Liposucție de saddlebags în Turcia

preț lipoaspirație cu saci de șale 1
Scris de Laurence

Genunchii sunt un alt termen pentru coapsele exterioare. În această zonă se găsesc adesea pungi mari de grăsime, ceea ce poate da impresia că coapsele exterioare sunt mai late și mai proeminente.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liposucția de șale în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o liposucție a genunchilor de șale în Turcia?

Costul mediu al unei liposucții de genunchii în șale în Istanbul, Turcia este de 1.800 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.600 € la 2.000 €.

ProceduraPreț Turcia
Liposucție a genunchilor de șale1800 €

Ce este liposucția genunchilor de șale?

Saddlebags este un alt termen pentru partea exterioară a coapselor. În această zonă se găsesc adesea pungi mari de grăsime, ceea ce poate face ca partea exterioară a coapselor să pară mai lată și mai proeminentă. Partea superioară a coapselor poate părea mai lată decât șoldurile.

Genunchii sunt, de asemenea, o zonă a corpului care este dificil de țintit cu o dietă sănătoasă și un program de exerciții fizice. Această zonă se poate agrava în timp, pe măsură ce îmbătrânim și metabolismul nostru începe să încetinească. Ca urmare, este adesea o zonă a corpului foarte puțin iubită.

Din fericire, liposucția în Turcia este o opțiune pentru eliminarea genunchilor.

Cât de eficientă este liposucția în reducerea genunchilor de șale?

Liposucția este o soluție foarte eficientă în Istanbul pentru cei care nu au reușit să își piardă hățurile printr-un stil de viață sănătos. Liposucția este capabilă să elimine grăsimea încăpățânată, lăsându-vă în același timp cu o siluetă feminină.

Pot să fac liposucție a genunchilor de șale?

Dacă ați încercat să vă reduceți dimensiunea coapselor exterioare prin metode precum dieta și exercițiile fizice, fără succes, și ați dori să vă fie eliminată grăsimea, este posibil să fiți un candidat potrivit.

De asemenea, trebuie să aveți un IMC mai mic de 30. Din motive de sănătate, nu putem oferi această procedură persoanelor cu un IMC de peste 30, deoarece riscul de complicații este prea mare.

De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să nu fumați sau să puteți renunța la fumat cu cel puțin două săptămâni înainte de operație și pe toată perioada de recuperare. Trebuie să aveți așteptări rezonabile în ceea ce privește rezultatele operației.

Cum se realizează liposucția de șale în Turcia?

Liposucția de șale în Turcia se realizează folosind o tehnică numită PAL lipo. Aceasta este o metodă de liposucție foarte frecvent utilizată.

Spre deosebire de alte metode de liposucție, lipo PAL nu folosește căldură. Acest lucru înseamnă că evitați daunele termice externe și interne, precum și semnele distinctive ale liposucției, cum ar fi ondulația pielii.

Lipo PAL presupune injectarea unei soluții care conține un anestezic local și un vasoconstrictor în coapsele exterioare. Acest lucru nu numai că înmoaie grăsimea, dar reduce și riscul de sângerare, hematom și umflături.

În continuare, liposucția asistată este utilizată pentru a aspira globulele de grăsime. Astfel se evită deteriorarea rețelei stromale și a vaselor de sânge, ceea ce reduce riscul de hematom. Se folosește apoi o canulă vibrantă pentru a se asigura că celulele de grăsime sunt separate de țesutul conjunctiv.

Etapa finală este cea de redistribuire, în care grăsimea rămasă este echilibrată și mutată în alte zone fără a fi reinjectată, lăsând coapsele exterioare conturate și netede.

Procedura se efectuează sub anestezie AIVT. Acesta este un tip mai avansat de anestezie intravenoasă. Vă veți putea trezi mai repede după procedură și veți avea o senzație mai mare de bunăstare.

Cum este perioada de recuperare?

După o liposucție a genunchilor în Turcia, este normal să simțiți o oarecare umflătură, care ar trebui să dispară după 7 până la 10 zile.

Va trebui să vă luați cel puțin două-trei zile libere pentru a vă recupera complet. Ar trebui să evitați exercițiile fizice intense timp de cel puțin două săptămâni. După aceea, puteți relua exercițiile fizice ușoare. Veți putea să vă reluați activitățile zilnice obișnuite după un total de șase săptămâni.

Vi se va cere să purtați un articol de compresie în jurul șoldurilor. Acest lucru va ajuta la accelerarea perioadei de recuperare prin reducerea umflăturii și menținerea coapselor în cea mai bună formă posibilă.

Va trebui să purtați în permanență articolul de compresie timp de trei săptămâni, cu excepția scăldatului. După aceea, va trebui să purtați haina de compresie timp de încă trei săptămâni, dar numai în timpul zilei.

Rezultatele acestei operații de chirurgie estetică în Turcia sunt imediat vizibile. Cu toate acestea, va dura între trei și cinci luni pentru ca umflătura să dispară complet.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️