Mărirea sânilor în Spania

mărirea sânilor în Spania 1
Scris de Laurence

Mamoplastia de mărire a sânilor în Spania, sau mamoplastia, este o procedură chirurgicală menită să mărească dimensiunea sânilor. Aflați mai multe despre prețul și procedura pentru această operație în Spania.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despreaugmentarea sânilor în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist medical.

Prețul unei operații de mărire a sânilor în Spania

Costul mediu al unei operații de mărire a sânilor în Spania, în Madrid, este de 3.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 3.000 și 4.500 de euro. Tehnica folosită, tipul de proteze și anestezia aleasă de pacientă sunt câțiva dintre factorii care determină costul acestei operații în Spania.

ProceduraPreț în euro
Mărirea sânilor în Spania3500 €

Ghidul suprem pentru mărirea sânilor în Spania

Din motive estetice sau medicale, unele femei suferă de sâni care nu au volum. Un complex care le determină să apeleze la mărirea sânilor. Operație de chirurgie plastică și estetică cel mai des practicată în lume, augmentarea sânilor în Spania atrage milioane de femei. Operația este ieftină în comparație cu alte țări. Mai mult, este realizată în cele mai bune clinici de către chirurgi plasticieni cu experiență.

Dacă v-a trecut prin minte ideea de mărire a sânilor, dar riscurile vă rețin, trebuie să știți că în Spania, acest tip de operație estetică are o rată de succes de 99%.

Ce este augmentarea sânilor?

Mărirea sânilor este o intervenție chirurgicală estetică pentru a crește dimensiunea sânilor sau pentru a restabili asimetria. Femeile o aleg din motive medicale, după o mastectomie sau o extirpare din cauza cancerului mamar, sau din motive pur estetice (sâni mici, sâni căzuți).

O procedură chirurgicală comună, există trei tipuri de augmentare cosmetică a sânilor. Alegerea celei mai bune tehnici va depinde de rezultatele așteptate și de forma anatomică a sânilor.

  1. Ridicarea sân ilor: această operație este utilizată pentru a corecta imperfecțiunile, cum ar fi sânii căzuți sau asimetrici. Cunoscută și sub numele de mastopexie, aceasta are ca scop tonifierea și întinerirea sânilor după alăptare, pierdere în greutate sau sarcină.
  1. Lipofilling mamar: aceasta face parte din medicina estetică. Ea constă în umplerea sânilor cu grăsime pentru a-i face mai fermi și mai puțin flasci. Grăsimea este mai întâi îndepărtată prin aspirație din anumite părți ale corpului: coapse, fese etc. Această operație este ideală pentru pacientele care au suferit o mastectomie sau o extirpare după un cancer. Este neinvazivă, delicată și lipsită de riscuri.
  1. Implanturile mamare: această operație de chirurgie estetică permite mărirea sânilor cu ajutorul unor proteze din silicon care au un efect curbat. Această operație este ideală pentru pacientele cu sâni mici sau asimetrici în mod natural.

Care este profilul pacientei ideale pentru mărirea sânilor?

Mărirea sânilor este una dintre cele mai populare intervenții chirurgicale din lume. Este accesibilă tuturor tipurilor de profil și oferă abordări compatibile cu toate nevoile.

Mărirea sânilor este potrivită pentru dvs. dacă aveți sânii mici, subdimensionați din motivele deja menționate mai sus, cum ar fi:

  • Sâni mici sau asimetrici.
  • Sâni flasci sau căzuți, hipotrofie a sânilor după naștere, sarcină sau alăptare.
  • Mastectomie după cancer de sân.

Cum se realizează augmentarea sânilor în Spania?

Mărirea sânilor în Spania este o procedură cosmetică care necesită o ședere medicală de 4 până la 5 zile. Este efectuată de chirurgi esteticieni cu experiență în cele mai bune clinici din Spania.

Pacientele străine vor beneficia de îngrijire medicală completă din momentul în care ajung la aeroport și până la urmărirea postoperatorie. O echipă medicală vă va însoți pe toată durata șederii dumneavoastră în Spania.

Pentru a garanta cele mai bune rezultate și o practică cât mai sigură, practicienii folosesc mijloace moderne și tehnologii inovatoare.

Înainte de operație

Un consult inițial cu chirurgul plastician va identifica tehnica de augmentare a sânilor cea mai potrivită pentru profilul dumneavoastră, precum și rezultatul așteptat al operației. Se vor efectua simulări digitale pentru a vă face o primă idee despre rezultatele așteptate. De asemenea, este posibil să vi se ceară să vă supuneți la o serie de teste și analize pentru a determina dacăaugmentarea sânilor este compatibilă cu starea dumneavoastră de sănătate.

Se va programa o nouă întâlnire cu anestezistul și chirurgul. În perioada premergătoare operației, vi se va cere să nu mai luați anumite medicamente și să renunțați la fumat și la consumul de alcool.

În timpul operației

În ziua operației, veți fi îngrijit de întreaga echipă medicală. Operația se efectuează sub anestezie generală și durează între 1 și 2 ore, în funcție de tehnica aleasă.

  • În cazul unui lifting mamar, operația constă în efectuarea unei incizii la nivelul mamelonului și apoi în aspirarea excesului de piele de pe sânii căzuți. Pielea este apoi întinsă pentru a crea o formă mai bună. Incizia mică va lăsa cicatrici invizibile.
  • Pentru lipofillingul sânilor, chirurgul plastician va îndepărta mai întâi grăsimea naturală din coapsă, stomac sau fese. Acest lucru se face prin aspirație. Această grăsime este apoi reinjectată în sâni pentru a le da o formă mai bine conturată. Această procedură este foarte blândă și sănătoasă. Oferă un rezultat natural și, mai presus de toate, nu există cicatrici. O retușare poate fi avută în vedere în caz de scădere în greutate.
  • În cazul implanturilor mamare, operația constă în implantarea implanturilor în sâni prin diferite tehnici (în funcție de tipul și grosimea implanturilor):
  • Pe cale areolară (la nivelul aureolelor) pentru implanturile mici.
  • Pe cale axilară (prin axile) pentru implanturile mai mari.
  • Pe sub mușchiul mare pectoral, pentru implanturile mai mari.

După operație

După operație, pot fi resimțite unele dureri. Se recomandă o perioadă de recuperare și analgezice. O perioadă de convalescență de cel puțin 15 zile vă va permite să vă recuperați după operație. Echipa medicală vă va oferi o monitorizare postoperatorie în lunile care urmează operației.

Precauții de luat după operație

Pentru a favoriza o mai bună vindecare și o recuperare mai rapidă, trebuie luate câteva precauții:

  • Purtați un sutien de susținere timp de câteva săptămâni.
  • Aplicați un unguent de vindecare sau o pungă de gheață pentru a reduce inflamația, dacă este necesar.
  • Fără activitate fizică intensă timp de 2 luni sau muncă manuală intensă.
  • Nu vă expuneți la soare timp de 2 luni după operație.

Cât costă mărirea sânilor în Spania?

Prețul unei operații de mărire a sânilor în Spania variază între 3.000 și 4.500 de euro. Prețul depinde de reputația chirurgului, de reputația clinicii, de durata șederii, de tipul de augmentare prin protezare sau lipofilling și de tipul de anestezie.


Dacă vă este greu să faceți o alegere, vă putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️