All-on-4 și Tunisie

Preț toate pe 4 tunisie 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre all-on-4 în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un all-on-4 de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre all-on-4 în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul all-on-4 în Tunisia

În Tunisia, costul mediu al unei all-on-4 este de 2.800 de euro. Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează o săptămână, cu 3 vizite la dentist. Durata de ședere este de 7 zile. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil imediat.

ProceduraPreț Tunisia
All-on-42800 €

Ce este un all-on-4 în Tunisia?

Atunci când ați pierdut dinții, fie din cauza unei boli sau a unui accident, luarea în considerare a implanturilor dentare pentru întreaga gură poate fi o soluție foarte binevenită.

Atunci când lipsesc dinții, multe lucruri sunt afectate. Nu numai că v-ați pierdut capacitatea de a mesteca și de a mânca în mod corespunzător, dar forma feței se poate schimba și puteți părea mult mai în vârstă decât sunteți în realitate. De asemenea, vorbirea vă va fi afectată. Dar stomatologii noștri vă vor ajuta cu un tratament sofisticat de implant dentar care vă va reda zâmbetul și, în loc să suferiți luni întregi, totul se poate face într-o singură zi.

Fie că aveți 4 sau 6 implanturi dentare, procedura va fi aceeași. Patru sau șase implanturi vor fi inserate în maxilar. Acești piloni de titan vor acționa apoi ca rădăcini pentru noii dinți, care vor fi fixați peste implanturi.

Tratamentul cu implanturi all-on-4 în Tunisia presupune plasarea a 4 sau 6 implanturi în maxilar. Pivoții metalici din titan vor fi noile rădăcini ale dinților, care vor fi fixate pe aceste implanturi.

IMPLANTURI DENTARE – All on 4 și All on 6

În prezent, tratamentele cu implanturi dentare “all-on-4” sau “all-on-6” sunt cele două opțiuni pentru un tratament denumit adesea “dinți într-o zi”. Acest tratament se adresează oricărei persoane cu mai mulți dinți lipsă și poate rezolva problema într-o singură zi prin înlocuirea dinților din arcada superioară și inferioară. Înlocuirea se realizează cu ajutorul unei punți fixe atașate la implanturile dvs. dentare.

Vedeți și: Tratamentul All-on-4 în Turcia

Acest tratament este deosebit de popular deoarece pacienții nu trebuie să rămână fără dinți pentru o perioadă de timp, deoarece întregul tratament se realizează într-o singură zi. Pentru cei pentru care este important să aibă un impact cât mai mic posibil asupra vieții, vorbirii și dietei lor, acest tratament poate fi soluția perfectă.

CARE SUNT BENEFICIILE?

  • Primul pas este să planificați cu atenție tratamentul împreună cu medicul dentist, astfel încât noii dinți să poată fi montați în aceeași zi, iar noul dvs. zâmbet să apară după doar câteva ore.
  • Arcul sau setul de dinți sunt susținute de doar 6 sau 4 implanturi, ceea ce reprezintă un avantaj financiar față de alternativa de opt sau zece implanturi.
  • Această soluție pentru dinții lipsă este cea mai apropiată de a avea dinții proprii înapoi.
  • Implanturile mai lungi sunt adesea folosite pentru persoanele cu mai puțin os și evită necesitatea unei grefe osoase.
  • Desigur, implanturile dentare necesită o îngrijire și o întreținere corespunzătoare, dar, spre deosebire de proteze, nu există probleme de uzură, slăbire, alunecare sau frecare pe gingii.
  • Tratamentul este foarte rapid, cu rezultate în aceeași zi.
  • Aceste soluții pot fi eficiente în cazuri mai complexe, pentru care nu ar fi fost posibilă o soluție similară anterior.

PROCEDURA

Înainte de a începe orice tratament, medicul nostru dentist vă va examina amănunțit pentru a se asigura că există suficientă masă osoasă pentru a ancora stâlpii. În această etapă, este posibil să fie nevoie să vă supuneți unor radiografii sau tomografii computerizate pentru a obține informațiile necesare. Plasarea All-on-4 în Tunisia este cea mai reușită procedură datorită planificării aprofundate și a muncii care se desfășoară înainte de plasarea tinerilor implanturi. Suntem mândri de rata noastră foarte mare de succes cu implanturile dentare.

  • Înainte de procedură, se va realiza un model al dinților dvs. sau al stării anterioare a dinților dvs. care poate fi îmbunătățit și ajustat în funcție de nevoile dvs.
  • La începutul procedurii, medicul dentist face mici incizii în gingie pentru a introduce pilonii din titan.
  • În această etapă, un set de dinți temporari va fi atașat la implant.
  • După ce medicul dentist s-a asigurat că osul s-a regenerat și rănile cauzate de incizii s-au vindecat, tratamentul poate începe.
  • Proteza finală va fi montată după aproximativ 4 până la 6 luni. Implanturile dentare nu se pot distinge din punct de vedere funcțional și estetic de dinții naturali.

ÎNGRIJIREA POST-IMPLANT

Îngrijirea implanturilor dvs. nou montate nu este dificilă. Veți continua să vă spălați pe dinți cu o periuță de dinți standard normală și să folosiți ața dentară. Veți primi instrucțiuni complete despre cum să vă îngrijiți noii dinți implantați. De asemenea, veți avea controale regulate, astfel încât medicul dentist să vă poată verifica gura și să se asigure că implanturile funcționează bine.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru gratuit vă va ajuta să faceți ca operația dvs. în Tunisia să fie un succes. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️