griji?

Dacă încep să-mi pierd părul, știu că există proceduri care mă pot ajuta să încetinesc căderea sau să restabilesc căderea prin transplanturi de păr în străinătate.

Există două metode de transplant de păr:

  1. FUE (Follicular Unit Extraction)
  2. FUT (Follicular Unit Transplant).

FUE este mai costisitoare, deoarece implică mutarea unităților foliculare una câte una, în timp ce FUT presupune mutarea unei mici fâșii de scalp din zona donatoare și înlocuirea acesteia în zona primitoare a craniului.

FUE îi permite clinicianului să se asigure că părul cade în mod natural și că linia părului este cât mai frumoasă posibil.

Care este diferența dintre căderea părului și calviție?

Căderea părului și chelia sunt, de fapt, două probleme distincte.

Căderea părului poate fi declanșată de o serie de factori, inclusiv stresul, alimentele pe care le consumați, anumite medicamente și chiar modul în care vă spălați părul.

Adevărata “calviție” este o problemă genetică care, în general, se agravează odată cu vârsta. Ea poate începe la orice vârstă, chiar înainte de 20 de ani.

Interesant este faptul că chelia (care nu este doar o problemă a bărbaților, ci și femeile suferă de ea) începe de obicei în partea din față a capului și la nivelul creștetului; în timp ce părul din spatele capului (de pe creștet) este cel mai puțin probabil să nu mai crească, deoarece este programat genetic să nu cadă.

Citește și: Ghid complet pentru transplantul de păr

Cât costă un transplant de păr în străinătate?

Metoda FUE este eficientă, dar dureros de lentă. Iar timpul înseamnă bani.

Metoda FUE nu poate dura mai mult de 8 ore pe zi. Pacientul poate avea nevoie de mai multe zile de tratament. Acest lucru explică de ce în Europa, puteți plăti cu ușurință până la (și chiar mai mult!) 45.000 de euro pentru un tratament capilar într-o clinică de renume.

Metoda FUT este mai puțin costisitoare. Aceasta presupune îndepărtarea unei fâșii subțiri de păr de la ceafă, care este apoi ascunsă prin unirea cu restul scalpului, ceea ce provoacă o cicatrice. Unitățile foliculare sunt recoltate pentru a umple zonele subțiri din partea din față a capului.

În 2011, Wayne Rooney ar fi plătit 15.000 de dolari pentru primul său tratament la o clinică din Manchester și a făcut mai multe operații pentru a “umple” noile zone.

Vezi și: Transplanturi de păr pentru vedete

Transplanturi de păr cu costuri reduse

Transplantul de păr a devenit cea mai populară operație în turismul medical. Turcia, Polonia și Ungaria înregistrează o creștere semnificativă a numărului de pacienți din Europa.

La acest preț, aveți parte de un pachet all-inclusive: Zboruri Taxi Hotel Operație

Cu toate acestea, prețurile din Europa au devenit mult mai competitive, pe măsură ce numărul clinicilor care oferă această operație crește. În Paris există nu mai puțin de 75 de clinici dedicate transplantului de păr. Pe lângă clinicile dedicate, există peste 100 de clinici pentru căderea părului, care oferă de la masaj și medicamente până la acupunctură pentru ameliorarea problemei.

Din ce în ce mai multe persoane caută un tratament eficient în Europa de Est și Asia, unde prețurile pot fi cu până la 90% mai ieftine decât în clinicile din țara lor de origine.

De fapt, solicitările către clinicile din străinătate au crescut de peste două ori (creștere de 105%) de la an la an, din 2016 până în februarie 2017, în special datorită pachetelor All-Inclusive oferite de clinicile din Turcia.

Ce este un pachet All-Inclusive?

Un pachet All-Inclusive oferă o călătorie medicală cu cheltuieli controlate:

  • Transferuri de la aeroport la hotel și de la hotel la clinică
  • Medicamente înainte, în timpul și după operație.
  • Cazare la un hotel de 4 sau 5 stele
  • Un traducător nativ
  • Servicii gratuite de monitorizare online

Acest tip de pachet permite persoanelor interesate de un transplant de păr FUE sau DHI să își planifice călătoria în Turcia cunoscând în avans costul total al cheltuielilor.

Fotografii înainte și după

Transplantul de păr în străinătate: unde merg europenii?

Turcia deține cea mai mare cotă de piață a turismului medical pentru tratamentul părului. Este cea mai populară destinație de peste hotare pentru europeni. Ea primește 70% din cererea mondială de tratament pentru păr.

Deși aceasta este o statistică impresionantă, constrângerile bugetare ale pacienților îi împing să meargă și mai departe, rezervând călătorii în India și Thailanda în căutarea unor tratamente mai ieftine.

Mai aproape de casă, Spania și Republica Cehă au început, de asemenea, să concureze cu clinicile turcești, oferind pachete de turism medical all-inclusive care includ cazare, transferuri de la aeroport la clinică și hotel și chiar clinici de monitorizare cu sediul în Europa, pentru un plus de simplitate.

Operația de transplant de păr este un subiect foarte interesant care atrage atenția din ce în ce mai multor bărbați. Odată cu o creștere a cererii de tratament pentru păr, industria își va continua creșterea…

Reportaj video despre implanturile de păr :

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️