Prețul unei brahioplastii în Tunisia

preț brahioplastie tunisia 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre brahioplastia în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o brachioplastie de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre brahioplastia din Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul brahioplastiei în Tunisia

Costul mediu al unei brahioplastii în Tunisia în Tunis este de 2.600 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.400 de euro la 2.800 de euro.

ProceduriPreț Tunisia
Brachioplastie (ridicare a brațelor)2600 €

Ceeste o brahioplastie?

Un lifting al brațelor, sau brachioplastie în Tunisia, se efectuează pentru a crea un contur al brațelor cu aspect mai tonifiat. Din cauza îmbătrânirii sau a pierderii în greutate, pielea își pierde elasticitatea, rezultând falduri și riduri de-a lungul părții inferioare a brațului. În timpul acestei proceduri, excesul de piele este tăiat, reducând aspectul flasc al brațelor.

Este brahioplastia potrivită pentru mine?

Brachioplastia poate fi potrivită pentru dumneavoastră dacă sunteți un adult din zonele West Palm Beach și Palm Beach Gardens și sunteți conștient de aspectul brațelor dumneavoastră. Mulți pacienți se plâng de faptul că au “aripi de liliac” sau brațe cu pliuri de piele care atârnă. Această procedură poate fi efectuată la femei și bărbați cu o stare generală bună de sănătate. Dacă nu vă simțiți confortabil purtând cămăși fără mâneci sau dezvăluindu-vă partea superioară a brațelor, este posibil să fiți un bun candidat pentru o intervenție chirurgicală de ridicare a brațelor.

Cât durează o operație de brahioplastie?

Scopul unui lifting al brațelor este de a remodela partea superioară a brațului, în special partea inferioară, unde excesul de piele și grăsime are tendința de a atârna liber. Deoarece această operație se concentrează pe o parte specifică și relativ mică a corpului, nu este la fel de complexă ca alte operații de lifting corporal. Se efectuează sub anestezie generală și durează, în general, două ore.

Se face mai întâi o incizie la axilă sau de-a lungul părții interioare a brațului. Apoi, se taie excesul de piele și se poate îndepărta excesul de grăsime cu ajutorul tehnicilor chirurgicale tradiționale sau prin liposucție. În cele din urmă, țesutul rămas este sculptat și incizia este închisă cu suturi.

Cât durează perioada de recuperare după un lifting al brațelor?

După o operație de lifting de brațe, pacienții trebuie, în general, să își ia în jur de zece zile de concediu de odihnă, deși acest timp de recuperare poate varia considerabil în funcție de natura muncii lor și de cantitatea de mișcare sau de ridicare a brațelor pe care trebuie să o facă. În timpul procesului de recuperare, ar trebui să se poarte o îmbrăcăminte de compresie pentru a susține țesuturile pe măsură ce acestea se vindecă în noile lor contururi.

Mențineți brațele ridicate ori de câte ori este posibil. Efectele secundare frecvente includ sensibilitate, durere, vânătăi și umflături; mulți pacienți raportează, de asemenea, o senzație temporară de strângere a pielii. Ridicarea de greutăți și alte activități intense trebuie evitate timp de cel puțin șase săptămâni până la două luni.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️