Ridicarea sânilor în Tunisia

ridicare a sânilor preț tunisia 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre ridicarea sânilor în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un lifting mamar de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ridicarea sânilor în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei operații de ridicare a sânilor în Tunisia

Prețul mediu al unei operații de ridicare a sânilor în Tunisia în Tunis este de 2.000 de euro, cu un preț minim de 1.800 de euro și un preț maxim de 2.700 de euro. Pe baza unei evaluări complet personalizate, chirurgul plastician va examina nevoile dumneavoastră și tipul ideal de tratament. Durata șederii este de 7 zile, iar spitalizarea de 1 noapte. Rezultatul final este vizibil în termen de 7 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Ridicarea sânilor fără proteze1800 €
Ridicarea sânilor cu proteză mamară2700 €

Ridicarea sânilor este o formă bine cunoscută și recunoscută de chirurgie estetică. În Tunisia, liftingul sânilor sau mastopexia este o procedură chirurgicală menită să întinerească aspectul sânilor. Aceasta întărește sânii și le crește volumul pentru a-i remodela. Spuneți adio sânilor căzuți: veți rămâne cu sâni fermi și rotunjiți.

Calitatea chirurgiei estetice este renumită în această țară, care oferă și prețuri atractive pentru aceste operații. Aflați tot ce trebuie să știți despre ridicarea sânilor.

Definiția liftingului de sâni

Ridicarea sânilor este cunoscută și sub numele de mastopexie sau lifting mamar. Este o procedură de chirurgie estetică menită să remodeleze sânii. Operația de mărire a sânilor îmbunătățește imaginea pe care o are o femeie despre sânii ei. Prin îndepărtarea excesului de piele de la nivelul sânilor, operația tratează ptoza mamară și pune în valoare sânii.

Odată cu vârsta sau după sarcini, sânii tind să se lase în jos și areolele să fie îndreptate în jos. Sânii își pierd elasticitatea și fermitatea. Un lifting mamar, cu sau fără proteze, ridică sânii și le redă femeilor încrederea deplină în sine.

Operația poate fi combinată cu alte tehnici, în special cu reducerea sau mărirea sânilor.

Ridicarea sânilor în Tunisia: pentru cine?

Sânii sunt supuși efectelor vârstei, pierderii sau creșterii în greutate, sarcinii și alăptării. În timp, aceștia își pot pierde tonusul, elasticitatea și fermitatea. Cu toate acestea, ei rămân simboluri ale feminității. Așa că unele femei devin complexate atunci când sânii lor se schimbă.

Atunci când sânii cad, sfârcurile se lasă în jos sau pieptul devine asimetric, chirurgia mamară poate fi o soluție pentru a recăpăta un aspect mai tineresc.

Pe scurt, puteți beneficia de un lifting mamar dacă:

  • sânii tăi sunt căzuți ;
  • sfârcurile tale sunt îndreptate în jos;
  • areolele dvs. sunt întinse;
  • sânii dumneavoastră sunt asimetrici, unul coborând mai jos decât celălalt.

Procedura pentru un lifting mamar

Proiectul de mastopexie începe cu o întâlnire inițială cu chirurgul. Aceasta are loc în cursul lunii care precede operația. În acest moment, medicul va efectua un control preoperator. Aceasta include o mamografie și o ecografie mamară.

Chirurgul vă va da, de asemenea, instrucțiuni de urmat înainte de operație. În special, el sau ea vă va reaminti că trebuie să vă opriți complet din fumat cu o lună înainte de operație și până la două săptămâni după aceea. Pentru a evita orice risc de hemoragie, nu trebuie să luați niciun medicament pe bază de aspirină timp de 10 zile înainte de operație.

Operația de ridicare a sânilor se efectuează sub anestezie generală. Operația durează între 1 oră și jumătate și 3 ore, în funcție de tehnica utilizată. Alegerea va depinde de forma și volumul sânilor, de poziția areolelor, de aspectul pielii pacientei și de starea de ptoză mamară. Inciziile vor avea forme diferite:

  • dacă ptoza mamară este ușoară, se face doar o incizie circulară în jurul areolei. Aceasta este mascată de pigmentarea naturală a zonei;
  • dacă ptoza mamară este moderată, inciziile se fac în jurul areolei și pe verticală până la pliul sânului;
  • dacă ptoza mamară este semnificativă, se face o a treia incizie orizontală în pliul submamariei, formând un T inversat.

Dacă liftingul mamar este combinat cu reducerea sânilor sau cu implanturi mamare, nu este necesară nicio incizie suplimentară.

În ambele cazuri, chirurgul înlocuiește glanda mamară și apoi îndepărtează excesul de piele pentru a ridica sânul. Ca urmare, sfârcurile sunt ridicate și sânul este îndreptat.

La finalul operației, se aplică pansamente pentru a proteja zona operată.

Precauții de luat după o ridicare a sânilor

Ridicarea sânilor provoacă puțină durere. Analgezicele simple sunt suficiente pentru a reduce disconfortul care poate fi resimțit după operație. În mod normal, apar umflături și vânătăi, iar pacientei îi va fi greu să ridice brațele timp de câteva zile.

De asemenea, ea trebuie să evite să care sarcini grele. De asemenea, ar trebui să evite să doarmă pe burtă. Acestea nu sunt neplăceri majore și durează doar câteva zile.

După o zi sau două, bandajul aplicat la finalul liftingului facial este îndepărtat și înlocuit cu un bandaj mai flexibil. Pacienta va trebui să poarte un sutien de susținere zi și noapte timp de o lună, apoi doar în timpul zilei timp de șase luni.

Medicii recomandă să-și ia între 7 și 10 zile de concediu de odihnă și să aștepte două luni înainte de a relua activitățile sportive. De asemenea, este recomandabil să se aștepte un an înainte de a alăpta.

Rezultatul final al unui lifting mamar va fi vizibil la 6 până la 10 luni de la operație. Veți putea apoi să vă bucurați din plin de noii dvs. sâni.

Cât costă un lifting mamar în Tunisia?

Costul mediu al unei operații de ridicare a sânilor în Tunisia este de 1.700 € până la 1.900 € pentru o ridicare a sânilor fără implanturi și de 2.650 € până la 2.750 € pentru o ridicare a sânilor cu implanturi

Aceste prețuri includ, în general, șederea în clinică, costurile legate de operație, transferurile necesare, medicamentele și îngrijirea acordată. Variațiile de preț depind de amploarea ptozei mamare, de tehnica utilizată și de clinica aleasă pentru operație


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta să faceți ca operația dvs. în Tunisia să fie un succes, în mod gratuit. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️