Eugin – Barcelone

Eugin Barcelona Barcelona Barcelona clinic 1

Eugin – Barcelona este specializat în MAP / FIV. Înființată în 1999, această clinică certificată ISO și Directiva UE privind țesuturile este situată în Barcelona, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Eugin – Barcelona, Spania

Din 1999, Eugin Barcelona a devenit casa a mii de familii. Eugin face parte din cel mai important grup de clinici de reproducere asistată din lume, sub umbrela grupului de spitale NMC Healthcare.

Misiunea noastră este de a transforma această lume într-una în care fiecare femeie care simte dorința de a rămâne însărcinată să o poată realiza. Să garantăm în mod constant bunăstarea maximă a pacienților noștri, prin aplicarea celor mai bune tehnici de reproducere asistată, susținute de rigoare științifică și excelență medicală. Angajament, dedicare și vocația de a servi.

Excelență și etică personală și profesională. 5 valori care definesc adevărata esență a Eugin. 75 de clinici în 15 țări de pe 4 continente. 150 de participări la congrese medicale și științifice internaționale 1.500 de specialiști.

O echipă mare de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale, embriologi, psihologi și o echipă de sprijin numeroasă. 25 de angajați dedicați datorită acordurilor cu cele mai bune universități și instituții de cercetare din întreaga lume. Eugin Spania 20 de ani dau pentru mulți.

La Eugin, ne place să avem totul sub control, inclusiv progresele noastre. Așa că atunci când vă întrebați dacă puteți avea încredere în noi, lăsați experiența noastră să fie răspunsul. Tehnici și tehnologii de ultimă generație. Aplicate de o echipă de specialiști de top, mereu în prima linie a propriei cercetări.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Testul anticorpilor antispermatozoizi
Inseminare artificială
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Eugin – Barcelona vă oferă :

Transfer de la aeroport
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Barcelona – Țară: Spania – Înființat în 1999
Acreditare: ISO & Directiva UE privind țesuturile – Limbi vorbite: spaniolă, engleză, franceză


Recenzie la Eugin Barcelona

Julie Pujol
Julie Pujol
11:50 21 Sep 23
O clinică de top! Urmărire reală, sprijin real pe tot parcursul călătoriei, nu ezitați să-i contactați pentru cea mai mică întrebare, vor fi acolo. Le recomand din toata inima. Datorită lor am avut plăcerea de a deveni mamă și știu că voi reveni la ei în viitor! Mulțumesc că mi-ai schimbat viața 🙏
Karine B.
Karine B.
12:40 08 Sep 23
Suport foarte bun din partea echipei, fie de la distanță, fie la fața locului. Ne-au răspuns întotdeauna întrebărilor, fie imediat, fie sunându-ne înapoi în timpul zilei. Micile extra: ne-au ajutat să găsim un medic ginecolog lângă noi pentru urmărire, ne-au pus la dispoziție parcarea când am venit, camerele clinicii sunt foarte frumoase și confortabile. În cele din urmă, în cazul nostru, au demonstrat o expertiză superioară spitalelor noastre, permițându-ne, după 4 ani de AMP în Franța, să devenim părinți ai unei mici minuni.MULȚUMIRI ! Și mult succes tuturor viitorilor părinți
Nathalie NICOLET
Nathalie NICOLET
12:07 04 Oct 23
După runde nereușite de FIV cu propriile mele ouă în Elveția, am primit datele de contact ale lui Eugin. Am vrut să începem procesul cu ei în 2020, dar apoi covid a ieșit în cale. Am decis să-i contactăm, din nou în ianuarie 2023, pentru o ultimă încercare de FIV dar de data aceasta cu un ovul de donator – acum că am 43 de ani și am „irosit” doi ani! De la primul contact, procesul a fost fără întreruperi. Au oferit sprijin pas cu pas și instrucțiunile au fost întotdeauna foarte clare. A fost nevoie doar de 2 întâlniri personale în Spania, una în martie pentru o întâlnire cu personalul medical, iar cealaltă la data transferului programat. În timpul primei noastre întâlniri medicale din martie, am reușit să facem toate analizele de sânge și ultrasunetele în ziua pentru a-mi completa dosarul - am fost impresionat de asta!..... Ei bine, la aproape 8 luni și acum sunt însărcinată și am putut" nu fii mai extaziat! Clinica Eugin a făcut-o cu adevărat și a ales protocolul potrivit pentru mine. Distanța (sunt în Elveția) la care se află în Spania nu a contat, deoarece au răspuns în 48 de ore fie prin mesaj, fie printr-un apel înapoi. Au un program lung de deschidere și poți ajunge la ei chiar și sâmbăta, ceea ce am apreciat foarte mult. Am citit câteva dintre recenziile de pe Google și aș dori să comentez la unele dintre ele. Da, sunt de acord că o dată sau de două ori „recepționistul”, în funcție de limba vorbită, a fost destul de abrupt, s-ar putea spune chiar până la punctul de a fi nepoliticos. Eugin Barclelona poate avea nevoie să efectueze un proces de selecție mai bun pentru personalul care vorbește mai multe limbi pentru a se asigura că pot fi înțeleși la telefon - dar acesta este un detaliu minor. În cea mai mare parte, recepționerul și tot personalul medical au fost minunați și foarte eficienți. Au fost la timp la ambele întâlniri ale mele și această clinică se mândrește cu adevărat cu confidențialitate!!! Acesta este ceea ce am apreciat cel mai mult, mi s-a părut cu adevărat un serviciu personalizat, mai degrabă decât un serviciu „industrial”, în care ești doar un număr pe o listă lungă de persoane care așteaptă să conceapă prin FIV. Dacă trebuie să fac o recenzie asupra experienței generale, atunci îi dau nota 10/10 și recomand clinica tuturor celor care încearcă să rămână însărcinată.
lorena marzolo
lorena marzolo
13:01 21 Sep 23
Dorim să mulțumim personalului medical și administrativ al Eugin din Barcelona pentru că ne-au făcut marele vis de a crea o adevărată familie. Mulțumim în special Dr. Raffaele Rosania pe care l-am întâlnit prin web cu puțin peste un an în urmă și care ne-a redat pozitivitate și încredere după ce am fost epuizați și dezamăgiți de 3 încercări eșuate în 4 ani. La Eugin am fost „tratați” în unicitatea noastră și nu cu un protocol standard la fel pentru toată lumea, cu problemele noastre specifice studiate, gestionate și rezolvate. în plus, solicitările noastre de a folosi ouă proaspete au fost acceptate, o operație mai solicitantă pentru cuplu și clinică dar care în opinia noastră a garantat succesul imediat. acum încă nu ne vine să credem că micul nostru înger Matteo este alături de noi dându-ne nopți nedormite, și bucurii de nestăpânit, dar mai ales o nouă existență frumoasă!
elodie caquot
elodie caquot
13:43 16 Oct 23
MULȚUMESC, vă mulțumim că ne-ați permis să ne realizăm visul de a deveni mame. Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră în momente de îndoială, Vă mulțumim pentru profesionalismul dumneavoastră de-a lungul călătoriei noastre. Fără îndoială, dacă urmează să apară un al doilea copil, vom apela la tine. Un mare mulțumire medicului dumneavoastră care a studiat dosarul nostru la perfecțiune și care a știut ce să facă și cum să o facă fără a forța lucrurile fără a ne impune un tratament greu și rămânând atent la preocupările noastre (induse de medicii francezi). ). Vă vom fi veșnic recunoscători.
AMELIE DEHARBE
AMELIE DEHARBE
17:51 23 May 23
Acompaniament foarte frumos. Tot personalul de la clinica mea este amabil. Răspuns rapid la întrebările mele. Stăpânirea totală a procesului și a limbii franceze.Am născut o fetiță minunată pe 24 martie. Un mare mulțumire tuturor celor care au participat direct sau indirect la acest proiect magnific și această aventură superbă.
Marie Brunet
Marie Brunet
08:21 29 Aug 23
Aș dori să mulțumesc echipelor clinicii eugin care m-au susținut cu succes în proiectul meu de viață: să devin mamă. Băiețelul meu Charly s-a născut acum două săptămâni și este o mare fericire (în ciuda nopților grele 😉)! Recomand aceasta clinica extrem de profesionista, cu oameni mereu grijulii si atenti, urmarire medicala si administrativa fara probleme, instrumente digitale performante pentru comunicarea de la distanta si trimiterea documentelor. Și discuții în franceză! Le doresc tuturor femeilor să cunoască fericirea de a fi mamă dacă doresc. Lasă-i să nu ezite nicio secundă să contacteze Eugin pentru a-și realiza visul!
Julie Rojas
Julie Rojas
17:51 27 Feb 24
Vă recomandăm cu tărie clinica Eugin dacă aveți un plan pentru copii. Suportul este de înaltă calitate, la fel ca și diverșii profesioniști cu care am avut contact. Spațiile sunt de asemenea grozave, chiar simțiți un serviciu personalizat.Le mulțumim profund pentru că fără ei nu am fi putut niciodată să ne realizăm visul de maternitate.Pentru un nou proiect pentru bebeluși nu vom ezita să le întrebăm a doua oară.
Veronica Tognetti
Veronica Tognetti
15:28 22 Feb 24
Clinică și personal excepțional.Ne-am înțeles bine imediat, în ciuda distanței. Nu au fost timpi lungi de așteptare. Am apelat la clinică în martie 2022, în iunie am făcut transferul cu un ovul de donator... pe 9 martie a sosit curcubeul nostru Gianmarco!!! Un uragan de vitalitate. Am recomandat această clinică la două cupluri de prieteni, unul este acum pe drum. Să sperăm că totul va merge bine și pentru ei.Vă las o fotografie cu minunea noastră și vă reînnoiesc mulțumirile noastre. Și.....avem mereu acolo un ou pe care să-l păstrați!!! Pot fi...
Jennifer Mayon
Jennifer Mayon
21:03 11 Mar 24
Recomand clinica Eugin 100%Datorită echipei, planul meu de a deveni mamă s-a realizat și am născut o fetiță pe 23.07.12, la mai puțin de un an de la primul nostru contact.M-am simțit susținută de la început până la sfârșit, fie prin telefon, în scris prin intermediul platformei online sau la fața locului la clinică.Sunt profesioniști, grijulii și profund umaniTotul s-a desfășurat în condiții de sănătate și siguranță ireproșabile.Fără surprize neplăcute sau costuri suplimentare, totul a fost clar de la începutA fost o experiență minunată pentru mine și nu voi ezita nicio secundă să apelez din nou la ei dacă într-o zi simt nevoia să mă apuc de un al doilea curs.Mulțumesc pentru tot Eugin, ai contribuit în mare măsură la fericirea mea zilnică
Nathalie Foucault-Schruoffeneger
Nathalie Foucault-Schruoffeneger
16:29 07 Feb 24
Eugin a putut să ne susțină în acest proiect de a deveni părinți. O echipă care ne ascultă și este acolo ori de câte ori avem nevoie. Recomandăm cu căldură această Clinică tuturor persoanelor care doresc să încerce aventura acestui proiect pentru care nu mai credeam că este posibil din cauza restricțiilor din țara noastră. Mulțumesc întregii echipe.
Anne-Laure Chenna
Anne-Laure Chenna
09:08 07 Feb 24
Super clinica. În ceea ce privește îngrijirile administrative și medicale, ne-am simțit ascultați. Echipele sunt foarte profesioniste si grijulii. Datorită IVF DO am avut frumoasa noastră fetiță acum 4 luni. Mulțumesc din nou tuturor.
Eduart Dokuci
Eduart Dokuci
12:48 31 Jul 23
Nu putem decât să fim extrem de mulțumiți și fericiți că am ales această structură pentru a da în sfârșit viață bebelușului nostru. După câțiva ani de încercări eșuate, aici am găsit mediul potrivit pentru ca visul nostru să devină realitate.Am fost primiți chiar acasă și întotdeauna îngrijiți cu un zâmbet. O notă specială de merit o revine dr. Pamela Santucci și echipei sale, care ne-au însoțit și îndrumat cu delicatețe și atenție.!!
S C
S C
11:58 09 Feb 24
La fel ca multe povești triste cu oameni care au dificultăți în a avea copii, și a noastră a fost...până când am mers la Clinica Eugin din Barcelona.Am întâlnit o echipă de specialiști care ne-au ajutat să facem o minune numită Sofia și astăzi are aproape 4 luni. .Mulțumim doctorului Abraham și întregii sale echipe de super profesioniști care ne-au urmărit de la început și de asemenea pe parcursul sarcinii. Îți vom fi mereu recunoscători ☺️
Manu Manu
Manu Manu
12:46 07 Feb 24
Le sfătuiesc pe toate acele femei care caută o sarcină să ia legătura cu centrul Eugin, după patru încercări în Italia, pierzându-și speranța, am fost foarte descurajată, am apelat la centru și la prima încercare am rămas însărcinată, cu o fericire enormă mă chinuiam. crede-te, am avut o sarcina frumoasa cu nastere naturala si acum am in sfarsit fetita mea care are doua luni si este frumoasa si sanatoasa. Mulțumesc tuturor personalului și medicilor care au fost foarte buni și mai presus de toate profesioniști în a mă urma pe acest drum dificil, au fost mereu prezenți și au răspuns mereu imediat la întrebările și îndoielile mele, în ciuda distanței, făcând de asemenea un pachet de două încercări, ramanand insarcinata la prima incercare, mi-au inapoiat o parte din bani, mai ales seriozitatea si profesionalismul lor, datorita lor am reusit sa-mi indeplinesc marele vis. Mulțumim personalului EUGIN, ajutați multe femei să-și realizeze visul de a deveni mame.
Fabiana Acquaviva
Fabiana Acquaviva
16:17 05 Feb 24
Nu am fi putut alege o clinică mai bună pentru noi. Am fost urmăriți la 360 de grade atât la nivel medical, administrativ și psihologic. Ceea ce ne-a mângâiat cel mai mult a fost empatia enormă pe care am găsit-o chiar și doar prin intermediul unui apel video și apoi am demonstrat-o în persoană când am fost acolo. Ne-am legat imediat cu minunatul nostru doctor, Dr. Rosania, care cu tot personalul care ne-a susținut și ne-a suportat la fiecare pas, întrebări și îndoieli. Ne-au respectat vremurile și dorințele cu un tact enorm și cu dorința de a ne oferi visul nostru.Acum avem cățelul nostru în brațe și un toiag care s-a bucurat alături de noi la fiecare pas. Îmi amintesc și acum entuziasmul tuturor în ziua transferului și apelul de la medic. Rosania cand am anuntat ca totul a decurs bine si eu sunt insarcinata....pana la apelul de a ne felicita pentru show-ul de catelusi pe care il avem alaturi si cu promisiunea de a merge in vizita la ei cu cel mic!Ce să spun... nu am putea fi mai mulțumiți!
Magali Bijon
Magali Bijon
09:46 27 Jan 24
Nu voi avea niciodată destule cuvinte puternice pentru a-mi exprima profunda recunoștință față de Clinica Eugin. Datorită bunăvoinței, bunătății și profesionalismului lor am putut să-mi realizez visul și să am micuța mea Gabrielle care îmi umple și luminează viața. Mulțumesc tuturor oamenilor pe care i-am întâlnit în această călătorie prin clinică, toți au fost extrem de amabili. Le doresc tuturor femeilor să aibă aceeași călătorie și să experimenteze aceeași fericire.
justine girard
justine girard
18:33 08 Nov 23
Recomand cu incredere clinica Eugin, am fost primit, urmarit, sfatuit, sprijinit... chiar mai bine decat ma asteptam. Sunt disponibili pentru orice întrebări înainte în timpul și după proiecte. Foarte profesionist, curat, recomand.Mulțumesc Eugin Barcelona pentru tot.Proiectul meu s-a încheiat, copilul se descurcă bine, atât de fericit.
Eline KLEIN
Eline KLEIN
21:13 03 Jan 24
Multumesc multumesc multumesc. Datorită ție, am reușit să devin mama unui băiat magnific care mă umple de fericire zi de zi. Te-am gasit foarte eficient, atent si daca ma hotarasc sa am un al doilea copil, revin la tine fara ezitare. În ciuda distanței, am putut să-mi fac toate examenele în Luxemburg și să vin doar pentru transferul la Barcelona. Procedura a fost destul de simpla pana la urma 🙂
champagnon julie
champagnon julie
08:55 14 Dec 23
După o călătorie complicată și dificilă din punct de vedere psihologic de la PMA în Franța, am apelat la centrul dumneavoastră pentru a ne extinde familia.Călătoria noastră a fost foarte rapidă, primul contact în octombrie 2022 și transfer în martie 2023 cu o naștere în noiembrie.Întreaga echipă EUGIN a fost plină de compasiune și ne-a susținut cu adevărat în proiectul nostru cu profesionalism și receptivitate, bariera lingvistică nu a fost deloc un obstacol.Ne-am pus imediat în largul nostru cu personalul clinicii, soțul meu a venit o dată la o examinare și apoi am mers acolo în ziua transferului. În rest totul s-a făcut de la distanță.Vă mulțumim încă o dată pentru că ne-ați ajutat să ne construim proiectul de familie și ne-ați permis să avem un băiețel.
drouillard anne-christelle
drouillard anne-christelle
10:46 27 Dec 23
Clinica Eugin ne-a permis să ne împlinim fericirea odată cu nașterea fiicei noastre.Au fost foarte atenți și foarte profesioniști.Nu putem decât să mulțumim echipelor de la această clinică.MULȚUMESC 🙏
Anne-Sophie GLORIOD
Anne-Sophie GLORIOD
08:05 19 Dec 23
Un mare mulțumire clinicii EUGIN fără de care dorința noastră de a deveni părinți nu ar fi fost posibilă.Întreaga echipă este extrem de profesionistă, am fost întotdeauna foarte bine primiți și sfătuiți. Din start, medicii au putut diagnostica și adapta exact protocolul de care aveam nevoie. Și a funcționat prima dată 🙂
Silvia Manucci
Silvia Manucci
16:31 26 Oct 23
Mulțumiri întregului personal al clinicii Eugin. Fiecare persoană pe care am întâlnit-o a fost absolut utilă și profesionistă, permițându-ne să ne realizăm visul de a ne întemeia familia mai repede decât am crezut vreodată. Mulțumesc foarte mult!
Julie Fressineau
Julie Fressineau
14:03 21 Apr 23
Îi mulțumim foarte mult lui Eugin pentru că ne-a permis să-i întâmpinăm minunatei noastre Calie care tocmai și-a sărbătorit prima aniversare în familia noastră. Ea ne umple de fericire în fiecare zi...Membrii echipei Eugin au fost atenți, profesioniști, competenți, receptivi și disponibili. Am fost imediat liniştit şi senin. Suntem 2 mamici si a mers de la a 2-a inseminare. Multumesc pentru tot !Julie, Chris și Cali
Veronica Papa
Veronica Papa
15:19 10 Jul 23
Datorită acestei clinici fantastice și echipei care ne-a urmărit pas cu pas, eu și soția mea am putut să ne realizăm visul de a deveni mame. Oamenii de înaltă calificare ne-au fost întotdeauna la dispoziție cu profesionalism, sensibilitate și amabilitate extreme. În două zile, fetița noastră împlinește patru luni, iar fără clinica EUGIN nu ar fi azi în brațele noastre. Îl recomandăm cu căldură tuturor celor care doresc să înceapă o călătorie de procreare asistată.
J K
J K
16:15 16 Feb 24
Nu recomand aceasta clinica pentru congelarea oualor.Am avut o urmărire medicală și administrativă slabă.Ei nu se pun la îndoială.Ei nu vă sună înapoi când solicitați o întâlnire telefonică pentru a înțelege.Comunicare și explicații slabe din partea lor.Nu mergeti la aceasta clinica, cred ca sunt mult mai competenti in Spania.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️