Brahioplastia în Turcia

preț brahioplastie în Turcia 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre brahioplastia din Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o brahioplastie de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre brahioplastia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă brahioplastia în Turcia?

Costul mediu al unei brahioplastii în Turcia, în Istanbul, este de 2.300 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.200 și 2.400 €.

ProceduriPreț Turcia
Brahioplastie (ridicare a brațelor)2300 €

Ceeste o brahioplastie?

O brachioplastie, cunoscută și sub numele de lifting al brațului, remodelează partea superioară a brațului pentru a strânge pielea lăsată și a îndepărta grăsimea care creează adesea un aspect de “aripă de liliac” sub braț. Îndepărtarea excesului de piele cauzat de pierderea în greutate sau de îmbătrânirea naturală poate strânge pielea lăsată care se întinde de la subsuori până la cot.

Liposucția este uneori utilizată în combinație pentru a obține cele mai bune rezultate. În fiecare an, mii de persoane se supun cu succes unei intervenții chirurgicale de ridicare a brațelor și sunt mulțumite de rezultate.

În timpul unui lifting al brațelor, pielea și grăsimea în plus dintre axilă și cot sunt îndepărtate. Pe măsură ce excesul de piele de la braț este îndepărtat și grăsimea este tăiată, partea superioară a brațelor își păstrează un contur bun.

Tehnici de brachioplastie în Turcia

  • Liposucția bra țului superior: Aceasta se efectuează în general pentru pacienții care nu au piele în plus, dar care au grăsime pe brațul superior. Prin urmare, pacientul nu va avea o cicatrice de ridicare a brațului.
  • Ridicarea brațului cu incizie minimă: Această procedură este în general efectuată pentru pacienții care au un exces de piele care ar fi considerat minim, pacientul va avea nevoie de incizii, dar minime.
  • Ridicarea extinsă a brațului: Această tehnică este utilizată pentru pacienții care au fost supraponderali, astfel încât există multă piele în plus. Prin urmare, incizia va fi lungă, în general începând de la cot, trecând prin axilă și mergând spre partea laterală a pieptului.

Chirurgia brațelor în Turcia

Istanbul este destinația supremă pentru chirurgia estetică. Nu există nicio îndoială că, datorită expertizei lor imense, chirurgii esteticieni turci obțin rezultate naturale în brachioplastia din Turcia. După o operație de ridicare a brațelor, multor pacienți le place, de asemenea, să exploreze Istanbulul, deoarece prețurile sunt foarte accesibile.

Liftingul brațelor în Turcia durează de obicei între 1 și 3 ore, dar poate dura mai mult și se efectuează sub anestezie generală. Serviciul nostru cuprinzător de îngrijire ulterioară este disponibil pe durata șederii dumneavoastră în Turcia, în cazul în care aveți dureri după operație.

Beneficiile brahioplastiei în Turcia

Când veniți la Istanbul, beneficiați de cea mai bună garanție de preț:

  • Operație la braț cu unul dintre cei mai buni chirurgi din Istanbul
  • Sejur la un hotel de 4 stele pentru 4 nopți
  • Înnoptare la unul dintre cele mai bune spitale din Istanbul
  • Transfer de la hotel la aeroport cu o mașină privată
  • Asistent personal
  • Reducere specială pentru grupuri
  • Check-up gratuit și urmărire periodică

Aveți încredere în noi pentru o operație estetică de succes în Turcia.

Urmărirea postoperatorie a brahioplastiei în Istanbul

După o procedură de ridicare a brațelor, inciziile vor fi înfășurate într-un pansament. Este posibil să aveți drenaje pentru a evacua orice exces de sânge sau lichid. Ar fi o idee bună ca pacientul să aducă un prieten sau un membru al familiei pentru a ajuta. Timp de câteva săptămâni, este normal să simțiți ceva durere și umflături.

Medicul vă va îndepărta pansamentele la câteva zile după operație.

Ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți:

  • Timp de 3-4 săptămâni după ce v-ați ridicat brațele, nu le ridicați deasupra nivelului umerilor.
  • Timp de 4 până la 8 săptămâni după o operație de ridicare a brațelor, nu faceți nicio activitate fizică sau sportivă cu brațele care ar putea întinde inciziile.
  • Luați medicamentele/cremele prescrise de medic
  • Pacienților li se permite să meargă imediat după operație.
  • Nu alergați și nu practicați sporturi de contact timp de cel puțin șase săptămâni.
  • O lună mai târziu, pacienții pot începe să meargă pe bicicletă.
  • Timp de 1 până la 2 săptămâni după operație, pacienții trebuie să doarmă cu brațele ridicate pe două sau trei perne.
  • Pacienții nu ar trebui să facă duș până când medicul nu le dă undă verde.

Întrebați chirurgul dacă vor fi îndepărtate copcile. Unele copci sunt absorbabile, așa că nu mai este nimic de făcut. Dar dacă medicul a folosit copci care nu se dizolvă, chirurgul va trebui să le îndepărteze.

REZULTATE

Dacă pacientul nu se îngrașă sau nu slăbește drastic, rezultatele ar trebui să dureze mulți ani. Corpul uman continuă să îmbătrânească, inclusiv pielea. Acest lucru ar putea însemna că, în viitor, un pacient care a suferit un lifting al brațelor ar putea avea piele lăsată.

Dacă pacienții se îngrașă mult după operația de lifting de brațe și apoi pierd această greutate, pielea lăsată va reveni. În ambele cazuri, laxitatea brațului rezultată va fi mult mai mică decât înainte de operație.

Scăpând de pielea lăsată a brațului cu un lifting de brațe în Istanbul, pacienții vor avea un braț cu un aspect mai tonifiat. Atâta timp cât pacienții își mențin o greutate sănătoasă și au o dietă sănătoasă, rezultatele liftingului de brațe pot fi, de obicei, de lungă durată.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️