Ridicarea coapselor în Tunisia

preț lifting coapse tunisia ieftin 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre liftingul coapselor în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un lifting de coapse de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liftingul coapselor în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o operație de ridicare a coapselor în Tunisia?

Costul mediu al unui lifting de coapse în Tunisia este de 2.200 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 1800 de euro și 2600 de euro. Scopul acestei intervenții chirurgicale este de a îmbunătăți aspectul coapselor și al siluetei. Durata de ședere este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 7 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Ridicarea coapselor2200 €

Redobândirea fermității și a curbelor de altădată este ceea ce atrage anual mii de pacienți din întreaga lume. Tunisia este deosebit de atractivă, fiind în plină expansiune în ultimii ani.

Ce este un lifting al coapselor?

Un lifting al coapselor, cunoscut și sub numele de cruroplastie, este o procedură de chirurgie estetică care îndepărtează excesul de piele sau de grăsime din partea superioară și inferioară a coapselor pentru a oferi un aspect mai neted și mai tonifiat. Procesul natural de îmbătrânire a organismului face ca, uneori, pielea din interiorul coapselor să se lase în jos. Această lăsare poate deveni rapid inestetică și o sursă de complexe.

Operația poate fi combinată cu liposucția pentru a obține rezultate și mai spectaculoase. Unii pacienți se supun și unei operații de mărire a feselor pentru a obține o siluetă mai armonioasă.

Există 2 tipuri de operație de ridicare a coapselor:

  • Ridicarea internă a coapselor, cea mai frecventă operație
  • Și liftingul extern al coapselor

Cine poate face un lifting de coapse în Tunisia?

În general, orice adult în vârstă de 18 ani sau mai mult poate face un lifting de coapse în Tunisia, atâta timp cât are o stare de sănătate bună și nu există contraindicații din partea medicului său.

Există 3 motive principale pentru această alegere:

  • Aspectul neatractiv și lăsarea datorată îmbătrânirii naturale a pielii;
  • Excesul de grăsime cauzat de creșterea în greutate;
  • Excesul de piele lăsat de pierderea bruscă și rapidă în greutate.

Cum se realizează operația?

Ca în cazul oricărei operații chirurgicale în Tunisia, pacienții sunt îndrumați pe tot parcursul procedurii.

Consultație preoperatorie

Are loc o primă consultație cu chirurgul plastician însărcinat cu operația.

În timpul acestei discuții, chirurgul plastician :

  • Determină dacă pacientul este eligibil pentru operație;
  • Ascultă și răspunde la toate întrebările pacientului;
  • Stabilește un diagnostic și un plan de acțiune pe baza a ceea ce se poate și nu se poate face;
  • Informează pacientul cu privire la procedură, instrucțiunile și riscurile asociate operației.

Comunicarea este fundamentală în timpul acestui interviu inițial, deoarece va determina cât de bine decurge restul procedurii.

Ziua operației

Data a fost stabilită și ziua cea mare a sosit. Pacientul este invitat să se prezinte la spitalul tunisian ales. Echipa de personal medical îi urează bun venit și se asigură că totul decurge fără probleme înainte de a intra în sala de operație.

Durata operației

Operația se efectuează întotdeauna sub anestezie generală și durează în medie 2 ore. Cu toate acestea, durata poate fi mai scurtă sau mai lungă, în funcție de cantitatea de grăsime în exces care trebuie îndepărtată.

Ridicarea internă a coapselor

Pentru un lifting intern al coapselor, chirurgul plastic face o incizie în pliul dintre perineu și coapsă înainte de a proceda la lifting și liposucție. Această procedură strânge doar pielea din partea superioară și interioară a coapsei.

Ridicarea laterală a coapsei

Ridicarea externă este mai rară decât cea internă. Acesta tratează excesul de piele care formează genunchii, atunci când liposucția singură ar da un rezultat slab.

Urmărirea postoperatorie

Pacienții rămân în spital timp de 1 noapte pentru observație înainte de a putea pleca acasă a doua zi. Operația este rareori efectuată în ambulatoriu.

Este posibil să se simtă o oarecare durere, dar sunt prescrise analgezice pentru a se asigura că pacienții suferă cât mai puțin posibil. În ceea ce privește cicatricile, unele sunt ușor vizibile, dar chirurgul se asigură că acestea nu sunt vizibile atunci când pacientul stă în picioare. Încă o dată, lungimea cicatricei depinde de cantitatea de grăsime în exces eliminată în timpul operației.

Rezultatul final este vizibil la aproximativ 3 luni de la operație, odată ce edemul postoperator a dispărut. Rețineți că cicatricile se modifică până la 1 an după operație, deci nu trebuie să vă faceți griji.

Ce măsuri de precauție trebuie să iau după un lifting de coapse în Tunisia?

Înainte de

  • Nu mai luați medicamente antiinflamatoare cu 10 zile înainte de operație;
  • Nu mai fumați cu 10 zile înainte de operație;
  • Greutatea trebuie să fie stabilă în cele șase luni care preced operația;
  • Indicele de masă corporală trebuie să fie mai mic sau egal cu 30 kg/m2.

După

După operație, există câteva indicații care trebuie urmate:

  • Nu reluați activitatea fizică timp de 1 lună. Supus unor probleme de vindecare;
  • Cicatricile trebuie să fie curățate zilnic cu săpun, înainte de a fi uscate cu grijă cu un prosop curat;
  • Se prescrie un anticoagulant preventiv, precum și purtarea de șosete de susținere. Se prescrie un anticoagulant preventiv și trebuie purtate șosete de susținere timp de două săptămâni după externare pentru a limita riscul de flebită și embolie pulmonară;
  • Se ia o pauză de cel puțin 2 săptămâni de la locul de muncă;
  • Protecția solară pe cicatrici este obligatorie timp de un an după operație.

În orice caz, toate instrucțiunile sunt comunicate pacientului în timpul primei consultații cu chirurgul.

Riscurile unui lifting de coapse în Tunisia

Bineînțeles, orice operație estetică sau reconstructivă implică anumite riscuri. Deși acestea sunt foarte rare, pacienții trebuie să fie informați cu privire la ele. În cazul unui lifting de coapse, cele mai frecvente complicații sunt hematomul, infecția și cicatricile inestetice.

Cât costă un lifting de coapse în Tunisia?

Un lifting de coapse în Tunisia este o procedură personalizată, planificată și realizată în funcție de preferințele dumneavoastră, de nevoile dumneavoastră medicale și de zona coapsei vizată. Acesta este motivul pentru care prețurile pentru un lifting de coapse sau o ridicare a coapselor pot varia considerabil. Prețul unui lifting de coapse variază între 2.000 și 2.600 de euro, costul mediu al unei operații fiind de aproximativ 2.200 de euro.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️