All-On-4 și Ungaria

toate pe 4 ungaria 1
Scris de Émilie

Operația dentară All-On-4 a câștigat în popularitate, deoarece un număr maxim de dinți poate fi plasat pe un număr minim de implanturi. Aceștia sunt implanturi din titan care asigură un set complet de proteze permanente.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre All-On-4 în Ungaria și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei All-On-4 în Ungaria

Costul mediu al unui All-On-4 în Ungaria, în Budapesta, este de 2.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul minim este de 2.300 €, iar prețul maxim este de 2.700 €.

ProceduraPreț Ungaria
All-On-42500 €

Ce este un All-On-4?

Operația dentară All-On-4 din Ungaria a câștigat în popularitate, deoarece un număr maxim de dinți poate fi plasat pe un număr minim de implanturi. Acestea sunt implanturi din titan care asigură un set complet de proteze permanente.

Spre deosebire de reconstrucția tradițională, unde sunt necesare 6 până la 8 implanturi pentru a susține o arcadă dentară completă, cu sistemul“All-On-4“, sunt necesare doar patru implanturi pe maxilarul superior și patru pe cel inferior pentru a înlocui dinții lipsă.

Înlocuire dentară completă

Protezele susținute de implanturi economisesc timp și bani pentru pacient. Dinții noi cu o punte susținută de implanturi permit o reconstrucție completă a dentiției dumneavoastră la un cost cu 60% mai mic în Budapesta, Ungaria.

Dar în ce se deosebește procedura de implant dentar All-on-4 din Ungaria de un implant tradițional? Care sunt avantajele și dezavantajele implanturilor All-on-4?

Grefa osoasă poate fi evitată cu All-On-4

Cu All-On-4, este posibil să se obțină un set complet de dinți fără a fi nevoie de grefe osoase, ridicări ale sinusurilor și alte proceduri suplimentare care sunt necesare în multe cazuri pentru implanturile convenționale. Acest lucru înseamnă că implanturile dentare All-on-4 sunt mai puțin invazive și vă pot oferi un aspect natural în aceeași zi în care sunt extrași dinții. Implanturile All-on-4 oferă stabilitate și suport pentru dinții dumneavoastră.

Timpul de vindecare

Procedura de implant dentar All-on-4 necesită mai puțin timp de vindecare decât implanturile dentare tradiționale. Cu procedura All-on-4, implanturile și dinții temporari pot fi plasați în aceeași zi în care sunt extrași dinții. Acest lucru înseamnă că aspectul estetic poate fi obținut într-o singură operație, spre deosebire de implanturile dentare tradiționale, care necesită mai multe operații.

După o perioadă de vindecare de 6 luni, dinții temporari vor fi înlocuiți cu dinți permanenți, fixi. Cu o procedură de implant tradițional, pacienții pot aștepta până la 1 sau chiar 2 ani înainte de a obține setul complet de dinți artificiali.

Durata operației

După cum s-a menționat mai sus, o singură vizită la dentist vă poate oferi un set complet de dinți dacă optați pentru sistemul “All-On-4”. Implanturile dentare tradiționale necesită mai multe vizite la dentist și mai multe operații.

Avantajele sistemului All-On-4

Deoarece implanturile All-On-4 necesită mai puține implanturi și mai puține intervenții chirurgicale, acestea reprezintă o opțiune mai accesibilă decât soluțiile tradiționale de implanturi dentare. Procedura “All-On-4” are multe avantaje: rată de succes ridicată, costuri reduse, atrofie osoasă redusă, timp de vindecare redus, rezultate imediate, mai puține intervenții chirurgicale.

Vezi și: Tratamentul All-on-4 în Turcia

Concluzie

Dacă aveți probleme în a face o alegere, putem ajuta să faceți o operație de succes, și la un cost redus.

1

Coordinatrice

Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact folosind formularul. Coordonatorul nostru vă va contacta prin mesaj pe Whatsapp sau prin e-mail pentru un prediagnostic gratuit.

Vă va cere fotografii frontale și laterale, precum și obiectivele dumneavoastră, pentru aobține opinia chirurgului plas tician.

2

Chirurgien

În cazul în care chirurgul este în măsură să vă îndeplinească obiectivele și ne dă undă verde pentru all-on-4, vă vom trimite un deviz personalizat gratuit și fără obligații.

Iar dacă sunteți de acord, vom organiza totul pentru dumneavoastră:
Zborul, taxiul, hotelul, All-on-4, medicamentele și, mai presus de toate, un minunat tur ghidat al Budapestei.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️