Suba Dental

Suba Dental budapesta ungaria

Suba Dental este specializată în chirurgie dentară. Înființată în 2015, această clinică dentară certificată este situată în Budapesta, Ungaria. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și întrebați despre prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru o evaluare gratuită. Răspuns rapid.

Suba Dental, Budapesta, Ungaria 🥇🏆🏆

Suba Dental, destinația dumneavoastră preferată pentru îngrijiri dentare de excepție în Budapesta, Ungaria, vă invită să descoperiți o atmosferă impregnată de prietenie și bunăvoință.

Cufundați-vă într-o lume în care cele mai recente progrese tehnologice vă sunt puse la dispoziție pentru un confort optim. Materialele dentare atent selecționate provin de la cei mai buni furnizori internaționali, inclusiv din Europa de Vest, Statele Unite și Japonia.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie dentară
Implanturi dentare
All-on-4
Coroană dentară
Albire dentară
Invisilign

Suba Dental vă oferă :

Wifi gratuit
Ghid turistic
Transfer de dosare medicale
Servicii de traducere


Oraș: Budapesta – Țară: Ungaria – Înființată în 2015
Acreditare: Necunoscută – Limba(e) vorbită(e): engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, maghiară


Suba Dental, clinica dumneavoastră stomatologică de referință, este situată ideal în inima splendidei zone verzi din Rózsadomb. Stabilimentul modern și rafinat este ușor accesibil cu mașina și cu diferite mijloace de transport în comun.

Bucurați-vă de o sală de așteptare cu aer condiționat, dotată cu un televizor, conexiune Wi-Fi și o ambianță muzicală discretă pentru un moment plăcut și relaxant. Suba Dental se asigură că experiența dumneavoastră este cât mai confortabilă, încă de la sosire.


Recenzie Suba Dental

Krisztán Juhász
Krisztán Juhász
19:16 22 Nov 23
Dr. Máté Salga a fost medicul meu. Am auzit deja lucruri bune despre asta, așa că am fost acolo. Este un profesionist excelent și răbdarea lui este nelimitată. Doamna asistent a fost, de asemenea, foarte pricepută și amabilă. Am venit cu o experiență pozitivă! Nu pot decât să-l recomand tuturor!
Antónia Kiss
Antónia Kiss
17:10 09 Nov 23
Clinica are o atmosferă foarte plăcută și relaxantă. Dr. Máté Salga a devenit doctorul meu. A reușit să-mi salveze doi dinți, atât el, cât și asistentul stomatologic au o expertiză și precizie excelente.Cu orice problema dentara, apelez aici cu cea mai mare incredere, recomand cabinetul tuturor.
Inga Zalewska
Inga Zalewska
12:05 19 Sep 23
Căutam o clinică pentru a-mi termina lucrările cu implanturi și sunt foarte foarte fericit că am găsit și am făcut legătura cu Suba Dental. Am comunicat prin e-mailuri și am fost foarte impresionat de cât de profesional a fost gestionat totul. Pe baza obiectivelor mele și a radiografiilor, mi s-a oferit un plan de tratament și prețuri. Echipa a oferit și ajutor în găsirea de locuri de cazare și s-au ocupat de transferul meu de la și la aeroport. Dr. Suba mi-a efectuat procedura și a fost uimitor și incredibil de profesionist. În timpul vizitei mele au fost folosite cele mai noi tehnologii și echipamente moderne de artă. Cu siguranță voi recomanda Suba Dental prietenilor mei și tuturor celor care caută lucrări stomatologice de calitate.
Richárd Szeghalmi
Richárd Szeghalmi
18:14 09 Oct 23
Sunt un pacient repetat. De vreo 6 ani merg la Suba Dental pentru diverse tratamente stomatologice. Pot spune doar ce este mai bun despre companie. Aș dori să o subliniez pe dr. Kristen Kápolnai, care lucrează incredibil de precis, foarte atent și cu maximă empatie. Pacientul este absolut în centru. Lucrează cu cea mai recentă tehnologie și cu cele mai moderne mașini dentare. Personal, am simțit o durere minimă în timpul tratamentelor mele. Cu toate acestea, au existat o varietate de sarcini, de la simple obturații la canale radiculare la îndepărtarea tartrului și extracția dinților.Asa ca il recomand cu caldura tuturor celor care vor sa mearga fara stres la dentist!
Chris Parrish
Chris Parrish
15:25 20 Sep 23
Eu și soția mea am călătorit din SUA pentru a primi implanturi dentare. Am însoțit-o pentru a ajuta la recuperarea ei. A fost extrem de mulțumită de nivelul ridicat de profesionalism al Dr. Suba și al personalului său. Deoarece trebuia să fac curățenia periodică, dr. Suba a putut să mă găzduiască. Am 57 de ani și am primit curățenie semestrială din punct de vedere religios de la 10 ani și pot spune fără îndoială că curățarea mea a fost cea mai bună pe care am avut-o vreodată. Eva a fost atentă și a făcut o curățare fără durere. Dintii mei nu au aratat niciodata mai bine! Și, dr. Suba a folosit cele mai noi echipamente cu raze X. Facilitățile lui sunt mai bune decât cele pe care le-am experimentat oriunde în lume. Și prețurile lui sunt rezonabile. Sunt bucuros să-l recomand pe dr. Suba și cabinetul său fără rezerve. Multumesc Dr. Suba si doamna Eva!Chris Parrish
Barbara Bacsárdi
Barbara Bacsárdi
17:44 22 Mar 23
Dragă Suba Dental!Sunt foarte recunoscător că am primit de la dumneavoastră o asemenea îngrijire profesională, pe care nu am experimentat-o ​​nicăieri în ultimii ani!Mulțumiri speciale lui Benjamin Gyetvai și Dr. Kristen Kápolnai,Profesionalismul și atitudinea sa empatică!Am avut primul meu tratament pentru rădăcină din viața mea și am primit primul meu suri din viața mea aici...Am deschis ușa speriată, dar am ieșit cu un zâmbet imens!Am fost extrem de multumit de tot!Il recomand si altora din toata inima!Nu este aproape, dar voi merge doar aici de acum înainte 🙂
Zsolt Serényi
Zsolt Serényi
10:45 10 Jul 23
Aș putea detalia experiențele pozitive de mulți ani atât din punct de vedere profesional, cât și uman. Poate că ceea ce spune cel mai mult este că îmi place să merg aici, ceea ce este cu adevărat special pentru un cabinet stomatologic.
Alexandra Zsófia Halmen
Alexandra Zsófia Halmen
15:13 10 Feb 24
În comparație cu un stomatolog, este un loc extrem de plăcut. Tratamentul l-am făcut cu un medic tânăr, dr. Kristen Kápolnai, și a trebuit să înălbim în mai multe etape, așa că ne-am întâlnit de mai multe ori. A fost foarte atent, mi-a spus ce avea să se întâmple în timpul călătoriei. Am primit și o minge de stres, asta e sigur, și odată asistentul chiar a cântat muzica mea preferată pentru a-mi distrage atenția. Lucrează cu prețuri corecte și cu o atitudine prietenoasă cu clienții. Nu pot decat sa recomand locul!
Anna Bettina Molnár
Anna Bettina Molnár
07:56 18 Apr 24
Am fost la clinică de mai multe ori (și în decurs de un an) - pentru ortodonție, îndepărtarea tartrului, extracția molarilor de minte, obturații dentare - din această cauză am cunoscut în detaliu echipa clinicii, care a fost întotdeauna foarte amabilă și profesionistă . Fără excepție, am plecat din clinică mulțumit și pozitiv, asta datorită atmosferei, tratamentelor profesionale și prețurilor corecte.Dr. Suba Csongor a extras trei molari de minte, dintre care doi erau mai complicati decât o simplă extracție. Domnul Doctor este un profesionist remarcabil, direct și prietenos și a creat o atmosferă pozitivă de fiecare dată.Recomand clinica tuturor!
Viktor Boros
Viktor Boros
15:55 04 Aug 23
De când am venit aici, nu îmi mai este frică de stomatologi și am experimentat că tratamentele pot fi nedureroase. O clinică foarte frumoasă, curată, cu stomatologi excelenți. Aș dori să subliniez amabilitatea și profesionalismul Dr. Kristen Kápolnai.
Dániel Dorogi
Dániel Dorogi
09:51 04 Mar 24
De mai bine de un an merg la Dr. Máté Salga pentru tratament. Este un tânăr profesionist atent și minuțios, fără exagerare a făcut tot posibilul să-mi salveze dintele cariat de sub gingii. Sunt recunoscător pentru ajutorul lui, recomand din toată inima Doctorul tuturor! 🙂
Fanni Miklósi
Fanni Miklósi
12:49 27 Mar 24
Dr. Kristen Kápolnai a făcut o treabă minunată în timpul reconstrucției mele dentare. A rezolvat nedureros și frumos refacerea dintelui rupt, mulțumesc încă o dată! 🙂
victory tersec
victory tersec
16:29 21 Mar 24
Mi s-a tras un moș de minte mai jos de la Csongor, care a rezolvat-o foarte bine, la un preț corect și cu puțină durere. De asemenea, apreciez perseverența dumneavoastră pentru că operația a durat aproape o oră și jumătate din cauza creșterii complicate a dintelui meu. Rana s-a vindecat ușor și rapid. Mulțumesc din nou pentru ajutor. 🙂
Katalin Szabados
Katalin Szabados
14:21 18 Mar 24
De 15 ani merg la Dr. Suba Csongor, acum si fiica mea a suferit doua operatii serioase la molari de minte cu el. Putem spune doar ce este mai bun. Este extrem de empatic, amabil și un profesionist uimitor de bun. N-am merge niciodată altundeva.
Ria Nyisztor
Ria Nyisztor
16:58 16 Mar 24
Conștiinciozitatea, răbdarea nesfârșită și bunătatea cu pacienții ale Dr. Máté Salga sunt exemplare. Am încercat să-mi salvez obturația defectuoasă la un alt stomatolog de trei ori, din păcate a ajuns cu un canal radicular și o obturație radiculară din cauza inflamației nervoase sterile. Intervențiile au fost efectuate cu precizie și în condiții senine, calme. De mult nu am primit un tratament regulat atât de conștiincios.
Chafai Zedira
Chafai Zedira
18:48 13 Mar 24
Sunt foarte multumit de serviciul stomatologic pe care l-am primit aici. Personalul a fost profesionist, cald și atent la nevoile mele din momentul în care am ajuns. Dr. Suba și-a făcut timp să explice fiecare pas al procesului și s-a asigurat că mă simt confortabil pe tot parcursul tratamentului. Sunt in a doua etapa a procedurii mele finale si recomand cu caldura aceasta clinica dentara oricui cauta ingrijiri de calitate intr-o atmosfera primitoare. Mulțumim întregii echipe pentru munca excelentă!
Alain P
Alain P
10:21 05 Feb 24
Nefiind multumita de ofertele primite in Franta pentru tratamente stomatologice importante, am decis sa plec in Ungaria pentru a-mi face o parere, pe loc, asupra ofertelor propuse.După ce am vizitat 3 clinici din Budapesta, în iunie 2023, am decis, fără ezitare, să aleg SUBA DENTAL.În timpul interviului nostru, dr. Csongor SUBA m-a primit personal timp de mai bine de o oră și a făcut o treabă grozavă de analiză, fără nicio concesiune. A dat dovadă de calități umane foarte bune (bândețe, empatie, liniștitor etc.) și calități profesionale (pedagogie, competență etc.). Mi-a transmis 2 propuneri diferite (implanturi sau punți lipite), a scris el însuși citatele și mi-a dat un program precis al lucrării. (NB: în altă parte, întâlnirile durau câteva minute, iar cotațiile erau întocmite de un asistent!). Am ales soluția „punți lipite” (mai rapidă pentru că vindecarea durează mai puțin) și puțin mai puțin costisitoare.De atunci, am fost la Budapesta de două ori (sfârșitul lunii august 2023 și începutul lunii ianuarie 2024) timp de 2 săptămâni de fiecare dată (cazare AirBnB). Impresia mea inițială a fost corectă. Am fost tratat de 2 practicieni vorbitori de limba franceza (Dr. Csongor SUBA si Dr. Noémi SZENASI) care au fost absolut PERFECTI. Am petrecut 40 de ore pe scaun și NU am simțit durere (în timpul sau după tratament): 5 extracții, 1 explant de implant, 2 rezecții apicale, 3 devitalizari, coroane provizorii, apoi 19 coroane, 9 unități punți, 3 pivot din fibră de sticlă, îndepărtarea unui chist mare... De asemenea, asistenții stomatologici au fost extrem de amabili, având grijă să maseze umerii sau să mângâie obrazul, în caz de tensiune și încordare punctuală... ca urmare, aproape deloc reflexe de gag (obsesia mea și cea a stomatologilor! ).Întrucât era o procedură de efectuat la microscop, dr. SUBA însuși a organizat o programare, în termen de 24 de ore, cu un coleg dotat cu echipamentul necesar. Și aici îngrijirea a fost perfectă și nedureroasă.Rezultate: PERFECT pe tot parcursul, complet SATISFUTĂ!! Nu pot decât să recomand cu căldură această clinică pentru orice îngrijire dentară! Mai ales că factura este cu 45 până la 60% mai ieftină decât în ​​Franța și îngrijirea este rambursată la fel ca în Franța!As dori sa adaug 3 puncte:a/ Am putut beneficia, înainte, în timpul și după, de ajutorul efectiv al Tünde, corespondentul la fața locului pentru clienții francezi. Nu vă faceți griji, există o soluție pentru toate! MULȚUMIRI !b/ Dr SUBA a dorit un aviz ORL cu privire la starea sinusurilor înainte de a face un „lifting de sinus”, în cazul implanturilor. In Franta am reusit, cu dificultate, sa iau o programare in 6 luni!!! Prin urmare, mi-a dat datele de contact ale unui ORL vorbitor de engleză, într-o clinică din Budapesta: programare rapidă, scanare sinusală în 24 de ore și programare a 2-a încheiere imediat + posibilitate de intervenție chirurgicală, dacă este necesar, în 2 luni! Cât de eficient!c/ Budapesta, un oras foarte frumos, foarte placut de vizitat; ungurii sunt un popor fermecător, calm, primitor; limba nu este o problemă când te descurci în engleză; reteaua de transport in comun din Budapesta este foarte practica (densitate, frecventa, curatenie etc.); băile termale sunt foarte plăcute (scăldat la 0°C afară în apă la 29°C, ce bucurie: „beer spa” este o experiență interesantă)... Totul este ușor! O descoperire foarte frumoasa! Aceste sejururi stomatologice au fost ocazia unei vacanțe grozave.... când plăcutul se întâlnește cu utilul! Mulțumim Dr. SUBA și întregii sale echipe!!!
Nappillangó
Nappillangó
07:18 01 Feb 24
Doctorul Suba este uimitor! Mi-a scos doi dintre molarii de minte cariați în câteva secunde. Nu a durut deloc si recuperarea a fost rapida. A facut si grefa osoasa pentru implanturi. De asemenea, a funcționat foarte bine. Pot doar sa recomand.
Csaba J
Csaba J
09:42 03 Feb 24
De mulți ani merg la Suba Dental. Asistenți prietenoși, o atmosferă relaxată și echipamente moderne îi așteaptă pe oaspeți. Dr. Tibor Pálóczi este medicul meu, pe care îl văd de 15 ani. Este plăcut să vezi și să experimentezi de fiecare dată că face o treabă hotărâtă, impecabilă din punct de vedere profesional.
Farkas Istvan
Farkas Istvan
22:42 01 Jan 24
Molarii de minte mi-au fost scoși în partea de jos și pe o parte în partea de sus în același timp. Am avut îngrijire profesională și le voi scoate și pe celelalte două de aici.
arpad drotar
arpad drotar
17:12 24 Jul 23
Dragă Suba Dental!De obicei, nici una dintre intervențiile medicale nu este preferata mea, în special cele dentare. Din acest motiv, apreciez în mod deosebit îngrijirea blândă pe care am primit-o de mai multe ori acum de la dr. Pálóczi în legătură cu diversele mele probleme dentare. Recomand din toată inima medicul oricui își dorește îngrijire de înaltă calitate, de încredere.
Debre Zoltan
Debre Zoltan
18:29 08 Aug 23
Pot recomanda absolut Suba Dental, mai ales celor cărora le este foarte frică de stomatolog. Unul dintre molarii mei de minte s-a inflamat atât de mult încât a trebuit să merg imediat la dentist, cu greu puteam deschide gura. Doctorul Suba Csongor a făcut o treabă profesionistă, a operat dintele inflamat, ca să nu simt nimic, dar înainte m-a durut groaznic, așa că eram puțin nervos de extracția dentară. Întregul proces a fost absolut vesel, chiar am glumit în timpul extracției dentare. Am fost foarte surprins că a pus plasmă de sânge făcută din sângele meu în locul dintelui, ceea ce, teoretic, accelerează foarte mult procesul de vindecare. După câteva zile, parcă nu s-ar fi întâmplat niciodată extracția dentară. Mulțumesc foarte mult!
Next Reviews

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️