Implanturi dentare în aceeași zi

sameday dental dubai 1

Same Day Dental Implants este specializată în îngrijire dentară. Înființată în 2012, această clinică certificată este situată în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și întrebați despre prețurile pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

SameDay Dental Implants, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Clinica stomatologică SameDay Dental Clinic a fost înființată în 2012, iar specialiștii stomatologi cu înaltă calificare sunt capabili să înlocuiască dinții lipsă în decurs de o zi prin încărcarea imediată a implanturilor dentare. Prin utilizarea de implanturi înclinate, plasate direct în osul disponibil, este mult mai puțin probabil ca procedura să necesite o grefă osoasă, care este în mod normal asociată cu plasarea implanturilor și care poate fi dureroasă.

Tehnica bine documentată a “implantului în aceeași zi” permite încărcarea imediată a implanturilor, permițându-vă să plecați cu “dinți în aceeași zi” și cu un zâmbet de care să fiți mândru în 6 ore. Porțelanul sau alte accesorii sunt garantate timp de 5 ani, ceea ce înseamnă că, în cazul în care dinții protetici sunt deteriorați, aceștia vor fi reparați sau înlocuiți gratuit.

Cu echipa noastră de specialiști chirurgi bucali și maxilo-faciali, prostodonți și maeștri stomatologi, toți disponibili sub același acoperiș, folosind cea mai recentă tehnologie CT și 3D, pacienții din Orientul Mijlociu și turiștii medicali au acces la “implanturi dentare în aceeași zi” eficiente și nedureroase.


Specialitatea clinicii:

Îngrijire dentară
Radiografii dentare
Curățare dentară
Obturație dentară
Reconstrucție corono-radiculară
Scanări dentare
Albirea dinților
Extracție dentară
Extracție dentară
Fațetare dentară
Implant dentar
Dinte
Grefă osoasă
Tratamentul unui chist dentar
Consultație de stomatologie cosmetică
Control stomatologic
Coroană dentară
Consultații stomatologice

Servicii

Wifi gratuit
Camere cu acces PRM
Telefon în cameră
TV în cameră


Oraș: Dubai – Țară: Emiratele Arabe Unite – Fondată în 2012
Acreditare: Nu există informații – Limba(ele) vorbită(e): engleză, franceză, italiană, rusă


SameDay Dental Implants review

Dodi B
Dodi B
13:57 12 Sep 23
Dr Karim mi-a fost recomandat de câțiva prieteni, după ce dentistul meu de lungă durată a părăsit Dubaiul.Sunt genul de pacient (nervos) care va călători oriunde (da chiar și într-un alt oraș) pentru un dentist bun, iar în Dr Karim, am găsit unul grozav.El este foarte etic și sunt aliniat cu filosofia lui de „dacă nu este stricat, nu o repara!”Este foarte minuțios, dar răbdător... își face timp să explice totul în cât de multe detalii aveți nevoie, foarte priceput și blând. Toate procedurile pe care le-am avut cu el de-a lungul anilor au fost extrem de fluide, din fericire.Clinica este bine întreținută, personal foarte amabil și competent. Îmi place în special să pot rezerva prin WhatsApp cu o ființă umană la celălalt capăt.După ce locuiesc în Dubai de peste un deceniu, aceasta este una dintre cele mai bune recomandări pe care le-am primit.. Aș recomanda cu căldură.
yogini udeshi
yogini udeshi
17:59 14 Sep 23
Am fost la o operație dublă de extracție a molari de minte pentru fiica mea. Dr. Roy a fost extrem de blând, complet profesionist, meticulos detaliat și surprinzător de grijuliu. Ne-a fost disponibil pe WhatsApp până când s-a produs vindecarea completă. Și nu a trebuit niciodată să așteptăm un răspuns și au fost întotdeauna detaliate, simplificate și liniștitoare. L-as recomanda intr-o clipa!!
David
David
11:58 23 Oct 23
După un accident nefericit, pierdusem 1 dinte și îmi rupisem 2 dinți. Nu aștept cu nerăbdare toată durerea și necazul pentru a remedia acest lucru, am dat peste implanturi dentare Same Day.După ce le-am trimis un e-mail pentru a solicita o programare, am primit un răspuns rapid și clar, invitându-mă la clinică. Nesigură și nerăbdătoare cu privire la cum să-mi repar dinții, am fost întâmpinat cu căldură și profesionalism de către Clinica Same Day și personalul lor când am ajuns. După consultarea amabilului și competent dr. Roy, incertitudinea mea dispăruse imediat. Mi-a oferit un plan de tratament clar, asigurându-se că toate nevoile mele sunt îngrijite perfect.În aceeași zi (cum sugerează și numele clinicii), am avut prima întâlnire pentru a-mi repara dinții. De acolo înainte, am ajuns să experimentez cel mai mare nivel de servicii pe care l-am experimentat vreodată în orice tip de afacere.O echipă care lucrează împreună fără probleme, comunicare foarte rapidă și clară, disponibilitate flexibilă pentru întâlniri, lucru extrem de precis și, cel mai important; o echipă respectuoasă, super amabilă, care se mândrește cu munca lor!Nu am simțit nicio durere pe parcursul procedurilor și am fost îngrijită perfect la fiecare pas de-a lungul drumului. Nu mi-aș fi bănuit niciodată că mergi la o astfel de clinică ar putea fi o experiență atât de plăcută! M-au ajutat chiar să depun cererea la asigurări. Aș recomanda acest loc oricărei persoane care doresc să efectueze lucrări stomatologice și își dorește tot ce este mai bun pentru el/ea.Vă mulțumesc tuturor pentru serviciul și amabilitatea uimitoare și mulțumiri speciale Dr. Ramy pentru că s-a asigurat că coroanele/dinții mei sunt acum perfect simetrici și la locul lor. Sincer, v-aș mulțumi tuturor pe nume dacă v-aș ști toate numele... ;)Vă doresc toate cele bune!
Bernard Boodeea
Bernard Boodeea
13:29 20 Nov 23
Experiența SameDay Dental a fost uimitoare. Au fost foarte profesioniști, s-au asigurat că îmi verifică toți dinții și au dat o recomandare completă. Obținerea unei întâlniri și urmărirea a fost ușor, chiar dacă locuiesc într-o altă țară. Într-o singură zi, am terminat toată munca fără nicio durere și cu un serviciu de limuzină care să mă aducă înapoi. Foarte recomandat cu un serviciu excelent chiar dacă locuiți în străinătate.
Caleasca Anisoara
Caleasca Anisoara
14:30 28 Oct 23
Imi face placere sa recomand clinica stomatologic din Dubai.SAME DAY Implant. . In calitate de pacienta am beneficial de competenta specialistilor din aceasta clinica modern.Eu sunt o femeie de 48 de ani și in urma cu 2ani am avut parte de o experienta urata cu datura din cauza unui doctor din Jersey. Dar am ajuns in Dubai și am întâlnit acesti ingeri care miau dat cea mai buna veste .DA NOI PUTEM SA TE SALVAM .Acestor 2 îngeri țin sa le mulțumesc și sa le spun cât de mult ii iubesc.Ma înclin in fata Dr chirurg implantolog COSTA NICOLOPOULOS .DR RAMY TAMZOUK și nu în ultimul rand întregi echipe .Și când zi asta e o echipa mare și frumoasa .De la șoferul care vine sa te ia de la domiciliu și pina la Dr .Serviciile sunt de o calitate super bună. EU am avut o lucrare destul de complicata dar ei au reușit ca eu sa am zâmbetul pe fata în doar 10 zile.Va recomand cu mare drag și cu cea mai mare încredere. Mulțumesc întregi echipe SAMDAY DENTAL IMPLANTS.😘❤️❤️😘
Ahmed El Gohary
Ahmed El Gohary
08:56 09 Mar 23
Recent, am avut o experiență excelentă la SameDay Dental Clinic din Dubai și recomand cu căldură această clinică oricărei persoane din Emiratele Arabe Unite care caută îngrijire dentară. Din momentul în care am ajuns, personalul a fost prietenos, profesionist și atent la nevoile mele. Clinica în sine este modernă și curată, iar echipamentul este de ultimă generație. Dr. Costa și echipa sa au fost informați și pricepuți, făcându-mă să mă simt confortabil pe tot parcursul vizitei mele. Au avut timp să-mi explice opțiunile și să-mi răspundă la întrebări, iar eu m-am simțit încrezător în recomandările lor. Am fost impresionat de calitatea îngrijirii primite și am părăsit clinica simțind că am găsit cea mai bună clinică stomatologică din Emiratele Arabe Unite. Vă mulțumim, SameDay Dental Clinic, pentru serviciul dumneavoastră excepțional!
Adriana Mirage
Adriana Mirage
11:42 24 Jun 23
Experiență uimitoare cu Dr.Petrus, Dr.Costa, Myra și întreaga echipă. Mi-am făcut niște implanturi dentare și totul a fost mult peste așteptările mele. Cea mai recentă tehnologie, cu cei mai buni profesioniști calificați și o echipă foarte atentă și eficientă. Foarte recomandat!
Andrea James
Andrea James
06:48 25 Jun 23
De la fața casei până la șoferul dragut, înainte de a menționa măcar superstarurile care mi-au făcut experiența atât de bună.Nu puteam să mă gândesc să merg în altă parte.Când am ajuns în Dubai, aveam un stomatolog minunat. Ea a făcut tot posibilul și apoi a trebuit să-mi spună „ai nevoie de implanturi”. Un partener din Londra a venit să mă vadă... Nu m-am gelificat cu el. Acest lucru m-a determinat apoi să încerc „aceeași zi”. Ei bine, ce să spun. Îmi place locul și nu aș lăsa pe nimeni să se apropie de gura mea. Mulțumesc din suflet ❤️
Hasan Mohamad
Hasan Mohamad
19:26 14 Apr 24
dentist, dar când am găsit acest dentist uimitor, mi-aș dori să-l mai cunosc înainte. Tot ce știu că nu voi avea niciodată un zâmbet perfect până când Dr Karim îmi va remedia coșmarul. Foarte profesionist, dar atât de umil. Detaliu in detaliu ma ajuta foarte mult! Mulțumesc nu este suficient, dar îți voi fi recunoscător pentru totdeauna. Cel mai bun dentist din Dubai Dr Karim.👌
Afif Afham Arsad
Afif Afham Arsad
00:50 09 Apr 24
Am venit la o consultatie ortodontica si chirurgicala. Dr. Hakim și Dr. Roy (împreună cu întreaga lor echipă) au fost foarte atenți, cunoscători și răbdători în a răspunde preocupărilor și curiozităților. Toate felurile de comunicare au fost foarte normale, în sensul că unele alte locuri tind să repete un răspuns scris/repetit.Atât manierele doctorilor cât și îngrijirea față de pacienți au fost fantastice, informative și eficiente. De asemenea, copiii mei s-au simțit relaxați și încrezători.Îngrijirea și atenția după operație, disponibilitatea de a pune întrebări după operație au făcut ca experiența să fie perfectă și fără stres.Este puțin cam scump, dar am fost mulțumit de experiența fără stres, proximitatea și ușurința de a fi disponibil. De asemenea, echipa a făcut bine că a făcut tot posibilul să se potrivească programului meu, ceea ce a fost foarte cool.
ava warren
ava warren
12:58 25 Apr 24
Dr Indraniil Roy a fost grozav! Deoarece are foarte multă experiență în extracția molarilor de minte, a fost grozav la operație și mi-a liniștit nervii. Îngrijirea postoperatorie a fost foarte susținătoare, deci cu siguranță o experiență foarte pozitivă. Facilitățile sunt foarte curate, cu o sală de așteptare minunată. Personalul este tot prietenos și ospitalier, precum și serviciul fiind eficient și rapid, cu așteptare minimă. În general, foarte impresionat și aș recomanda cu siguranță altora!!
Nour Hassan
Nour Hassan
15:32 29 Apr 24
Mi s-a îndepărtat recent molarii de minte de către Dr. Roy, iar experiența a fost dincolo de pozitivă. De la început, dr. Roy a fost informativ și liniștitor, atenuând orice îngrijorare pe care le aveam cu privire la procedură. Expertiza lui a strălucit în timp ce a efectuat extracția rapid și cu atât de priceput încât am simțit foarte puțin disconfort după aceea.Personalul de la clinică a fost la fel de impresionant, oferind îngrijire excelentă și asigurându-mă că mă simt confortabil în orice moment. Instrucțiunile post-procedură au fost clare, iar textul de urmărire de la Dr. Roy a doua zi a fost o atingere atentă care a arătat angajamentul său față de îngrijirea pacientului.Combinația Dr. Roy de profesionalism, tehnică blândă și atenție personală îl face un dentist excepțional. Il recomand cu caldura oricui se confrunta cu proceduri stomatologice, in special indepartarea molarilor de minte. Mulțumirile mele sincere Dr. Roy și echipei sale pentru că au făcut ceea ce ar fi putut fi o experiență descurajantă, una remarcabil de lină.
Zhanara Zharmukhametova
Zhanara Zharmukhametova
12:31 15 Aug 23
Duminica trecută am făcut o extracție în Sameday. A fost prima dată când am avut o astfel de extracție nevătămată, în timpul procedurii și în zilele următoare. Serviciul din această clinică este la nivel înalt, este clinica mea stomatologică preferată acum! Multumesc mult Dr. Indraniil Roy si echipei sale!De asemenea, fac Aliniere cu Dr. Hakim în această clinică. Cea mai bună experiență! Medicii sunt toți foarte experimentați și bine educați, cu atât de bune maniere. Îmi place să vin la Sameday ❤️
Ethan Kozal
Ethan Kozal
08:03 12 Apr 23
Am vizitat recent implanturile clinicii dentare SameDay din Dubai pentru o extracție a molarilor de minte și pot spune cu încredere că a fost cea mai bună experiență stomatologică pe care am avut-o vreodată.Din momentul în care am intrat, personalul m-a făcut să mă simt incredibil de binevenit și în largul meu. Au recunoscut urgența situației mele și m-au dus imediat la operație. Acest nivel de eficiență și profesionalism a continuat pe toată durata vizitei mele.Dr. Indraniil Roy și echipa sa au fost absolut fantastici. Expertiza și compasiunea Dr. Roy au fost evidente de la început, deoarece și-a făcut timp să explice în detaliu procedura și să răspundă la orice întrebări pe care le aveam. Eram îngrozit să mi se scoată molarii de minte, dar comportamentul calm și liniştitor al doctorului Roy m-a liniștit. Procedura a decurs atât de bine încât nu am simțit nici măcar o stropire de durere.Întregul personal de la implanturile clinicii dentare SameDay a fost uimitor. Au fost prietenoși, abordabili și profesioniști pe tot parcursul vizitei mele. Clinica a fost curată și bine organizată și am simțit că sunt pe mâini bune în orice moment.În general, nu pot recomanda suficient implanturile clinicii dentare SameDay. Dr. Roy și echipa sa au făcut cu adevărat peste și dincolo pentru a se asigura că sunt confortabil și mulțumit de vizita mea. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe stomatologice de top, nu căutați mai departe decât implanturile din clinica dentară SameDay din Dubai.
Next Reviews

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️