Helvetic Clinics Budapest

Helvetic Clinics Budapeste budapesta 1

Helvetic Clinics este specializată în asistență stomatologică. Înființată în 2014, a fost votată cea mai bună clinică dentară din lume în 2015, 2016, 2017 de către inspectorii GCR (Global Clinic Rating). Această clinică este situată în Budapesta, Ungaria. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și întrebați despre prețurile pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Helvetic Clinics, Budapesta, Ungaria 🥈

Helvetic Clinics garantează asistență stomatologică de cea mai înaltă calitate,economisind în același timp50-70% din factură în comparație cu stomatologii locali din Europa.

La Helvetic Clinics, credem că îngrijirea dentară de înaltă calitate ar trebui să fie accesibilă pentru toată lumea. De aceea, dentiștii noștri au stabilit specificații și orientări riguroase care sunt standardizate în toate clinicile noastre din întreaga lume. Indiferent de clinica dentară Helvetic Clinics pe care o alegeți, vă asigurăm că veți beneficia de cea mai competentă îngrijire în una dintre cele mai bune clinici dentare din Ungaria și din străinătate.

Alegerea Helvetic Clinics pentru tratament stomatologic în străinătate vă aduce următoarele beneficii:

  • 50-70% mai ieftin decât prețurile locale
  • Cele mai lungi și mai cuprinzătoare garanții disponibile
  • Un set de reguli stricte de conduită conform standardelor elvețiene, elaborate în strânsă colaborare cu medicii noștri dentiști, care sunt respectate cu scrupulozitate în toate clinicile noastre
  • Clinici moderne, dotate cu cea mai recentă tehnologie, prea scumpe pentru majoritatea clinicilor din Marea Britanie
  • Îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate
  • O atmosferă personală și primitoare în unități mici de tratament

Catalogată drept cea mai bună clinică stomatologică din lume

Helvetic Clinics a fost votată de inspectorii GCR (Global Clinic Rating) drept cea mai bună clinică dentară din lume în 2015, 2016 și 2017, din peste 140.000 de clinici dentare. GCR este o agenție de rating independentă, care certifică și evaluează peste 400.000 de clinici și spitale din întreaga lume.

Urmăriți înregistrarea video a inspecției:

Profesioniștii noștri vă oferă expertiza lor în domeniul implantologiei, parodontologiei și stomatologiei. În clinicile noastre stomatologice, cei mai buni stomatologi din Ungaria se află sub același acoperiș, fiecare cu propriul domeniu de specializare și expertiză. Implantologul nostru nu vă va trata niciodată cariile dentare, odontologul nostru nu va monta niciodată un implant dentar, iar parodontologul nostru nu va monta niciodată o coroană dentară.

Deși stomatologia cosmetică nu este încă recunoscută oficial ca domeniu de specialitate al stomatologiei, dentiștii noștri certificați, atât în Ungaria, cât și în Europa, sunt specializați, competenți și foarte calificați în domeniile lor de expertiză în stomatologia modernă


Specialitatea clinicii :

Îngrijire stomatologică
Grefe osoase
Punte dentară
Coroană dentară
Implanturi dentare
Consultație dentară
Dentist
Inlay-uri / Onlay-uri protetice
Tratamentul de canal
Planarea rădăcinilor
Grefa de sinusuri
Curățarea dentară
Albirea dinților
Extracție dentară
Obturație dentară
Fațete dentare
Extracția dinților de minte
Invisalign


Mărturii video

Indiferent de clinica dentară Helvetic pe care o alegeți, vă asigurăm că veți beneficia de îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate, spre deosebire de practicile impersonale de “stomatologie de fabrică” ale turismului dentar.

Vă garantăm că veți fi tratat de cei mai buni experți, folosind cea mai recentă tehnologie și respectând cele mai stricte reguli și proceduri, cu mult peste cele stabilite în Elveția.

De asemenea, suntem foarte conștienți de faptul că efectuarea unui tratament stomatologic în străinătate poate fi o experiență stresantă. De aceea, vă garantăm o primire călduroasă în clinicile noastre, fie că veniți pentru o procedură simplă, cum ar fi un tratament de igienă sau de albire a dinților, fie pentru un tratament mai complex, cum ar fi o operație de implant dentar.

Servicii oferite

Transfer de la aeroport
Cazare în familie
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Spălătorie
Transfer de dosare medicale
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare pe internet
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Budapesta – Țară: Ungaria – Înființată în 2014
Acreditare: SGS ISO9001 – Cea mai bună clinică stomatologică din lume de către GCR – Limba(ele) vorbită(e): franceză, engleză, maghiară


Recenzie despre Helvetic Clinics

Zahra Siouda
Zahra Siouda
03:46 29 Nov 23
Am călătorit recent la Budapesta cu mama și fratele meu pentru tratamentul stomatologic al mamei mele la Helvetic Clinic. Din momentul in care am intrat, caldura si amabilitatea intregului personal ne-au depasit asteptarile. În ciuda mobilității reduse a mamei mele, fiecare membru al echipei a făcut peste și mai mult pentru a ne face să ne simțim bine-veniți și confortabil. Au furnizat informații clare și utile și a fost liniștitor că există întotdeauna cineva care putea comunica în limba noastră. Inițial nesiguri despre multiplele călătorii la Budapesta, acum suntem cu adevărat încântați de asta. Recomand cu căldură Helvetic Clinic oricui, oriunde. Calitatea serviciilor lor este cu adevărat excepțională. Mai mult decât atât, blândețea personalului și preocuparea reală pentru bunăstarea mamei au fost înduioșătoare. Faptul că s-au străduit să vorbească limba noastră și să se asigure că ne simțim ca acasă a făcut o diferență semnificativă. Atenția clinicii pentru detalii și atmosfera generală au creat un mediu pozitiv și confortabil. Nu numai că am găsit o îngrijire stomatologică excelentă, ci și o echipă care îi pasă cu adevărat de pacienții lor. Helvetic Clinic a transformat ceea ce ar fi putut fi o experiență descurajantă într-una plină de căldură și siguranță. Nu-mi pot exprima suficient recunoștința și recomand din toată inima această clinică oricui caută nu doar expertiză stomatologică, ci și un mediu cu adevărat grijuliu și primitor.
Alisa Sheptukha
Alisa Sheptukha
19:07 11 Jul 23
Mi-a plăcut foarte mult atitudinea, serviciul, totul a fost la cel mai înalt nivel, personalul foarte prietenos și medicii înșiși!) Consultația a mers foarte bine cu medicul vorbitor de ucraineană Evgenia Ostapenko) Am făcut curățenia, mi-a plăcut foarte mult, senzații plăcute de curățenie după o curățare profesională!)Evgenia a avut și un dinte restaurat, care a fost motivul vizitei) totul a decurs perfect, dintele a început să arate și mai bine decât era!) mulțumesc!
Alex Belflamme
Alex Belflamme
06:31 06 Sep 23
Ce pot spune este că organizarea este perfectă. Transfer dus-întors de la clinică la aeroport, întâlniri cu stomatologi experimentați și o primire foarte călduroasă. Urmărirea din prima zi când am luat decizia de a intra în clinică până în ultima zi a fost excepțională. Mulțumesc din suflet întregii echipe, medicilor stomatologi și asistenților acestora.Daca as putea as da 10 ⭐Munca medicilor stomatologi este incomparabilă la fel ca sfaturile lor.cu adevarat multumit 100%
Andrei Nemes
Andrei Nemes
17:42 21 Mar 23
Serviciu excepțional.Este clar că cei de la Helvetic înțeleg cât de importantă este experiența ta, ca și client. Toate detaliile sunt aranjate pentru tine, de la șederea în hotel, la transferul de la aeroport, și desigur la programări. Clinica în sine este situată la parterul unui hotel din centrul Budapestei, aproape de comodități și restaurante.Toți cei implicați, de la cadrul medical la personalul auxiliar, au o ținută profesională și agreeabilă. Doctorii au răbdare, explică întotdeauna procedurile înainte de a le efectua, pentru a se asigura că ești mulțumit și pentru a-ți da șansa să discuți orice preocupări. În timpul procedurilor se asigură constant că ești comfortabil. Sunt de asemenea foarte de mulțumit de calitatea manoperei și voi continua cu siguranță să vizitez clinica.
Adi Geva
Adi Geva
18:23 22 Aug 23
I highly recommend this dental clinic. I came here with my son after he had an injury to his gum and teeth. The front desk staff was very calm and patient, which really helped me to calm down from the panic. Dr. Ostapenko Evgenua was so kind and gentle with my son. She explained everything she was doing and made sure he was comfortable at all times. My son felt good about the treatment and I was very relieved. Dr. Ostapenko also gave us good advice on how to treat the injury and told us we could come back any time if we had any concerns. I would definitely recommend this clinic to anyone looking for a caring and professional dental care.
Elizabeth L
Elizabeth L
17:25 31 Jan 23
My husband and I have just returned to our home in the UK from our first visit to Helvetic Clinics in Budapest and we wanted to let other potential clients know how impressed we were with their professionalism, competence and friendliness. The dentistry professionals are excellent but so are the support staff, with a special thank you to Bettina and Tamas. The logistics are very well managed, from the airport pick-up to the hotel room booking to the initial free consultation to the appointment bookings, and we were very pleased with all the treatments we received including implants, root canal, fillings and teeth whitening. We are returning in May to complete the treatment plan we agreed and even with the cost of flights from London we will save a significant amount compared to UK treatment costs. We highly recommend Helvetic Clinics.
Ulfat Hasangarayev
Ulfat Hasangarayev
06:27 14 Jun 23
My experiences with this dental clinic have been nothing short of fantastic.The dentists are incredibly patient and dedicated, taking the time to work with precision and ensure a high standard of treatment. Their ability to manage pain is nothing short of miraculous.Equally impressive is the reception team. From the moment you step in, they treat you with the utmost kindness, always ready to assist, whether it's scheduling appointments, addressing concerns, or answering queries.I would, however, like to gently suggest that considering their intense workload, they may want to consider expanding their clinic in the future. This is not to say that their current efforts are in any way lacking - quite the contrary. Yet, an expansion might provide the team with a bit more breathing space, helping them maintain their high standards without the risk of strain over time.
Zaldia Daniel
Zaldia Daniel
13:03 01 Apr 24
Am făcut o mulțime de cercetări înainte de a veni la Helvetic Clinics Budapesta, dar a fi aici nu se compară deloc cu ceea ce vă așteptați.Sunt într-o călătorie pentru a-mi restabili întreaga gură, așa că am nevoie de mai multe implanturi, sentimente, scanări, canale radiculare, multă muncă practic, jumătate din muncă este deja făcută și pot confirma că toate recenziile de 5 stele sunt adevărat pentru că toți cei care lucrează la această clinică își vor face întotdeauna timp să te facă să te simți confortabil chiar dacă ești la „DENTISTUL”Micile detalii de care au grijă fac această clinică specială.Fobia dentară este un jucător important pentru mulți oameni, totuși aici am vorbit întotdeauna cu medicul meu principal A. Kunszt, care este un erou absolut pentru mine, ca un prieten, nu ca un dentist.Într-un fel, ea și toți oamenii care au lucrat să mă facă să zâmbesc din nou au reușit să mă facă să mă simt bine că am venit la „DENTISTUL” fără groază.Întotdeauna primești acești ochelari de soare mișto când funcționează și într-o zi mi-am uitat proprii ochelari acolo, Erwin m-a sunat cam la 2 minute după ce am ieșit din clinică să-i returnez.O mențiune foarte importantă este că ei sunt întotdeauna corecti când vine vorba de bani, chiar dacă o procedură ar putea duce la alta pe care o plătești pentru ceea ce a fost făcut nu pentru ceea ce trebuia făcut, sistemul lor bine gândit arătându-ți tot ce ai nevoie a sti.Toată lumea este foarte politicoasă și respectuoasă, în plus, depun eforturi pentru a vorbi mai multe limbi, astfel încât să vă simțiți bineveniți chiar dacă nu vorbiți maghiară sau engleză.Lucruri de genul acesta fac pe cineva să se întoarcă sau să înceapă un plan stomatologic cu el.De asemenea, Budapesta are multe de oferit, mâncare grozavă, orașul în sine este foarte frumos, multe activități, viață de noapte uimitoare, care cel puțin pentru mine a făcut experiența și mai bună.În general, vreau doar să spun că, dacă vă decideți să veniți aici, aceasta ar putea fi cea mai bună decizie în ceea ce privește planurile dumneavoastră dentare și de călătorie.
Nolween Lefaure
Nolween Lefaure
06:00 16 Apr 24
Top de la A la Z!! Am venit de mai multe ori pentru lucrări stomatologice majore pentru îndepărtarea a 28 de dinți, mărirea osului maxilar, precum și implanturi, coroane etc. comparativ cu Franta. Preturile sunt mult mai accesibile. Personalul este foarte profesionist si foarte calificat. Vă asigur că vorbesc foarte bine franceza! În plus, sunt chiar multilingvi. Am stat la clinica de fiecare data, hotelul este situat chiar deasupra. Deci, există un singur lift de luat pentru a coborî și a accesa îngrijirea dentară! Cadrul este magnific, atmosfera domoala, au un serviciu de transfer care te ia de la aeroport la hotel Ditto pentru a te intoarce la aeroport, serviciu de transfer inclus! Locația este foarte bună. Toate facilitățile sunt în jur, nu este nevoie să luați un vehicul... Recomand tuturor persoanelor care au de făcut lucrări stomatologice. Se pot duce acolo cu ochii inchisi, sunt adevarati oameni calificati si profesionisti, in plus, cotatiile sunt gratuite si ti se ofera prima noapteVă recomand !!
John Doyle
John Doyle
12:58 27 Mar 24
Experiența mea cu clinica Helvetic a fost foarte pozitivă și profesionistă de la contactul inițial până la consultație și până la tratament.Personalul de la recepție a fost foarte primitor, amabil și informativ. Tehnicienii dentari au fost foarte buni și liniștitori că au putut obține un rezultat bun pentru cerințele mele dentare. M-au liniștit și m-au umplut de încredere încă de la început. De asemenea, o mențiune pentru echipa de transport care m-a preluat și m-a returnat la aeroport. Per total, a fost o experiență foarte plăcută și pozitivă pentru mine.
the.anti.artist
the.anti.artist
08:30 12 Mar 24
Nu pot recomanda suficient această practică. Acestea includ transferuri de la aeroport atunci când rezervați un tratament/procedură și sunt atât de amabili și prietenoși. Nora, care este la recepție, este una dintre cele mai drăguțe persoane pe care le-am întâlnit, care este întotdeauna atât de utilă. Recenta mea programare a fost pentru o curatenie igienista cu Orsolya. Am gingii foarte sensibile și ea s-a asigurat pe toată durata întâlnirii că mă simt confortabil și să-mi provoace cât mai puțină durere. Pe lângă faptul că oferă sfaturi grozave pentru îngrijirea ulterioară și ce ar funcționa cel mai bine pentru mine.Vin aici de la Londra de ani de zile. Aceasta este întotdeauna prima mea opțiune față de Londra, deoarece munca pe care o desfășoară este cu mult superioară decât acasă. Nu îmi place să merg la dentist, dar Helvetic Clinics și personalul lor uimitor fac din aceasta o experiență grozavă de fiecare dată.
Yeomans 152
Yeomans 152
17:22 29 Feb 24
Cu adevărat încântat că am găsit Clinica Helvetică din Budapesta. Eu și soția mea am venit aici de câteva ori și nu putem decât să cântăm cele mai mari laude pentru această clinică și hotel minunat, situat central. Înainte de a veni aici, eram destul de nervos, deoarece am avut experiențe stomatologice foarte slabe în Regatul Unit.și știam că voi avea nevoie de un tratament extins. Am fost foarte repede liniștit de medicii și personalul foarte profesioniști care au subliniat cu blândețe ce proceduri aș avea nevoie după prima mea consultație.Tratamentul meu de mai multe extracții, lucrări de canal și implanturi a fost efectuat cu atâta competență și îngrijire generală pentru confortul meu general, încât nu pot vorbi suficient de bine despre această clinică. Hotelul a fost minunat și locul perfect și convenabil pentru a fi după tratamente.Sunt foarte fericit să fiu oaspete/pacient la Helvetic Clinic și partea cea mai bună este că putem vedea orașul Budapesta pe care îl iubim!!Iti multumesc din nou.Philip B.
Florian Schomburg
Florian Schomburg
17:26 14 Jan 24
Am fost la Helvetic Clinics în ianuarie 2024 și totul a fost grozav: personalul este foarte primitor și prietenos. Medicii au explicat totul clar și mi s-a părut foarte sincer. Fiecare pacient este o gazdă care a explicat planul de tratament și a arătat costul înainte ca eu să fiu de acord cu el. Au plătit jumătate din preț doar pentru curățarea mea dentară, pentru că dinții mei erau deja destul de curați. De asemenea, a fost foarte sincer și foarte apreciat. Preluare gratuită de la aeroport și predare la sfârșitul sejurului. O noapte gratuită de cazare la hotel. Cu siguranta voi reveni cand voi avea nevoie de un alt tratament.
jun ren
jun ren
09:19 06 Oct 23
Am o boala parodontala severa, am fost prezentat cu dr. Lukacs pentru diagnostic si tratament, a efectuat o curatare dentara pe gura intreaga, detartraj subgingival si extractie de un dinte. Tehnica medicului a fost foarte rapidă și a putut face totul într-o oră.Procesul a fost puțin dureros, dar suportabil. Reveniți pentru o vizită de urmărire după 3 luni pentru a vedea efectul tratamentului. În plus, prețul total este de peste 900 de euro, ceea ce este mai scump decât în ​​China. Mi-am curățat și dinții copilului astăzi, iar costul total, inclusiv consultația față în față, a fost de 70 de euro. Acesta este aproximativ același preț ca o clinică privată bună din Shanghai și cu cel puțin 50% mai ieftină decât în ​​Elveția. ciclul de întâlniri în Elveția este foarte lung, iar calitatea serviciilor este similară.
Travel Guru
Travel Guru
17:32 06 Oct 23
Am zburat din Scoția, Marea Britanie și am fost preluat de șoferul clinicilor HELVETIC. M-a dus la hotel pentru o noapte gratuită. Camera a fost minunată, curată și confortabilă. Consultația mea a fost la 8 dimineața următoare. Micul dejun a fost servit de la 7 dimineața și a fost delicios! Mulțumesc!Consultația mea a fost la un domn drăguț și nu-i amintesc numele! Păr negru și ochelari.Am primit mai întâi o radiografie panoramică. Doctorul a fost foarte informat și blând cu gingiile mele, ceea ce medicul meu dentist din Marea Britanie nu este!Am apreciat asta deoarece mă face să mă simt inconfortabil. Mi s-a dat timp să explic ce lucru mi-aș dori pe gura mea.Mi s-au oferit apoi mai multe opțiuni de cotație cu diferite prețuri. M-am așezat cu Ervin care a fost atât de drăguț și nu a fost deloc presiune! Fără argument de vânzare, nimic! Fiind eu însumi persoană de vânzări (în trecutul recent) îl așteptam! Dar nimic! Deja mă simțeam în largul meu! Așa că am decis să merg mai departe și să fac un tratament a doua zi.Am avut curatare parodontala si tratament de curatare profunda pe un dinte singular. Nu am putut primi celelalte tratamente la această vizită deoarece necesită mai mult timp. Așa că am decis să mă întorc la începutul anului viitor.Doamna care mi-a efectuat curățarea profundă a fost uimitoare, a lucrat singură și a întrebat în mod regulat dacă sunt bine. Curățarea a fost atât de minuțioasă și chiar ceea ce aveam nevoie!! Îmi cer stomatologului meu de ani de zile să curețe petele de dinți etc., DENTIștiI din Marea Britanie sunt o înșelătorie! Adevăr!!Dr Nemeth Balint a fost atât de blând domnul dr. A fost, de asemenea, foarte amănunțit în explicația sa și a arătat o adevărată preocupare pentru tratament.Acest lucru a arătat cu adevărat empatia și preocuparea pe care medicii le au față de pacienții lor de aici. Nu am simțit că e vorba de bani. Era vorba despre stomatologie și bunăstarea clientelei sale, am crezut că acest lucru este atât de revigorant în lumea de astăzi.Doamnele de la recepție zâmbesc mereu, fericite că sunt la serviciu. Una peste alta, mult mai mult decât anticipam!Am venit la Budapesta să încerc asta, nu am mai făcut-o până acum și am pus încrederea în el. Am fost placut surprins!Te rog, dacă te gândești la asta, doar fă-o!Aveam atâtea îndoieli și întrebări și după el, m-am gândit, la ce mă gândeam!? Abia astept sa continui cu tratamentele mele! Cel mai bun dentist pe care l-am experimentat vreodată!Vă mulțumesc mult tuturor. ☺Heidi. (Scoția, Marea Britanie)
Alessandro D'Amore
Alessandro D'Amore
18:09 02 Nov 23
Am vizitat pentru prima dată această clinică stomatologică la mijlocul lunii octombrie 2023 și am fost tratat imediat acolo.Personal: competent, prietenos și de ajutor.Totul este de ultimă generație și există interpreți dacă este necesar.Preț foarte plăcut și, de asemenea, accesibil.Hotelul este central si bine situat.Personalul de aici este, de asemenea, foarte util și prietenos.Am fost la hotel direct în clinică.Chiar și transferul la și de la aeroport a fost organizat și a decurs fără probleme.Șoferul era un bărbat tânăr și prietenos... primește 6 stele ;-)Zburați acolo din nou în primăvara anului 2024 și continuați.
Vicky Crawley
Vicky Crawley
08:03 11 May 23
Helvetic clinics have been wonderful to me. Everyone has been friendly and efficient. The reception staff, the housekeepers, the clinic receptionists all speak so many languages perfectly and deliver brilliant service. The people who accompanied me to my appointments and explained procedures were a great source of comfort. The extremely efficient and highly professional dentists and dental assistants have been wonderful and gentle. My experience has been exceptional and I have been telling all my friends about the amazing service I received here in Budapest. Thank you Helvetic Clinics
S D
S D
17:17 20 Aug 23
I had three visits to Helvetic clinic and each time I had an excellent experience. I had spent a long time deciding on where to go for the dental implants I needed. Helvetic made the process of booking my first appointment and choosing where to stay very seamless. During each visit I was collected and dropped to the airport. My appointments were well organised and I found all members of the team to be welcoming and extremely knowledge about the treatments and aftercare. I had my final appointment in June and am delighted with the results. I cannot recommend Helvetic enough!
Neep Heid
Neep Heid
22:43 22 Sep 23
Am primit un tratament aici cu ceva vreme în urmă. Nu am fost prea impresionat, deși este o instalație drăguță, curată și destul de profesionistă. Oferă sejur de o noapte la hotelul alăturat (clinica dentară este literalmente în holul hotelului) și transfer de la aeroport etc. Merită menționat că aceștia sunt „stomatologi de afaceri”. Știam deja acest lucru prin faptul că se adresează pieței turismului stomatologic. Din prima aplicație a fost clar că sunt mai interesați să-ți vândă fiecare tratament sub soare. Dar, dacă pui întrebări despre ceea ce este mai bine pentru tine din punct de vedere al sănătății, nu te aștepta la nimic altceva decât la vânzarea de tratamente suplimentare, indiferent dacă acestea sunt necesare în prezent sau nu. Demn de remarcat, acele discuții nu vor fi cu medicul stomatolog, dar reprezentantul de vânzări care acționează ca un „intermediar” între pacient și dentist și de câteva ori acest reprezentant de vânzări părea să nu aibă idee despre ce vorbea, ceea ce nu era nu prea liniştitor. Dar, nici eu nu am fost prea impresionat de dentist. Le-am acordat 2 stele pentru finalizarea tratamentului de care aveam nevoie în acest moment, dar am anulat alte aplicații programate și am refuzat restul planului propus, deoarece nu este o clinică la care m-aș întoarce. Puteți găsi o experiență și un tratament stomatologic mult mai bun în Budapesta dacă faceți un pic de cercetare.
Esam Al-esaei
Esam Al-esaei
01:01 14 Feb 24
Cea mai proastă decizie pe care am luat-o vreodată a fost să îmi pun un implant la această clinică. În timp ce costul a fost relativ mai mic decât în ​​Marea Britanie, această clinică pare lipsită de etică și funcționarea ei este substandard. Cele mai multe dintre recenziile lor sunt probabil false, așa cum demonstrează natura unilaterală a profilurilor recenzenților. Conturile lor par să fi analizat doar această clinică.În ceea ce privește experiența mea, mi-au făcut o tomografie și a fost clar că am nevoie de grefa osoasă urmată de plasarea implantului. Cu toate acestea, probabil din cauza costului mai mare al implanturilor, au plasat un implant într-o poziție proastă, aspectul palatin al osului subțire. Imaginile atașate arată clar locația greșită a implantului.În Marea Britanie, dintele temporar plasat pe implant părea neobișnuit și mușcătura mea a fost oprită din cauza poziției implantului față de dinții mei inferiori. Imaginile atașate ilustrează acest lucru. Șase stomatologi din Marea Britanie au sfătuit îndepărtarea pentru un rezultat bun, urmată de grefarea osoasă și un implant poziționat corect pe care această clinică ar fi trebuit să le facă în primul rând, dacă ar fi avut vreo etică.Acum discut despre acțiuni în justiție cu un avocat din Budapesta din cauza practicilor lipsite de etică ale acestei clinici. Vă rugăm să fiți precauți și să evitați această practică stomatologică pentru a preveni o înșelătorie similară.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️