Prețul unui ochi de pisică în Tunisia

cat eyes tunisia premiu 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre ochii de pisică în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un cat eye reușit în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Ochi de pisică în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi tunisieni calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist medical.

Prețul unui ochi de pisică în Tunisia

Costul mediu al unei Cat Eyes în Tunisia în Tunis este de 2000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1800 de euro la 2200 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Ochi de pisică2000 €

Ce este operația Cat Eyes?

Cunoscută în mod obișnuit sub numele de operație de ochi de pisică sau cantoplastie, Cat Eyes este o procedură cosmetică delicată care are ca scop prelungirea deschiderii ochiului, ridicând în același timp colțul exterior, oferind un aspect mai migdalat și mai seducător.

Cine are nevoie de o operație cat-eye?

În aproape toate cazurile, un lifting cat-eye este o procedură cosmetică electivă care îi ajută pe pacienți să obțină o formă mai atractivă a ochilor. Bărbații și femeile care au o deschidere a ochiului vizibil rotundă sau o rotație în jos a ochiului exterior pot beneficia de această operație revoluționară de alungire a ochilor.

Cum funcționează operația cat eye?

În timpul cantoplastiei din Las Vegas, care poate fi adesea efectuată sub anestezie locală, medicul va folosi o precizie extremă pentru a ridica colțul exterior al ochilor, acolo unde se întâlnesc pleoapele, cunoscut oficial sub numele de canthus. De obicei, se face o incizie mică în colțul exterior al ochiului pentru a permite chirurgului accesul la structurile subiacente, inclusiv la tendonul cantal. Chirurgul taie cu grijă tendonul, îl întinde și îl trage într-o poziție mai ridicată și îl fixează cu suturi înainte de a închide incizia.

Cât de lungă este perioada de convalescență după Cat Eyes în Tunisia?

Ridicarea ochilor, Cat Eyes sau cantoplastia, este considerată a fi o procedură relativ puțin invazivă, fără o perioadă lungă de convalescență. Un oarecare disconfort, umflături și vânătăi minime sunt normale și de așteptat în cele 1-2 săptămâni care urmează operației, dar majoritatea pacienților se simt suficient de încrezători pentru a reveni la muncă și la alte activități sociale după aproximativ o săptămână.

Este esențial ca pacienții să urmeze cu atenție instrucțiunile postoperatorii ale chirurgului pentru a asigura o vindecare corespunzătoare și rezultate ideale. Aceste instrucțiuni pot include dormitul pe spate, evitarea oboselii ochilor și purtarea de ochelari în loc de lentile de contact.

Există cicatrici după un lifting ochi de pisică?

Ca orice procedură care necesită o incizie, un lifting ochi de pisică va avea ca rezultat un anumit nivel de cicatrici. În plus, inciziile utilizate în timpul cantoplastiei sunt extrem de mici, iar cicatricile rezultate sunt adesea imperceptibile, chiar și pentru pacienții înșiși.

Care este diferența dintre blefaroplastie și Cat Eyes?

Atât blefaroplastia (chirurgia pleoapelor), cât și Cat Eyes (cantoplastia) au beneficii unice și pot contribui la întinerirea aspectului general al pacientului. Cu toate acestea, este important să înțelegeți diferențele dintre fiecare procedură pentru a determina care dintre ele vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele personale.

Blefaroplastia este adesea considerată o procedură anti-îmbătrânire și poate fi utilizată pentru a îmbunătăți pleoapele superioare și/sau inferioare folosind o varietate de tehnici. Cel mai frecvent, blefaroplastia implică tăierea excesului de piele de pe pleoapa superioară și/sau îndepărtarea grăsimii umflate de sub ochi pentru a dezvălui un aspect mai tânăr și mai vibrant.

Cantoplastia în Tunisia, pe de altă parte, este de obicei efectuată la pacienții mai tineri pentru a modifica deschiderea ochilor, rezultând un aspect în formă de migdală sau de ochi de vulpe. Cu toate acestea, pacienții de toate vârstele pot beneficia de un lifting cat-eye, de o blefaroplastie sau de ambele. De fapt, mulți pacienți aleg să se supună mai multor proceduri cosmetice la nivelul feței și al ochilor în cadrul aceleiași operații pentru a reduce costurile și a obține o transformare și mai spectaculoasă.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️