Dr Mehdi Chennoufi

Dr Mehdi Chennoufi Clinica Tunis 1

Dr Mehdi Chennoufi este specializat în chirurgie estetică. Înființată în 2008, această clinică certificată este situată în Tunis, Tunisia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Dr Mehdi Chennoufi, Tunis, Tunisia

Fie că sunteți în căutarea unei operații de chirurgie plastică care să vă satisfacă așteptările sau a unui tratament de medicină estetică în Tunisia, scopul Dr Mehdi Chennoufi este satisfacția clienților noștri din întreaga lume. Astăzi, avem o rată de satisfacție ridicată care continuă să crească.

Dacă astăzi putem demonstra competența noastră de nezdruncinat, aceasta se datorează know-how-ului nostru și alegerii meticuloase a diverșilor noștri specialiști. Lucrăm cu cei mai buni chirurgi și specialiști în estetică din Tunisia, recunoscuți de comunitatea științifică, iar clinicile noastre private sunt moderne și respectă cele mai stricte condiții de igienă.
Piața italiană continuă să ne acorde încrederea sa și consideră astăzi Tunisia o destinație sigură și ideală pentru chirurgia plastică și reconstructivă.

Pentru a le satisface cât mai bine, am elaborat o Cartă a calității în care ne stabilim principii și valori necondiționate, precum integritatea, profesionalismul și transparența.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Coborârea liniei frunții
Crearea de pleoape duble
Lifting facial brazilian
Mărirea sânilor
Ridicarea sânilor
Liposucție cu laser
Rinoplastie secundară
Mastopexie
Lipofilling al feței
Ridicarea gâtului
Banda gastrică
Botox gastric
By-pass
Sleeve
Reducerea sânilor
Lifting cervico-facial
Liposucție
Rinoplastie
Otoplastie
Abdominoplastie

Servicii

Transfer la aeroport
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Tunis – Țară: Tunisia – Înființat în 2008
Acreditare: Nu există informații – Limba(ele) vorbită(e): engleză, franceză, arabă


Aviz de Cabinet Dr Mehdi Chennoufi

Jihene Ben arab
Jihene Ben arab
17:15 09 Dec 23
Dr. Mehdi Chennoufi este un chirurg excelent, mi-am făcut recent o abdominoplastie și o liposucție și sunt atât de mulțumit de rezultate. Totul arată bine și îmi place cât de natural arată buricul meu. Il recomand cu caldura tuturor.
Noemie Burger
Noemie Burger
15:04 19 Apr 24
M-am operat am facut momentan un lifting cu chirurg protezator cu un zambet larg si te sfatuieste,asculta si cel mai important este ca mi-a dat un piept magnific mandru de el ti-l recomand ☺️
Julie THIERY
Julie THIERY
11:56 18 Jan 24
Recomand cu drag, doctorul Chennoufi mi-a efectuat o abdominoplastie cu tratament de diastaza si un lifting mamar cu proteze. Munca pe care a făcut-o este magnifică, sprijinul său și după intervenție a fost fără cusur.Am avut o complicație la o lună de la întoarcerea în Franța, era disponibil, indiferent de oră, și dădea mereu sfaturi bune.Pentru toate acestea il recomand cu caldura.
Lia dos Santos Rodrigues
Lia dos Santos Rodrigues
21:45 02 Jan 24
Dr CHENNOUFI est maravilhoso super humano , prendre tempo para explicar e aconselha o que melhor para paciente, minha experiencia com Dr. CHENNOUFI un lifiting seio com proteses, uma grande lipicsion nas coxas e nos cullotes ele tiro 6 litros de gordira e me conselhou que nao poderia fazer lipcision na minha barriga e nas costas pk ja era muita coisa ele disse depois voce se recuperar nos vamos mais de 2 so isso eu aceitei adoré ses conselhos . To medico e Toda équipe, foi atraves da medikalista que encontre excellent medico humano .Obrigado Dr CHENNOUFI por tudo e Toda sua équipe
Sarah Rinaldi
Sarah Rinaldi
07:25 04 Apr 22
Dr. Chenoufi m-a operat pentru un lifting de sâni cu proteză. Rezultatul este firesc, așa cum l-am întrebat. Locuiesc la Paris, el a fost foarte receptiv la fiecare dintre întrebările mele înainte și după operație. Mi-a răspuns la toate preocupările mele postoperatorii imediat ce l-am întrebat. Personalul clinicii este foarte profesionist... Dr. Chenouffi mi-a fost recomandat de un prieten tunisian. Asistentul său Rime este, de asemenea, foarte prezent și liniștitor. Suportul de la început până la sfârșit este cu adevărat profesional. Mulțumesc din nou!
Juliana Fontão
Juliana Fontão
10:29 25 Jan 22
Ce sa mai spun in afara de SATISFUT!Doctorul Chennoufi este genial, atent, deschis, te liniștește foarte repede! Ne dorim imediat să avem încredere în el. Rezultatul este magic. Un vis devenit realitate pentru mine. (Mărirea sânilor) fără dureri mari. Am încredere în el pentru volum și sunt încântat! Mulțumesc din nou. Aș recomanda acest chirurg tuturor celor din jurul meu care au nevoie de el. Multumesc pentru tot !!!
Valerie PM
Valerie PM
10:53 31 May 23
Operat in 2017 pentru o proteza mamara, il recomand doar pe dr. Chennoufi pentru munca sa excelenta si seriozitatea in ingrijire. Dacă ar fi să o fac din nou, aș face-o din nou fără ezitare, mulțumesc Doctore!
Marine _brcky
Marine _brcky
16:28 27 Jul 23
Dr. Chennoufi m-a operat de liposuctie a mai multor zone in luna iunie (barbie dubla, stomac/spate, brate, coapse) si sunt mai mult decat multumita!! Munca făcută este perfectă, sunt foarte mulțumit de rezultat. Trăiesc din nou, dar într-adevăr, mă pot bucura în sfârșit fără complex! Îi sunt foarte recunoscător lui De Chennoufi care m-a ascultat, care a venit să mă vadă în fiecare zi până la sfârșitul șederii mele și care a avut grijă să-mi dea cele mai bune sfaturi pentru viitor. De asemenea, le mulțumesc asistentelor care au fost adorabile și care sunt întotdeauna disponibile prin WhatsApp pentru orice întrebări.Este întotdeauna stresant să găsești un chirurg de la distanță (vin din Franța) și mai ales din străinătate. Sunt uşurat că am fost pe mâini bune. Mulțumesc din nou Dr. Chennoufi pentru profesionalismul și amabilitatea dumneavoastră. Nu voi înceta să vă recomand.Marina B.
Sk Sk
Sk Sk
17:00 13 May 24
17:484 Safari* Trustpilot35DR CHENOUFFI AGENCE MEDIKALISTAOMG NE SURTOUT PAS LEURS FAIRE CONFIANCE !! Après avoir été récupéré à l'aéroport il me dépose dans une clinique coupe gorge!! Les chambre avec coussins sale clinique MARSA DÉLABRE !! je reste attendre plus de 4 heures ds une chambre alors que mon voyage a commencé à 4h40 du matin aéroport + vol .. j'ai atterri à 8h le DR CHENOUFFI UNE CATASTROPHE !! le médecin douteux n'a aucune compassion viens comme si vous n'étiez pas sa priorité alors que vous venez de France !! Après de longues heures d'attente !! Ont vs donne 1 oeuf et un café !! Qui sera unique car sinon facturé!!! A son arrivée je pose mes questions que j'avais à lui poser... apparemment elles dérangeaient à tel point qui me dit ont va en rester là (comme si ct mon patron !! Alors que viens pour me faire opérer de France !!!) il balance mon dossier tourne les talons et pars !!! CHOQUANT !!!L'agence MEDIKALISTA font de la fausse compassion et essayait de me refourguer un autre médecin pour pouvoir prendre leurs com !!! Ce fameux nouveau médecin après m'être renseigné.. je lis un commentaire d'une ancienne cliente qui dit qu'elle c'est pratiquement vidé de son sang suite à son opération avec ce fameux nouveau chirurgien qui devait remplacer l'ancien ... DR KELLEL en l'occurrence (pr que vs sachiez bien) et qu'elle a failli crever ... L'agence MEDIKALISTA font de la fausse compassion et essayait de me refourguer un autre médecin pour pouvoir prendre leurs com. Alors J'AI ENVIE DE VOUS DIRE MERCI MON DIEU QUE AUCUN DES CHIRURGIENS DE LEUR AGENCE M'AI OPÉRÉ.... A FUIR!!!!!!!! NE LEURS FAITES JAMAIS CONFIANCE !!!
Gregoire Frias
Gregoire Frias
00:28 22 Apr 23
Am facut rinoplastie de catre Dr. Medhi Chennoufi acum 7 ani. După operație, nasul a rămas vizibil strâmb. Cicatricea este foarte vizibilă și adâncă. Ce amatorism! Când a scos bandajul și în timp ce i-am subliniat că nasul este strâmb, a negat și... a plecat! Nu l-am mai văzut niciodată! Atitudine scandaloasă a unui doctor care se laudă că „ascultă”! Ca nu am vazut-o nici pe doamna Manel, coordonatorul cu care am fost in contact, din Franta pana la ingrijirea zilnica. În ziua plecării mele, se presupune că era într-o călătorie... Odată băgați banii, nu mai rămâne nimeni și ești neglijat. Fugi!
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️