Hollywood Smile în Ungaria

premiul hollywood smile 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre zâmbetul de la Hollywood în Ungaria! Care este prețul mediu în Budapesta? Sfaturile noastre pentru un zâmbet hollywoodian de succes în Ungaria.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Zâmbetul de la Hollywood în Ungaria și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei Hollywood Smile în Ungaria

Costul mediu al unui Hollywood Smile în Budapesta, Ungaria, este de 2.100 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.900 € la 2.300 €.

ProceduraPreț Ungaria
Zâmbet de Hollywood2100 €

Ce este un Hollywood Smile?

Zâmbetul Hollywood Smile este o transformare totală a zâmbetului dumneavoastră, adică o reconstrucție completă a ambelor maxilare cu ajutorul implanturilor dentare, dar și a fațetelor dentare pe toți dinții sau cel puțin pe toți dinții vizibili din ambele maxilare, uneori până la premolari inclusiv.

Zâmbetul Hollywood Smile în Ungaria, în Budapesta, este probabil cel mai popular dintre toate tratamentele dentare estetice. Fațetele dentare sunt un remediu excelent pentru o serie de afecțiuni dentare inestetice, inclusiv:

  • Dinți decolorați
  • Dinți uzați
  • Dinți ciobiți
  • Dinți lipsă
  • Dinți nealiniați

Există două tipuri de fațete dentare pentru un zâmbet Hollywood Smlie în Ungaria. Noi montăm o fațetă economică de înaltă calitate, care costă doar 300 de euro bucata. Acestea sunt cochilii de porțelan care se potrivesc peste partea din față a dintelui pentru a produce acel zâmbet de Hollywood – la un cost rezonabil.

Fațetele sunt o modalitate eficientă de a schimba culoarea, forma, dimensiunea și chiar lungimea dinților.

Cum funcționează procedura?

Începem prin a lua o amprentă a dinților dumneavoastră, iar fațetele sunt apoi modelate în ceară. Se realizează o matriță și porțelanul topit este forțat sub presiune pentru a produce fațeta finală.

Ne ia doar cinci zile lucrătoare pentru a finaliza această procedură, deoarece fiecare fațetă este realizată pe măsură pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, cea mai mare parte a acestui timp va fi ocupată de laboratorul dentar. Astfel, veți avea timp liber pentru a vă bucura de facilitățile acestui celebru oraș balnear.

Se pătează fațetele dentare?

Nu. Acestea sunt extrem de rezistente la colorare și nu se deteriorează în timp, chiar și atunci când sunt supuse fumului de tutun, vinului roșu sau cafelei.

Zâmbetul Hollywood Smile din Ungaria oferă cu siguranță un rezultat cosmetic superior și de durată mai mare decât albirea. Porțelanul din care sunt realizate este atât de fin încât este translucid și reflectă lumina în același mod ca și smalțul natural al dinților, astfel încât fațetele au un aspect natural, dar și estetic.

Calitatea zâmbetului de la Hollywood în Ungaria

Selectăm numai fațete din porțelan de cea mai bună calitate, dar nu toate fațetele sunt la fel.

Unii dentiști maghiari din Budapesta oferă carapace mai ieftine, dar inferioare, din laminat sau compozit. Studiile privind aceste produse au arătat motive de îngrijorare, inclusiv eșecul aderenței, decolorarea și potrivirea slabă a culorii cu dinții naturali. O fațetă din compozit este, în general, mult mai ieftină decât o fațetă din porțelan, dar nu durează la fel de mult și trebuie înlocuită frecvent. În general, acestea se dovedesc mai scumpe în timp.

Alte “mărci” de fațete pot fi destul de limitate în ceea ce privește circumstanțele în care pot fi montate.

Din aceste motive, la Hollywood Smile din Ungaria vom folosi doar produse de înaltă calitate pentru a obține un zâmbet. Fiecare fațetă pe care o montăm este fabricată individual de laboratorul nostru pentru a asigura o potrivire excelentă, culoarea, dimensiunea și forma potrivită pentru zâmbetul fiecărui pacient.

Ce se întâmplă dacă fațeta dentară se uzează?

Montarea unei fațete în Budapesta presupune pregătirea dintelui prin îndepărtarea unui strat subțire de smalț natural. Odată ce furnirul a fost montat, nu veți mai putea reveni la starea inițială. Dacă furnirul se ciobește sau se fisurează, acesta va trebui înlocuit.

Odată montată, culoarea fațetei nu poate fi schimbată. Dacă intenționați să vă albiți dinții rămași, cel mai bine este să faceți acest lucru înainte de montarea fațetei, pentru a obține o potrivire a culorii.

Dacă, la fel ca mulți alții, strângeți și scrâșniți dinții, este posibil ca fațetele să nu fie o alegere bună, deoarece acest lucru poate deteriora fațeta.

Fațete dentare VS coroane dentare

Este posibil ca o fațetare să nu fie un remediu potrivit pentru toate afecțiunile. Ele sunt potrivite doar pentru dinții din față și numai dacă aceștia sunt sănătoși și în stare bună.

  • Dacă aveți probleme cu molarii dvs
  • Dacă dinții dvs. au fost foarte mult obturați
  • Dacă sunt în stare proastă

Atunci, probabil că aveți nevoie în schimb de o coroană completă.

În funcție de tipul de coroană pe care îl alegeți, acestea pot fi puțin mai ieftine, dar de obicei este mai multă muncă implicată în montarea unei coroane noi, astfel încât această opțiune înseamnă că timpul de tratament pentru a obține un Zâmbet Hollywood în Ungaria scade de obicei la o săptămână.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️