Grefa osoasă în Ungaria

grefa osoasă preț Ungaria 1 1
Scris de Laurence

Termenul “grefă osoasă” poate suna puțin înfricoșător, dar nu este chiar așa! Grefa osoasă în Budapesta, Ungaria, este cunoscută și sub numele de augmentare osoasă.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre grefa osoasă în Ungaria și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei grefe osoase în Ungaria

Costul mediu al unei grefe osoase în Ungaria în Budapesta este de 800 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 700 de euro la 900 de euro.

ProceduraPreț Ungaria
Grefă osoasă800 €

Ce este o grefă osoasă?

Termenul “grefă osoasă” poate suna puțin înfricoșător, dar nu este chiar așa! Grefa osoasă în Ungaria, în Budapesta, cunoscută și sub numele de augmentare osoasă, este o procedură simplă, rapidă și incredibil de comună.

În trecut, osul era luat dintr-o altă parte a corpului, de obicei o altă parte a maxilarului sau a șoldului, și se adăugau granule în zona afectată. În ultimii ani, granulele au fost fie bovine, fie sintetice. Dacă nu doriți neapărat să se folosească niciun material de origine animală, vă rugăm să specificați acest lucru în momentul programării.

Cum știu dacă am nevoie de o grefă osoasă?

Atunci când vă adresați la Budapesta, asigurați-vă că trimiteți o radiografie a zonei care urmează să fie tratată. Dacă aveți o singură zonă de tratat, o radiografie mică poate fi suficientă pentru a vă face o idee aproximativă a costurilor, dar dacă aveți nevoie de tratarea mai multor zone sau a unei întregi guri, va fi necesară o radiografie panoramică (OPG).

De ce grefă osoasă în Ungaria?

Osul alveolar din maxilarul dumneavoastră are o singură funcție: să vă țină dinții la locul lor. Dacă lipsește un dinte, osul nu mai este necesar și începe să se dizolve.

Atunci când vă decideți în cele din urmă să vă puneți un implant sau observați că fața dumneavoastră a început să se lase, veți avea nevoie mai întâi de o grefă osoasă pentru a menține implantul la locul său. Este posibil să pierdeți os și din alte motive.

  • Parodontită
  • Traumatisme la nivelul feței, cum ar fi un accident
  • Defecte de dezvoltare sau genetice

Este dureroasă o grefă osoasă?

Nu există mulți nervi în osul maxilarului, așa că procedura nu este atât de dureroasă pe cât ați putea crede. Cu toate acestea, pentru a vă face să vă simțiți mai confortabil, vi se va administra un anestezic local pentru ca procedura să fie nedureroasă.

De asemenea, puteți opta pentru sedare. Zona în cauză poate fi dureroasă timp de până la două zile după aceea și puteți lua analgezicele pe care le alegeți, cum ar fi ibuprofen și/sau paracetamol.

Care sunt riscurile asociate cu o grefă osoasă?

Grefa osoasă în Ungaria este foarte frecventă și este adesea parte integrantă a plasării unui implant. Este o procedură ambulatorie simplă care, în general, nu ridică probleme. Există un risc de infecție și unele persoane primesc antibiotice în cazul în care acest lucru se întâmplă.

Tipuri de grefe osoase în Budapesta

Există trei tipuri de grefă osoasă, în funcție de cantitatea de os care trebuie reconstituită și de locul în care urmează să fie plasat implantul în maxilar. Acestea pot fi considerate grefe osoase mici, medii și mari.

Grefa osoasă mică sau grefa osoasă mică

Acestea sunt efectuate în același timp cu extracția unui dinte și previn orice resorbție osoasă. Aceasta este o procedură ieftină în Ungaria, costând în jur de 180 de euro per dinte.

O cantitate mică de hidroxiapatită, un material sintetic granular, este introdusă în alveolă și menținută în poziție printr-o membrană și câteva copci dizolvabile. În următoarele luni, osul dumneavoastră folosește apatita ca un cadru pentru a crește și a forma un mediu stabil pentru implant.

Grefa osoasă medie

În cazul în care dintele sau dinții lipsesc de ceva timp, medicul dentist va face o mică incizie în zona afectată, va pregăti suprafața osoasă și va plasa așchii din altă parte a maxilarului împreună cu granule de hidroxiapatită sau, mai des, doar apatită. Grefa este ținută în poziție de o membrană și apoi suturată.

Grefă osoasă mare

Aceasta trebuie făcută la persoanele care au rămas fără dinți pentru o perioadă foarte lungă de timp, de obicei purtători de proteze. A rămas atât de puțin os încât nu mai pot purta proteza dentară.

Procedura din Budapesta este aceeași ca și în cazul grefei medii, dar este nevoie de mult mai mult timp pentru ca osul natural să dezvolte o înălțime și o lățime suficiente pentru a găzdui implanturile. Uneori este necesar să se folosească os din șold sau tibie.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️