Prețul unei schimbări de sex în Tunisia

schimbare de sex preț tunisia 1
Scris de Maria

Clinici de chirurgie de schimbare de sex (de la bărbat la femeie) în Tunisia la cel mai bun preț. Găsiți medici specializați în chirurgie plastică și estetică și comparați prețurile, costurile și opiniile.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre schimbarea de sex în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei schimbări de sex în Tunisia

Costul mediu al unei schimbări de sex în Tunisia în Tunis este de 3000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2800 de euro la 3200 de euro.

IntervențiePreț Tunisia
Schimbare de sex3000 €

Ce este o schimbare de sex?

Cunoscută și sub numele de operație de schimbare de sex sau schimbare de sex în Tunisia, operația de schimbare de sex presupune intervențiile chirurgicale necesare pentru a schimba caracteristicile sexuale ale unei persoane de la un gen la altul. Termenul “transsexual” poate fi folosit pentru a se referi la o astfel de persoană. Procedura poate fi folosită pentru a schimba o persoană din bărbat în femeie sau din femeie în bărbat.

Procedura de la M la F implică remodelarea organelor genitale masculine pentru a arăta și funcționa ca organele genitale feminine (inclusiv vaginoplastia), terapia de epilare, înlocuirea hormonilor, chirurgia de feminizare a feței și mărirea sânilor.

Tratamentul hormonal este început cu un an înainte de operație și continuat și după aceea. Estrogenii ajută la remodelarea contururilor corpului și stimulează creșterea labiilor mari. Cel puțin un terapeut va trebui să evalueze bunăstarea psihologică a pacientei înainte de a da undă verde.

Decizia de a se supune unei operații de mărire a sânilor trebuie să fie una informată, ținând cont de riscuri și de potențialele efecte secundare. De asemenea, ar trebui să aveți așteptări realiste cu privire la rezultatele operației de implant mamar pentru a evita dezamăgirile. Aflați mai multe despre procedură, perioada de recuperare și posibilele complicații – întrebați medicul sau chirurgul dumneavoastră dacă aveți îndoieli.

Ce presupune o operație de schimbare de sex (de la bărbat la femeie)?

Din punct de vedere clinic, operația de schimbare de sex în Tunisia este cunoscută sub numele de “procedură de genitoplastie”. Acest tip de operație poate fi efectuat pentru a schimba un individ din femeie în bărbat sau din bărbat în femeie.

Este foarte important să înțelegeți că, înainte de a vă supune unei intervenții chirurgicale, va trebui mai întâi să faceți o tranziție. Tranziția de gen este un proces de lungă durată care necesită multă răbdare și rezistență. În plus, vă va fi de mare ajutor dacă aveți un sistem de sprijin solid care să vă ajute să treceți prin momentele dificile. De asemenea, este esențial să aveți un terapeut care să vă ajute nu numai în ceea ce privește bunăstarea emoțională înainte și după tranziție, dar veți avea nevoie și de o scrisoare de recomandare din partea terapeutului dumneavoastră înainte de operație.

Tranziția de la bărbat la femeie implică o penectomie (îndepărtarea penisului), orhiectomie (îndepărtarea testiculelor), vaginoplastie (crearea unui vagin) și genitoplastie feminizantă (crearea de organe genitale feminine). În timpul operației, vi se va administra un anestezic general.

Ar trebui să începeți un tratament hormonal cu un an înainte de operație pentru a ajuta la remodelarea contururilor corpului dumneavoastră și pentru a stimula creșterea labiilor mari. Tratamentul hormonal va continua și după operația de schimbare de sex.

Există tehnici populare de schimbare de sex MTF din care puteți alege, dintre care două sunt: operația de schimbare de sex prin grefă de piele – cea mai populară procedură SRS, adâncimea vaginului poate fi de până la 13-15 cm (5-6 in). O alta este chirurgia de schimbare de sex cu grefă de colon – potrivită pentru persoanele cu mai puțină piele scrotală și pentru cei care preferă un vagin lubrifiat și este considerată cea mai scumpă procedură.

Există și alte proceduri pe care le puteți suferi pentru a vă schimba complet din bărbat în femeie. Acestea pot include implanturi mamare, chirurgia de feminizare facială (FFS), o altă procedură pentru a minimiza aspectul mărului lui Adam etc. Toate procedurile pentru a facilita o tranziție completă variază în funcție de nevoile individului și, bineînțeles, de buget.

Condiții prealabile pentru intervenția chirurgicală

  1. Pacienții trebuie să aibă cel puțin 20 de ani sau să aibă consimțământul părinților/tutorelui legal pentru cei cu vârsta cuprinsă între 18 și 20 de ani.
  2. Cel puțin 12 luni de experiență de succes și continuă în viața reală ca femeie.
  3. Cel puțin 12 luni de tratament hormonal continuu.
  4. Trebuie să consulte un psihiatru în țara de origine și în țara în care va avea loc operația (acest lucru poate fi aranjat la spitalul pe care l-ați ales în Tunisia).
  5. Să fie aptă din punct de vedere fizic pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Tehnici populare pentru operația de schimbare de sex MTF (SRS)

1. SRS cu inversiune a pielii penisului

  • Destinată pacienților care nu doresc un vagin pentru relații sexuale, deosebit de populară în rândul persoanelor transsexuale mai în vârstă. Adâncimea este de aproximativ 2 până la 4 cm (1 până la 2 inci) și este necesară epilarea penisului înainte de operație.
  • Operație: 2,5 ore
  • Ședere în spital: 4 nopți
  • Timp de recuperare în Tunisia: 3-4 săptămâni

2. SRS cu grefă de piele scrotală

  • Pielea din scrot este folosită pentru a crea o adâncime vaginală de până la 13-15 cm (5-6 in), în funcție de calitatea și cantitatea de piele (este posibilă o adâncime suplimentară folosind piele din zona inghinală). Aceasta este cea mai populară procedură MRS.
  • Intervenție chirurgicală: 4 ore
  • Ședere în spital: 6 nopți
  • Timp de recuperare în Tunisia: 3-4 săptămâni

3. SRS cu colonul sigmoid prin tehnică laparoscopică

  • Colonul sigmoid este folosit pentru a crea vaginul, permițând o adâncime mai mare decât este posibil cu SRS cu grefă de piele scrotală. Această tehnică este mai potrivită pentru persoanele cu mai puțină piele scrotală sau pentru cele care preferă un vagin lubrifiat, ca cel al unei femei biologice. De departe cea mai scumpă tehnică.
  • Intervenție chirurgicală: 6 ore
  • Ședere în spital: 7 nopți
  • Timp de recuperare în Tunisia: 3-4 săptămâni

Cât timp trebuie să rămân în Tunisia pentru o operație de schimbare de sex (de la bărbat la femeie)?

Mulți pacienți preferă să se opereze în străinătate, deoarece este mult mai ieftin, iar majoritatea țărilor, cum ar fi Tunisia, au o rată de succes foarte mare în ceea ce privește chirurgia plastică și chirurgia de schimbare de sex.

Recuperarea după operație va fi un proces lung și dureros. De asemenea, va necesita mai multe proceduri de urmărire și o monitorizare constantă. Prin urmare, va trebui să rămâneți în spital un pic mai mult timp până când veți fi gata de externare. În general, planificați să rămâneți în Tunisia timp de cel puțin 3 săptămâni după operație, ceea ce vă va da timp pentru îndepărtarea cusăturilor și pentru câteva săptămâni de vizite de monitorizare cu chirurgul.

Care este timpul de recuperare pentru o operație de schimbare de sex (de la bărbat la femeie) în Tunisia?

Fumatul este puternic descurajat înainte și după operație. Fumatul trebuie evitat timp de cel puțin două săptămâni pentru a reduce riscul de nevindecare.

Cele mai multe persoane se pot întoarce la locul de muncă la 4 până la 6 săptămâni după o operație de schimbare de sex. În plus, vă puteți întoarce la muncă și la exerciții fizice intense după 2 luni. Este esențial să respectați cu strictețe toate instrucțiunile privind medicația în timpul perioadei de recuperare.

Ce fel de îngrijire ulterioară este necesară pentru operația de schimbare de sex (de la bărbat la femeie) în Tunisia?

Sprijinul social este foarte important înainte și după operație, în special sprijinul din partea familiei și a prietenilor apropiați. Trebuie să fiți stabil din punct de vedere social și emoțional înainte de a vă supune operației. De aceea, aveți nevoie de consiliere adecvată pentru a vă ajuta în ceea ce privește bunăstarea emoțională. Trebuie să vă pregătiți din punct de vedere mental, înainte, în timpul și după tranziție, deoarece aceasta poate fi foarte dificilă și stresantă.

De asemenea, este important să faceți controale periodice la medicul dumneavoastră local pentru a monitoriza progresul recuperării și pentru a evita complicațiile.

Care este rata de succes a operației de schimbare de sex (de la bărbat la femeie) în Tunisia?

Rata de succes a operației de schimbare de sex este foarte mare în zilele noastre, având în vedere progresele tehnologice și experiența mai mare a chirurgilor. Operația de schimbare de sex de la bărbat la femeie are o rată de succes mai mare decât cea de schimbare de sex de la femeie la bărbat, motiv pentru care tot mai mulți transsexuali de sex masculin optează pentru schimbarea de sex.

Cu toate acestea, având în vedere natura și complexitatea acestui tip de operație, trebuie să fiți, de asemenea, conștienți de complicațiile sale. De exemplu, există întotdeauna un posibil risc de infecție, durere severă, având în vedere natura intruzivă a operației și potențialul de coagulare a sângelui și de cicatrizare.

Posibilele efecte secundare pot include, de asemenea, reducerea senzației sexuale și a orgasmului, fistula (deschiderea dintre rect și vagin), micșorarea vaginului și creșterea de păr în vagin din țesutul grefat și moartea parțială a țesutului folosit pentru a crea noul vagin.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️