Liposucția coapselor în Turcia

preț ridicare coapse Turcia 1
Scris de Laurence

Liposucția coapselor sau “cruroplastia” în Istanbul, Turcia este cea mai eficientă metodă de eliminare a grăsimii pentru persoanele care au grăsime persistentă pe corp, în special pe coapse.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Liposucția coapselor în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă liposucția coapselor în Turcia?

Prețul mediu al liposucției coapsei în Turcia în Istanbul este de 1.800 €, cu un preț minim de 1.500 € și un preț maxim de 2.100 €. Acest lucru depinde de durata operației.

ProceduraPreț Turcia
Liposucția coapselor1800 €

Ce este liposucția coapselor?

Liposucția coapselor sau “cruroplastia” în Istanbul, Turcia este cea mai eficientă metodă de eliminare a grăsimii pentru persoanele care au grăsime persistentă pe corp, în special pe coapse.

Pierderea în greutate depinde de diverși factori, de la hormoni până la ereditate. Persoanele cu un metabolism rapid pot pierde în greutate foarte ușor. Cu toate acestea, există și persoane care se luptă să slăbească, chiar dacă fac multe exerciții fizice sau urmează o dietă strictă.

Mai mult, chiar și o persoană slabă poate avea probleme cu grăsimea acumulată local, de exemplu pe coapse. În aceste cazuri, intră în joc chirurgia plastică din Turcia, care oferă o intervenție chirurgicală de îndepărtare a grăsimii, și anume liftingul coapselor.

Multe persoane aleg să facă liposucție în străinătate, deoarece este o modalitate mai rapidă și mai ieftină de a elimina excesul de grăsime de pe coapse. Deoarece țara oferă prețuri ieftine pentru liposucție, pe lângă rezultatele fascinante, liposucția în Turcia devine din ce în ce mai populară.

Ce este operația de liposucție?

Liposucția în Turcia este o operație de îndepărtare a grăsimii care poate fi folosită pentru a viza zone specifice și diferite ale corpului, inclusiv coapsele. Este posibil să se facă o liposucție corporală completă sau parțială pentru zone precum: spate, brațe, piept, abdomen, șolduri, picioare, fese, genunchi sau glezne.

Liposucția în Istanbul poate fi combinată și cu alte operații pentru a obține rezultate mai bune. După cum arată statisticile, liposucția și abdominoplastia sunt cele mai populare combinații în rândul persoanelor care își doresc un abdomen plat. Așadar, pentru ca visul să devină realitate, cum funcționează liposucția?

În Turcia, liposucția presupune aspirarea grăsimii dintr-o parte a corpului cu ajutorul unei canule speciale conectate la un aparat cu vacuum. Operația de extragere a grăsimii se efectuează sub anestezie generală și durează între una și două ore, în funcție de tehnica de liposucție folosită.

Vedeți și: Liposucție pentru abdominoplastie în Turcia

Tehnici de liposucție a coapselor în Turcia

Profitând de cele mai recente tehnologii, liposucția în Turcia oferă o mare varietate de opțiuni. Deși toate au ca scop eliminarea grăsimii, fiecare tehnică funcționează diferit față de celelalte. Există trei tehnici principale de liposucție în Turcia:

  • Liposucția tradițională: Această tehnică presupune îndepărtarea grăsimii de pe coapse prin aspirație cu ajutorul unor canule fine care sunt introduse sub piele prin mici incizii de 2 până la 3 milimetri. Liposucția tradițională în Turcia este preferată în special atunci când candidatul are o cantitate mare de grăsime sau caută o liposucție ieftină.
  • Liposucția cu laser: Este o tehnică de liposucție rapidă și mai puțin traumatică, care facilitează eliminarea grăsimii acționând selectiv asupra țesutului adipos și făcându-l lichid cu ajutorul undelor ultrasonice. În acest fel, se pot obține rezultate mai naturale ale liposucției care sunt greu de obținut într-un timp atât de scurt cu alte proceduri chirurgicale.
  • Liposucția cu laser de înaltă definiție (Hi-def): Acesta este un sistem deliposucție care utilizează undele ultrasonice combinate cu rezonanța. Acesta permite chirurgului să elimine grăsimea în timp ce sculptează anumite zone ale coapselor, lucrând pe baza anatomiei proprii a pacientului prin descoperirea mușchilor acestuia. Deoarece este deosebit de eficientă în îndepărtarea și definirea grăsimii de pe burtă, liposucția de înaltă definiție în Turcia este preferată în special de bărbați ca operație cu șase benzi.

Urmărirea postoperatorie pentru cruroplastie

Deși orice operație de chirurgie plas tică în Turcia implică riscuri și complicații, liposucția în Turcia este o procedură sigură atâta timp cât pacientul îndeplinește condițiile necesare și operația este efectuată de un chirurg plastician calificat într-o sală de operație bine echipată.

Deoarece liposucția în Turcia este o procedură minim invazivă care nu necesită incizii mari, recuperarea după liposucție este blândă și rapidă, dar și treptată. Pacienții trebuie să se odihnească timp de una până la două săptămâni, în funcție de amploarea corpului operat.

Cusăturile sunt de cele mai multe ori dizolvabile, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru cei care au timp limitat pentru a se supune unei liposucții în străinătate. Pacienții care se supun unei intervenții chirurgicale de îndepărtare a grăsimii pot prezenta, de asemenea, vânătăi și umflături după liposucție, care vor dispărea treptat în următoarele luni.

Cine ar trebui să se supună unei liposucții a coapselor?

Este esențial să subliniem că liposucția nu este o operație de slăbire, ci mai degrabă o operație de remodelare a coapselor. Liposucția nu este un tratament pentru obezitate, celulită sau o operație de slăbire și nu poate fi înlocuită de exercițiile fizice și de bunele obiceiuri alimentare.

Liposucția este o procedură de chirurgie plastică prin care se îndepărtează grăsimea din anumite zone ale corpului cu ajutorul unui aspirator special. Este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie plastică atât pentru bărbații, cât și pentru femeile care se luptă cu buzunare încăpățânate de grăsime.

Această afecțiune poate cauza probleme de sănătate, dar poate, de asemenea, să îi facă pe oameni să fie nemulțumiți de imaginea lor corporală și să le limiteze libertatea de a se îmbrăca așa cum își doresc. Această intervenție chirurgicală îndepărtează celulele grase voluminoase din coapse care rezistă la dietă și la exerciții fizice.

Liposucția poate fi folosită în multe zone, inclusiv abdomen, talie, coapse, șolduri, fese, brațe, gât, interiorul genunchiului, piept, bărbie, viței și glezne. Cantitatea de țesut adipos care poate fi îndepărtată depinde în principal de starea de sănătate a pacientului și de zona în care se află grăsimea.

Operația de liposucție durează aproximativ una până la patru ore, în funcție de amploarea operației, și se efectuează sub anestezie generală. Pentru operație, se introduce un tub îngust printr-o mică incizie în apropierea zonei vizate. Acest tub este apoi atașat la un aspirator puternic care este tras înainte și înapoi prin excesul de grăsime pentru a o extrage, păstrând vasele de sânge și nervii intacte.

Este posibil să apară dureri, umflături și vânătăi după procedură, iar medicul dumneavoastră vă poate sugera să purtați o îmbrăcăminte de compresie pentru a ajuta la menținerea țesuturilor laolaltă și pentru a oferi sprijin timp de două până la patru săptămâni.

Ar trebui să vă puteți întoarce la muncă în doar câteva zile și să vă reluați activitatea normală în aproximativ o săptămână sau două. Rezultatele finale vor fi vizibile după trei luni.

Liposucția poate fi efectuată singură sau împreună cu alte proceduri de chirurgie plastică, cum ar fi o operație de lifting facial, o reducere a sânilor sau o abdominoplastie. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre liposucția abdominoplastică în Turcia.

Rezultatele liposucției coapselor

Atunci când este efectuată de un chirurg plastician talentat, în condițiile potrivite, este pe deplin posibil să se obțină rezultate satisfăcătoare ale liposucției în Turcia. Desigur, rezultatele liposucției pot varia în funcție de tehnica utilizată.

Cu alte cuvinte, ar fi mai ușor de ales tehnica Hi-Def dacă candidatul urmărește șase pachete cu liposucție, în timp ce liposucția tradițională ar fi cea mai eficientă opțiune pentru persoanele care au nevoie de o cantitate mare de grăsime eliminată mai degrabă decât definită.

În plus, liposucția Vaser și liposucția tradițională diferă și în ceea ce privește timpul de recuperare, prima oferind rezultate mai rapide decât cea de-a doua.

Cu toate acestea, după o operație de liposucție în Turcia, este de așteptat ca pacienții să experimenteze o oarecare umflătură și vânătăi, astfel încât este nevoie de câteva luni înainte de a putea vedea rezultatele complete ale liposucției.

În timpul perioadei de recuperare, este esențial să urmați cu atenție instrucțiunile chirurgului dumneavoastră. Majoritatea pacienților se pot întoarce la serviciu în câteva zile și își pot relua activitățile obișnuite după aproximativ trei săptămâni.

Un tip special de îmbrăcăminte de compresie va fi purtat de către pacient în timpul perioadei de recuperare. Este posibil să dureze câteva luni pentru ca umflătura postoperatorie să dispară complet și, pe măsură ce aceasta se întâmplă, ar trebui să continue să se dezvolte o nouă siluetă și o imagine de sine îmbunătățită.

În plus, pot fi plasate drenaje temporare peste inciziile de sub piele pentru a elimina orice exces de sânge sau lichid. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre instrucțiunile pre și postoperatorii pentru liposucția din Istanbul.

Rezultatele liposucției vor fi de lungă durată, cu condiția să vă mențineți o greutate stabilă și o stare fizică generală bună.

Îmbunătățirea siluetei dumneavoastră va fi și mai vizibilă după ce hematoamele vor dispărea.

  • Odată cu vârsta, este firesc să se piardă din fermitate, dar majoritatea îmbunătățirilor ar trebui să fie relativ permanente.
  • Îmbunătățirea proporțiilor coapselor.
  • Purtați haine mai mari.
  • Încurajați un stil de viață mai sănătos pentru a menține forma actuală a corpului.
  • Vă simțiți mai atractivă.

Beneficiile liposucției în Turcia

CeaMaiBunaClinica.com oferă pacienților internaționali rezultate operaționale fascinante la prețuri ieftine de liposucție. Pachetele oferite nu includ doar tratamentul, ci și tot ceea ce pacienții ar putea avea nevoie în timpul călătoriei lor medicale, cum ar fi cazarea, transferul și găzduirea unui pacient internațional.

Liposucția asistată de CeaMaiBunaClinica.com vă oferă garanția celui mai bun preț:

  • Liposucție coapse de cea mai bună calitate
  • 4 nopți de cazare la un hotel de 4 stele
  • 1 noapte de spitalizare
  • Transferuri între aeroport și hotel cu o mașină privată
  • Gazdă personală internațională
  • Controale regulate și monitorizare
  • Îmbrăcăminte de suport medical, etc.

Alegând liposucția în Istanbul, vă optimizați șansele de succes.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️