Reproclinic

Reproclinic este specializată în MAP / FIV. Înființată în 2018, această clinică certificată este situată în Barcelona, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii și cereți prețul unei PMA în Spania. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Reproclinic, Barcelona, Spania 🥈

Reproclinic este o clinică de fertilitate situată în centrul Barcelonei, Spania. Este o clinică de FIV nou-nouță, care a fost deschisă în 2018 și tratează doar pacienți internaționali.

Clinica ocupă 2000 de metri pătrați la parterul clădirii în care se află. Plafoanele înalte, camerele de recuperare (patru) care arată ca niște camere de hotel și arhitectura de design catalan creează un mediu foarte profesional care nu arată ca o clinică convențională. Există trei laboratoare securizate – FIV, andrologie și criogenie – și o sală de operații.

Clinica dispune de o echipă multidisciplinară de specialiști foarte bine pregătiți și experimentați, care oferă un serviciu atent, uman și personalizat.

Clinica oferă toate tratamentele de fertilitate (cu excepția ciclurilor de maternitate surogat și de selecție a sexului) folosind gameți proprii sau prin donare (anonimă) pentru cupluri heterosexuale sau feminine sau femei singure.

Limita de vârstă este de aproximativ 50 de ani. Nu există o limită de timp pentru stocarea gameților crioconservați. Clinica creează programe individualizate de tratament pentru fertilitate, adaptate la nevoile fiecărui pacient.

Experiența pacientului este un concept fundamental la Reproclinic. Este vorba de a face întregul proces gestionabil, sigur, ușor și relaxat, deoarece fiecare detaliu al experienței contribuie la succesul acesteia.

Clinica oferă pacienților săi și o abordare holistică: acupunctură, nutriție, osteopatie, coach de fertilitate etc.

Personalul vorbește spaniola, catalana, engleza, franceza, italiana, rusa și germana.

Clinica este certificată ISO 9001 – ISO 9001: 2015, valabil până la 20 noiembrie 2022. De asemenea, este acreditată de către Departamentul de Sănătate al Generalitat de Catalunya


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Inseminare artificială
Transfer de embrioni
Congelare de ovocite
Recoltare de ovocite
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografia foliculară
Test hormonal
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermă
Consultație FIV
Stimulare ovariană
PCT – Test post-coital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizarea tubară

Servicii

Transfer la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Camere private


Oraș: Barcelona – Țară: Spania – Fondată: 2017
Acreditare: Certificat ISO 9001 – ISO 9001: 2015, valabil până la 20 noiembrie 2022. Și este acreditată de către Departamentul de Sănătate al Generalitat de Catalunya – Limba(ele) vorbită(e): spaniolă, engleză, franceză, italiană, rusă și germană.


Opinia Reproclinic

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️