Coroană dentară în Tunisia

preț coroană dentară 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre coroanele dentare în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o coroană dentară de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre coroanele dentare în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi tunisieni calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unei coroane dentare în Tunisia

Costul mediu al unei coroane dentare în Tunis, Tunisia este de 180 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 150 de euro la 210 euro.

ProceduraPreț Tunisia
Coroană dentară180 €

Ce este o coroană dentară?

O coroană dentară în Tunisia este utilizată pentru a îmbunătăți aspectul general al dinților, precum și sănătatea dumneavoastră orală. Este, în esență, un capac în formă de dinte care este plasat peste dinte pentru a-i restabili dimensiunea, funcția și forma. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre procedura coroanei dentare și dacă aveți nevoie de una.

Din ce sunt făcute coroanele dentare?

Pentru realizarea coroanelor dentare se folosesc diferite materiale, inclusiv porțelan topit pe metal, aliaje metalice, ceramică, rășină compozită și porțelan. Coroanele sunt de obicei colorate pentru a se potrivi cu culoarea naturală a dinților dumneavoastră. Medicul dumneavoastră dentist va ține cont de acești factori pentru a crea coroanele dentare cele mai potrivite pentru cazul dumneavoastră:

  • Culoarea sau nuanța dintelui
  • Funcția și locația dintelui
  • preferințele dumneavoastră personale
  • Poziția țesutului gingival
  • cantitatea de dinte vizibilă atunci când zâmbiți.

Când este necesară o coroană dentară?

Un dinte este restaurat cu o coroană dentară în următoarele situații:

  • Pentru a acoperi un dinte deformat sau decolorat pentru a vă îmbunătăți zâmbetul.
  • Pentru a proteja un dinte slăbit împotriva cariilor, ruperii sau fisurilor.
  • Pentru a proteja un dinte restaurat dacă ați făcut un tratament de canal.
  • Pentru a restaura un dinte rupt
  • Pentru a trata o carie care este prea mare pentru o obturație
  • Pentru a menține o punte dentară în poziție
  • Pentru a face o modificare cosmetică

Cum funcționează procedura coroanei dentare? Cât timp durează?

Procedura coroanei dentare necesită două vizite la medicul dentist. Iată care sunt pașii de urmat:

Pregătirea dintelui pentru o coroană dentară

Această etapă durează, în general, între 50 și 90 de minute. În primul rând, medicul dentist tunisian va îndepărta orice carie și va măsura exteriorul dintelui pentru a se asigura că coroana se va potrivi corect și precis. Apoi, medicul dentist va reconstrui miezul dintelui dacă coroana necesită un suport suplimentar. După remodelarea dintelui, medicul dentist va lua o amprentă a acestuia cu ajutorul unui scaner digital, pastă sau chit pentru a crea coroana.

Primirea coroanei provizorii

Chirurgul dumneavoastră stomatolog din Tunisia vă va oferi o coroană temporară pentru a proteja dintele pregătit în timp ce se realizează coroana dentară permanentă, care poate dura mai puțin de două săptămâni. Dintele dumneavoastră poate deveni sensibil la frig și căldură atunci când aveți o coroană temporară, așa că evitați să mâncați alimente lipicioase și să mestecați gumă de mestecat. Puteți primi coroana dentară în aceeași zi, dacă dentistul dumneavoastră are un instrument special pentru realizarea coroanei.

Primirea coroanei permanente

Coroana dvs. temporară va fi înlocuită cu o coroană permanentă în gura dvs. atunci când aceasta este pregătită. Înainte de a plasa noua coroană, dentistul dumneavoastră va verifica potrivirea și culoarea coroanei. Dacă totul merge bine, coroana va fi cimentată în poziție. Acest lucru durează de obicei între 20 și 30 de minute.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️