Prețul ochilor de vulpe în Tunisia

fox eyes ridicare preț tunisia 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre ochii de vulpe în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un ochi de vulpe reușit în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre liftingul Fox Eyes în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui lifting de ochi Fox în Tunisia

Prețul mediu al unui lifting de ochi de vulpe în Tunisia este de 1.600 €, cu un preț minim de 1.400 € și un preț maxim de 1.800 €.

ProceduraPreț Tunisia
Lift de ochi de vulpe1600 €

Ce este un lifting Fox Eye?

Fox Eye lift în Tunisia este o procedură medicală care modifică fizic forma ochiului, mai degrabă decât să sugereze aspectul de ochi de pisică, așa cum face machiajul.

Procedura urmărește să imite aspectul ochilor de vulpe, de unde și numele. Deși puteți obține adesea un aspect similar cu ajutorul machiajului, liftingul ochilor de vulpe oferă rezultate de durată mai lungă. Este o procedură inofensivă care necesită un timp de recuperare minim.

Lifturile de ochi de vulpe sunt concepute pentru a ridica colțurile exterioare ale ochilor și a le trage ușor spre exterior pentru a vă oferi ochi în formă de migdală. Schimbarea formei ochilor pentru a-i face “vulpoi” vă oferă un aspect mai tineresc. În funcție de nevoile dvs. individuale, puteți alege una dintre următoarele proceduri pentru a obține ochii de pisică pe care vi-i doriți.

  • PDO Threading : Această procedură este nechirurgicală și oferă o perioadă de recuperare minimă. Medicul amorțește zonele care urmează să fie tratate cu un anestezic local și introduce fire mici sub piele. Aceste fire ridică apoi zonele afectate. Deși este folosită în general pentru a elimina liniile de zâmbet, această procedură este eficientă și în obținerea ochilor vulpiți. Rezultatele durează, în general, până la patru luni.
  • Blefaroplastia : Această procedură presupune tăierea unei mici părți a unei pleoape acoperite. Este unul dintre cele mai comune tipuri de chirurgie plastică facială și poate fi folosită pentru a reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor. Pentru persoanele care doresc o viață permanentă a pleoapelor, aceasta este cea mai bună opțiune, deoarece îndepărtează excesul de piele și ridică colțul ochiului.
  • Ridicarea temporală: O ridicare temporală ridică sprâncenele pentru a strânge pielea din jurul ochilor. În timp ce majoritatea sprâncenelor au o arcadă naturală, un lifting temporal ridică colțul exterior pentru a vă ridica în mod natural ochii. Este cel mai adesea realizat cu ajutorul unor materiale de umplere injectabile, cum ar fi Botox®, iar rezultatele sunt temporare. Cu toate acestea, această opțiune nu necesită, în general, niciun timp de recuperare.
  • Cantoplastia : Această opțiune este adesea utilizată pentru a corecta problemele de vedere, deoarece efectul său principal este de a prelungi ochii. Atunci când este utilizată, procedura presupune efectuarea unor mici incizii la colțurile exterioare ale ochilor pentru a-i întinde ușor și a le da o formă de migdală. Procedura durează, de obicei, până la două ore, iar efectele sunt permanente.

Care este timpul de recuperare după Fox Eyes?

Timpul de recuperare după operația ochilor de pisică variază în funcție de procedura aleasă. Liftingul temporal nu are o perioadă de recuperare și sunteți liber să vă întoarceți imediat la serviciu. Cu toate acestea, va trebui să așteptați o zi sau două înainte de a vă putea relua aplicarea machiajului pentru ochi. În mod similar, îndepărtarea firelor PDO necesită puțin timp de recuperare, deoarece este nechirurgicală. Este posibil să prezentați unele vânătăi timp de câteva zile după procedură, dar vă veți putea relua activitățile normale la o zi sau două după aceea.

Timpul de recuperare pentru blefaroplastie sau cantoplastie va fi puțin mai lung, deoarece acestea sunt proceduri chirurgicale. Este posibil să nu vă puteți întoarce la serviciu timp de până la o săptămână și nu vi se va permite să purtați machiaj pentru ochi până când ochii nu se vor fi vindecat complet. Din cauza noii forme a ochilor dumneavoastră, va trebui, de asemenea, să aveți grijă sporită pentru a-i proteja de soare. Cu toate acestea, cicatricile de la ambele tipuri de operație se vindecă de obicei complet și nu mai sunt vizibile odată ce perioada de recuperare s-a încheiat.

Cum poți să-ți faci ochii să arate mai sexy?

Dacă ochii tăi sunt alungite în mod natural, ai putea obține ochi de vulpe folosind un eyeliner cu aripi. Acest efect este temporar, așa că este o modalitate bună de a vedea dacă vă place modul în care operația de ochi migdalați vă va schimba aspectul. Dacă vă place aspectul ochilor de pisică, puteți contacta profesioniștii în estetică de la Arviv Medical Aesthetics pentru a discuta opțiuni mai durabile și permanente. Efectele unor operații la ochi de pisică sunt ireversibile, așa că este o idee bună să vă asigurați că sunteți mulțumit de rezultate.

Citește și: Prețurile Fox Eyes în Turcia

Cum îmi pot face ochii să pară mai ridicați?

Operația ochiului migdalat nu numai că prelungește forma naturală a ochilor, dar ridică și colțul exterior al ochiului pentru a reduce semnele vizibile de îmbătrânire și pentru a vă oferi un aspect mai tineresc. Cele mai simple metode de ridicare a ochilor sunt filetarea PDO și liftingul temporal. Blefaroplastiile și cantoplastiile sunt concepute pentru a modifica forma propriu-zisă a ochilor și, deși adesea pot face ca ochii să pară mai ridicați, primele opțiuni oferă, în general, rezultate mai bune în ceea ce privește liftingul ochilor. Acestea acționează prin strângerea pielii din jurul ochilor pentru un aspect mai natural.

Cât durează un lifting de ochi cu vulpe?

Dacă alegeți să folosiți machiaj pentru a crea iluzia ochilor de vulpe, efectele vor dura doar până când vă spălați pe față. PDO threading durează în general cel puțin trei luni, în timp ce rezultatele liftingurilor temporale pot dura până la un an. Prin urmare, este o soluție temporară. Pentru o soluție permanentă, vă recomandăm blefaroplastia sau cantoplastia. Aceste intervenții chirurgicale schimbă forma reală a ochilor dumneavoastră.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️