Prețul operației maxilarului în Tunisia

preț pentru chirurgia maxilarului tunisia 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știi despre chirurgia maxilarului în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o operație de maxilar de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre chirurgia maxilarului în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației de maxilar în Tunisia

Costul mediu al unei operații la maxilar în Tunisia este de 1.800 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.600 de euro la 2.000 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Operație la maxilar1800 €

Ce este o operație la nivelul maxilarului?

Chirurgia maxilarului în Tunisia este utilizată în principal pentru a corecta neregularitățile osului maxilar și pentru a trata afecțiuni precum supraînălțarea scheletului. Operația are ca scop realinierea maxilarului și a dinților pentru a le îmbunătăți aspectul și funcția.

Este adesea utilizată în cele mai grave cazuri de dezaliniere, atunci când alte tratamente ortodontice nu pot rezolva singure problema.

Chirurgia maxilarului sau tratamentul ortognatic este o opțiune de tratament pentru deformările maxilare severe la adulți, care nu pot fi corectate doar prin aparatul dentar.

Tratamentul în Tunisia implică o fază de tratament cu aparate fixe, urmată de o intervenție chirurgicală la nivelul maxilarului în timp ce aparatul dentar este la locul lui. Aceasta este urmată de o scurtă fază de purtare a aparatului fix pentru a rafina mușcătura.

Chirurgia maxilarului este necesară pentru a readuce maxilarele în poziția corectă, astfel încât dinții să se întâlnească și să poată fi corectați cu ușurință de aparatul dentar. Chirurgia maxilară poate implica unul sau ambele maxilare, în funcție de dificultatea și etiologia deformării maxilare. Această decizie este luată de ortodontul dumneavoastră și de chirurg înainte sau în timpul tratamentului.

Rezultate: Operația la maxilar poate :

  • Îmbunătăți alinierea mușcăturii
  • Să faciliteze masticația și mâncatul
  • Corectarea problemelor de vorbire și de înghițire
  • Preîntâmpina uzura excesivă și scrâșnirea dinților pentru a preveni deteriorarea smalțului și a dinților.
  • Corectează problemele de închidere a maxilarului
  • Realiniază maxilarul cu echilibrul și simetria feței dumneavoastră, rezolvând probleme precum mușcăturile excesive, încrucișate, inferioare, inversate și bărbia mică.
  • Permite buzelor să se închidă confortabil
  • reduce durerea cauzată de tulburările articulației temporomandibulare (ATM).

PERICOLELE PREVENIRII TRATAMENTULUI ORTOGNATIC

Pacienții întreabă adesea dacă procedura este necesară, iar alegerea, ca întotdeauna, vă aparține.

Tot ce putem face este să vă avertizăm cu privire la posibilele consecințe dacă evitați realinierea maxilarului într-o poziție corectă și stabilă.

Dacă o faceți, riscați să dezvoltați dureri și disfuncții ale ATM, precum și dureri faciale.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️