Antiaging Group Barcelona

Antiaging Group Barcelona Barcelone

Antiaging Group Barcelona este specializat în chirurgie estetică. Înființată în 1989, această clinică certificată de Societatea Americană de Chirurgie Plastică Estetică este situată în Barcelona, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Antiaging Group Barcelona, Barcelona, Spania

Antiaging Group Barcelona: Dr. Benito este o autoritate mondială în domeniul chirurgiei plastice, estetice și regenerative, cu cercetări ample și publicații în reviste medicale. El a introdus abordarea axilară subfascială în Spania și a fost distins cu premiul McGhan pentru aceste progrese. Este co-fondatorul Societății Naționale Spaniole pentru Aplicații de Transfer de Grăsime. Este, de asemenea, un pionier în chirurgia plastică masculină.

Este un spital acreditat, complet echipat cu cea mai recentă tehnologie, o unitate de terapie intensivă, săli de operație moderne și anesteziști certificați. Prețurile noastre sunt foarte competitive după standardele europene și includ taxele medicale, clinica, implanturile și/sau articolele de îmbrăcăminte, dacă este necesar, și testele preoperatorii.

Dacă vă gândiți să efectuați o operație estetică la noi, trebuie să țineți cont de faptul că oferim o ședere minimă în clinică pentru o anumită procedură. Acesta este timpul garantat de care aveți nevoie pentru a vă întoarce acasă în siguranță. După această perioadă, puteți fie să vă întoarceți acasă, fie să rămâneți în Barcelona pentru o perioadă de timp, între 4 și 10 zile, în funcție de procedură.

Dacă decideți să rămâneți în Barcelona după operație, vă putem ajuta să rezervați un hotel în apropierea clinicii noastre. Veți fi îngrijit în permanență, atât la spital, cât și la hotel, deoarece ne veți putea contacta 24 de ore pe zi. La spitalul Clínica Tres Torres, veți fi cazat într-o cameră privată, iar un membru al familiei dumneavoastră vă va putea însoți gratuit.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Tratamentul venelor varicoase
Umplerea pielii
Mărirea buzelor
Tratamentul ridurilor
Ridicarea sprâncenelor
Reducerea buzelor
Blefaroplastie
Otoplastie
Genioplastie
Obrajii goi – Bichectomie
Liposucție
Brahioplastie
Ginecomastie
Implanturi de vițel
Rinoplastie
Implanturi mamare
Reducerea sânilor
Lipectomie
Mărirea feselor
Implanturi fesiere
Mărirea șoldului
Ridicarea coapselor
Ridicarea sânilor
Implanturi toracice
Ridicarea feselor
Lifting cervico-facial
Chirurgie postnatală
Reconstrucția sânilor
Mărirea sânilor
Lifting brazilian
Capsulotomia mamară
Transfer de grăsime
Reducerea grăsimii
Ridicarea gâtului
Reducerea mamelonului
Consultație de chirurgie plastică
Abdominoplastie

Antiaging Group Barcelona vă oferă :

Transfer de la aeroport
Cazare în familie
Rezervarea zborurilor
Wifi gratuit
Rezervări de hoteluri
Servicii de interpretariat
Transfer de dosare medicale
Consultații pe internet
Telefon în cameră
Camere private
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Barcelona – Țară: Spania – Fondată: 1989
Acreditare: Societatea Americană de Chirurgie Plastică Estetică – Limba(e) vorbită(e): engleză, franceză, italiană, spaniolă

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️