Fertility Madrid

Fertility Madrid Madrid clinica Madrid 1

Fertility Madrid este specializată în MAP / FIV. Înființată în 1982, această clinică certificată este situată în Madrid, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Fertility Madrid, Madrid, Spania

Fertility Madrid este una dintre cele mai avansate clinici de fertilitate din Europa în ceea ce privește tehnologia, echipamentele și ergonomia. Aceasta este specializată în tratamente de fertilizare in vitro (FIV), inseminare artificială (IA) și donare de ovule, precum și multe alte tehnici efectuate în cadrul clinicii, a cărei primă vizită este gratuită.

Prima vizită este gratuită. Veți face cunoștință cu ginecologul, embriologul și antrenorul de fertilitate. Clinica dispune de 4 săli de consultații medicale, 4 săli de așteptare private, o sală de operație bine echipată, mai multe săli de recuperare, un laborator de FIV de ultimă generație și un laborator de andrologie.

Fertility Madrid utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a dezvolta tratamente complete pentru pacienții cu complicații de fertilitate. Este cunoscut pentru standardele sale ridicate de confort și îngrijire medicală. Marea majoritate a pacienților sunt foarte mulțumiți de nivelul de profesionalism și de sprijinul emoțional pe care îl primesc pe tot parcursul procesului de pre- și post-tratament.


Specialitatea clinicii :

PMA / FIV
Spermogramă
Congelare de spermă
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovulelor
Congelarea embrionului
Embrioscop
Studiul spermatozoizilor prin FISH
Inseminare artificială
Ecografie foliculară
Test de fragmentare a ADN-ului spermatic
Crioprezervarea biopsiilor testiculare
Transferul de embrioni
Prelevarea de ovocite
Conservarea fertilității
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Metoda ROPA
PGD – Diagnostic preimplantațional
Evaluarea fertilității
Consultație FIV
Consultație în medicina reproductivă

Servicii

Wifi gratuit
Consultație pe internet
Camere private
TV în cameră


Oraș: Madrid – Țară: Spania – Fondată: 1982
Acreditare: Nu există informații – Limba(e) vorbită(e): arabă, engleză, franceză, spaniolă


Recenzii de Fertility Madrid

Lucía
Lucía
18:52 04 Oct 23
Am venit la Fertility la recomandarea unui profesionist și fără îndoială, acum o recomand. Experiența mea a fost foarte pozitivă de la început, iar după primul transfer am rămas însărcinată. Echipa foarte profesionista, apropiata si empatica, mereu disponibila si atentie rapida la orice intrebari. Foarte recunoscător întregii echipe și în special lui Óscar Oviedo, Mar Belmonte, Yessica Blanco și Cristina Cañavate. Veșnic recunoscător.
Morgana Le Fay
Morgana Le Fay
06:41 19 Oct 23
Clinica excelenta, nu pot decat sa o recomand, tratamentul este imbatabil, te fac sa te simti o persoana si nu doar un alt client. Tratamentul este complet personalizat pentru a atinge obiectivul. La începutul procesului eram într-o altă clinică, dar avea lucruri care nu m-au convins, precum un tratament hormonal standard pentru toate femeile și am decis să schimb clinicile. Ce succes să venim la această clinică, ne-am atins scopul, și din prima încercare. Sunt mama unei fete frumoase care azi implineste 6 luni, un inger pe care echipa Fertilitate in general si dr. Lidia in special au reusit sa mi-l ofere. Veșnic recunoscător. O imbratisare mare tuturor.
Ines Posada
Ines Posada
12:55 18 Jan 24
Veșnic recunoscători întregii echipe fertility madrid pentru că ne-au făcut visul să devină realitate!! Îmi este foarte greu să exprim tot ceea ce simt, dar vreau să vă mulțumesc pentru tot tratamentul primit în acest proces, vă mulțumesc pentru că ne înțelegeți, ne liniștiți, ne încurajați și ne susțineți în fiecare decizie și pentru că ați avut încredere în noi mai mult decât noi înșine... vă mulțumim pentru că ne-ați ușurat să ne gândim să plecăm din afară... vă mulțumim că ne-ați tratat așa, ca parte din voi și că ne-ați transmis acea putere și încredere... Cea mai buna alegere din viata noastra!!! Mulțumim lui Oscar (și binecuvântarea lui de la „Tito Oscar”😍) asistentelor noastre, Cristina, Sandra, Yessica, Griseila…. Lui Mar, pentru că ne-a spus că este un embrion prețios... Ainsss si tuturor celor care au facut acest lucru posibil...dar mai presus de toate ca sunt o lumina pentru noi in fiecare moment!! Si asta e!!! 🥹🥹Nu am fi putut lua o decizie mai bună! Speram sa va vizitam in curand si sa va prezentam celui mic!!Mulțumim întregii echipe❤️
Paula TS
Paula TS
06:15 10 Jan 23
Mulțumim întregii echipe Fertility pentru tratament și profesionalism.Am venit la această clinică după o experiență proastă într-un alt centru și am putut să vedem cum DAC se fac lucrurile bine.Dr. Collazos ne-a asistat la aproape toate consultațiile.Sunt insarcinata in 8 luni!! Pe cale să ne întâlnim copilul.
Elena Lima Brieva
Elena Lima Brieva
13:18 21 Feb 23
Am fost la Fertility Madrid când am luat decizia de a merge la privat după un diagnostic foarte prost într-un spital public. Dr. Jon Diez Alcántara ne-a asistat și din prima clipă ne-am conectat cu el. Ne-a explicat totul perfect și ne-a dat speranță fără a minimiza problema și fără a vinde fum (eram în încă câteva clinici și desigur că tratamentul nu a fost așa). A știut să ne însoțească în fiecare etapă, alături de Mar, embriologul, o emisiune profesională care a încercat doar să ne dea soluții iar și iar. Până la urmă, deși cu șocuri, în sfârșit am obținut transferul în august și acum mai sunt trei luni până să ne întâlnim cu micuțul :)Am doar cuvinte de recunoștință pentru ei, precum și pentru Cristina și Sandra, care sunt o dragoste adevărată, Rafael (îmi voi aminti mereu de ecoul în care s-au confirmat sarcina și bătăile inimii), Óscar și restul profesioniștilor care Ei a vorbit cu noi, dar și cu personalul de la recepție (mi-aduc aminte de Jocelyn, de exemplu). Cred că e clar că îi recomand, dar mi-ar plăcea mai ales să-l recomand pe Jon, pentru că e adevărat că văd foarte multe comentarii de la Rafael și Óscar (meritate, desigur), dar cred că merită acest comentariu.
kan kan
kan kan
10:04 13 Jun 23
Excelenți profesioniști, foarte recomandați, abordare personalizată și personalizată, cu mult diferită de abordarea generică și tranzacțională a clinicilor „renumite” din oraș!Sunt o echipă meticuloasă și foarte profesionistă, care va răspunde cu adevărat nevoilor dumneavoastră!
Danely Baez
Danely Baez
03:41 17 Jul 23
Din cauza unei experiențe proaste, am mers la spitalul public, care nu avea succes de multă vreme, până am trecut la fertilitate și totul s-a schimbat în vești bune și speranțe, iar acum suntem atât de fericiți că nu ni se potrivește în piept. . Mulțumită Anei și echipei pe care o au în centru, toți sunt foarte afectuoși și niște profesioniști grozaviMulțumesc .
Starlina
Starlina
16:00 05 Apr 24
Sunt foarte recunoscător Fertility Madrid. În cazul meu, am călătorit din SUA la Madrid și fiecare călătorie pe care am făcut-o simțeam că mă apropii tot mai mult de visul nostru de a fi părinți. Astăzi suntem foarte bucuroși să obținem pozitivul nostru mult așteptat.Doctorul Oscar Oviedo este o persoană foarte profesionistă, empatică și asertivă în deciziile sale și este o persoană cu totul specială în viața noastră. Acest vis îi datorăm lui Oscar și echipei sale. De asemenea, îi mulțumesc Anei pentru că ne-a ajutat atunci când este necesar.Multumesc si lui Yesica, Criseila, Sandra si Cristina. Sunt femei extraordinare, iubitoare și empatice. Mi-ai făcut călătoria și mai suportabilă. Ii iubesc atat de mult.Mulțumiri embriologilor (Barbara și Mar) care au făcut o treabă fenomenală și mulțumiri lui Mar Belmonte pentru că a fost în acel moment magic în ziua transferului.Mulțumim Esther, María și Irene pentru că ne-au primit mereu cu un zâmbet și ne-au răspuns întrebărilor cu eficiență și dăruire.Estefanía, mulțumesc că mi-ai încurajat și încurajat în momentele în care m-am simțit leșin. Cuvintele tale înțelepte și posibilitatea de a auzi despre experiența ta m-au ajutat să continui și să nu-mi pierd credința și speranța.Vă mulțumesc tuturor și îmi doresc ca mult mai multe femei să devină mame cu sprijinul vostru.„Totul pare imposibil până nu este gata” Nelson Mandela.
Ayfer Alieva
Ayfer Alieva
00:27 04 Apr 24
Nu mi-am început încă ciclul, dar am avut o consultație cu Dr. Alcantara în engleză și a fost uimitor. Foarte informativ și mi-a răspuns clar la toate întrebările (și am avut o mulțime de întrebări). Mi-a dat o listă de teste de făcut. Era realist în ceea ce privește așteptările și mi-a plăcut personalitatea lui caldă și optimistă. Nu pot recomanda suficient. Am fost recomandată de o prietenă care a avut un copil cu ei după mai multe eșecuri la o clinică de FIV spaniolă „de top”.
María Blancob
María Blancob
14:42 28 May 24
Uneori, rețelele de socializare te apropie de mari profesioniști și așa a fost și în cazul nostru. Mulțumită dr. Oviedo și echipei de asistente de la Fertility Madrid, astăzi suntem în săptămâna 22 și așteptăm fata noastră. Este un proces greu și, în cazul nostru, mai lung decât ne-am fi dorit, dar ne simțim sprijiniți și înțeleși în orice moment. Ei lucrează în fiecare zi a săptămânii, un punct foarte important pentru că ciclurile nu sunt o regulă exactă, și pun toate mijloacele la dispoziție pentru cazul tău particular. Recomandăm această clinică ori de câte ori ne întreabă pentru că nu numai că a fost o poveste de succes, dar nu ne-am pierdut niciodată speranța pentru că au mers pe cale cu noi.Vă mulțumesc foarte mult pentru toate echipamentele grozave! Vom reveni pentru fratele mai mic ;)Maria și Manuel
Laura Gaitan
Laura Gaitan
09:09 18 May 23
Am vrut să apreciem foarte mult profesionalismul și afecțiunea primită. Este incredibil ca intr-un timp atat de scurt am avut norocul sa plecam cu o sarcina de 2 luni si cu toata iluzia din lume ca totul merge bine si intr-o zi ne putem intoarce ca sa-l intalnesti pe micutul nostru.O mie de mulțumiri lui Rafael pentru răbdarea de a explica întregul proces cu umilință și transparență, Bárbarei pentru că a făcut posibil și a avut grijă ca embrionii să crească sănătoși, lui Óscar pentru că ne-a reușit sarcina, Anei pentru că a avut grijă de noi într-un Moment dificil, din fericire, Singurul lucru rămas într-o sperietură a fost Sandra pentru dragostea și simpatia ei, și un lung etc., care cuprinde o mare echipă profesională și umană.O îmbrățișare cu totul specială pentru Cristina, simțim că această sarcină nu ar fi fost posibilă fără tine. Vă mulțumesc foarte mult pentru preocupare, motivație, profesionalism și grija ca totul să meargă bine.Toată dragostea de la Laura, Sergio și bug-ul, o îmbrățișare și mulțumiri din suflet.
Laura GM
Laura GM
18:27 27 Aug 23
Foarte mulțumit de munca echipei mari de la Fertility Madrid. Nu am reușit să fim părinți momentan, dar bineînțeles că nu s-a datorat lipsei lor de efort sau dăruire. Tratamentul și profesionalismul au fost întotdeauna imbatabile, de la medici la asistente și chiar și la embriologi. Dorim să evidențiem marea muncă a Dr. Lydia, ghidul și sprijinul nostru pe tot parcursul procesului, vom fi veșnic recunoscători pentru toată dragostea, sfaturile și dăruirea ei. clinica 100% recomandata.
Laura Vaillard
Laura Vaillard
10:18 09 Jan 24
Am ajuns foarte dezamăgit de clinică. Cred că procesul de a fi mamă este foarte delicat și fiecare detaliu contează. Primul medic a uitat să-mi ceară niște analize (pe care, din fericire, ginecologul meu personal le-a identificat, astfel încât să nu trebuiască să repet analizele). Dar cel mai grav a fost ca psihologul, cu care nu am vorbit niciodata sau nu am cerut sa vorbesc, m-a sunat pentru a discuta despre rezultatele mele slabe din proces, cand noul medic desemnat in cazul meu nici nu mi le comunicase. Cred că trebuie să se îmbunătățească foarte mult în modurile și delicatețea cu care tratează pacienții, și nu numai, într-un proces la fel de sensibil și mobilizator precum dorinta de a fi mamă.
Lidia Carrillo
Lidia Carrillo
08:21 24 Apr 24
Dau o stea pentru ca nu poti da mai putin, cea mai proasta clinica pe care am vazut-o in viata mea, de la prima programare nu am auzit decat minciuni, au facut o biopsie care nu a durat nici 10 minute la partenerul meu pt. pe care nici nu l-a vazut un Urologul nici nu a facut analizele relevante si a spus ca nu au gasit spermatozoizi, Slava Domnului ca am decis sa nu continuam tratamentul pentru ca ne-au propus donarea de spermatozoizi. Am fost la o altă clinică pentru o a doua părere, unde le-am povestit tot ce s-a întâmplat și chiar au rămas surprinși, unde au făcut o altă biopsie și ce coincidență că avea spermatozoizi...
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️