Bichectomia în Tunisia

prix bichectomie tunisie pas chere 1
Scris de Maria

Tot ce trebuie să știi despre bichectomia în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o bichectomie de succes.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre bichectomia în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei bichectomii în Tunisia

Costul mediu al unei bichectomii în Tunisia în Tunis este de 1.350 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.200 € la 1.500 €. Acest preț include consultația inițială, translatorul, hotelul, examinările preoperatorii, operația, anestezia și controalele postoperatorii. Intervenția se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata șederii este de 7 zile, cu o noapte de spitalizare. Rezultatele sunt vizibile în termen de 3 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Bichectomie1350 €

Fața dolofană a copilului dvs. a rămas cu dvs. în adolescență și la vârsta adultă? Ți-ar plăcea să ai o față subțire ca Emily Ratajkowski sau Bella Hadid? Optați pentru o bichectomie în Tunisia! Li tratament estetic special pentru a subția obrajii rotunzi.

Tot ce trebuie să știi despre bichectomia în Tunisia

O bichectomie este numele dat uneiintervenții chirurgicale care presupune îndepărtarea sau reducerea globilor pomeților. În linii mari, în interiorul obrajilor se află mușchii superficiali a căror funcție este de a facilita masticația.

O bilă de bichat este pur și simplu o masă de grăsime care se formează chiar în spatele acestor mușchi de mestecat. Operația de bichectomie este, prin urmare, utilizată pentru a rafina fața prin îndepărtarea acestei grăsimi din obraji.

Operația de bichectomie în Tunisia trebuie să fie efectuată de un chirurg estetician sau de un chirurg maxilo-facial. Această operație estetică a feței constă în :

  • Ștergerea curbelor copilăriei,
  • Adâncirea și definirea obrajilor,
  • Marcarea liniei maxilarului,
  • Sculptând fața și făcându-o mai matură.

În general, aceste umflături grase se diminuează pe măsură ce majoritatea copiilor cresc. Pentru alții, este adevărat contrariul!

În orice caz, să ai biluțe de bichat nu este deloc convenabil, indiferent de vârstă! De exemplu, atunci când vezi copii cu pomeții rotunzi, îți vine mereu să-i muști sau să-i ciupești! Un micuț urăște când te joci cu pomeții lui… Apoi, mai este și un adult!

Cine poate face o bichectomie în Tunisia?

O bichectomie în Tunisia se realizează fie din motive estetice, fie din motive funcționale. În cadrul unui obiectiv estetic, bichectomia este efectuată la persoanele care doresc să-și rafineze fața, fără a pierde în greutate.

Pe de altă parte, bichectomia este recomandată și pentru a corecta o anomalie la unele persoane. În special, persoanele care nu se pot opri din a-și mușca interiorul obrajilor, chiar și atunci când mănâncă.

O precizare: bichectomia nu dă același rezultat la toate persoanele dolofane. Ba chiar poate accentua efectul umflat la unele persoane.

De aceea, trebuie să fiți examinat de un dentist sau de un chirurg plastician. Pentru a confirma că sunteți un bun candidat pentru bichectomie în Tunisia.

Proceduri pentru o bichectomie în Tunisia

Programul nostru acoperă toate procedurile pentru călătoria dvs. chirurgicală. Vă organizăm consultația inițială cu unul dintre cei mai importanți chirurgi esteticieni din Tunisia. În plus, precum și :

  • Rezervarea biletelor de avion,
  • Camera dvs. de hotel,
  • Consultații pre și postoperatorii,
  • Onorariul chirurgului,
  • Punerea la dispoziție a unui traducător, etc.

Cum funcționează o bichectomie în Tunisia?

Sunteți în continuare interesat de programul nostru? Iată cum funcționează bichectomia în Tunisia:

Înainte de bichectomie în Tunisia

Înainte de ziua operației estetice în Tunisia, practicianul va efectua un examen clinic pentru a confirma prediagnosticul. El va prescrie apoi un control preoperator care va fi adus în ziua operației.

În plus, medicul vă va explica ce trebuie sau nu trebuie să faceți, înainte de operație. De exemplu, ar trebui să

  • Să vă opriți din fumat,
  • Să nu luați aspirină sau anticoagulante.

După consultarea cu chirurgul plastician. Veți avea, de asemenea, o întâlnire cu anestezistul.

În ziua bichectomiei

Trebuie să știți că această procedură estetică se efectuează sub anestezie locală, cu o durată de la o jumătate de oră la 50 de minute. Acestea fiind spuse, se poate solicita o anestezie generală, dacă este necesar.

Odată ajuns în sala de operație, chirurgul sau chirurgul maxilo-facial face o mică incizie la câțiva milimetri adâncime în interiorul gurii dumneavoastră. El sau ea îndepărtează cât mai multă grăsime din gură, apoi o coase cu suturi absorbabile.

După bichectomie în Tunisia

Rana nu va fi vizibilă, deoarece incizia este făcută în interiorul gurii. Cu toate acestea, va exista probabil o oarecare durere, însoțită de umflături și vânătăi în partea de jos a obrajilor.

Acestea sunt reacții normale și frecvente. Nu vă faceți griji, vi se vor da analgezice!

Precauții de luat după o bichectomie în Tunisia

Imediat după operație, puneți un cub mare de gheață pe obraji pentru a reduce umflarea. Vă recomandăm să vă spălați gura după fiecare masă pentru a evita infecțiile bucale. Cel mai bine este să faceți acest lucru la fiecare oră.

De asemenea, trebuie să evitați expunerea la soare și practicarea sportului timp de cel puțin o săptămână. În ceea ce privește mâncarea, ar trebui să consumați alimente care nu necesită mestecare.

Așadar, optați pentru supe, catifele, piureuri de legume… În orice caz, fără sandvișuri în primele zile!

Va trebui să așteptați aproximativ 3 luni pentru a vă aprecia în sfârșit noua față, mai subțire, mai sculptată și fără vânătăi! Dar merită așteptarea. Rezultatul este definitiv, iar bilele de grăsime nu vor mai reapărea niciodată.

Pe scurt, chirurgia bilelor de bichat trebuie să fie efectuată de un specialist competent și de încredere. Nu vă încredințați fața oricui. Riscul poate fi fatal. Deteriorarea involuntară a nervului facial din obraji poate duce la:

  • Sângerare,
  • Deteriorarea canalelor parotide,
  • Crearea unei asimetrii faciale,
  • Provoca infecții, sau mai rău… paralizie!

Deci, abia aștepți să schimbi fața rotundă cu trăsături faciale subțiri? Cereți acum o ofertă personalizată gratuită!

Vom fi încântați să vă organizăm bichectomia în Tunisia, la cel mai bun preț de pe piață! Și pentru că ne pasă de sănătatea ta, te vom pune pe mâinile celui mai bun chirurg estetician.

coordinatrice à Istanbul

Cât costă o bichectomie în Tunisia?

Pentru informarea dumneavoastră, această procedură cosmetică costă în jur de 1.350 de euro în Tunisia. Aceasta include taxele de consultație, onorariul anestezistului, hotelul și transferul de la aeroport. Acestea fiind spuse, prețul se poate schimba dacă decideți să combinați reducerea bichitului cu o altă operație estetică facială.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️