Bypass gastric în Turcia

preț bypass 1
Scris de Émilie

Tot ce trebuie să știi despre bypassul gastric în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un bypass gastric de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre operația de bypass gastric în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă operația de bypass gastric în Turcia?

Costul mediu al unui bypass gastric în Istanbul, Turcia, este de 3.500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3.000 € la 4.000 €.

ProceduraPreț Turcia
Extinderea sânilor3500 €

Ce este bypassul gastric?

Există mai multe tipuri diferite de chirurgie a obezității, cum ar fi balonarea gastrică, bandajul gastric și botoxul gastric. Fiecare operație are avantaje și dezavantaje diferite. Scopul este de a depăși obezitatea și de a corecta anomaliile fizice.

Bypassul gastric în Turcia este o tehnică de bypass care este cea mai frecvent utilizată procedură chirurgicală în Turcia și în alte țări. Cu toate acestea, este, de asemenea, cea mai complexă operație gastrică. Pentru bypass-ul gastric în Turcia, un chirurg specialist reduce dimensiunea stomacului astfel încât acesta să conțină doar aproximativ 15-20 ml. Restul stomacului este apoi suturat astfel încât duodenul să fie exclus din digestie.

Acest lucru este cunoscut sub numele de operație de bypass. Deoarece duodenul este exclus, alimentele și sucurile digestive, adică secrețiile responsabile de scindarea enzimatică, sunt amestecate doar în intestinul subțire mijlociu. Acesta este principalul motiv pentru care aportul caloric este mai mic. Clinicile noastre partenere vă vor putea răspunde la toate întrebările pe care le aveți cu privire la operația de bypass gastric, la o dietă echilibrată și la exercițiile fizice (inclusiv planuri profesionale de nutriție și sport).

Factori importanți în legătură cu operația de bypass gastric

La fel ca în cazul oricărei alte proceduri chirurgicale, specialiștii noștri din Turcia, în Istanbul, trebuie să discute în prealabil cu dumneavoastră toate datele cheie importante.

În plus, este extrem de important să vă ofere sfaturi complete, astfel încât să vă simțiți confortabil și în siguranță în timpul tratamentului și pe toată durata șederii dumneavoastră. În plus, echipele de chirurgi vor face un istoric general pentru a exclude orice complicații.

Cine ar trebui să se supună unei operații de bypass gastric în Turcia?

În general, persoanele care suferă de obezitate – adică cu un indice de masă corporală (IMC) de cel puțin 40 (40 kg/m2) sau cu deficiențe fizice grave la un IMC de 35 – în special pe o perioadă lungă de timp, pot fi supuse unei intervenții chirurgicale bariatrice în Turcia din motive de sănătate.

Dezavantajele operației de bypass gastric

Mai presus de toate, o operație restrictivă trebuie analizată cu atenție, deoarece nu poate fi inversată ulterior. Toată lumea ar trebui să fie conștientă de faptul că aceasta este o schimbare anatomică care va dura o viață întreagă. Cu toate acestea, este garantată și o îmbunătățire calitativă a calității vieții, deoarece cu siguranță veți pierde în greutate treptat!

De asemenea, este important de menționat faptul că, mai ales în cazul bypass-ului gastric, nu numai că se reduce aportul de calorii și grăsimi, dar și aportul și absorbția de nutrienți se reduc considerabil. Acest lucru înseamnă că pot apărea deficiențe fără a fi nevoie de suplimente alimentare suplimentare.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️