Liposucție a pielii în Turcia

liposucție de șold preț 1
Scris de Émilie

Liposucția șoldurilor în Turcia este o procedură utilizată pentru remodelarea șoldurilor. Aceasta poate implica proteze sau injecții de grăsime pentru a le mări, sau liposucție pentru a le reduce dimensiunea.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre liposucția de șold în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul liposucției de șold în Turcia

Costul mediu al unei liposucții de șold în Turcia în Istanbul este de 1.600 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 800 de euro la 2.400 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Liposucție de șolduri1600 €

Ce este liposucția de șolduri?

Liposucția de șolduri în Turcia este o procedură care remodelează șoldurile. Aceasta poate implica proteze sau injecții de grăsime pentru a le mări, sau liposucție pentru a le reduce dimensiunea.

Mulți pacienți se supun remodelării șoldurilor pentru a da corpului lor o formă mai proporțională, mai în armonie cu restul corpului.

Pacienții care au nevoie de o liposucție a șoldurilor în Turcia sunt mai întâi examinați, ținându-se cont de dorințele lor. Metoda chirurgicală este stabilită pe baza conturului corpului, a circumferinței taliei și a formei șoldurilor în raport cu picioarele.

În funcție de forma actuală a șoldurilor și de aspectul dorit, injecțiile de grăsime pot fi suficiente. La unii pacienți, sunt necesare implanturi de silicon pentru a lărgi și îndrepta șoldurile. Implanturile de silicon sunt realizate dintr-un gel și soluții lichide, ceea ce face ca scurgerile să fie aproape imposibile.

Vedeți și: Chirurgie estetică în Turcia

Operația de mărire a șoldurilor

Operația de mărire a șoldurilor se efectuează sub anestezie generală. Operația durează între 2 și 3 ore. Aceasta variază în funcție de cerințele chirurgicale ale pacientului.

După 2 săptămâni de la operația de mărire a șoldului, pacientul este programat pentru consultații frecvente cu medicul pentru a monitoriza progresul.

Operația de reducere a șoldului

Operația de reducere a șoldurilor se efectuează pentru a reduce dimensiunea șoldurilor prin extragerea grăsimii. Zona abdominală, grosimea picioarelor și structura corpului sunt importante. Este posibil să nu fie posibil să se reducă șoldul atât de mult pe cât ați dori. Dimensiunea naturală a șoldului trebuie să fie determinată înainte de operație.

Îngrijirea postoperatorie

  • Zona chirurgicală trebuie să rămână uscată timp de două zile. Acest lucru înseamnă evitarea băilor și dușurilor.
  • Un corset specializat trebuie purtat timp de 4 până la 5 săptămâni după operație.
  • Sportul trebuie evitat timp de câteva luni.
  • Trebuie luate măsuri de precauție pentru a proteja zona feselor. În special, trebuie să se aibă grijă atunci când se stă jos.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️