Prețul unei proteze dentare în Ungaria

proteze dentare ieftine preț ungaria 1
Scris de Maria

O proteză dentară în Ungaria, în Budapesta, este o proteză intraorală utilizată pentru a reface defectele intraorale, cum ar fi dinții lipsă, părțile lipsă ale dinților și structurile moi sau dure ale maxilarului și palatului.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre protezele dentare din Ungaria și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul protezelor dentare în Ungaria

Costul mediu al unei proteze dentare în Ungaria, în Budapesta, este de 1.200 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.000 de euro la 1.400 de euro.

ProceduraPreț Ungaria
Proteză dentară1200 €

Ce este o proteză dentară?

O proteză dentară în Ungaria, în Budapesta, este o proteză intraorală utilizată pentru a reface defectele intraorale, cum ar fi dinții lipsă, părțile lipsă ale dinților și structurile moi sau dure lipsă ale maxilarului și palatului. Aceste proteze sunt folosite pentru a reabilita masticația, a îmbunătăți estetica și a facilita vorbirea.

O proteză dentară în Ungaria poate fi ținută în poziție prin conectarea la dinți sau la implanturile dentare, prin aspirație sau prin faptul că este ținută pasiv de mușchii din jur. La fel ca și alte tipuri de proteze, acestea pot fi fie fixe permanent, fie detașabile. Atât protezele fixe, cât și cele detașabile sunt fabricate în multe variante.

Coroane dentare

Coroanele, numite uneori și capace dentare în Budapesta, sunt un tip de restaurare dentară care acoperă sau înconjoară complet un dinte sau un implant dentar. Coroanele sunt adesea necesare atunci când o carie severă amenință sănătatea unui dinte. Acestea sunt de obicei lipite de dinte cu ajutorul cimentului dentar. Coroanele pot fi realizate dintr-o gamă largă de materiale. Coroanele sunt adesea folosite pentru a îmbunătăți rezistența sau aspectul dinților.

Punți dentare

O punte este o restaurare dentară fixă utilizată pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă prin unirea permanentă a unui dinte artificial la dinții adiacenți sau la implanturile dentare. O punte acoperă zona în care lipsesc dinții. Aceasta este atașată la dinții naturali sau la implanturile care înconjoară acest spațiu. Dinții naturali sau implanturile care susțin puntea se numesc piloni. În funcție de tipul de punte, dimensiunea dinților pivoți naturali poate fi redusă pentru a permite punții să se potrivească peste ei. Se va lua o amprentă a dintelui pilon sau a implantului și a spațiului pentru a se obține o matriță pentru crearea punții. Folosind acest mulaj, puntea este apoi fabricată într-un laborator dentar.

Proteze dentare

Acestea sunt proteze construite pentru a înlocui dinții lipsă; ele sunt susținute de țesuturile moi și dure din jurul cavității bucale. Protezele dentare convenționale sunt detașabile (proteze parțiale detașabile sau proteze complete). Cu toate acestea, există multe tipuri diferite de proteze, dintre care unele sunt lipite sau fixate pe dinți sau pe implanturi dentare.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️