Gastric sleeve în Turcia

manșon gastric 1
Scris de Laurence

Tot ce trebuie să știi despre operația de gastric sleeve în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un gastric sleeve de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre operația de gastric sleeve în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cât costă o operație de gastric sleeve în Turcia?

Costul mediu al unei operații de gastric sleeve în Istanbul, Turcia, este de 2.300 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 și 2.600 €. Operația durează aproximativ 2 ore. Se efectuează pe cale laparoscopică. Șederea în spital este de 2 zile. Șederea în Turcia durează 7 zile.

ProceduraPreț Turcia
Manșon gastric2300 €
Botox gastric1200 €
Balon gastric1500 €
Bypass gastric2500 €
Banda gastrică2200 €

Ce este manșonul gastric?

Gastric sleeve este o procedură restrictivă care constă în reducerea considerabilă a capacității stomacului cu aproximativ 75%, pentru a promova o pierdere substanțială în greutate pe termen lung. Ca urmare, se îmbunătățește și starea generală de sănătate. Operațiile de slăbire în Turcia sunt în creștere, în special datorită unor operații precum balonul gastric.

Cum funcționează manșonul gastric?

Un gastric sleeve funcționează prin îndepărtarea permanentă a unei mari părți din stomacul dumneavoastră. Întrucât capacitatea stomacului dumneavoastră este mult redusă, acesta nu mai poate reține decât o cantitate mică de alimente. Vă veți simți sătul după ce mâncați mult mai puțină mâncare și vă va fi mai puțin foame între mese.

O gastrectomie îndepărtează, de asemenea, partea din stomac care produce grelina, hormonul care stimulează foamea. Acest lucru înseamnă că apetitul dumneavoastră este redus.

Citiți și: Chirurgie bariatrică în Turcia

Pierderea în greutate începe imediat ce ați suferit operațiile. După 18 luni, stomacul se întinde. Așa că este important să vă păstrați porțiile rezonabile și să nu așteptați până când manșonul vă oprește să mâncați.

Dacă mâncați alimentele recomandate (fără lichide sau produse moi), nu veți simți foamea. Va trebui să luați vitamine pe viață, inclusiv injecții trimestriale de B12.

Cine este eligibil pentru operația de gastric sleeve?

Este posibil să fiți eligibil pentru operația gastric sleeve dacă:

  • aveți un IMC (indice de masă corporală) de 40 sau mai mult
  • Aveți un IMC de 35 sau mai mare și suferiți de diabet de tip 2 sau de hipertensiune arterială, care pot fi ameliorate prin pierderea în greutate.
  • Sunteți suficient de apt pentru a vă supune anesteziei generale și intervenției chirurgicale.
  • Vă angajați să pierdeți în greutate și să vă mențineți pierderea în greutate prin modificări ale stilului de viață și ale regimului alimentar.
  • Ați încercat să slăbiți mâncând sănătos, făcând exerciții fizice și luând medicamente adecvate timp de cel puțin șase luni și acest lucru nu a funcționat.

Ce se întâmplă în timpul unei operații de gastric sleeve în Turcia?

Înainte de operație, veți fi supus unui anestezic general. Operația este efectuată laparoscopic și durează, în general, între o oră și o oră și jumătate.

Chirurgul dumneavoastră specializat în obezitate din Turcia va face mai multe incizii mici în stomac și va introduce un telescop lung și subțire cu o lumină și o lentilă de cameră la un capăt, numit laparoscop, și alte instrumente chirurgicale pentru a îndepărta o mare parte din stomacul dumneavoastră. Odată ce stomacul a fost îndepărtat, acesta va fi sigilat cu capse.

Precauții și urmărire postoperatorie

După o operație de gastric sleeve, veți rămâne în spital timp de două-trei zile.

Veți avea probabil nevoie de calmante pentru durere. Puteți lua analgezice fără prescripție medicală, cum ar fi paracetamol sau ibuprofen.

Veți putea bea lichide clare doar în prima zi după operație. Veți urma apoi o dietă lichidă timp de câteva săptămâni, apoi veți trece la alimente moi și umede, iar în final, după patru până la șase săptămâni, veți adăuga alimente solide.

Chirurgul dumneavoastră sau un dietetician va discuta despre dieta strictă. Veți avea nevoie de porții mici, deoarece stomacul dumneavoastră se va umple rapid.

Trebuie să vă odihniți după operație și să evitați să vă frecați rana. Vă recomandăm să fiți însoțit de cineva care să vă ajute la activitățile zilnice în primele câteva zile. Majoritatea persoanelor se pot întoarce la activitățile lor normale în termen de două până la patru săptămâni de la operație.

Complicații și efecte secundare

Este posibil să aveți unele efecte secundare, cum ar fi durere, vânătăi și umflături în jurul rănilor și vărsături sau greață după ce ați mâncat mai mult decât poate ține noul dumneavoastră stomac. Ar trebui să încercați să mestecați bine mâncarea, să mâncați porții mai mici și să vă respectați dieta.

Complicațiile posibile ale oricărei operații includ sângerări sau cheaguri de sânge, durere și infecții ale rănilor. Complicațiile asociate cu operația gastric sleeve includ:

  • Cicatrizarea stomacului care creează un blocaj al intestinelor.
  • Inflamație a mucoasei stomacale (gastrită), ulcer gastric sau arsuri la stomac.
  • Leziuni ale organelor adiacente.
  • Scurgeri de cicatrice și infecții grave

Chirurgul dumneavoastră va discuta în detaliu cu dumneavoastră despre posibilele complicații și efecte secundare înainte de a decide să vă supuneți unei intervenții chirurgicale sleeve.

Faceți o programare la un chirurg cunoscut și recunoscut în Turcia sau Tunisia și economisiți până la 60% față de Europa.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️