Prețul unei albiri dentare în Ungaria

albire dentară ungaria 1
Scris de Erika

Albirea dinților în Ungaria poate fi o modalitate foarte eficientă, dar simplă, de a clarifica culoarea dinților fără a îndepărta suprafața dintelui. Aceasta nu schimbă culoarea dinților, ci luminează culoarea existentă.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre albirea dentară în Ungaria și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul de albire dentară în Ungaria

Costul mediu al unui tratament de albire dentară în Ungaria, în Budapesta, este de 190 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 140 de euro la 240 de euro.

ProceduraPreț Ungaria
Albire dentară190 €

La ce se folosește albirea dentară?

Albirea dentară în Ungaria poate fi o modalitate foarte eficientă, dar simplă, de a clarifica culoarea dinților fără a îndepărta suprafața dintelui. Nu schimbă culoarea dinților, ci luminează culoarea existentă.

Ce presupune procedura de albire a dinților în Ungaria?

Medicul stomatolog maghiar aplică o barieră chimică pe gingii, care le va proteja în timpul procesului de albire. Soluția de albire este apoi aplicată pe dinți, iar substanța chimică este apoi activată prin căldură, sau prin căldură și lumină combinate. Odată ce procesul de albire este finalizat, bariera este ușor de îndepărtat dintr-o bucată. În cazul în care dintele a fost tratat la rădăcină, canalul, care conținea anterior nervul, poate fi redeschis și produsul de albire poate fi pus înăuntru.

Cât durează procedura?

Procedura de albire a dinților în Ungaria durează în mod normal peste o oră, dar medicul dentist vă va sfătui în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

Voi fi mulțumit de rezultate?

Rezultatele albirei dentare în Ungaria pot varia în funcție de nuanța inițială a dinților. Dinții vor avea tendința de a se întuneca ușor în timp. Efectul durează aproximativ între 1 și 3 ani, deși uneori poate dura mai mult.

Când s-ar putea ca albirea să nu funcționeze?

Albirea dentară din Hongriene poate doar să lumineze culoarea dinților dvs. existenți. O altă opțiune este de a schimba nuanța dintelui la o anumită nuanță. Albirea funcționează, de asemenea, pe dinții naturali. Nu este eficient pe dinții “falși” de orice fel. Aceasta include protezele dentare, coroanele și fațetele. Dacă protezele dentare sunt pătate sau decolorate, ar putea merita să vizitați medicul dentist din Budapesta și să îl rugați să le curețe. Este posibil să fie necesară înlocuirea fațetelor, coroanelor și protezelor dentare pătate. Și în acest caz, întrebați medicul dentist.

Cum îmi îngrijesc dinții după albirea dentară în Ungaria?

Discutați cu medicul dentist cum să vă păstrați culoarea dinților și ce produse sunt disponibile pentru a menține acest efect. Stilul de viață al fiecărei persoane trebuie evaluat, dar o bună igienă orală și vizite regulate la igienist vor ajuta la menținerea efectului pentru mai mult timp. Unele persoane constată că dinții lor sunt sensibili în primele câteva zile după tratament, dar această sensibilitate dispare la scurt timp după aceea. Medicul dentist vă va sfătui cu privire la produsele pe care le puteți folosi pentru a contracara această sensibilitate.

Ce presupune procedura?

În cazul unui dinte viu, dentistul din Budapesta aplică produsul de albire cu ajutorul unei tăvițe special concepute, care este introdusă în gură ca un scut gingival. Produsul chimic este apoi activat prin căldură, sau printr-o combinație de căldură și lumină. Ingredientul activ din produs este, în mod normal, peroxidul de hidrogen sau peroxidul de carbamidă. În cazul în care dintele a fost tratat la rădăcină, canalul, care conținea anterior nervul, poate fi redeschis și produsul de albire poate fi introdus. În ambele cazuri, procedura trebuie repetată până când se obține nuanța corectă.

Cât durează procedura?

În primul rând, va trebui să vă vizitați medicul dentist de două sau trei ori. Dentistul dumneavoastră va trebui să confecționeze o proteză bucală și va trebui să ia amprentele pentru aceasta la prima programare. Odată ce dentistul a început tratamentul, va trebui să îl continuați acasă. Acest lucru înseamnă să aplicați în mod regulat înălbitorul timp de 2 până la 4 săptămâni, timp de 30 de minute până la 1 oră la un moment dat. Cu toate acestea, unele produse mai noi pot fi aplicate timp de până la 8 ore la un moment dat, ceea ce înseamnă că un rezultat satisfăcător poate fi obținut în doar o săptămână.

De ce au nevoie dinții mei de albire?

Fiecare persoană este diferită și, la fel cum culoarea părului și a pielii noastre variază, la fel și culoarea dinților noștri. Unii dinți au o nuanță gălbuie, alții sunt mai mult bej, iar foarte puțini sunt de fapt “albi”. De asemenea, dinții se îngălbenesc odată cu vârsta și pot fi colorați la suprafață de alimente și băuturi precum ceaiul, cafeaua și coacăzele negre. De asemenea, tartrul poate afecta culoarea dinților. Unele persoane pot avea pete pe interiorul dinților. Acest lucru se poate datora anumitor antibiotice sau unor mici fisuri în dinți, care absorb pata.

Voi fi mulțumit de rezultatele obținute în Ungaria?

Rezultatele tratamentului pot varia în funcție de nuanța originală a dinților. Dinții vor avea tendința de a se întuneca ușor în timp. Efectul durează aproximativ 1 până la 3 ani, deși uneori poate dura mai mult. Unele persoane constată că dinții lor sunt sensibili în primele câteva zile după tratament, dar acest lucru dispare după o perioadă scurtă de timp.

Ce se întâmplă cu kiturile de acasă?

Kiturile de casă nu sunt recomandate, deoarece acestea conțin doar o cantitate mică de peroxid de hidrogen, ceea ce face ca produsul să fie mai puțin eficient. Unele conțin, de asemenea, acizi ușori, în timp ce altele sunt abrazive. Deși aceste produse sunt mai ieftine, albirea este o procedură de tratament complicată și ar trebui să fie efectuată numai de către un medic dentist, după o examinare și o evaluare amănunțită a dinților dumneavoastră. Este foarte important să urmați instrucțiunile date de medicul dentist și să vă asigurați că participați la consultațiile de control recomandate.

Când s-ar putea ca albirea să nu funcționeze?

Albirea poate doar să clarifice culoarea dinților existenți. O altă opțiune este de a schimba nuanța dintelui la o anumită nuanță. Albirea funcționează, de asemenea, pe dinții naturali. Nu este eficient pe dinții “falși” de orice fel. Aceasta include protezele dentare, coroanele și fațetele. Dacă protezele dentare sunt pătate sau decolorate, ar putea merita să vizitați medicul dentist și să îi cereți să le curețe. Fațetele, coroanele și protezele dentare pătate pot necesita înlocuirea acestora. Din nou, întrebați medicul dentist.

Ce ziceți de pasta de dinți de albire?

Există acum mai multe paste de dinți de albire disponibile pentru a fi cumpărate. Deși nu afectează culoarea naturală a dintelui, acestea sunt eficiente în îndepărtarea petelor și, prin urmare, în îmbunătățirea aspectului general al dintelui. Pasta de dinți de albire poate ajuta, de asemenea, la menținerea aspectului dinților după ce aceștia au fost albiți în mod profesional.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️