Îngrijirea dentară în Tunisia

îngrijire dentară tunisia 1
Scris de Maria

Tratamentul stomatologic în Tunisia vă permite să vă restaurați și să vă îmbunătățiți starea dinților. Tunisia este o adevărată referință în practica parodontală, unde veți găsi cei mai buni experți din lume. Dacă vă gândiți să plecați într-o vacanță dentară în Tunisia, folosiți ghidul nostru complet pentru a afla prețurile și procedura de tratament dentar.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre îngrijirea dentară în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu dentiști calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul tratamentului stomatologic în Tunisia

Prețul unui Hollywood Smile în Tunisia este de 3.400 de euro. Un implant dentar costă 500 de euro. O coroană dentară costă 180 de euro. Costul unei fațete dentare în Tunisia este de 250 de euro, iar albirea costă 350 de euro. Aceste prețuri pot varia în funcție de prestigiul clinicii și de autoritatea dentistului.

ProceduraPreț în euro
Zâmbet Hollywood (14 dinți)3400 €
Implant dentar500 €
Coroană dentară180 €
Fațetare dentară250 €
Albire dentară350 €

Ce este îngrijirea dentară în Tunisia?

Tratamentul stomatologic are loc exclusiv într-o clinică dentară. Veți fi îngrijit de un medic stomatolog care vă va trata dinții sau gingiile în funcție de dorințele dumneavoastră și de problema cu care vă confruntați.

Îngrijirea și chirurgia gingiilor

În primul rând, este posibil să se efectueze o gamă largă de tratamente ale gingiilor în Tunisia. Este posibil să se ia în considerare o grefă de gingie în cazul unei recesiuni foarte pronunțate care vă poate afecta viața de zi cu zi.

De asemenea, multe persoane vin în Tunisia pentru a trata un zâmbet gingival, o operație minoră care poate restabili un zâmbet bine proporționat.

Zâmbetul de la Hollywood

Zâmbetul Hollywood Smile în Tunisia, sau zâmbetul vedetelor, restabilește dinții perfect aliniați, albi și un zâmbet orbitor.

Pe suprafața dinților se așează un strat subțire de porțelan, care se adaptează la forma, poziția și dimensiunea dinților dumneavoastră. Puteți alege dintre mai multe nuanțe de alb.

Fațete dentare

Dinții pot fi deteriorați, decolorați sau crăpați dintr-o varietate de motive. Fațetele dentare sunt exact ceea ce vă trebuie pentru a vă reamenaja instantaneu și pentru a vă oferi un zâmbet frumos și o igienă orală îmbunătățită.

Astăzi, este posibil să se realizeze fațete dentare în Tunisia care arată exact ca smalțul natural al dinților. De fapt, forma și nuanța pot fi adaptate pentru a se potrivi dorințelor și gusturilor dumneavoastră.

Albirea dentară

Albirea dentară este un tratament care vă oferă dinți mai albi, fără a le schimba forma sau dimensiunea.

Această procedură presupune aplicarea unui gel direct pe suprafața dinților și folosirea unei lămpi speciale albastre pentru a amplifica efectele peroxidului, rezultând dinți cu până la 9 nuanțe mai albi.

Implanturi dentare

Dacă ați pierdut unul sau mai mulți dinți, trebuie să știți că este perfect posibil să remediați acest lucru optând pentru un implant dentar în Tunisia. Aceasta este o rădăcină artificială care va ține în loc o punte sau un dinte de înlocuire.

Implanturile se prezintă sub forma unui șurub de titan care este plasat direct pe os pentru a oferi o bază solidă pentru punți sau coroane.

Care este profilul candidatului ideal pentru această operație?

Tratamentul stomatologic în Tunisia și diferitele proceduri estetice pentru dinți și gură se adresează persoanelor cu probleme dentare. În general, pacienții sunt în căutarea unui zâmbet perfect, fără cusur.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de tratamente estetice, cum ar fi albirea dinților, fațetele sau zâmbetul Hollywood Smile, nu trebuie să existe probleme orale. Dinții și gingiile pacientului trebuie să fie sănătoase.

Femeile însărcinate sau care alăptează nu ar trebui să se supună la albirea dinților din cauza peroxidului conținut în gel. Ca regulă generală, cel mai bine este să cereți sfatul medicului dumneavoastră de familie înainte de a lua în considerare orice tratament.

Este important de precizat că anumite tratamente dentare nu trebuie combinate. Nu este recomandabil să efectuați albirea dentară pe fațete sau implanturi dentare, deoarece acestea ar putea fi deteriorate.

Cum funcționează tratamentul dentar în Tunisia?

Vă vom prezenta acum întreaga procedură, astfel încât să știți la ce să vă așteptați și cum să vă pregătiți.

Înainte de procedură

Înainte de tratamentul sau procedura dentară, veți fi supus unei examinări complete pentru a detecta orice problemă. În primul rând, medicul dentist vă va pune întrebări despre tratamentul pe care îl doriți. El sau ea poate chiar să vă sugereze cele mai bune opțiuni pentru dumneavoastră.

De asemenea, dacă este detectată o problemă la nivelul dinților sau al gingiilor, medicul dentist o va trata mai întâi înainte de a trece la tratament.

În timpul procedurii

Durata tratamentului sau a procedurii depinde de ceea ce intenționați să faceți și poate varia între 20 de minute și 1 oră. În general, tratamentele sunt efectuate sub anestezie locală.

Cele mai multe operații sunt efectuate în regim ambulatoriu, ceea ce înseamnă că pacientul poate părăsi clinica în aceeași zi.

După operație

În general, toate procedurile dentare sunt practic lipsite de durere. Cu toate acestea, medicul poate prescrie analgezice care să fie luate în prima zi pentru a limita apariția durerii.

După tratament, ar trebui programată o vizită la dentist după 2 sau 3 zile pentru a verifica dacă totul a decurs bine în timpul operației. De asemenea, ar trebui programat un control de rutină cel puțin o dată pe an după tratament pentru a detecta orice problemă și a se asigura că aceasta poate fi remediată.

Clinica Pasteur Tunis

Ce măsuri de precauție trebuie luate după un tratament dentar în Tunisia?

Tratamentul stomatologic este, în general, o procedură de rutină, aproape fără efecte secundare. Cu toate acestea, este important să se mențină o bună igienă orală pentru a evita inflamațiile și infecțiile.

De asemenea, după un tratament, cum ar fi albirea dinților, este foarte posibil ca dinții să devină mai sensibili decât în mod normal. Din acest motiv, medicii dentiști recomandă cu tărie să nu se consume băuturi prea calde sau prea reci.

Atunci când vă supuneți oricărui tip de tratament stomatologic, este foarte recomandat să renunțați la fumat și la orice formă de consum de tutun pentru a vă asigura că rezultatele durează mai mult timp.

Atunci când se montează un implant dentar, trebuie să aveți grijă să consumați doar alimente lichide în primele 24 de ore după operație. După aceea, ar trebui să mâncați doar alimente moi, cum ar fi marmeladă, paste sau banane.

De asemenea, ar trebui să vă vizitați dentistul cel puțin o dată pe an pentru un control de rutină.

Cât costă un tratament dentar în Tunisia?

Un sejur medical în Tunisia include tratamentul complet: cazare, transfer de la aeroport, îngrijire dentară, medicamente și translator. Întrucât tratamentul dentar nu este o operație majoră, puteți profita de această ocazie pentru a face și câteva vizite turistice.

Iată o listă de prețuri pentru a vă face o idee. Este posibil să obțineți o ofertă mai detaliată odată ce vă aflați acolo:

  • Hollywood Smile: de la 3.000 de euro.
  • Implanturi dentare: de la 2.000 de euro.
  • Albire dentară: de la 800 €.

Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta să faceți din operația dumneavoastră în Tunisia un succes, gratuit. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️