Liposucția coapselor în Tunisia

liposucție coapse 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre liposucția coapselor în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o liposucție de coapsă de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre liposucția coapselor în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are un scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Prețul liposucției coapselor în Tunisia

În Tunisia, costul mediu al liposucției coapsei este de 1.800 de euro. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează între 1 și 2 ore. Durata de ședere este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 7 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Liposucția coapselor1800 €

Știați că? Liposucția este cea mai frecventăoperație de chirurgie estetică efectuată în lume, imediat înaintea operației de mărire a sânilor. Și nu este întâmplător: atât pentru bărbați, cât și pentru femei, acumularea de grăsime în anumite zone ale corpului este adesea o sursă de complexe.

Este acesta cazul dumneavoastră? În acest articol, vă vom spune tot ce trebuie să știți despre liposucția coapselor în Tunisia.

Signes de vieillissement des cuisses : peau d'orange
Semnele de îmbătrânire a coapselor: pielea de coajă de portocală

Ce este liposucția coapselor?

Liposucția sau liposucția coapselor este o operație de chirurgie estetică relativ frecventă în Tunisia. După cum sugerează și numele său, aceasta are ca scop eliminarea acumulărilor de grăsime de pe coapse.

În funcție de nevoile și dorințele pacientului, operația poate fi efectuată la diferite niveluri:

  • La interiorul coapselor: este foarte frecvent ca pielea să formeze “valuri” la acest nivel. După îndepărtarea excesului de grăsime, se poate efectua un lifting facial pentru a strânge pielea.
  • Pe partea exterioară a coapselor, cunoscută și sub numele de ” saci de șale”: este o solicitare foarte frecventă din partea femeilor și este o modalitate eficientă de a subția silueta.
  • Pe partea din spate și din față a coapselor: aceste zone se tratează cu moderație, deoarece pielea este fragilă și nu foarte elastică.

Atunci când toate aceste zone sunt tratate în cadrul aceleiași operații, vorbim de liposucția circulară a coapselor. Aceasta se efectuează sub anestezie generală, în timp ce un anestezic local este în general suficient pentru a trata o singură zonă.

Améliorer l'apparence esthétique des cuisses
Îmbunătățirea aspectului estetic al coapselor

Pentru a menține o siluetă armonioasă, chirurgul dumneavoastră poate efectua, de asemenea, o liposucție la nivelul șoldurilor, al feselor sau al genunchilor. El vă va informa despre acest lucru în timpul vizitei preoperatorii.

Liposucția coapselor: pentru cine și de ce?

Din cauza fluctuațiilor hormonale și a distribuției celulelor adipoase în fese și șolduri, femeile sunt mai predispuse să se supună unei liposucții a coapselor.

Cu toate acestea, tot mai mulți bărbați apelează acum la această operație în încercarea de a-și recăpăta o siluetă mai armonioasă.

În plus, procedura este adesea mai ușoară în cazul pacienților mai tineri, deoarece țesutul este mai ferm și rezultatele mai previzibile. Cu toate acestea, pacienții mai în vârstă pot obține rezultate excelente, iar mulți dintre ei regretă că nu au făcut pasul mai devreme.

Există două motive principale pentru care ați putea dori să vă supuneți unei liposucții a coapselor: frecarea coapselor provoacă disconfort și duce la iritații, sau pur și simplu doriți să vă rafinați partea inferioară a corpului. În acest din urmă caz, este important să țineți cont de faptul că liposucția nu este o soluție pentru obezitate, ci pur și simplu un mijloc de remodelare a siluetei.

În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că liposucția coapselor este contraindicată în următoarele cazuri:

  • femeile însărcinate: se recomandă să se amâne operația până după sarcină și, dacă este necesar, până după alăptare;
  • pentru pacienții care suferă de anumite boli, cum ar fi leucemia sau diabetul;
  • persoanele cu antecedente de flebită sau embolie pulmonară.

Există și alți factori de risc, cum ar fi fumatul, administrarea de anticoncepționale sau excesul de greutate: toate aceste aspecte vor fi luate în considerare de către chirurgul dumneavoastră în timpul vizitei preoperatorii.

Diferitele etape ale operației

Deși mulți pacienți călătoresc în Tunisia pentru a beneficia de tarife preferențiale, procedura de liposucție a coapselor este exact aceeași ca în Europa.

Consultația preoperatorie

Ca la orice operație chirurgicală, veți avea o primă consultație cu chirurgul dumneavoastră pentru a discuta despre așteptările dumneavoastră și despre starea dumneavoastră generală de sănătate.

Medicul dumneavoastră va efectua apoi un examen detaliat al morfologiei dumneavoastră, evaluând în special elasticitatea pielii șiamploarea masei de grăsime care urmează să fie îndepărtată.

Între o lună și 48 de ore înainte de operație, vă veți întâlni, de asemenea, cu medicul anestezist pentru a stabili tipul de anestezie cel mai potrivit pentru situația dumneavoastră.

Simulation avant après une liposuccion des cuisses
Simulare înainte și după liposucția coapselor

În cazul în care liposucția urmează să fie efectuată pe mai multe zone simultan, se va recomanda sistematic anestezia generală, asigurându-vă că nu aveți contraindicații pentru acest tip de procedură.

Desfășurarea operației

Liposucția coapselor este o operație relativ scurtă, care durează între 1 și 2 ore, în funcție de amploarea zonelor care urmează să fie tratate.

În general, se efectuează în regim ambulatoriu: operația este programată dimineața și vă puteți întoarce acasă la sfârșitul după-amiezii. În funcție de cantitatea de grăsime îndepărtată, poate fi totuși necesar să petreceți o noapte în clinică pentru a monitoriza eventualele complicații.

În ziua operației, chirurgul va începe prin a marca zonele care urmează să fie aspirate cu ajutorul unui stilou cu vârf de pâslă special. Veți fi apoi anesteziat și se vor face incizii mici de 3 sau 4 milimetri: acestea sunt în general plasate în pliurile naturale ale pielii pentru a rămâne cât mai discrete.

Liposuccion des cuisses en Turquie : Photo avant et après
Liposucția coapselor în Turcia: fotografii înainte și după

În această etapă a procedurii, se infiltrează soluție salină sub piele pentru a limita sângerarea și a facilita extragerea grăsimii.

Celulele de grăsime sunt apoi aspirate cu ajutorul unor canule de spumă: microtuburi cu diametrul de câțiva milimetri, special concepute pentru a proteja pielea și țesuturile. Introduse prin inciziile făcute la începutul operației, tuburile aspiră treptat grăsimea de la suprafață și din profunzimea corpului, astfel încât să se obțină un rezultat omogen și fără neregularități.

Odată operația finalizată, elasticitatea pielii îi va permite acesteia să se întindă în mod natural. În unele cazuri, totuși, poate fi necesară o operație de lifting pentru a întări și tonifia coapsele.

În cele din urmă, chirurgul vă va potrivi un pantalon de compresie (o îmbrăcăminte de compresie). În urma liposucției, grăsimea îndepărtată este înlocuită în mod natural de apa din corp, ceea ce duce la umflături. Chiloțelul va ajuta la limitarea acestui fenomen, protejând în același timp zona operată.

Chiloți de susținere

După operație

În urma operației, veți simți dureri moderate, care pot fi ușor ameliorate cu ajutorul analgezicelor prescrise de medic. A doua zi, puteți face un duș în timp ce scoateți chiloții de susținere. În general, chiloțelul trebuie purtat timp de 4-6 săptămâni, în timp ce edemul dispare în mod natural după 5-15 zile.

În primele câteva săptămâni după operație, este adesea indicat sămasați coapsele. Această acțiune mecanică are mai multe avantaje. În special, aceasta ajută la :

  • favorizeze eliminarea toxinelor ;
  • a îmbunătăți oxigenarea țesutului cutanat;
  • îmbunătăți circulația limfatică
  • să reducă umflăturile;
  • să reducă durerea.

În funcție de dorințele și de bugetul dumneavoastră, puteți efectua singur masajul zilnic sau puteți angaja un fizioterapeut sau un maseur.

Simulation d'une liposuccion en Turquie
Simulare de liposucție în Turcia

Deși primele rezultate ale liposucției sunt vizibile imediat ce operația este finalizată, în general este nevoie de câteva luni pentru ca organismul să se recupereze complet în urma operației. Urmând cu atenție sfaturile date de chirurgul dumneavoastră, vă puteți aștepta să vedeți rezultatele finale după aproximativ 3 sau 4 luni.

Cât costă o liposucție a coapselor în Tunisia?

Dacă pur și simplu căutați să faceți câteva economii, atunci vă sfătuim să mergeți în Tunisia pentru această procedură. În funcție de clinică, prețul liposucției coapselor variază de la 1.800 de euro la 2.500 de euro, pentru aceeași calitate a îngrijirii.

În plus, echipele noastre de la fața locului vă vor însoți de la sosirea la aeroport și pe toată durata șederii dumneavoastră. Un traducător va fi la îndemână pentru a vă asigura că beneficiați de un tratament de înaltă calitate în limba dumneavoastră. Așadar, tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați de sejurul dvs. în deplină liniște!


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta să faceți din operațiunea dvs. în Tunisia un succes, în mod gratuit. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️