Implanturi dentare în Turcia

implant dentar
Scris de Émilie

Vă gândiți la un implant dentar în Turcia, în Istanbul? Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru implanturi dentare de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre chirurgia implanturilor dentare din Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ, iar nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cât costă un implant dentar în Turcia?

În Istanbul, un implant dentar costă în medie 400 de euro. Acest preț include șurubul și pilonul. Coroana dentară costă 140 de euro. Oferim un pachet All-Inclusive: implanturi, șurub, pilon, coroană, taxi și hotel în Istanbul.

Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează aproximativ 1 oră pentru fiecare dinte. Operația necesită 2 călătorii la Istanbul din cauza procesului de vindecare. O călătorie pentru șurub și o călătorie 3 luni mai târziu pentru coroană.

Costul implanturilor dentare în Turcia

Implant dentar NucleOss279 €
Implant dentar Medigma®339 €
Implant dentar Medentika®379 €
Nobel-Biocare® implant dentar500 €
Astra® implant dentar570 €
Straumann® implant dentar679 €

Implanturile dentare vă vor oferi dinți frumoși și un zâmbet fermecător, dar mai presus de toate vor restabili funcția principală a dinților: mestecatul. Turismul dentar pe Bosfor ar putea fi răspunsul pentru a obține un zâmbet perfect.

Ce mai aștepți să optezi pentru un implant dentar în Turcia? Urmați ghidul.

Schéma d'implant dentaire avec la couronne, le pilier et la vis.
Schema unui implant dentar cu coroana, pilonul și șurubul.

Ce este un implant dentar în Turcia?

Un implant dentar este o rădăcină artificială plasată în osul maxilarului. Sub forma unui șurub, acesta înlocuiește rădăcina unui dinte lipsă sau deteriorat pentru a primi dinți artificiali. Aceștia se numesc proteze dentare susținute de implanturi.

Funcționând ca un amortizor de șocuri între dinte și maxilar, implantul dentar este o tijă de 10 până la 15 mm care servește drept punct de fixare pentru dintele fals.

Fotografii ale pacienților noștri înainte și după

De ce să vă faceți implanturi dentare?

Iată care sunt beneficiile:

  • Masticație eficientă și confortabilă
  • Îmbunătățirea vorbirii
  • Sănătate orală bună
  • Un zâmbet frumos
  • O mai mare încredere în sine și un sfârșit al reținerilor

Când ar trebui să se facă?

Pentru a fi montat un implant dentar, pacientul trebuie să fi pierdut atât dintele, cât și rădăcina. Poate fi luat în considerare pe maxilare complet dezvoltate. Dacă gingiile sunt în stare proastă, poate fi necesară o grefă osoasă sau o ridicare a sinusurilor.

Este recomandabil să se aștepte până când maxilarul este complet dezvoltat înainte de a recurge la un plan de tratament dentar în Istanbul, Izmir sau Antalya. Prin urmare, este recomandabil săașteptați până la vârsta de 18 ani înainte de a vă reface dinții în Turcia.

Persoanele cu HIV sunt, de asemenea, eligibile pentru implanturi dentare.

Schéma d'un implant dentaire
Diagrama unui implant dentar

Pe de altă parte, următoarele afecțiuni medicale nu sunt compatibile cu implanturile d entare în străinătate: boala autoimună, artrita reumatoidă, diabetul, hipertensiunea și insuficiența renală.

Ce tip de implant ar trebui să aleg în Turcia?

Materiale

Titanul este recomandat pacienților noștri în 70% din cazuri, datorită caracteristicilor sale avantajoase: rezistență termică, mecanică și la coroziune excelentă. De asemenea, este biocompatibil cu organismul.

Zirconia este mai frecvent utilizată pentru fațetele dentare. Zirconia este mai dură decât titanul, iar rezistența sa este, de asemenea, foarte eficientă.

Mărcile

Iată care sunt mărcile pe care le recomandăm:

  • Implant dentar NucleOss®: o marcă de implanturi dentare low-cost, foarte populară în Istanbul. Prețul său accesibil nu înseamnă că este de proastă calitate. Dimpotrivă, este unul dintre cele mai recomandate implanturi de către organismul medical FDA.
  • Implant dentar Medentika®: o marcă germană renumită pentru fabricarea de proteze dentare. Este foarte apreciat pentru calitatea și precizia fabricației, făcând implantologia dentară mai rapidă și mai sigură.
  • Implanturile dentare Straumann®: o marcă inovatoare, de top. Este, de asemenea, cel mai mare furnizor de implanturi din lume, inclusiv din Turcia. Este Rolls Royce-ul implanturilor.
logo Straumann

Cum se desfășoară procedura în Istanbul?

Stabilirea contactului

Prima consultație are loc online. Acesta este primul contact între chirurgul dentar, coordonatorul medical și pacient. Ea se va concentra pe colectarea informațiilor necesare: istoric patologic, fotografii ale maxilarului etc. pentru a determina posibilitatea de a avea un implant dentar.

Consultația în cabinet

Cea de-a doua consultație va avea loc în Turcia. Se vor face mai multe radiografii cu ajutorul unei tehnici de imagistică 3D. Țesuturile gingivale și osoase vor fi analizate și se va lua o amprentă dentară.

Montarea implantului dentar

Această operațiune presupune introducerea implantului în gingie pentru a acționa ca o rădăcină. Chirurgul va face o incizie în gingie pentru a îndepărta un lambou gingival. El va fora apoi în profunzime pentru a introduce implantul.

Chirurgul termină prin suturarea gingiei și introducerea unui șurub de vindecare. De asemenea, poate fi montată o coroană dentară temporară.

Pose d'un implant dentaire dans une gencive
Plasarea unui implant dentar în gingie

Faza de vindecare

Gingia este lăsată să se odihnească în timp ce implantul fuzionează cu osul. Această fază poate dura între 2 și 3 luni. În această perioadă, este esențial să mențineți o igienă orală impecabilă. De asemenea, trebuie să luați medicația recomandată de chirurgul dumneavoastră.

Montarea dintelui

Această etapă finală presupune montarea protezei dentare pe implant. Chirurgul va folosi un pilon pentru a-l înșuruba pe implant. Acesta va servi drept bază pentru dintele fals. Proteza este tăiată pentru a se potrivi cu forma, dimensiunea și culoarea dinților vecini.

Aflați mai multe despre chirurgia dentară în Turcia.

Cât durează montarea unui implant dentar în Istanbul?

O ședință poate dura între 1 și 3 ore. Timpul necesar pentru montarea unui implant dentar depinde în mare măsură de numărul de implanturi care trebuie montate. Expertiza și profesionalismul dentistului determină, de asemenea, timpul necesar.

Cabinet dentaire à Istanbul
Chirurgie dentară în Istanbul

Doare un implant dentar?

Un implant dentar în Istanbul este nedureros. Acesta se efectuează sub anestezie locală. Cu toate acestea, după operație și în timpul perioadei de vindecare, este posibil să simțiți un oarecare disconfort la nivelul maxilarului și al gingiilor.

Administrarea de analgezice și medicamente antiinflamatoare vă va ajuta să faceți față mai bine fazei de vindecare. Pe de altă parte, pot apărea reacții adverse, cum ar fi umflături, edeme sau sângerări minore.

O pungă de gheață aplicată pe zona umflată timp de 20 de minute este suficientă pentru a reduce umflarea.

Câte implanturi dentare pot fi plasate în același timp?

Între 4 și 8 implanturi dentare pot fi plasate într-o singură operație. Operația se efectuează sub anestezie generală.

Tehnicile pentru plasarea mai multor implanturi într-o singură operație sunt descrise mai jos:

Tehnica All-on-4

Aceasta presupune inserarea a 4 implanturi dentare deodată în ziua operației. Cele 4 implanturi sunt înșurubate împreună pe o bară metalică. În aceeași zi se vor monta și proteze provizorii, care vor fi înlocuite ulterior, după vindecare, cu proteze permanente.

Citește mai mult: Tratamentul dentar All-on-4 în Istanbul

Schéma d'implant dentaire all-on-4
Diagrama unui implant dentar all-on-4

Tehnica All-on-6

Această tehnică presupune inserarea a 6 implanturi deodată pentru a întări suportul noilor proteze dentare. O recomandăm pentru tratarea persoanelor care au fost edentate pentru o perioadă lungă de timp.

Schéma d'implant dentaire all-on-6
Diagrama unui implant dentar all-on-6

Citește mai mult: Tratamentul dentar all-on-6 în Istanbul

Cât durează șederea la Istanbul pentru un implant dentar?

Procedura de implant dentar din Turcia necesită două vizite la Istanbul:

  • Prima ședere medicală la Istanbul durează 5 zile și va permite amplasarea implantului în țesutul gingival;
  • A doua vizită medicală la Istanbul va avea loc după vindecare, în termen de 3 luni, și va dura 8 zile pentru montarea protezei dentare. Trebuie remarcat faptul că proteza poate fi montată chiar și după 6 luni. Cu cât așteptați mai mult, cu atât sunteți mai sigur de o bună vindecare.
Magnifique panoramique d'Istanbul avec une vue sur le Bosphore
Vedere panoramică magnifică a Istanbulului cu vedere spre Bosfor

Precauții de luat

Pentru a vă asigura succesul implantului dentar și o recuperare optimă, iată care sunt precauțiile pe care trebuie să le luați:

  • Nu mai fumați;
  • Întrerupeți orice tratament medical cu câteva săptămâni înainte de operație. Nu luați aspirină sau produse antiinflamatoare cu câteva zile înainte de operație;
  • Nu vă implicați în activități intense înainte de operație;
  • Păstrați o bună igienă orală zilnică;
  • Nu consumați alimente fierbinți în săptămânile care urmează operației;
  • Consumați alimente lichide care nu sunt prea picante. Limitați băuturile zaharoase, preferând apa plată;
  • Evitați să dormiți pe obraji. Evitați să dormiți pe obraji, preferând să dormiți pe spate;

Cât timp pot sta fără să fumez după un implant dentar?

După ce au fost montate implanturile dentare, vă recomandăm să nu mai fumați. Acest lucru se datorează faptului că fumătorii sunt mai expuși riscului de a dezvolta o infecție în urma implantului osos. Cu toate acestea, suntem conștienți că renunțarea la fumat peste noapte nu este ușoară.

Putem doar să vă recomandăm să vă limitați consumul cât mai mult posibil, astfel încât să puteți renunța la acest obicei pas cu pas, și să nu reluați fumatul decât la 3 sau 4 luni după un implant.

Coordinatrice avec une patiente
Coordonatorul cu un pacient

Pentru a vă face călătoria mai convenabilă, oferim servicii speciale pentru persoanele cu dizabilități.

Pregătirea călătoriei dumneavoastră medicale în Turcia

V-ați decis să faceți pasul cel mare și să zburați la Istanbul pentru a vă modela o frumoasă dantură? Coordonatorul nostru vă poate planifica călătoria.

pasul 1: Alegeți cea mai bună clinică stomatologică din Turcia

Expertiza unui chirurg bun face reputația unui cabinet sau a unei clinici. Așadar, atunci când vă alegeți clinica de implanturi dentare din Turcia, bazați-vă pe reputația dentistului: expertiza sa, mărturiile pacienților și fotografiile înainte și după.

pasul 2: Pregătirea pentru sejurul dumneavoastră

Majoritatea clinicilor dentare din Istanbul oferă pachete all inclusive: bilete de avion, transferuri, cazare și operație dentară în Turcia. Acest tip de pachet este foarte practic, deoarece toate costurile asociate călătoriei dvs. vor fi luate în grijă și organizate de către coordonator.

Video despre implanturile dentare în Turcia

Cele mai bune orașe din Turcia pentru lucrări dentare ieftine

Istanbul

Capitala Turciei, Istanbul, este locul perfect pentru a-ți recăpăta zâmbetul. Zborul de la Paris la Istanbul costă 140 de euro. În ceea ce privește cazarea, costul mediu al unui sejur la un hotel de lux din Istanbul este de 60 de euro pe noapte.

În fine, deplasarea în fermecătoarea capitală turcă este, de asemenea, foarte simplă. O călătorie cu taxiul de 1 km costă doar 0,45 euro.

Izmir sau Antalya

Oraș portuar la Marea Egee, Izmir este unul dintre cele mai atractive orașe din Turcia. Hotelurile de lux din Izmir vă vor deschide porțile pentru 50 de euro pe noapte.

De asemenea, deplasarea de la hotel la clinică va fi departe de a fi o problemă în acest sublim oraș-port turcesc. Taxiurile din Izmir sau Antalya costă în medie 0,53 euro pentru 1 km.

Vedeți și: Zâmbetul de la Hollywood în Turcia

Riscuri, complicații și efecte secundare

Există câteva riscuri rare asociate cu implanturile dentare:

  • Afectarea gingiilor și a oaselor ;
  • Deteriorarea vaselor de sânge;
  • Afectarea nervilor ;
  • Probleme ale sinusurilor;
  • Fractura implantului;
  • Infecție dentară.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să alegeți chirurgul potrivit în Istanbul, Izmir sau Antalya, și să optați pentru un practician cu reputație și experiență pentru a evita orice inconvenient.

Trebuie remarcat faptul că, în Islam, montarea unui implant dentar nu este considerată haram. Este halal și acceptabil dacă este folosit pentru a elimina un defect.

coordinatrice à Istanbul
Întocmirea devizului medical de către coordonator

Cât costă un implant dentar în Turcia?

Costul mediu al unui implant dentar în Turcia este de 350 de euro. Cea mai bună marcă de implant este Straumann®, care costă 550 €. Acest preț include implantul, pilonul și coroana din porțelan sau zirconiu, precum și urmărirea postoperatorie.

Acest preț poate varia în cazul în care este necesară grefa osoasă sau obturarea sinusurilor. Dacă alegeți Turcia, aveți garanția că veți plăti cu până la 70% mai puțin decât în Europa și puteți fi siguri de calitatea îngrijirii pe care o veți primi.


Dacă aveți probleme în a face o alegere, putem ajuta să profitați la maximum de experiența dumneavoastră și să vă asigurăm că plasarea implantului dentar în Turcia este un succes.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează un implant dentar în Turcia?

Producătorii garantează, în general, că implanturile lor vor dura între 10 și 15 ani. Cu toate acestea, în realitate, longevitatea implanturilor dentare, în Turcia ca și în alte părți, este mult mai mare. Proteza poate dura chiar întreaga viață a pacientului.

Plasarea unui implant dentar este complet nedureroasă, deoarece pacientul beneficiază de un anestezic local. Tehnicile moderne utilizate în Turcia asigură o adormire perfectă a zonei în care lucrează chirurgul dentar.

Rata de succes a implanturilor dentare în Turcia este optimă. Aceasta variază între 90 și 98%, ceea ce corespunde mediei europene. Această rată se aplică nu numai la plasarea propriu-zisă și la săptămânile care urmează, ci și la durabilitatea pe termen lung a implantului după ce acesta s-a vindecat.

Implantul dentar este fixat direct în osul maxilarului. Prin urmare, acesta este independent. O punte, pe de altă parte, se sprijină pe dinții adiacenți celor care urmează să fie înlocuiți. Acest lucru implică devitalizarea acestora pentru a le ajusta, ceea ce este păcat atunci când sunt sănătoși.

Cele mai frecvente mărci utilizate în Turcia sunt renumite la nivel internațional. Acestea sunt Straumann (elvețian), Medentika (german), Nobel Biocare (suedez), BioHorizons (american), MIS Implants (israelian) și Neodent (brazilian).

Montarea unui implant necesită două vizite în Turcia. Prima durează 3 zile pentru a plasa implantul, care durează între 1 și 3 ore. A doua durează 2 zile pentru montarea coroanei, care durează mai puțin de 1 oră. între cele două vizite trec între 3 și 6 luni.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️