Mărirea sânilor în Tunisia

mărirea sânilor preț tunisia 1
Scris de Erika

Tot ce trebuie să știi despre augmentarea sânilor în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfatul nostru pentru o augmentare a sânilor în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despreaugmentarea sânilor în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei operații de mărire a sânilor în Tunisia

În Tunisia, costul mediu al unei operații de mărire a sânilor este de 1.800 de euro. Intervenția se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata de ședere este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația, medicația și banda de compresie. Rezultatul final este vizibil în termen de 1 lună.

ProceduriPreț Tunisia
Mărirea sânilor cu proteză1800 €
Schimbarea protezei mamare2000 €
Îndepărtarea protezei mamare2000 €

Implanturi mamare în Tunisia

Într-o lume în care estetica este din ce în ce mai importantă, multe persoane apelează la chirurgia estetică pentru a corecta imperfecțiunile sau neajunsurile. Acest lucru este valabil în special în cazul femeilor, iar unul dintre cele mai populare tipuri de intervenții chirurgicale este mărirea sânilor.

Sânii sunt o parte importantă a aspectului unei femei, iar femeilor cu sâni mici li se poate mări volumul prin intermediul unei operații. Tunisia este una dintre cele mai populare destinații pentru mărirea sânilor.

Există mai multe motive pentru care această țară este o destinație atractivă pentru turismul medical, începând cu prețurile. Descoperiți ghidul nostru complet pentru augmentarea sânilor în Tunisia.

Mărirea sânilor: o operație bine cunoscută

Mărirea sânilor este al doilea cel mai popular tip de operație estetică din lume, după liposucție. De fapt, nu mai puțin de 17% dintre operațiile estetice implică creșterea volumului sânilor. Acest lucru subliniază importanța aspectului estetic al sânului feminin în societatea actuală.

După cum sugerează și numele său, scopul acestei operații este de a remodela sânii, în principal prin creșterea volumului acestora cu ajutorul implanturilor mamare. Astăzi, augmentarea sânilor este din ce în ce mai bine controlată și nu mai este o operație riscantă. Implanturile mamare utilizate sunt, de asemenea, din ce în ce mai sofisticate, oferind rezultate satisfăcătoare din punct de vedere anatomic și estetic pentru pacientă.

Există pericole în augmentarea sânilor?

Având în vedere rata de succes, augmentarea sânilor nu este astăzi o operație de temut. Este o operație sigură, cu condiția să mergeți la o clinică bună, cu chirurgi competenți. Cu toate acestea, ca în cazul oricărui tip de intervenție chirurgicală, există anumite riscuri, deși acestea sunt rare:

  • Sângerare
  • Infecție benignă sau gravă
  • Modificări ale sensibilității sânilor.

Cum se realizează augmentarea sânilor în Tunisia?

Operația se desfășoară în mai multe etape, care trebuie respectate pentru a asigura un rezultat de succes și o recuperare cât mai rapidă. Totul începe cu o consultație preoperatorie.

implant mamar în Tunisia

Consultația preoperatorie

Înainte de operație, este esențial să aveți o primă întâlnire cu medicul. Există mai multe motive pentru această consultație, începând cu verificarea faptului că nu există contraindicații pentru mărirea sânilor. Iată care sunt contraindicațiile la acest tip de operație:

  • Antecedente de flebită sau embolie pulmonară
  • Fumatul excesiv. Această contraindicație poate fi evitată cu ușurință prin renunțarea la fumat cu cel puțin o lună înainte de operație.
  • Sarcina și alăptarea
  • Insuficiență tisulară
  • Obezitate

În timpul consultației, chirurgul vă va analiza și caracteristicile fizice, cum ar fi înălțimea, greutatea, musculatura, distribuția grăsimii și morfologia toracică și mamară. În timpul acestei consultații, vă veți exprima dorințele și tipul de sâni pe care doriți să îi obțineți.

În schimb, medicul vă va spune cum se va desfășura operația și care sunt rezultatele care pot fi obținute. De asemenea, veți fi informată despre perioada de recuperare.

Procedura de mărire a sânilor

Mărirea sânilor se realizează sub anestezie generală. În funcție de circumstanțe, operația poate dura între 50 de minute și o oră și jumătate. Pacientei i se pun ciorapi de susținere pentru a evita orice risc de flebită. Pentru a controla mai bine simetria și repoziționarea sânilor, chirurgul plasează pacientele într-o poziție semi-scăzută.

Intervenția chirurgicală poate fi apoi efectuată folosind mai multe tehnici. Se fac incizii pentru a introduce implantul de silicon în fiecare sân. Inciziile pot fi făcute în pliul submammarar, pe areole, sub mușchiul pectoral sau între acest mușchi și glanda mamară. Chirurgul nu poate efectua una dintre aceste tehnici decât cu acordul dumneavoastră, deoarece veți fi discutat acest lucru în timpul consultului inițial.

Implanturile mamare

Există două tipuri de implant mamar care pot fi folosite în timpul acestei intervenții chirurgicale. Primul este implantul umplut cu gel de silicon, care este cel mai frecvent utilizat. Implantul de silicon oferă un aspect estetic, precum și o senzație naturală a sânului.

Cealaltă categorie este implantul fiziologic umplut cu apă, care oferă un aspect mai puțin natural, dar permite o mărire semnificativă a sânilor, cu un volum substanțial și sâni fermi.

Îngrijirea postoperatorie

După ce implanturile au fost inserate, inciziile sunt suturate, iar pentru următoarele 24 de ore poate fi plasat un drenaj pentru a evacua orice lichid. Chirurgul prescrie analgezice pentru o perioadă de 15 până la 20 de zile. Rezultatul nu este vizibil imediat, deoarece va trebui să purtați un pansament în formă de sutien, susținut de benzi elastice, în timpul convalescenței.

După augmentarea sânilor, va trebui, de asemenea, să vă luați un concediu de la locul de muncă timp de cel puțin 2 săptămâni, precum și să întrerupeți toate activitățile sportive timp de 2 luni. Va trebui să faceți controale trimestriale de către un chirurg, pentru a obține rezultatul final după un an.

Există, de asemenea, posibilitatea de a repeta operația dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de schimbare sau dacă apar complicații (ceea ce se întâmplă destul de rar).

Iată un reportaj video despre augmentarea sânilor în Tunisia

Fotografii înainte/după mărirea sânilor

De ce să alegeți Tunisia pentru mărirea sânilor?

Tunisia oferă servicii medicale pentru montarea de proteze mamare și atrage multe paciente din întreaga lume. În primul rând, prețul protezelor și al procedurii sunt principalele motive pentru care turiștii medicali se îndreaptă spre această țară. Mărirea sânilor este mult mai ieftină în Tunisia decât în Europa.

Cât costă augmentarea sânilor în Tunisia?

Costul măririi sânilor în Tunisia depinde de medic și de tipul de implant utilizat. În general, costul operației variază între 1.800 și 2.200 de euro. Fiind vorba de o operație estetică, asigurările de sănătate nu acoperă, în general, operația de mărire a sânilor.

Vă putem ajuta să vă organizați călătoria medicală

Dacă doriți să vă simțiți în sfârșit mai bine în legătură cu corpul dumneavoastră și să realizați mult-așteptata mărire de sâni, vă putem ajuta să ajungeți destul de repede la acest obiectiv. Ne ocupăm de toate aspectele administrative ale călătoriei dumneavoastră medicale, de la rezervarea biletului de avion până la alegerea clinicii potrivite și rezervarea camerei de hotel. Ne vom ocupa de tot, astfel încât să vă puteți bucura de un sejur confortabil cât mai repede posibil.

Ne puteți trimite fără întârziere o cerere de ofertă pentru augmentarea sânilor în Tunisia, iar noi vă vom răspunde cât mai repede posibil.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a vă asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️