Prețurile All-on-6 în Tunisia

all on 6 tunisia 1
Scris de Laura

Procedura de implant dentar all-on-6 în Tunisia este folosită pentru a restructura gura unui pacient atunci când acesta a pierdut un număr semnificativ de dinți la unul sau la ambele maxilare.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre all-on-6 în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi tunisieni calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul all-on-6 în Tunisia

Costul mediu al unui All-on-6 în Tunisia în Tunis este de 6.000 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 5500 € la 6500 €.

ProceduraPreț Tunisia
All-on-6 6000 €

Ce este All-on-6?

Această procedură este în general efectuată pentru a restructura gura unui pacient atunci când acesta a pierdut un număr semnificativ de dinți la unul sau la ambele maxilare. Procedura permite pacientului să își înlocuiască toți dinții cu șase implanturi dentare cu aspect natural.

Implanturile dentare All-On-6 în Tunisia nu necesită, în general, grefe osoase, ceea ce înseamnă că sunt soluția perfectă pentru pacienții cu densitate sau volum osos maxilar scăzut. De la început, mulți pacienți au beneficiat de dinți refăcuți, iar implantul dentar All-On-6® oferă pacienților un înlocuitor mai puternic și mai sănătos pentru proteze.

CUM FUNCȚIONEAZĂ IMPLANTURILE DENTARE ALL-ON-6®?

Procedura de implant dentar All-On-6® în Tunisia creează o proteză permanentă prin utilizarea a șase implanturi dentare. Aceștia servesc drept ancore pentru o punte sau o proteză dentară. Șase implanturi sunt plasate în maxilarul superior sau inferior pentru a ancora permanent dinții protetici. După o examinare amănunțită cu ajutorul unor raze X digitale și a unui scaner 3D cone-beam, medicul dentist evaluează structurile anatomice ale gurii. Medicul dentist va evalua apoi pierderea osoasă și va lua amprente pentru a crea un nou zâmbet.

În timp, implanturile plasate în maxilar vor fuziona cu osul maxilarului, reprezentând rădăcinile naturale și restabilind un zâmbet natural.

ÎNAINTE DE PROCEDURA DE IMPLANT DENTAR ALL-ON-6®

Procedura All-On-6® nu necesită, în general, grefe osoase. Totuși, aceasta poate fi necesară, în funcție de densitatea osoasă a pacientului. Medicul dentist va evalua și verifica gura înainte de a începe procedura și vă va informa în consecință.

ÎN TIMPUL PROCEDURII DE IMPLANT DENTAR ALL-ON-6

Medicul plasează implanturile dentare în maxilar în timp ce pacientul se află sub anestezie locală sau sedare intravenoasă. O proteză temporară poate fi apoi atașată la implanturi în timp ce acestea se vindecă, pentru a vă oferi un zâmbet frumos în aceeași zi.

DUPĂ PROCEDURA DE IMPLANT DENTAR ALL-ON-6

În primele trei luni după procedură, gura se va vindeca. Osul și gingiile își vor schimba forma pentru a se adapta la noul atașament. În această perioadă, pacienții trebuie să fie atenți să nu mănânce alimente tari sau foarte masticabile. Odată ce implanturile s-au contopit în maxilar, peste ele se plasează o soluție permanentă, cum ar fi o punte dentară sau o proteză detașabilă.

AVANTAJELE IMPLANTULUI DENTAR ALL-ON-6

  • Recuperare rapidă.
  • Bucurați-vă din nou de mese și conversații.
  • Zâmbet alb perlat.
  • Nu este nevoie de proteze dentare detașabile.
  • Inversarea instantanee a vârstei.
  • Puteți mușca și mesteca mâncarea la fel ca dinții naturali.
  • O soluție pentru toată viața. Implanturile dentare sunt adesea o soluție permanentă pentru dinții lipsă.

CINE ARE NEVOIE DE IMPLANTURILE DENTARE ALL-ON-6®?

Tratamentul cu implanturi dentare All-On-6® este recomandat pentru pacienții cu o arcadă completă de dinți lipsă. De asemenea, este potrivit pentru pacienții cu dinți parțial lipsă care doresc să obțină un implant dentar cu arcadă completă care să înlocuiască dinții existenți. Procedura All-On-6® oferă o alternativă stabilă, pe termen lung, la protezele tradiționale.

CÂT DUREAZĂ O PROCEDURĂ DE IMPLANT DENTAR ALL-ON-6® ȘI CÂT COSTĂ?

Procedura se realizează într-o singură zi și durează adesea între 2 și 4 ore, în funcție de pacient. Această procedură în aceeași zi le permite pacienților să se întoarcă la serviciu a doua zi cu un zâmbet frumos!

În Europa, implanturile dentare All-On-6® costă în medie între 7.000 și 9.000 de euro pe maxilar. Acest preț acoperă, în general, toate studiile preoperatorii, inclusiv un scaner cu fascicul conic, primul ciclu de All-On-6® și ciclul final de All-On-6®. Pentru a afla costul dvs. specific, trebuie să vizitați cabinetul nostru stomatologic din San Francisco.

VIZITE DE RUTINĂ LA MEDICUL DENTIST DUPĂ PLASAREA UNUI IMPLANT DENTAR ALL-ON-6®.

După procedură, pacienții trebuie să își viziteze frecvent medicul dentist, în special în primele trei luni și apoi de două sau trei ori pe an. Pentru a evita complicațiile sau infecțiile, este esențial să vă contactați imediat medicul dentist dacă ceva nu pare în regulă. Odată ce implanturile dentare s-au stabilizat, îngrijirea continuă, combinată cu o bună igienă orală, vă va ajuta să obțineți un zâmbet perfect și o sănătate orală excelentă.

Un diagnostic corect și o planificare precisă a implanturilor sunt esențiale pentru o reabilitare de succes a implanturilor. Amprentele precise și atenția meticuloasă la detalii stau la baza unei protetici implantare de succes. O înțelegere aprofundată a gamei de componente protetice este esențială și este adesea dobândită doar prin experiență clinică.

Atunci când pacienții nu mai au dinți, fața are un aspect golit care face ca persoana să pară mult mai în vârstă decât este; amplasarea ideală a dinților inversează imediat efectul de vârstă. Implanturile dentare pot schimba și restabili instantaneu un zâmbet echilibrat, natural și radiant. Numai acest proces v-ar face să arătați cu cel puțin 15-20 de ani mai tânăr!

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️